walek 96 Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2011 No więc po co te nerwy Ja staram się nie psuć meczy i generalnie gram ostrożnie, ale fakt faktem - widzę dużo osób początkujących, które nie mają bladego pojęcia jak grać. Nie trudno jednak zauważyć, że tu jednak długo się nie pociągnie odwalając Rambo, więc albo się w końcu nauczą, albo zrezygnują ;-) Powiedz mi w jakich godzinach grasz? Bo z mojego dowiedczenia wynika, ze w godzinach ranno-popoludniowych serwery okupuja poczatkujacy lub srednio-zaawansowani, a w nocy i po polnocy (zwlaszcza po 24) klanowicze i 50-siatki. O 2-3 w nocy jest rzeznia! a matchmaking jest walnięty od jakiegos czasu - w wiekszosci jest tak ze jedna druzyna zawsze ma duza przewage i miecie przeciwników. Matchmaking funkcjonuje dobrze. Problem polega na tym, ze wpada na serwer 3 osobowa ekipa, a potem do niej dolaczajaa kolejni znajomy. I tak oto w 12 osobowej ekipie mamy same znajome mordy. Ta gre mozna odkrywac calymi miesiacami. Zanim padla mi Ps3, odkrylem po 8 miesiacach szpilania w BFBC2 nowa, dla mnie, mape... Lagune Alte na Conquescie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dark Serge 80 Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2011 ja dopiero, po 250h odkrywam conquest w ogóle - panama canal jest mega :> Cytuj Odnośnik do komentarza
qraq_pk 371 Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2011 ja odkryłem HC i jest mega szkoda, że vietnam mnie nie wciagnal, szkoda mej kasy znaczy Cytuj Odnośnik do komentarza
walek 96 Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Ja lubie Conquest, ale na mapach "ograniczonych" gdzie infantry odgrywa pierwszoplanowa role. Unikam szerokim lukiem Atacame (heli i czolgi rzadza) czy Harvest Day; malo ludzi, i za duze mapy. Najlepsze na ten tryb sa Oasis i Arica Harbor. A Deathmatch w ogole nie gram- to zwyczajne latanie po respownach, ktore znajduja sie na obrzezach mapy Znacie tem myk, gdzie mozecie skasowac animacje przeladowania shotgun'a wciskajac szybko 2 razy trojkat. Cytuj Odnośnik do komentarza
rpgfan 4 Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Mnie tez coraz bardziej wkur... mapy z heli. Dobry pilot moze zdominowac cala mape :confused: ja sobie ostatnio QS zaczalem cwiczyc z nudow i nie moge rozkminic czemu nie zawsze mi on wchodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza
walek 96 Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2011 (edytowane) Mnie tez coraz bardziej wkur... mapy z heli. Dobry pilot moze zdominowac cala mape :confused: ja sobie ostatnio QS zaczalem cwiczyc z nudow i nie moge rozkminic czemu nie zawsze mi on wchodzi. Zanim zaczniej zoomow"ac postaraj sie aby przeciwnik byl dokladnie na samym srodku ekranu... masz tutorial (ostatnia wskazowka jest dobra- cwicz na swoich ziomalach w Normal). I jeszcze jedno, graj QC tylko wtedy jak grasz malo doswidczonymi graczami. http://www.youtube.com/watch?v=yTw49aDiTeo Edytowane 13 Kwietnia 2011 przez walek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Dark Serge 80 Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Znacie tem myk, gdzie mozecie skasowac animacje przeladowania shotgun'a wciskajac szybko 2 razy trojkat. LOL, to tyczy się nie tylko shotguna tylko praktycznie każdej broni w grze, dużo daje zwłaszcza u medyka. Używane Quick Reloada odróżnia dobrych graczy od najlepszych. Żeby było jeszcze ciekawiej - tego motywu przy shotgunach można użyć nawet między strzałami co pozwala na prawie dwa razy szybsze strzelanie z 'pompek' ;] naprawdę, grając dłużej w tę grę i nie używać quick reloada? besęsu. Cytuj Odnośnik do komentarza
walek 96 Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Uwierz mi, wielu weternaow po 50 nie zna tego trick'a. Na pewno "oswiecilem" tutaj wielu forumowiczow Cytuj Odnośnik do komentarza
Dark Serge 80 Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2011 no jak ktos nie mysli i nie obserwuje co sie dzieje na ekranie to sie nie wie. Poza tym to juz od dawna było podawane w informacjach o bronia w tabelkach, które podawał Den (to te tabelki z zasiegiem, moca broni i innymi statystykami) a tu filmik z shotgun cancelem http://www.youtube.com/watch?v=2cka5qT5UvU Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Dla mnie Vietnam wymiata,a tego 2 razy trójkąt nie robiłem bo nie znałem,jedynie do wody wskakiwałem,ale i tak mi to nie przeszkadzało w graniu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dark Serge 80 Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2011 chyba tak zrobie tego pina ostatniego który mi został do zdobycia (3 roadkille) http://www.youtube.com/watch?v=DQEdWF_ILiI&feature=youtu.be Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Lepiej UAV,ja raz miałem 5 w meczu Ale to najlepiej harcore,trochę się rozpędzić i tniemy Cytuj Odnośnik do komentarza
walek 96 Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Kiedys na normalu roadkill'e UAV byly latwe. Po jakims tam patchu to jest arcytrudne- wlatujesz centralnie w kolesia, a on nic! Skandal. A na HC nie latalem nigdy UFO Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Jakie arcytrudne,jak takiemu noobowi jak mi wychodzi Cytuj Odnośnik do komentarza
Mendrek 570 Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Jakiś czas temu zrobiłem ostatnią platynową gwiazdę medykiem (T88 LMG to broń, która wymagała ode mnie wprawy przez ponad 800 kill'i , a do tego nigdy nie straciła przedziwnej sposobności do ostrzeliwania dookoła celów, które były przede mną) i musiałem wybrać coś innego... po krótkich próbach z AUG-iem (świetna broń), wróciłem do medyka i znowu wziąłem się za G3. Z red dot'em ta broń to potwór. Dobrze, że ma taki mały magazynek, bo byśmy mieli kosiarkę do ludzi. No i nie jest tak dobra na dalszy dystans, ale mimo wszystko bardzo przyjemnie mi się tą bronią gra Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Ale szok wczoraj,wkradłem się na Oasis jako atakujący do 2 bazy,widzę Havoca to zakosiłem,podrywam się z ziemi,jakiś metr nad nią i nagle widzę że podbiega typek do mnie,myślę sobie uja mi zrobisz a on wbił kose przez kokpit i ściągnął mi blachy Dzięki Dice do przenikania noża przez ściany doszło jeszcze to. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość szpic Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Ale szok wczoraj,wkradłem się na Oasis jako atakujący do 2 bazy,widzę Havoca to zakosiłem,podrywam się z ziemi,jakiś metr nad nią i nagle widzę że podbiega typek do mnie,myślę sobie uja mi zrobisz a on wbił kose przez kokpit i ściągnął mi blachy Dzięki Dice do przenikania noża przez ściany doszło jeszcze to. to juz dawno jest. tak samo da sie zabic kosa goscia w t90 w abramsie sie nie spotkalem Cytuj Odnośnik do komentarza
Dark Serge 80 Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Ale szok wczoraj,wkradłem się na Oasis jako atakujący do 2 bazy,widzę Havoca to zakosiłem,podrywam się z ziemi,jakiś metr nad nią i nagle widzę że podbiega typek do mnie,myślę sobie uja mi zrobisz a on wbił kose przez kokpit i ściągnął mi blachy Dzięki Dice do przenikania noża przez ściany doszło jeszcze to. no to smieszne było jak sie wkurzałeś na to, ze Cie jakiś niskolewelowiec dziabnął ale i tak ich zamietlismy tam :> Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Jak dostać kose to w walce,a nie że cwaniak miał farta albo skorzystał z błędu gry Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość RejdenForce Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Jak dostać kose to w walce,a nie że cwaniak miał farta albo skorzystał z błędu gry Ty nigdy nie byłeś cwaniak i nie kosiłeś noobowsko jak on i takie tam?....zawsze byłeś super HERO? Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Graliśmy razem ze się spinasz? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość RejdenForce Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2011 (edytowane) Graliśmy razem ze się spinasz? Wcale się nie spinam... tylko jak zawsze wszyscy się czepiacie, że noob, że fartowski kill, że kupił platynę i wam przeszkadza w robieniu celów. Trochę dystansu , sami chyba kiedyś uczyliście się grania. Edytowane 21 Kwietnia 2011 przez RejdenForce Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Tak,tylko wtedy nóż wchodził zawsze i nie przebijał się przez czołg lub heli.O fartowskich kosach pisałem w kontekście innej sytuacji,gdy zachodzę 2 snajperów,wbijam kosy,jedna tylko wchodzi,drugi zaciekawiony gracz się obraca i sprzedaje mi kosę. Cytuj Odnośnik do komentarza
gigant84 2 Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Mam do was pytanie. W pudełku z grą znajduje się VIP Code, który umożliwia mi ściągnięcie jednego pakietu map do gry. Który pakiet polecacie??? Cytuj Odnośnik do komentarza
dApo 313 Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2011 wszystkie sciaga Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi