elvis004 302 Opublikowano 5 stycznia 2011 Opublikowano 5 stycznia 2011 Z PieCa ale warto, oj warto oblukać Cytuj
Litwin81 1 156 Opublikowano 5 stycznia 2011 Opublikowano 5 stycznia 2011 Chyba jets sposób na pewny nóż trzeba kucnąć Dziś w jaskini na Hill 137 typek kucał do mnie przodem,ja wbiegłem na niego,kosa poszła z góry w czapke ale nic,a on po mnie z dołu w kolano i zgon Cytuj
Pryxfus 820 Opublikowano 5 stycznia 2011 Opublikowano 5 stycznia 2011 Z PieCa ale warto, oj warto oblukać Zaiste, piękne akcje z TNT i helikopterem. Trik z kucaniem i cięciem noża był omawiany już dawno temu. Na pewno działa o wiele lepiej, z tym, ze w ferworze walki kto by pamiętał o kucnięciu przed ciachnięciem ;] Cytuj
Litwin81 1 156 Opublikowano 5 stycznia 2011 Opublikowano 5 stycznia 2011 Ja już pamietam Ostatnimi czasy za dużo kos mi nie wpadało z tego powodu.Dobry tekst"czasami aż sam siebie zadziwiam jaki jestem dobry" ,kurde że nie ma możliwości nagrywania w PS3,też miałem kilka dobrych akcji na noobach,bo coś takiego na dobrych graczach nie wyjdzie. Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 5 stycznia 2011 Opublikowano 5 stycznia 2011 (edytowane) niemozliwe...kd ratio 77, koles w ogole nie ginie. coz moze gosciu nie potrafi w normalnych meczach nic zdzialac to tak musi sobie ego podbijac Edytowane 5 stycznia 2011 przez zaq123456 Cytuj
mersi 804 Opublikowano 5 stycznia 2011 Opublikowano 5 stycznia 2011 no przeciez wiadomo ze boostował, nie nabił tego sam Cytuj
Rudiok 3 372 Opublikowano 5 stycznia 2011 Opublikowano 5 stycznia 2011 Trik z kucaniem i cięciem noża był omawiany już dawno temu. Na pewno działa o wiele lepiej, z tym, ze w ferworze walki kto by pamiętał o kucnięciu przed ciachnięciem ;] Ja się np. na tyle przyzwyczaiłem żeby kucać jak kogoś reanimuję (nie wiem skąd mi się to wzięło...), że jak ciacham nożem to z automatu kucam Cytuj
SpacierShark123 1 508 Opublikowano 5 stycznia 2011 Opublikowano 5 stycznia 2011 Mógłby mi ktoś dokładnie wytłumaczyć o co chodzi w trybie Conquest.Dziwi mnie że mając więcej punktów przegrywamy Cytuj
rpgfan 4 Opublikowano 5 stycznia 2011 Opublikowano 5 stycznia 2011 O sciaganie ticketow. Przejmujesz flagi czyli zabijasz kolejnych przeciwnokow i zmniejszasz im liczbe ticketow, pierwsza druzyna ktora wyczycsci licznik przeciwnika wygrywa. Flagi to tylko srodek do celu ulatwiajacy wygrana Cytuj
sosnaa 1 205 Opublikowano 5 stycznia 2011 Opublikowano 5 stycznia 2011 No i jak twoja drużyna ma więcej flag niż drużyna przeciwna to punkty automatycznie odchodzą z ich konta. Cytuj
Litwin81 1 156 Opublikowano 5 stycznia 2011 Opublikowano 5 stycznia 2011 (edytowane) Dzisiaj wpadł rekord w kosach w jednym meczu-23,poprzedni 15 I przy każdej kucałem,wpadały jak w bajce Tutaj daje te 2 fotki z Oasis gdzie mnie wywaliło w powietrze,gdy chciałem wbić kose a typ akurat wyszedł z gry. Edytowane 5 stycznia 2011 przez Litwin25 Cytuj
Pupcio 18 476 Opublikowano 5 stycznia 2011 Opublikowano 5 stycznia 2011 ja też dziś miałem rekord 21kos na ps3 site jakiś koleś się mnie czepiał że nie odpalam m-comów tylko latam z nożem a to tylko dziś mi odbiło.Ciekawe co by o Litwinie napisał Cytuj
hivonzooo 12 Opublikowano 5 stycznia 2011 Opublikowano 5 stycznia 2011 (edytowane) Mały pokaz jak gra wygląda spod ziemi Dodam oczywiście że nie robię tego cały czas, to był jeden raz, ot tak z ciekawości. Edytowane 5 stycznia 2011 przez hivonzooo Cytuj
Litwin81 1 156 Opublikowano 5 stycznia 2011 Opublikowano 5 stycznia 2011 Ostatnio wkurzyłem się na michała i innych za to ze grając przeciwko polakom wyczyniał coś takiego.Hiv jesteś w TNT?Kojarze ich z moich wojaży Pawcio ja jestem od wzbudzania zainteresowania wśród wrogów,mcomy podkłada kto inny(bo te 23 kosy wpadły w ataku).Dziś taki fartowny dzień ze nawet ciężarówką zrobiłem na road kille na tej nowej mapie Cytuj
