Skocz do zawartości

Battlefield Bad Company 2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

gdyby nie PPSh, to inżynier byłby słabiusieńki. robię teraz M10 i zabieram się za UZI i powiem szczerze, że padaka. M10 słabizna, UZI niby lepszy ale g**o widać...

Z biodra strzelamy dude, z biodra(przynajmniej ja tak robie bo też przy uzi nic nie widze)

nie tylko

magnum ammo i da sie snajperzyc z m10

i tylko serie 3-5 pocisków

i czy tylko mi sie wydaje czy w bc2 pph jest troszke za bardzo celna

Opublikowano

tylko jest zmieniona grawitacja albo cos.

Bo nie wiem jak gosc rzuca tnt na 10 metrow do przodu

Opublikowano

tylko jest zmieniona grawitacja albo cos.

Bo nie wiem jak gosc rzuca tnt na 10 metrow do przodu

Da się, skok tuż po sprincie i rzut-timing trzeba mieć bardzo dobry ale da się tak.

Opublikowano

Akcje z TNT z tego filmika widziałem wcześniej na montażach "jihad jeep" z BF1943, tylko że tamten gość używał samolotów przeciwko samolotom zamiast śmigłowca. A strzelanie ze snajperki bez celowania to fart. Mnie to nie ruszyło, filmik się pojawił na popularnych serwisach o grach i się zrobiło wielkie halo.

Opublikowano (edytowane)

czułość czułość jeszcze raz czułość to jest ten sposób grania o którym mówiłem parę stron wcześniej. Wyczajcie że przy rzucie on jest w biegu + robi ruch do góry który ledwie widać + podskok. Raz mi się udało rzucić C4 między dwóch gości z odległości 10m i buuum. Każdy z was miał napewno akcje że złożyłby fajny filmik. Mi udało się mi. ztracerować i zestrzelić UAV gustavem, udało mi się zestrzelić UAV granatem, Blackhawka z 4 typami w środku minami, C4 i zaparkowany blackhawk na przynętę, 3x RPG ze spadochronu itd itp. Aha i żadna tam grawitacja tylko spowolnienie na potrzeby filmiku

Edytowane przez CrazyDaro
Gość Zaqair
Opublikowano

Da radę coś zrobić by medycy nie uleczali? Często jakiś pajac za mną chodzi i ożywia mnie przy czołgu wroga...

niestety nie jedyne co to mozesz to mu napisac na pw ze jest kretynem i zeby przestal nabijac pkt

Opublikowano (edytowane)

a ktos na innym forum po obejrzeniu tego filmiku stwierdzil " nie takie rzeczy sie robilo":D powaznie tak ciezko zrzucic obladowany c4 heli na czolg?

Dla ludzi nieobeznanych w QS takie coś może wydawać się niesamowite. Dla niektórych jest to norma. No, może poza zrzucaniem heli na czołg - bo po co? Jak można z samego heli więcej pkt. zdobyć niż w sposób przedstawiony na filmiku.

Tą osobą byłem najprawdopodobniej ja ;)

Edytowane przez hivonzooo
Opublikowano (edytowane)

Dla ludzi nieobeznanych w QS takie coś może wydawać się niesamowite. Dla niektórych jest to norma. No, może poza zrzucaniem heli na czołg - bo po co? Jak można z samego heli więcej pkt. zdobyć niż w sposób przedstawiony na filmiku.

Tą osobą byłem najprawdopodobniej ja ;)

Dlaczego mnie to nie dziwi...przecież hivonzooo to nasz forumowy p.r.z.e.c.h.u.j ktory jest mega z.a.j.e.b.i.s.t.y i w BC2 robił już...wszystko.

Wcześniej obiecałem sobie ze nic nie bede pisał o Twoich wypowiedziach w tym temacie ale juz po prostu nie wytrzymalem :/

Edytowane przez Bellevar