waldusthecyc 4 767 Opublikowano 17 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2010 http://www.youtube.com/watch?v=s_v6RdAWXkw&feature=player_embedded oj ciśnienie rośnie Cytuj Odnośnik do komentarza
LiSoQuan 23 Opublikowano 17 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2010 Pytanie, jeśli było to przepraszam ale czy jak wcześniej miałem kopie i zarejestrowałem vip koda i później sprzedałem swoją gre to czy jak kupie kolejna kopię, uzywana bez vip koda to bede miał dalej ten stary kod z pierwsze kopii gry ?? Cytuj Odnośnik do komentarza
Pryxfus 820 Opublikowano 17 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2010 Tak Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość szpic Opublikowano 17 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2010 raczej tak. Ja wpisalem VIp Code. Potem plyte wymienilo mi EA i nie musialem 2 raz wpisywac. A VIP'a mam caly czas Cytuj Odnośnik do komentarza
Antares 20 Opublikowano 17 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2010 Choroba nie mogę doczekać się środy. Jestem ciekaw czy gdy ludzie się rzucą, to padną EA serwery XD Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 17 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2010 Iiiiiiii haa! "Fortunate Son" rozbrzmiewający w lecącym Huey'u + ogień z M60, klimat takiej sceny zeżre wszystko ;D Początek launch trailera trafiony jak w mordę strzelił (tylko grzania z działka zabrakło) ;] Jak jest coś z wietnamem nie ma bata żeby ten kawałek nie poleciał. Choroba nie mogę doczekać się środy. Jestem ciekaw czy gdy ludzie się rzucą, to padną EA serwery XD Na bank. Cytuj Odnośnik do komentarza
TakeshiX 50 Opublikowano 17 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2010 (edytowane) http://www.youtube.com/watch?v=s_v6RdAWXkw&feature=player_embedded oj ciśnienie rośnie 0:50 zaczynam martwić się o siebie właśnie pomyślałem co by było gdyby na mapach faktycznie były krowy ? czy dało by się im założyć C4 ? czy mogłyby służyć do bezpiecznego przejścia przez pole minowe ? jak szybko by biegały jakby potraktować je miotaczem ognia ? Edytowane 17 Grudnia 2010 przez TakeshiX Cytuj Odnośnik do komentarza
danielskii 155 Opublikowano 17 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2010 ja je*ie ale będe darł morde w rytm muzy:) szykujcie sie na granie na sluchawkacha (vide maniek & kozbinio) Cytuj Odnośnik do komentarza
rpgfan 4 Opublikowano 18 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2010 Zwiekszylem sobie czulosc sterowania z 50% do 100% i albo wzrosl mi skill albo to faktycznie cos daje;d Cytuj Odnośnik do komentarza
maztika 36 Opublikowano 18 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2010 przy rozbrajaniu mcoma zawsze lewy kciuk na prawa galke, ciezko trafic tak kogos, ale niejednokrotnie udalo sie tak obronic skrzynie. vietnamu nie kupuje i obawiam sie co to bedzie w podstawce po premierze :\ Cytuj Odnośnik do komentarza
humanno 201 Opublikowano 18 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2010 przy rozbrajaniu mcoma zawsze lewy kciuk na prawa galke, ciezko trafic tak kogos, ale niejednokrotnie udalo sie tak obronic skrzynie. vietnamu nie kupuje i obawiam sie co to bedzie w podstawce po premierze :\ cisza jak makiem zasiał będzie. Nie kreci cie klimat Vientamu? Ten dodatek prezentuje sie przecież świetnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
maztika 36 Opublikowano 18 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2010 kreci, ale szkoda mi kasy, bo pozniej tego nie sprzedam, a ze teraz jestem niebieski w dodatku i szukam roboty to to co zostalo z poprzedniej wole przeznaczyc na prezenty dla najblizszych Cytuj Odnośnik do komentarza
Kris77 433 Opublikowano 18 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2010 Dzisiaj miałem jazdę z dwoma rozrywkowymi kolesiami - jeden z mojej drużyny i jeden w przeciwnej dogadali się i śmigali razem. Koleżka z przeciwnej drużyny mnie zabijał, a koleżka z mojej mnie ożywiał i tak w kółko. Po gdzieś 10 zgonach udało mi się uciec... Ech... Chyba już za stary jestem na takie historie... Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 18 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2010 (edytowane) Jak się nazywa piosenka z trailera? EDIT: OK, już wiem . Edytowane 18 Grudnia 2010 przez TheRozi Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 18 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2010 kreci, ale szkoda mi kasy, bo pozniej tego nie sprzedam, a ze teraz jestem niebieski w dodatku i szukam roboty to to co zostalo z poprzedniej wole przeznaczyc na prezenty dla najblizszych Zawsze zostaje zrzutka w pięciu i wtedy grosze wychodzi po premierze znów będą pustki na serverach z podstawową wersją gry, zupełnie jak po wydaniu map pack 7 więc równie dobrze będziesz mógł odstawić grę na jakiś czas :confused: Cytuj Odnośnik do komentarza
maztika 36 Opublikowano 18 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2010 o no w sumie, nie wiem jak to dziala z ta zrzutka, ale jak ktos chetny to moge sie podpiac. od paru dni i tak mecze borderlands, ale juz mam parcie na bc, wiec pewnie dzis plytka znowu wyladuje w czytniku. spliff do mordy, pad w lapy i na arice Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 18 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2010 No chyba nikt nie kupi całości tylko dla siebie,tylko zrzuta na 5 Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 18 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2010 Ja kupiłem tak ten pierwszy dodatek z czasówkami jakoś wszyscy którzy mieli kupić to już zaklepali sobie osoby. Ale teraz muszę się do kogoś przyłączyć bo nic nie mam na koncie PSS :confused: Cytuj Odnośnik do komentarza
humanno 201 Opublikowano 18 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2010 (edytowane) No chyba nikt nie kupi całości tylko dla siebie,tylko zrzuta na 5 ja rozważałem taką opcje a jak to jest, dlc nie jest przypisane do konkretnego konta w grze? Jesli zaloguje się na kogoś innego to potem odpale to jako "ja"? Kupowałem juz przez zrzutki gierki z PSS ale dlc jeszcze nie.. ed: ok, w sumie to juz sie domyśłiłem, rpzeciez dlc jest sciągane jako plik ktory sie dopiero potem instaluje wiec spoko Edytowane 18 Grudnia 2010 przez humanno Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 18 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2010 Mapki do COD4 też się dzieliło. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pryxfus 820 Opublikowano 18 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2010 Ten dodatek jest wart 47 PLNów, w przeciwieństwie do Onslaught, dlatego kupuję go sam, po raz kolejny dam zarobić chłopakom z DICE :] 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
CrazyDaro 6 Opublikowano 19 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2010 5 dyszek bez mrugnięcia. Wydam bez oglądania się na kogokolwiek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 19 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2010 (edytowane) A ja nie,jak można dzielić to nie bede głupa palił.Dodali tego Trucka z Cold War do statsów. Edytowane 19 Grudnia 2010 przez Litwin25 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 19 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2010 Panowie teraz mamy BC2 i z chwilę dodatek Vietnam a ptaszki ćwierkają że już w 2011 roku (3 kwartał ???) dostaniemy od DICE BATTLEFIELD 3 . Oj będzie się działo Cytuj Odnośnik do komentarza
oTOMo 19 Opublikowano 19 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2010 Panowie teraz mamy BC2 i z chwilę dodatek Vietnam a ptaszki ćwierkają że już w 2011 roku (3 kwartał ???) dostaniemy od DICE BATTLEFIELD 3 . Oj będzie się działo No i prawidłowo, bo ostatnio pograłem w KZ2 i gdy wyjdzie KZ3 to powalczy on o moje serduszko z BC2. Wbrew pozorom to całkiem blisko Killzone'owi do BFa (IMO oczywiście). Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi