Opublikowano 18 marca 201114 l Ładna liczba godzin Ja już BC2 ze 2 razy sprzedawałem, ale szykuje się trzeci powrót. Nie należę do kolekcjonerów gier i jak coś ogram to sprzedaję i biorę coś innego. Ale do BC2 jakoś wracam ci jakiś czas Mam nadzieję, że znajdą się osoby które nadal grają Nie chodzi mi o jakieś wielkie ustawianie się na granie, tylko raczej o to, że jak włączę konsole to będę widział, że ktoś gra - "O podłączę się " na tej zasadzie
Opublikowano 18 marca 201114 l Ja ostatnio sie nie podlaczam do nikogo bo mam dosc rushy. Gdzie sie nie podepne, tam rush. Wole juz grac sam na conquescie niz ciagle rushowac
Opublikowano 18 marca 201114 l Ja mam nadal z 5 znajomych co grają w BC2,niestety nie mam miejsca by dodać
Opublikowano 18 marca 201114 l A tak na marginesie - Ty Litwin masz pracę z dostępem do neta ? I taka która Cię strasznie nie absorbuje ? Bo kiedy nie wejdę, to aktywnie się wypowiadasz hehe czy to rano czy późnym wieczorem
Opublikowano 18 marca 201114 l u mnie wpadło ostatnio 230h i ciagle nabijam - jak chcesz falcon to mozesz mnie dodać, paru znajomych moich jeszcze tez cisnie wiec zawsze jakas ekipa jest
Opublikowano 18 marca 201114 l W dniu 18.03.2011 o 09:44, falcon87pl napisał(a): A tak na marginesie - Ty Litwin masz pracę z dostępem do neta ? I taka która Cię strasznie nie absorbuje ? Bo kiedy nie wejdę, to aktywnie się wypowiadasz hehe czy to rano czy późnym wieczorem Mam taką
Opublikowano 18 marca 201114 l W dniu 18.03.2011 o 08:20, falcon87pl napisał(a): Ograłem Black Klopsa. Ograłem Killzone 3. Ogrywam demko Crysis 2. Poczytałem o Homefront. I wiecie co ? Jadę dzisiaj z powrotem po BC 2 Miałem moment ze już rzygałem tą gra po ponad 100 godzinach online, ale teraz po dłuższej przerwie jak obejrzałem ten filmik powyżej to znowu mam ogromną ochotę pograć. Jednym z powodów sprzedania BC2 było też to że nikt ode mnie ze znajomych już nie grał. A wiadomo, że największa frajda jak się gra w kilka osób Dlatego chętnie bym z kimś pograł. Jak ktoś jest chętny do wspólnego grania to niech da znać tutaj albo na gg (2742484). powrót do bc2 teraz to zly pomysl. wszechobecne lagi. w CH_uj ludzi ktorzy wykorzystuja bledy z znikajacymi teksturami i potem wala przez sciany itp no i bardzo ciezko znalezc kogos do gry. Jak nie masz ekipy wlasnej to albo trafiasz na cwoków co chyba wczesniej grali tylko w hugo czy co cos takiego i jestes miesem armatnim albo trafiasz na troli z 50 lvl ktorzy wysadzaja wlasne pojazdy//mcomy i tez jestes miesem armatnim
Opublikowano 18 marca 201114 l W dniu 18.03.2011 o 16:04, szpic napisał(a): powrót do bc2 teraz to zly pomysl. wszechobecne lagi. w CH_uj ludzi ktorzy wykorzystuja bledy z znikajacymi teksturami i potem wala przez sciany itp no i bardzo ciezko znalezc kogos do gry. Jak nie masz ekipy wlasnej to albo trafiasz na cwoków co chyba wczesniej grali tylko w hugo czy co cos takiego i jestes miesem armatnim albo trafiasz na troli z 50 lvl ktorzy wysadzaja wlasne pojazdy//mcomy i tez jestes miesem armatnim Ostatni raz grałem z 1,5 miesiąca temu i żadnej dolegliwości o których piszesz nie doświadczyłem. Mam nadzieję, że z tymi lagami, aż tak źle nie jest
Opublikowano 18 marca 201114 l spoko ja przed chwila na port valdez zabilem Litwina zaraz potem byla zwiecha gry chyba taka kara ;D edit : reboot dolaczam do gry. Spawnuje sie slysze ze Litwin biegnie odwracam sie znow freez.... jak nie kochac DICE ;D Edytowane 18 marca 201114 l przez szpic
Opublikowano 18 marca 201114 l Raz do przez przypadek na drzewie ciebie dopadłem a ten drugi,co siedziałeś w budynku to myślałem ze poszedłeś coś zjeść Na pocieszenie powiem ci ze miałem tagi większości 50 lvl z tamtego meczu To multi coraz bardziej zwalone jest.3 dzień i 3 raz rozłacza mnie jakby nic,oczywiście statów nie policzy,grałem ze Szpicem,wpadło mi 7 złotych blach i doopa,jak nie zrobią czegoś w B3 to chyba nie kupie,szkoda nerwów. Edytowane 20 marca 201114 l przez Litwin25
Opublikowano 21 marca 201114 l W dniu 18.03.2011 o 16:04, szpic napisał(a): cwoków co chyba wczesniej grali tylko w hugo czy co cos takiego Roz..bałes mnie tekstem o Hugo hehehehhe W dniu 18.03.2011 o 17:09, szpic napisał(a): spoko ja przed chwila na port valdez zabilem Litwina zaraz potem byla zwiecha gry chyba taka kara ;D edit : reboot dolaczam do gry. Spawnuje sie slysze ze Litwin biegnie odwracam sie znow freez.... jak nie kochac DICE ;D Przecież wiadomo że Litwin shackował system i jest takim naszym Neo tylko że w BF-ie hehehe Po częściowym zawodzie jakiego doznałem rozgrywką multi w KZ3 chyba odpalę ponownie BF-a... Tylko chwilę muszę sobie dać po przesiadce z move'a... Serio... mam motyw jak w Gran Turismo gdy odpalam ją na padzie zamiast , jak zawsze, na kierownicy hehe
Opublikowano 21 marca 201114 l kurde, niby mozna w BC2 robić screenshoty (start+select), ale gdzie to badziewie sie zapisuje? dobra, na forumie EA piszą, że ten feature nie działa...
Opublikowano 21 marca 201114 l Zagrałem dzisiaj kilka partyjek SDM w Vietnamie i nie mogę się nadziwić, ile ta gra daje mi funu. Nawet Killzone się chowa. Pryxfus, dwie blachy do kolekcji .
Opublikowano 21 marca 201114 l Już się zapomniało że to multi 2010,ja teraz latam z 870 niezłe są z tym akcje
Opublikowano 22 marca 201114 l Mi sie strasznie podobaja info przy aktywnych znajomych. Po nich widze, ze chlopaki proboja KZ3, Homefront czy inne tam badziewie, a potem wracaja na stare smieci BFBC2 ... Nie wiem jak wy, ale dla mnie po CS (Counter Strike) to najlepsze multi. Lekki arcade polaczony z lekkim realizmem, walka zespolowa oraz roznorodnoscia czyni ten tytul wyjatkowym. Ja nigdy nie bylem wielkim fanem multi fps, a tu taki rodzynek. Najlepsza gra na PS3!.. Troche obawiam sie BF3 (mimo tej genialnej grafy i animacji), bo jak pojda w strone typowo battlefield'owej rozgrywki (czyli nudy na kazde 100 m2 mapy), to ja podziekuje. No ale zobaczymy... Chce zobaczyc jak wygladaja "kosy" w BF3. Now!
Opublikowano 22 marca 201114 l Wbiłem sie do Roziego a tam normal,ale sie w(pipi)iłem bo na poczatku nie mogłem nikogo zabić Bo strzelałem po 3-4 kule jak w HC.Multi jest genialne ale ma swoje wady i to wkurzające,może to ogarną przy B3.Zamiast 870 wole Saige,oczywiście w podstawce(w 870 mam już platyne ),bez przeładowania,a czasami tyle brakuje by stracić blache
Opublikowano 22 marca 201114 l ja jakos nie moge ogarnąć SQ DM, wkurza mnie to kołowanie dookoła całej mapy i szukanie brudasów w krzakach. Nie zmienia to faktu, ze nawet sie dobrze grało wczoraj ;] swietne plakaty propagandowe kolesie zrobili - http://www.dontrevivemebro.com/blog/2011/03/21/for-fun-jimmac-war-propaganda-posters/
Opublikowano 22 marca 201114 l Po sporej przerwie w BC2 wczoraj wróciłem, dołączyłem do gry, rzuciło mnie do Vietnamu na Squad Deathmatch i na dzień dobry dostałem kosy od Roziego i Litwina, potem na was polowałem ale słabo mi szło i się nie odkułem. Nie lubię grać z randomami, wolę ze znajomymi, Ukarzyciel pozdrawiam. Multi w KZ3 tez mnie nie porwało. Denerwują mnie przebieranki, niewidzialność i brak odradzania się na plecach kompanów z drużyny.
Opublikowano 22 marca 201114 l Wrócę do multi w Killzone, jak się stanie grywalne (mówię o braku naliczania punktów). Wracając do tematu kos: wczoraj zdarzało się, że gdy biegłem za gościem w celu znożowania go, wpadałem pod wrogi ogień. Kilka głupich zgonów przez to złapałem .
Opublikowano 22 marca 201114 l Sprzedałem roziemu kose,ale oczywiście wywaliło mnie z meczu i nie zaliczyło
Opublikowano 22 marca 201114 l Heh, a już żałowałem, że wyszedłeś i nie mogłem Ci się odegrać :potter:.
Opublikowano 23 marca 201114 l I tak masz świadomość To że nie zaliczyło nie znaczy ze ta akcja nie miała miejsca Edit:Właśnie sprawdziłem ze jednak jesteś na liście Edytowane 23 marca 201114 l przez Litwin25