hivonzooo 12 Opublikowano 16 stycznia 2011 Opublikowano 16 stycznia 2011 Pozostaje się cieszyć, że BFa nie dotknęła jeszcze plaga hakowania w multi po niedawnym złamaniu ps3 (jak w CoD:MW i MW2 czy GT5). Hakowanie serwerów COD4 i MW2 nie ma żadnego związku ze złamaniem PS3. Takie rzeczy można nawet było robić parę miesięcy temu. Wstyd się przyznać, ale na jednym z takich serwerów wbiłem sobie wszystkie Prestige i złote bronie. Koleś poprostu kazał mi w kącie usiąść i wciskać trójkąt, a Prestige samo wpadało Cytuj
oTOMo 19 Opublikowano 16 stycznia 2011 Opublikowano 16 stycznia 2011 Pozostaje się cieszyć, że BFa nie dotknęła jeszcze plaga hakowania w multi po niedawnym złamaniu ps3 (jak w CoD:MW i MW2 czy GT5). Hakowanie serwerów COD4 i MW2 nie ma żadnego związku ze złamaniem PS3. Takie rzeczy można nawet było robić parę miesięcy temu. Wstyd się przyznać, ale na jednym z takich serwerów wbiłem sobie wszystkie Prestige i złote bronie. Koleś poprostu kazał mi w kącie usiąść i wciskać trójkąt, a Prestige samo wpadało W każdym razie ostatnio jest tego o wiele więcej, natknąłem się dziś na taki artykuł na vgchartz o tym, że infinity ward potwierdza nasilenie hackowania w mw i mw2 w związku ze złamaniem ps3 i że to sony musi zadziałać w tej sprawie. Cytuj
Pryxfus 820 Opublikowano 17 stycznia 2011 Opublikowano 17 stycznia 2011 Z tego co zauważyłem. Kiedy w grze nie mam statsów, wystarczy się wylogować z PSNu, zalogować ponownie, nie trzeba nawet wychodzić z gry, sprawdzamy w grze czy mamy swój poziom, widzimy statystyki broni itd, jeśli tak to gramy. Jeśli nie, wylogowujemy i logujemy się ponownie. Max 3 próby i wszystko wraca. Co nie zmienia faktu, ze poziom serwerów EA jest żenujący, takie problemy nie powinny mieć miejsca. DICE w ten sposób zniechęca graczy do pocinania w BC2. "Brak statsów" to główny temat rozmów z kumplami w czasie grania: "gdzie są moje statsy?", "oddawać moje lekkie gacie", "znów nie nalicza mi blach" - Litwin ;] Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 17 stycznia 2011 Opublikowano 17 stycznia 2011 To wbrew pozorom duży problem,nie naliczone blachy oscylują już w okolicach dwóch setek,a taki cwaniak Hajduk już by wiedział ze nie opłaca się stać na balkonie Cytuj
Koziolek10 0 Opublikowano 17 stycznia 2011 Opublikowano 17 stycznia 2011 Pytanko. Czy w BC2 granie przez adapter na mysz i klawe jest możliwe online czy nie? Cytuj
walek 96 Opublikowano 17 stycznia 2011 Opublikowano 17 stycznia 2011 (edytowane) Pytanko. Czy w BC2 granie przez adapter na mysz i klawe jest możliwe online czy nie? Oczywiscie, ze nie. Chcesz oszukiwac czy co? Wczoraj na Operation Hastings kolesie plywali sobie lodka "podwodna". Na ich nieszczescie zaparkowali obok mostu (widac bylo tylko strzaly zpbr), namierzylem ich, zrzucilem z mostu TNT, i boom!... 2 cheatersow zaliczylo zgon! Oh yeahhh baby! Czy TNT/c4 dziala pod woda? Edytowane 17 stycznia 2011 przez walek Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 17 stycznia 2011 Opublikowano 17 stycznia 2011 Pewnie tak,bo tonie ale i fala uderzeniowa jest tak duża ze może niszczyć.Raz na Arcia miałem fajną akcje,czołg stał na moście ja pod nim,jak go rozwalić C4,ciężko bedzie tam wejść,rzuciłem 4 C4 w miejscu gdzie stoi,na ziemie pod mostem i wywaliłem,wybuch był tak duży że rozwaliło czołg Dzisiaj kolesiowi z klanu GPS sprzedałem 4 kosy i się dowiedziałem ze jestem oszustem i lagerem Co mają lagi do kos,skoro dostał 3 w plecy a tylko 1 w klate Cytuj
Zajcik 64 Opublikowano 17 stycznia 2011 Opublikowano 17 stycznia 2011 Jest jakies oficjalne oswiadczenie dotyczace tego cyrku z multiplayerem? Nie nalicza mi statow, nie moge sie czasem polaczyc ze znajomymi a na serwerach siedzi po 6 osob. :confused: Cytuj
CrazyDaro 6 Opublikowano 17 stycznia 2011 Opublikowano 17 stycznia 2011 obczajcie filmik ja normalnie boki zrywałem. Gość nazwał to trafnie "plastikowy nożyk" Cytuj
K@kTuUuS 1 Opublikowano 17 stycznia 2011 Opublikowano 17 stycznia 2011 Kpina dosłownie kurde. Kupiłem niedawno BC bo mowie a Vietnam wyszedł to sobie pogram będzie w co, nie muszę mówić jak fajnie się gra bez stasow i jak nie odblokowuje się nic a mam level 2. Normalnie UAV na bazę DICE Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 17 stycznia 2011 Opublikowano 17 stycznia 2011 (edytowane) Chłop napisał wszystko to o co miałem żal się tutaj Jak ktoś dużo kosi to często sie zdarzają takie akcje,kilka niskich leveli ma moje blachy nie dlatego ze zasłużyło,tylko dlatego że moja nie weszła a jego tak.Inna sprawa ze kolesie którym dawał kosy,szczególnie snajperzy to jacyś durnie,przy zadawaniu ciosem nożem słuchać powiedzonka,a typ sie nawet nie zainteresował tym by obejrzeć się do tyłu. Jak widze takie filmiki to aż mnie strzela ze na PS3 nie można robić filmików,jak w BO: http://kotaku.com/5732618/a-new-way-to-get-totos-africa-stuck-in-your-head Edytowane 17 stycznia 2011 przez Litwin25 Cytuj
hivonzooo 12 Opublikowano 18 stycznia 2011 Opublikowano 18 stycznia 2011 http://www.youtube.com/watch?v=5Redl49mgyE Mój filmik, jakoś beznadziejna, ponieważ nagrywana aparatem. Nic specjalnego, ale parę fajny QS jest. Cytuj
Pupcio 18 420 Opublikowano 18 stycznia 2011 Opublikowano 18 stycznia 2011 ła jestem gwiazdą kina niezły meczyk był Cytuj
Trawis12 2 Opublikowano 18 stycznia 2011 Opublikowano 18 stycznia 2011 Słuchajcie może ktoś mi wytłumaczy. Gram sobie w multi oczywiście, kończe grę. Wyłączam konsole. Następnego dnia... gram sobie w multi oczywiście, jak zaczynam to mam cos takiego jak skill down chyba i mi tak zlatuje (komunikat ), no i gram normalnie, ale co to właściwie znaczy? Wyłączam konsole... i tak dalej i dalej (zawsze to samo) Wersja PS3 Poprostu chcę wiedzieć Cytuj
walek 96 Opublikowano 18 stycznia 2011 Opublikowano 18 stycznia 2011 (edytowane) Jest to informacja o twoich postepach na polu bitwu. Maksymalnie mozesz miec skill level 200 (nie wiem jakie statsy brane sa pod uwage). Wiadomo jak choojow grasz, to spada poziom, i pojawia sie komunikat zebys powrocil na pole walki Jak masz 0 skill prawdopodobnie sa problemy ze serwerami/statsami, i rozpoczynasz gre od 1lvl, co ostatnimi czasy zdarza sie czesto. http://bfbcs.com/ Na tej stronie jest jeszcze kolejny skill level, ktory mozesz dobic do 1000. Niestety, tez nie wiem co on oblicza Edytowane 18 stycznia 2011 przez walek Cytuj
Gość szpic Opublikowano 18 stycznia 2011 Opublikowano 18 stycznia 2011 Jest to informacja o twoich postepach na polu bitwu. Maksymalnie mozesz miec skill level 200 (nie wiem jakie statsy brane sa pod uwage). Wiadomo jak choojow grasz, to spada poziom, i pojawia sie komunikat zebys powrocil na pole walki Jak masz 0 skill prawdopodobnie sa problemy ze serwerami/statsami, i rozpoczynasz gre od 1lvl, co ostatnimi czasy zdarza sie czesto. ten pokazywany rank sie olewa on nic nie znaczy. Mozna miec staty po 60-5 a on spadnie do 190 a potem miec gre 13-13 i bedzie 200 Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 18 stycznia 2011 Opublikowano 18 stycznia 2011 Na ogół spada jak sie wychodzi w trakcie meczu z gry,ostatnio zauważyłem ze dużo Polaków tak robi. Cytuj
Poscok 10 Opublikowano 18 stycznia 2011 Opublikowano 18 stycznia 2011 No jak grają 4 osoby na serwerze to wychodze,jakbym wiedział ze taki cyrk będzie z BC to nie kupiłbym zapewne konsoli ani tym bardziej gry i dalej wesolo bym sobie gral offline na xie,teraz pytanie czy żeby dostać odznaczenie dotyczące wszystkich brązowych gwiazdek z broni konieczne jest tez posiadanie broni SPECACT ? Bo nie wiem czy zawracać sobie tym glowe. Cytuj
oTOMo 19 Opublikowano 18 stycznia 2011 Opublikowano 18 stycznia 2011 czy żeby dostać odznaczenie dotyczące wszystkich brązowych gwiazdek z broni konieczne jest tez posiadanie broni SPECACT ? Bo nie wiem czy zawracać sobie tym glowe. Teoretycznie to nie trzeba. Był bug u niektórych osób, przez który trzeba było mieć specact, ale teoretycznie to naprawiono. Rzeczywistość jest taka, że mam wszystko co najmniej na złoto, a tych odznaczeń nie dostałem po patchu. Jeśli wielkość Twojego elektronicznego penisa zależy od posiadania wszystkich insygniów to najpierw wymasteruj broń i sprawdź czy dostałeś nagrodę, jeśli nie to kupuj specact. Cytuj
Poscok 10 Opublikowano 18 stycznia 2011 Opublikowano 18 stycznia 2011 Tak sie sklada ze trofea i inne dziadostwa mi wisza,ale za zrobienie tego odznaczenia jest 5 k pkt. Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 18 stycznia 2011 Opublikowano 18 stycznia 2011 (edytowane) Hiv mnie zainspirował i zrobiłem krótki filmik z dzisiaj: Nie wiem tylko jak wyciszyć muzyka pod koniec filmiku,by sie tak nie urywała. Edytowane 18 stycznia 2011 przez Litwin25 Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 18 stycznia 2011 Opublikowano 18 stycznia 2011 dużo tego typu manekinów jak na tym filmie gra na PS3? :| Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 19 stycznia 2011 Opublikowano 19 stycznia 2011 Inaczej słabych graczy, nie odpowiadających na wymianę ognia . Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi