Opublikowano 17 grudnia 201014 l http://www.youtube.com/watch?v=s_v6RdAWXkw&feature=player_embedded oj ciśnienie rośnie
Opublikowano 17 grudnia 201014 l Pytanie, jeśli było to przepraszam ale czy jak wcześniej miałem kopie i zarejestrowałem vip koda i później sprzedałem swoją gre to czy jak kupie kolejna kopię, uzywana bez vip koda to bede miał dalej ten stary kod z pierwsze kopii gry ??
Opublikowano 17 grudnia 201014 l raczej tak. Ja wpisalem VIp Code. Potem plyte wymienilo mi EA i nie musialem 2 raz wpisywac. A VIP'a mam caly czas
Opublikowano 17 grudnia 201014 l Choroba nie mogę doczekać się środy. Jestem ciekaw czy gdy ludzie się rzucą, to padną EA serwery XD
Opublikowano 17 grudnia 201014 l W dniu 16.12.2010 o 22:25, Lorack napisał(a): Iiiiiiii haa! "Fortunate Son" rozbrzmiewający w lecącym Huey'u + ogień z M60, klimat takiej sceny zeżre wszystko ;D Początek launch trailera trafiony jak w mordę strzelił (tylko grzania z działka zabrakło) ;] Jak jest coś z wietnamem nie ma bata żeby ten kawałek nie poleciał. W dniu 17.12.2010 o 21:46, Antares napisał(a): Choroba nie mogę doczekać się środy. Jestem ciekaw czy gdy ludzie się rzucą, to padną EA serwery XD Na bank.
Opublikowano 17 grudnia 201014 l W dniu 17.12.2010 o 21:02, waldusthecyc napisał(a): http://www.youtube.com/watch?v=s_v6RdAWXkw&feature=player_embedded oj ciśnienie rośnie 0:50 zaczynam martwić się o siebie właśnie pomyślałem co by było gdyby na mapach faktycznie były krowy ? czy dało by się im założyć C4 ? czy mogłyby służyć do bezpiecznego przejścia przez pole minowe ? jak szybko by biegały jakby potraktować je miotaczem ognia ? Edytowane 17 grudnia 201014 l przez TakeshiX
Opublikowano 17 grudnia 201014 l ja je*ie ale będe darł morde w rytm muzy:) szykujcie sie na granie na sluchawkacha (vide maniek & kozbinio)
Opublikowano 18 grudnia 201014 l Zwiekszylem sobie czulosc sterowania z 50% do 100% i albo wzrosl mi skill albo to faktycznie cos daje;d
Opublikowano 18 grudnia 201014 l przy rozbrajaniu mcoma zawsze lewy kciuk na prawa galke, ciezko trafic tak kogos, ale niejednokrotnie udalo sie tak obronic skrzynie. vietnamu nie kupuje i obawiam sie co to bedzie w podstawce po premierze :\
Opublikowano 18 grudnia 201014 l W dniu 18.12.2010 o 10:37, maztika napisał(a): przy rozbrajaniu mcoma zawsze lewy kciuk na prawa galke, ciezko trafic tak kogos, ale niejednokrotnie udalo sie tak obronic skrzynie. vietnamu nie kupuje i obawiam sie co to bedzie w podstawce po premierze :\ cisza jak makiem zasiał będzie. Nie kreci cie klimat Vientamu? Ten dodatek prezentuje sie przecież świetnie.
Opublikowano 18 grudnia 201014 l kreci, ale szkoda mi kasy, bo pozniej tego nie sprzedam, a ze teraz jestem niebieski w dodatku i szukam roboty to to co zostalo z poprzedniej wole przeznaczyc na prezenty dla najblizszych
Opublikowano 18 grudnia 201014 l Dzisiaj miałem jazdę z dwoma rozrywkowymi kolesiami - jeden z mojej drużyny i jeden w przeciwnej dogadali się i śmigali razem. Koleżka z przeciwnej drużyny mnie zabijał, a koleżka z mojej mnie ożywiał i tak w kółko. Po gdzieś 10 zgonach udało mi się uciec... Ech... Chyba już za stary jestem na takie historie...
Opublikowano 18 grudnia 201014 l Jak się nazywa piosenka z trailera? EDIT: OK, już wiem . Edytowane 18 grudnia 201014 l przez TheRozi
Opublikowano 18 grudnia 201014 l W dniu 18.12.2010 o 11:17, maztika napisał(a): kreci, ale szkoda mi kasy, bo pozniej tego nie sprzedam, a ze teraz jestem niebieski w dodatku i szukam roboty to to co zostalo z poprzedniej wole przeznaczyc na prezenty dla najblizszych Zawsze zostaje zrzutka w pięciu i wtedy grosze wychodzi po premierze znów będą pustki na serverach z podstawową wersją gry, zupełnie jak po wydaniu map pack 7 więc równie dobrze będziesz mógł odstawić grę na jakiś czas :confused:
Opublikowano 18 grudnia 201014 l o no w sumie, nie wiem jak to dziala z ta zrzutka, ale jak ktos chetny to moge sie podpiac. od paru dni i tak mecze borderlands, ale juz mam parcie na bc, wiec pewnie dzis plytka znowu wyladuje w czytniku. spliff do mordy, pad w lapy i na arice
Opublikowano 18 grudnia 201014 l Ja kupiłem tak ten pierwszy dodatek z czasówkami jakoś wszyscy którzy mieli kupić to już zaklepali sobie osoby. Ale teraz muszę się do kogoś przyłączyć bo nic nie mam na koncie PSS :confused:
Opublikowano 18 grudnia 201014 l W dniu 18.12.2010 o 13:58, Litwin25 napisał(a): No chyba nikt nie kupi całości tylko dla siebie,tylko zrzuta na 5 ja rozważałem taką opcje a jak to jest, dlc nie jest przypisane do konkretnego konta w grze? Jesli zaloguje się na kogoś innego to potem odpale to jako "ja"? Kupowałem juz przez zrzutki gierki z PSS ale dlc jeszcze nie.. ed: ok, w sumie to juz sie domyśłiłem, rpzeciez dlc jest sciągane jako plik ktory sie dopiero potem instaluje wiec spoko Edytowane 18 grudnia 201014 l przez humanno
Opublikowano 18 grudnia 201014 l Ten dodatek jest wart 47 PLNów, w przeciwieństwie do Onslaught, dlatego kupuję go sam, po raz kolejny dam zarobić chłopakom z DICE :]
Opublikowano 19 grudnia 201014 l A ja nie,jak można dzielić to nie bede głupa palił.Dodali tego Trucka z Cold War do statsów. Edytowane 19 grudnia 201014 l przez Litwin25
Opublikowano 19 grudnia 201014 l Panowie teraz mamy BC2 i z chwilę dodatek Vietnam a ptaszki ćwierkają że już w 2011 roku (3 kwartał ???) dostaniemy od DICE BATTLEFIELD 3 . Oj będzie się działo
Opublikowano 19 grudnia 201014 l W dniu 19.12.2010 o 10:55, marekjw2523 napisał(a): Panowie teraz mamy BC2 i z chwilę dodatek Vietnam a ptaszki ćwierkają że już w 2011 roku (3 kwartał ???) dostaniemy od DICE BATTLEFIELD 3 . Oj będzie się działo No i prawidłowo, bo ostatnio pograłem w KZ2 i gdy wyjdzie KZ3 to powalczy on o moje serduszko z BC2. Wbrew pozorom to całkiem blisko Killzone'owi do BFa (IMO oczywiście).