walek 96 Opublikowano 26 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2010 (edytowane) Niestey PSN to darmowy serwis ( oraz amatotorski), wiec nie mozna spodziewac sie wysokiwej jakosci uslugi. PC to "dowiadczony gracz" na rynku, dlatego po premierze Vietnamu nie bylo zadnych problemow z giercowaniem. Pytanie tylko, kiedy PSn bedzie platna usluga. Moim daniem to kwestia czasu- PSN Plus to tylko poczatek. Kwestia statystyk to dla mnie pikus, mnie wku*&wia slaba grafa w Vietnamie (w podstawce tez). Rozdzialka 720p na 32 calach to kpina. Zobaczcie panowie 1080p na kompach... poezja! Zreszta Battlefield 3 kupie na PC. Nie rozumiem jak mozna spie&&olic ta gre, Killzone2 ( trojka tez) udowodaniaja ze Ps3 to konkretny sprzet, wiec dlaczego port na Ps3 ( na Xbox pewnie tez) to graficzny "paszkwil"??? WTF!? I jeszcze jedno. Jak wychodze z Vietnamu do "podstawki ( i odwrotnie), to mi resetuje ustawieniu perkow oraz broni wszystkich klas. Alez mnie to wk*&wia! Dice za takie akcje powiniscie byc gwalceni co noc. Olewacie pS3, proste. Posylam wam swiateczne fakii, i zycze abyscie nie odrywali kuponow od BFBC2. Edytowane 26 Grudnia 2010 przez walek 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 26 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2010 Mnie jakoś grafika nie razi - może dlatego, ze nie mam porównania :-) co do statsów - są, ale jakoś dziwnie opóźnione. Podczas gry wpada mi złoto, potem zagladam do statystyk i widzę, ze brakuje mi jeszcze 28 killi.... Resetowania perkow nie zauważyłem, wchodzę w Vietnam daje JOIN i wszystko jest na swoim miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza
dżar 166 Opublikowano 26 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2010 Kwestia statystyk to dla mnie pikus, mnie wku*&wia slaba grafa w Vietnamie (w podstawce tez). Rozdzialka 720p na 32 calach to kpina. Zobaczcie panowie 1080p na kompach... poezja! Zreszta Battlefield 3 kupie na PC. Nie rozumiem jak mozna spie&&olic ta gre, Killzone2 ( trojka tez) udowodaniaja ze Ps3 to konkretny sprzet, wiec dlaczego port na Ps3 ( na Xbox pewnie tez) to graficzny "paszkwil"??? WTF!? Glorious PC Gaming Master Race? Chyba kolego pomyliłeś działy, w każdym razie za bardzo mi tu zalatuje próba trollowania ludzi i zaczynania kolejnej wojny konsole-pc. Poza tym na BC2 narzekasz? Widziałeś jak wygląda BO? Jeśli nie to zobacz i wtedy stwierdź czy chłopaki z Dice naprawde tak spier.dolili wersję na PS3. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 26 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2010 Mi sie grafa bardzo na PS3 podoba,może tak jak wyżej,nie mam odniesienia,ale wątpie by K3 przy tak zniszczalnym środowisku jak w BC2 miał nadal taką grafe. Cytuj Odnośnik do komentarza
HolylegendPL 3 Opublikowano 26 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2010 pytanie, czy wystarczy jeden strzal w glowe, zeby koles dostal headshota i umarł? (nie ze snajperki) Cytuj Odnośnik do komentarza
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 26 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2010 pytanie, czy wystarczy jeden strzal w glowe, zeby koles dostal headshota i umarł? (nie ze snajperki) Gram PPSh i tak, wystraczy headshot aby położyć kolesia. Cytuj Odnośnik do komentarza
oTOMo 19 Opublikowano 26 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2010 Ja tam nie wiem wg jakich standardów graficznych robili te mapy, ale znalazłem wiszącą w powietrzu palmę (wisi pół metra nad ziemią, fuszerka level designerów) na temple, i beczki które pojawiają się dopiera jak się podejdzie na odległość 20m od nich. Nie zmienia to faktu, że gra się świetnie czuję klimat BF1943 w tym Wietnamie, a to dobry klimat był. No i gra mi się lepiej w CQ, w przeciwieństwie do podstawki, 2 z 4 map mają wszystkie flagi połączone drogami, więc bywa ciekawie. Cytuj Odnośnik do komentarza
dżar 166 Opublikowano 26 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2010 pytanie, czy wystarczy jeden strzal w glowe, zeby koles dostal headshota i umarł? (nie ze snajperki) Gram PPSh i tak, wystraczy headshot aby położyć kolesia. Bullshit. Żaden strzał w głowę z broni innej niż snajperka/shotgun nie zdejmie nikogo, unless grasz w hc. Postać ma 100 życia, PPSH zadaje z bliskiej odległości circa 25 dmg , headshot 2.1 raza tyle więc są potrzebne 2 strzały w łeb. Cytuj Odnośnik do komentarza