walek 96 Opublikowano 6 stycznia 2011 Opublikowano 6 stycznia 2011 (edytowane) No tak, teraz wszyscy beda bic rekord Litwina ... Moze moj rekord nie jest wybitny, ale wczoraj na Operation Hasting w jakies 5-6 min (na jednej bazie) wbilem 6 kos. Na scoreboard bylem drugi tuz za CrazyDaro. A zagralem sobie tak na chwilke, relaksacyjna runde. Kosy byly w tym stylu, suprise z boku http://www.youtube.com/watch?v=8BdIYQnBoPk Jak walcze z typem 1vs1, i widze ze skonczylo mu sie ammo po wypluciu wszystkich pestek, to macham nozem, dajac mu do zrozumienia ze chce dual'a (pojedynek) na kosy. Jednka malo kto to kuma, niestety, wiec gina od kuli <_< Wkurza jedna rzecz. Na drugiej bazie (ta mapa ze swiatyniami), najbardziej wysnieta lodz do przodu jest "zablokowana". Nie moge nia wyplynac, jakby jakas niewidzialna kotwica ja trzymala. WTF?... A jak wy z lodzi patrolowej robicie lodz podwodna. Talent McGyver'a czy co? Edytowane 6 stycznia 2011 przez walek Cytuj
qvstra 3 213 Opublikowano 6 stycznia 2011 Opublikowano 6 stycznia 2011 (edytowane) Opłaca się kupować Vietnama? Czy jest podobny do BF'a 1943? A tu znany podobno glitch: Edyta: Jakbyście chcieli pograć ze mną - początkującym medykiem - to piszcie na mój PSN_id - QvstraPL Edytowane 6 stycznia 2011 przez Qvstra Cytuj
rpgfan 4 Opublikowano 6 stycznia 2011 Opublikowano 6 stycznia 2011 Trzeba napchac z 8 ladunkow c4, z perkiex expl i ktos z twojego skladu musi siedziec w lodzi. Wtedy wysadzasz i masz lodz podwodna. Na szczescie nie do zrobienia na hardcorze Cytuj
Arkady 1 012 Opublikowano 6 stycznia 2011 Opublikowano 6 stycznia 2011 Właśnie wczoraj jakiś lamus zabił mnie tak kilka razy na Hill 137, mam nadzieje, że takich to banują. Cytuj
Litwin81 1 156 Opublikowano 6 stycznia 2011 Opublikowano 6 stycznia 2011 Też ci sie nóż minął,wkurzający bug.Ja wczoraj na Harvest wpadłem do domku,6 typa stoi do mnie plecami to pokosiłem Lamusy,nikt nawet nie pamiętał ksywy typa który koło niego stoi by wiedzieć czy się obrócić jak tamten zginie. Cytuj
dżar 166 Opublikowano 6 stycznia 2011 Opublikowano 6 stycznia 2011 Też ci sie nóż minął,wkurzający bug.Ja wczoraj na Harvest wpadłem do domku,6 typa stoi do mnie plecami to pokosiłem Lamusy,nikt nawet nie pamiętał ksywy typa który koło niego stoi by wiedzieć czy się obrócić jak tamten zginie. Hardcore? Nie oczekuj za dużo od ludzi bez mapki, mało kto czyta liste zgonów ; F Cytuj
CrazyDaro 6 Opublikowano 6 stycznia 2011 Opublikowano 6 stycznia 2011 Ostatnio sprzedałem 14 kos na operacji hastings 4 razy złapałem snajpera 50lv gość nie chciał zrozumieć że nie pokampuje sobie Jeśli już grasz na HC i bez komunikacji to musisz obserwować wszystko dookoła zwłaszcza kto gdzie ginie. Cytuj
Litwin81 1 156 Opublikowano 6 stycznia 2011 Opublikowano 6 stycznia 2011 Ja tak robie,jeżeli chce pokampić to w moim interesie jest czytać kille w mojej okolicy i jak były zadane,jak nóż to włącza mi się lampka że musze się rozejrzeć wokół siebie. Cytuj
hivonzooo 12 Opublikowano 6 stycznia 2011 Opublikowano 6 stycznia 2011 No to chyba wydaje się oczywiste panowie. Cytuj
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 6 stycznia 2011 Opublikowano 6 stycznia 2011 gdyby nie PPSh, to inżynier byłby słabiusieńki. robię teraz M10 i zabieram się za UZI i powiem szczerze, że padaka. M10 słabizna, UZI niby lepszy ale g**o widać... Cytuj
dżar 166 Opublikowano 6 stycznia 2011 Opublikowano 6 stycznia 2011 gdyby nie PPSh, to inżynier byłby słabiusieńki. robię teraz M10 i zabieram się za UZI i powiem szczerze, że padaka. M10 słabizna, UZI niby lepszy ale g**o widać... Z biodra strzelamy dude, z biodra(przynajmniej ja tak robie bo też przy uzi nic nie widze) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi