Skocz do zawartości

Battlefield Bad Company 2

Featured Replies

Opublikowano

Ładna liczba godzin :P Ja już BC2 ze 2 razy sprzedawałem, ale szykuje się trzeci powrót. Nie należę do kolekcjonerów gier i jak coś ogram to sprzedaję i biorę coś innego. Ale do BC2 jakoś wracam ci jakiś czas :) Mam nadzieję, że znajdą się osoby które nadal grają :P Nie chodzi mi o jakieś wielkie ustawianie się na granie, tylko raczej o to, że jak włączę konsole to będę widział, że ktoś gra - "O :) podłączę się :)" na tej zasadzie :D

• Odpowiedzi 6,7 tys.
  • Wyświetleń 629,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• beka z tej gry i black opsow. jak sie biegnie w battlfieldzie to tylko tupanie slychac TUP TUP TUP. ta snajperka to jakas porazka. ludzie grajacy w bc2 to noskillowcy ktorzy rekompensuja to sobie mowi

• To z tego że polska społeczność CoD zdążyła się już zorientować że tryby HC sprzyjają słabszym graczom. Widocznie teraz czas na BF community hehe. Co do tej sytuacji którą podałeś to nie jest to żade

• dobre dobre - lubię takich kozaków. Ja też mam reguły, tylko trochę bardziej rygorystyczne: - jak grasz ze mną masz obowiązek dobrze się bawić - wolno kląć i opowiadać historie z życia wzięte - jak

Opublikowano

Ja ostatnio sie nie podlaczam do nikogo bo mam dosc rushy. Gdzie sie nie podepne, tam rush. Wole juz grac sam na conquescie niz ciagle rushowac

Opublikowano

A tak na marginesie - Ty Litwin masz pracę z dostępem do neta ? :D I taka która Cię strasznie nie absorbuje ? Bo kiedy nie wejdę, to aktywnie się wypowiadasz hehe czy to rano czy późnym wieczorem :)

Opublikowano

u mnie wpadło ostatnio 230h i ciagle nabijam - jak chcesz falcon to mozesz mnie dodać, paru znajomych moich jeszcze tez cisnie wiec zawsze jakas ekipa jest ;)

Opublikowano

gra ktos stąd na HC w ogóle?

Opublikowano
  W dniu 18.03.2011 o 09:44, falcon87pl napisał(a):

A tak na marginesie - Ty Litwin masz pracę z dostępem do neta ? :D I taka która Cię strasznie nie absorbuje ? Bo kiedy nie wejdę, to aktywnie się wypowiadasz hehe czy to rano czy późnym wieczorem :)

Mam taką :P

Opublikowano
  W dniu 18.03.2011 o 08:20, falcon87pl napisał(a):

Ograłem Black Klopsa. Ograłem Killzone 3. Ogrywam demko Crysis 2. Poczytałem o Homefront. I wiecie co ? Jadę dzisiaj z powrotem po BC 2 :D Miałem moment ze już rzygałem tą gra po ponad 100 godzinach online, ale teraz po dłuższej przerwie jak obejrzałem ten filmik powyżej to znowu mam ogromną ochotę pograć.

Jednym z powodów sprzedania BC2 było też to że nikt ode mnie ze znajomych już nie grał. A wiadomo, że największa frajda jak się gra w kilka osób :) Dlatego chętnie bym z kimś pograł. Jak ktoś jest chętny do wspólnego grania to niech da znać tutaj albo na gg (2742484).

powrót do bc2 teraz to zly pomysl.

wszechobecne lagi.

w CH_uj ludzi ktorzy wykorzystuja bledy z znikajacymi teksturami i potem wala przez sciany itp

no i bardzo ciezko znalezc kogos do gry.

Jak nie masz ekipy wlasnej to albo trafiasz na cwoków co chyba wczesniej grali tylko w hugo czy co cos takiego i jestes miesem armatnim

albo trafiasz na troli z 50 lvl ktorzy wysadzaja wlasne pojazdy//mcomy i tez jestes miesem armatnim

Opublikowano
  W dniu 18.03.2011 o 16:04, szpic napisał(a):

powrót do bc2 teraz to zly pomysl.

wszechobecne lagi.

w CH_uj ludzi ktorzy wykorzystuja bledy z znikajacymi teksturami i potem wala przez sciany itp

no i bardzo ciezko znalezc kogos do gry.

Jak nie masz ekipy wlasnej to albo trafiasz na cwoków co chyba wczesniej grali tylko w hugo czy co cos takiego i jestes miesem armatnim

albo trafiasz na troli z 50 lvl ktorzy wysadzaja wlasne pojazdy//mcomy i tez jestes miesem armatnim

Ostatni raz grałem z 1,5 miesiąca temu i żadnej dolegliwości o których piszesz nie doświadczyłem. Mam nadzieję, że z tymi lagami, aż tak źle nie jest :)

Opublikowano

spoko ja przed chwila na port valdez zabilem Litwina zaraz potem byla zwiecha gry

chyba taka kara ;D

edit :

reboot dolaczam do gry. Spawnuje sie slysze ze Litwin biegnie odwracam sie znow freez....

jak nie kochac DICE ;D

Edytowane przez szpic

Opublikowano

Raz do przez przypadek na drzewie ciebie dopadłem :P a ten drugi,co siedziałeś w budynku to myślałem ze poszedłeś coś zjeść :P Na pocieszenie powiem ci ze miałem tagi większości 50 lvl z tamtego meczu :P

To multi coraz bardziej zwalone jest.3 dzień i 3 raz rozłacza mnie jakby nic,oczywiście statów nie policzy,grałem ze Szpicem,wpadło mi 7 złotych blach i doopa,jak nie zrobią czegoś w B3 to chyba nie kupie,szkoda nerwów.

Edytowane przez Litwin25

Opublikowano
  W dniu 18.03.2011 o 16:04, szpic napisał(a):

cwoków co chyba wczesniej grali tylko w hugo czy co cos takiego

Roz..bałes mnie tekstem o Hugo hehehehhe

W dniu 18.03.2011 o 17:09, szpic napisał(a):

spoko ja przed chwila na port valdez zabilem Litwina zaraz potem byla zwiecha gry

chyba taka kara ;D

edit :

reboot dolaczam do gry. Spawnuje sie slysze ze Litwin biegnie odwracam sie znow freez....

jak nie kochac DICE ;D

Przecież wiadomo że Litwin shackował system i jest takim naszym Neo tylko że w BF-ie hehehe

Po częściowym zawodzie jakiego doznałem rozgrywką multi w KZ3 chyba odpalę ponownie BF-a... Tylko chwilę muszę sobie dać po przesiadce z move'a... Serio... mam motyw jak w Gran Turismo gdy odpalam ją na padzie zamiast , jak zawsze, na kierownicy hehe

Opublikowano

kurde, niby mozna w BC2 robić screenshoty (start+select), ale gdzie to badziewie sie zapisuje?

dobra, na forumie EA piszą, że ten feature nie działa...

Opublikowano

Zagrałem dzisiaj kilka partyjek SDM w Vietnamie i nie mogę się nadziwić, ile ta gra daje mi funu. Nawet Killzone się chowa.

Pryxfus, dwie blachy do kolekcji :teehee:.

Opublikowano

Już się zapomniało że to multi 2010,ja teraz latam z 870 niezłe są z tym akcje :teehee:

Opublikowano

O, podobnie jak ja. W ciasnej dżungli 870 jest strasznie przydatne.

Opublikowano

Mi sie strasznie podobaja info przy aktywnych znajomych. Po nich widze, ze chlopaki proboja KZ3, Homefront czy inne tam badziewie, a potem wracaja na stare smieci BFBC2 :)... Nie wiem jak wy, ale dla mnie po CS (Counter Strike) to najlepsze multi. Lekki arcade polaczony z lekkim realizmem, walka zespolowa oraz roznorodnoscia czyni ten tytul wyjatkowym. Ja nigdy nie bylem wielkim fanem multi fps, a tu taki rodzynek. Najlepsza gra na PS3!.. Troche obawiam sie BF3 (mimo tej genialnej grafy i animacji), bo jak pojda w strone typowo battlefield'owej rozgrywki (czyli nudy na kazde 100 m2 mapy), to ja podziekuje. No ale zobaczymy... Chce zobaczyc jak wygladaja "kosy" w BF3. Now! :)

Opublikowano

Wbiłem sie do Roziego a tam normal,ale sie w(pipi)iłem bo na poczatku nie mogłem nikogo zabić :P Bo strzelałem po 3-4 kule jak w HC.Multi jest genialne ale ma swoje wady i to wkurzające,może to ogarną przy B3.Zamiast 870 wole Saige,oczywiście w podstawce(w 870 mam już platyne :P ),bez przeładowania,a czasami tyle brakuje by stracić blache :P

Opublikowano

Po sporej przerwie w BC2 wczoraj wróciłem, dołączyłem do gry, rzuciło mnie do Vietnamu na Squad Deathmatch i na dzień dobry dostałem kosy od Roziego i Litwina, potem na was polowałem ale słabo mi szło i się nie odkułem. Nie lubię grać z randomami, wolę ze znajomymi, Ukarzyciel pozdrawiam. Multi w KZ3 tez mnie nie porwało. Denerwują mnie przebieranki, niewidzialność i brak odradzania się na plecach kompanów z drużyny.

Opublikowano

Wrócę do multi w Killzone, jak się stanie grywalne (mówię o braku naliczania punktów). Wracając do tematu kos: wczoraj zdarzało się, że gdy biegłem za gościem w celu znożowania go, wpadałem pod wrogi ogień. Kilka głupich zgonów przez to złapałem :turned:.

Opublikowano

Sprzedałem roziemu kose,ale oczywiście wywaliło mnie z meczu i nie zaliczyło :/

Opublikowano

Heh, a już żałowałem, że wyszedłeś i nie mogłem Ci się odegrać :potter:.

Opublikowano

I tak masz świadomość :P To że nie zaliczyło nie znaczy ze ta akcja nie miała miejsca :P

Edit:Właśnie sprawdziłem ze jednak jesteś na liście :D

Edytowane przez Litwin25