Trundle 1 Opublikowano 26 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2010 Niestey PSN to darmowy serwis ( oraz amatotorski), wiec nie mozna spodziewac sie wysokiwej jakosci uslugi. PC to "dowiadczony gracz" na rynku, dlatego po premierze Vietnamu nie bylo zadnych problemow z giercowaniem. Grales na pc? Co za bzdury wypisujesz, przez jakies 3-4 dni co chwile znikaly rangi, odblokowane perki i bronie. Cytuj Odnośnik do komentarza
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 26 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2010 (edytowane) pytanie, czy wystarczy jeden strzal w glowe, zeby koles dostal headshota i umarł? (nie ze snajperki) Gram PPSh i tak, wystraczy headshot aby położyć kolesia. Bullshit. Żaden strzał w głowę z broni innej niż snajperka/shotgun nie zdejmie nikogo, unless grasz w hc. Postać ma 100 życia, PPSH zadaje z bliskiej odległości circa 25 dmg , headshot 2.1 raza tyle więc są potrzebne 2 strzały w łeb. No własnie narazie poddaję pod wątpliwość te wszystkie statystyki. Według nich TYLKO M40 potrafi zabić headshotem, a sam wiem, ze SVD spokojnie zabija jak tracisz w głowę. Według statystyk nie powinien, bo zabiera tylko 39, wiec razy 2.1 = brak zgonu. Coś mi tu nie pasuje (sam osobiście trafiłem z tej broni kolesia w głowę jak był na własnym respie). Edytowane 26 Grudnia 2010 przez waldusthecyc Cytuj Odnośnik do komentarza
dżar 166 Opublikowano 26 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2010 pytanie, czy wystarczy jeden strzal w glowe, zeby koles dostal headshota i umarł? (nie ze snajperki) Gram PPSh i tak, wystraczy headshot aby położyć kolesia. Bullshit. Żaden strzał w głowę z broni innej niż snajperka/shotgun nie zdejmie nikogo, unless grasz w hc. Postać ma 100 życia, PPSH zadaje z bliskiej odległości circa 25 dmg , headshot 2.1 raza tyle więc są potrzebne 2 strzały w łeb. No własnie narazie poddaję pod wątpliwość te wszystkie statystyki. Według nich TYLKO M40 potrafi zabić headshotem, a sam wiem, ze SVD spokojnie zabija jak tracisz w głowę. Według statystyk nie powinien, bo zabiera tylko 39, wiec razy 2.1 = brak zgonu. Coś mi tu nie pasuje (sam osobiście trafiłem z tej broni kolesia w głowę jak był na własnym respie). Magnum ammo/typ nie miał full życia. Innej możliwości nie widzę, unless multiplier jest większy niż 2.1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 26 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2010 Dla mnie M21 to porażka,tylko to mi na złoto zostało i się mecze z tym strasznie Ale za to mam 3 kille z Tuk Tuka Cytuj Odnośnik do komentarza
Oldboy 984 Opublikowano 26 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2010 (edytowane) Po paru dniach spędzonych z Vietnamem stwierdzam że najlepiej wypada podbój co dziwne w podstawie nie przykuwałem do niej wiekszej uwagi, szczególnie polecam mapę PHU Bai Valley jest czym polatać, pojeżdzić i świetnie sprawdzają się w akcji.A gorączka jest dość słaba jak dla mnie na dodanych mapach mało jest atrakcji no i dość szybko akcja się kończy w sumie przydałaby się jeszcze jedna para m-com na każdej mapie. Edytowane 26 Grudnia 2010 przez Bushisan Cytuj Odnośnik do komentarza
rpgfan 4 Opublikowano 26 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2010 Bushisan- jest czym polatac ale to latadelko spada szybciej niz startuje. Srednio siedzialem w heli jakies 30 sekund (jako pasazer). Dla mnie najlepsze to vantage point i hill 137. Niesamowite tam sa starcia Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 26 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2010 (edytowane) No Ventage i Hill to klasyka,super miodne mapy.Ja już mam prawie wszystko z pucharków,brakuje mi tylko 46 killi hali(to będzie najtrudniejsze)i 1 ukryte trofeum(wie ktoś jakie to?).Już w wojsku lubiłem AK47,ale w tej grze to cudna broń,szybkie bieganie,body armor i jednoosobowa armia która potrafi przechylić szale zwycięstwa staje sie realna Niestety znów występują bugi z kosą,bo ja wytłumaczyć kose od typa po tym jak ja 2 razy wcześniej się na nim"ślizgnełem" Co do heli,to jak jest ogarnięty pilot to idzie coś polatać(obowiazkowo armor na pojazd),tylko że większość z którymi latałem,rozbijała się o drzewa. Edytowane 26 Grudnia 2010 przez Litwin25 Cytuj Odnośnik do komentarza
rpgfan 4 Opublikowano 26 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2010 No w sumie jak caly heli bedzie zapakowany armorem to cos sie zleci. AK47 i PPSh to dwie najwieksze kosy dodatku. Czolgi na 2 trafienia od tylu, szkoda ze 2 miny nie daja rady go rozwalic nawet z perkiem expl. W podstawce taka akcja chyba byla mozliwa nawet jak koles mial armor na czolg Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 26 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2010 Jeszcze nigdy nie potrzebowałem więcej niż 2 min by rozwalić czołg(tyle killi minami co nabiłem na Vintage w conquest to nigdy mi nie wpadło ),nawet bez dodatków wybuchowych.Potwierdza się reguła że ruski robią najlepszą broń. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 26 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2010 No Ventage i Hill to klasyka,super miodne mapy.Ja już mam prawie wszystko z pucharków,brakuje mi tylko 46 killi hali(to będzie najtrudniejsze)i 1 ukryte trofeum(wie ktoś jakie to?).Już w wojsku lubiłem AK47,ale w tej grze to cudna broń,szybkie bieganie,body armor i jednoosobowa armia która potrafi przechylić szale zwycięstwa staje sie realna Niestety znów występują bugi z kosą,bo ja wytłumaczyć kose od typa po tym jak ja 2 razy wcześniej się na nim"ślizgnełem" Co do heli,to jak jest ogarnięty pilot to idzie coś polatać(obowiazkowo armor na pojazd),tylko że większość z którymi latałem,rozbijała się o drzewa. To ukryte trofeum jest za najlepszy squad na Operation Hastings. Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 26 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2010 No to na razie go nie zdobędę,mądrze to robią,jak się już ogra mapy i ludziom się znudzą,to wtedy wpadnie 5 mapka i znowu się troche pogra Cytuj Odnośnik do komentarza
rpgfan 4 Opublikowano 26 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2010 Tak w ogole to ciekawy jestem czy ten dodatek sie utrzyma dosc dlugo czy ludzie po jakims czasie wroca do map z podstawki a dlc bedzie pusty. Juz teraz sie trafiaja mecze 5 vs 5 bo map od cholery i nie kazdy chyba ma vietnam Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 27 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2010 Ja zauważyłem że ci wymiatacze z którymi grałem w podstawowej nie umieją się odnaleźć w Vietnamie,nie znają map,zieleń w około,kosy lecą jak głupie,podejrzewam że beda wracać.Obok AK47 uwielbiam miotacz,to co się nim wyczynia w okopach to poezja Cytuj Odnośnik do komentarza
rpgfan 4 Opublikowano 27 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2010 (edytowane) Powiem szczerze ze miotacz to jedyna bron obok uzi ktora zostawilem po 2 minutach grania. Musze go na Hill 137 wyprobowac bo przejscie na C idealnie sie nadaje dla amatorow zapiekanek:). Nareszcie mam staty:D nie ma to jak domowa strona BF'a Edytowane 27 Grudnia 2010 przez rpgfan Cytuj Odnośnik do komentarza
mersi 804 Opublikowano 27 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2010 (edytowane) Strzelenie w butle z gazem gdy jakis ziombal ma miotacz ognia powoduje, ze on natychmiastowo eksploduje? Bo jeszcze tego nie probowałem Edytowane 27 Grudnia 2010 przez Merson Cytuj Odnośnik do komentarza
rpgfan 4 Opublikowano 27 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2010 Probowalem i albo nie trafialem albo taki myk nie dziala:) Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 27 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2010 (edytowane) Pewnie nie działa a szkoda bo jazda byłaby super,szkoda że na śnieżnych mapach jak walniesz z granatnika w góre nie ma lawiny PC-towcy grubo do przodu poszli w statsach: http://www.battlefieldbadcompany2.com/vietnam/battleforhastings Ale co sie dziwić,jak mi sie ammo kończy jako snajperowi,to musze biec z pistoletem w ręku,bo assault który koło mnie biega nie wpada na ogół na to by mi ammo dać. Edytowane 27 Grudnia 2010 przez Litwin25 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi