rpgfan 4 Opublikowano 22 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2011 Ja tez gram z rozrzutem na shotgunach, ale to nie zwalnia mnie z obrywania z chorej odleglosci od typow grajacych ze slugami. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość szpic Opublikowano 22 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2011 Ja tez gram z rozrzutem na shotgunach, ale to nie zwalnia mnie z obrywania z chorej odleglosci od typow grajacych ze slugami. ciesz sie ze to sg nie dali x4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 22 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2011 Praktycznie tylko 2 shotguny zabiją z daleka 1 strzałem 870 i spas,reszta musi mieć 2,ja ostatnio nie pamiętam kiedy zginęłam z daleka z shota. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość szpic Opublikowano 22 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2011 godzina gry i porcja bugów spowodowala ze calkowicie stracilem nadzieje z ludzi co graja w bc2. skonczylo sie to rezygnacja z preordera z bf3. I obietnica ze nigdy nie kupie zadnej nowej gry od DICE. Bede kupował uzywane z nadzieja ze wkoncu upadna... Cytuj Odnośnik do komentarza
mersi 804 Opublikowano 22 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2011 to masz jakąś hu,jową wersje gry bo tylko ty tutaj narzekasz na jakieś bugi Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 22 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2011 Na bugi narzekają wszyscy,tylko jego spotykają najczęściej Cytuj Odnośnik do komentarza
dApo 313 Opublikowano 22 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2011 największy bug w tej grze to zabicie się nawzajem i głownie to mnie denerwuje no i niewchodzące kosy od czasu do czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Aki PL 3 Opublikowano 23 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2011 Zabicie sie nawzajem ma sens. W paintballu tez sie zdarzaja akcje ze strzelam do kumpla i w tym czasie zgarniam kulke w maske. Z ostra amunicja bywa podobnie. nie ogladales westernow? No mnie tez bugi wkurzaja. Ale najczesciej jestem zly na swoja lamerska gre. Sa gry gdzie mam k/d ratio powyzej 1,6. Ale sa tez takie gdzie mam 0,4 PORAZKA. No i te noze... biegne za kolesiem. Macham kosa 3 razy i dupa. On sie odwraca i kosa. Nie bylbym tak zly gdyby mnie widzial wczesniej i kto szybszy ten lepszy. Ale ja sie tak kur... ciesze ze zaloze kose po cichaczu a tu dupa. Cytuj Odnośnik do komentarza
rpgfan 4 Opublikowano 23 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2011 Wczoraj wlazlem na chwile na ruch i pierwszy kill ze zlota blacha mersona Dzisiaj chyba widzialem szczyt nooooooooobstwa w historii mojej gry. Valpariso w obronie. 6 inzynierow lata w kolo czolgu a tylko ja do niego strzelam i staram sie go rozwalic. Cytuj Odnośnik do komentarza
dApo 313 Opublikowano 23 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2011 (edytowane) Też często to widuję i aż z kur*wicy muszę zmienić speca żeby zrobić porządek. Edytowane 23 Maja 2011 przez dApo Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 23 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2011 Dzisiaj ustaliłem swój rekord kos w jednym meczu - 17. Cytuj Odnośnik do komentarza
Aki PL 3 Opublikowano 23 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2011 No ladnie. A ja mialem ochote dzis na gre po pracy a tu brak pradu. Wybralem rower z zona A teraz sobie odbije z 2-3 mecze Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 23 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2011 Dzisiaj ustaliłem swój rekord kos w jednym meczu - 17. Jeszcze 6 i będzie remis Cytuj Odnośnik do komentarza
walek 96 Opublikowano 24 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2011 (edytowane) Wczoraj po prawie 3 miesiecznej przerwie wrocilem do gry na Ps3. Przyzwyczajony do PC odnosnie, nie ogarnialem o co chodzi. Jednka dwie godziny, i bylem juz w domu. Za bardzo przyzwyczailem sie do "blaszaka", i rzeczywiscie w(pipi)iajace sa te niewchodzace kosy- ze trzy razy chcialem padem rzucic... Cwiczylem quick-scope z red dot'ka na TV. Wiecie jak to pomaga! BTW:Na StatsVerse oraz w statsach w grze, nagle mi ubylo 300 blach! WTF? <_< Edytowane 24 Maja 2011 przez walek Cytuj Odnośnik do komentarza
Aki PL 3 Opublikowano 25 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2011 Wczoraj mialem dobry dzien, 4 mecze i w kazdym K/D powyzej 1,4 a i 2,5 sie trafialo Ale i tak lamersko jeszcze gram. Koledzy, jak gracie rush to trzymacie sie swojego squadu i chodzicie w 2-3 czy raczej samotnie latacie po mapce? Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 25 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2011 Głównie samotnie sieję zamęt Walek mi znikły np. typa My_Sylar,miał 3,wbiłem 2,czyli powinno być 5 a są 2.Jak on to zresetował? Cytuj Odnośnik do komentarza
dApo 313 Opublikowano 25 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2011 To zależy jakich randomow trafie. Zazwyczaj to w moim squadzie są sami snajperzy albo ludzie którzy nic nie robią i nawet nie dają spawn pointa ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Aki PL 3 Opublikowano 25 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2011 Ostatnio gralem z kolesiem ktory praktycznie nie ruszal sie wcale poza tym ze siedzial w poblizu bazy przeciwnika (jako atakujacy gralismy) i robil za spawn point. z 4 razy od niego zaczynalem i lecialem w kierunku bazy. Zreszta tak samo jak i 2 pozostalych z naszego squadu. Dosc pozyteczny w tym swoim nic nie robieniu Chociaz chcialbym trafic do squadu gdzie chodzi sie np. w 3 i sieje zamet w tym jeden medyk. niby latwiejszy cel, ale tez latwiej wali sie 3 w jednego jak sie pojawi ktos... Cytuj Odnośnik do komentarza
rpgfan 4 Opublikowano 25 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2011 Medyk to najbardziej w(pipi)iajaca klasa w BC2. Nie ma niczego gorszego niz stado medykow, ktorzy ciagle sie podnosza. Cytuj Odnośnik do komentarza
Aki PL 3 Opublikowano 25 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2011 Mnie wpienia nieodparte wrazenie ze ze swoim broni maja stosunkowo maly rozrzut. Cytuj Odnośnik do komentarza
rpgfan 4 Opublikowano 25 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2011 Recoil jest na poziomie srednim w wiekszosci z nich. Chyba najwiekszy ma M60. Mnie i tak nic nie zastapi Ump, M416 i Scara. Takim M249 mozna cale pomieszczenie sprejowac a jeszcze zostanie ze 30 pestek w magazynku. Cytuj Odnośnik do komentarza
Aki PL 3 Opublikowano 25 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2011 Ja lubie grac Garandem (nalecialosci z 1942 itd.) Chociaz tutaj to dosc oslabiona bron. Headshot konczy sie killem po 1 strzale ale w cialo trzeba wpakowac z 4 kulki a to juz polowa magazynku. Mam dosc niski lvl i gram glownie assault wiec wielu broni nie obadalem. Ostatnio Stg.77 dosc fajna. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość szpic Opublikowano 25 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2011 eng + g3 + Gustac + perk na ammo + wybuchy i idealny snajper na piechote ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza
mersi 804 Opublikowano 26 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2011 (edytowane) polecam oglądnąć reszte tego użytkownika filmików Edytowane 26 Maja 2011 przez mersi Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 27 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2011 Szkoda że (pipi)ka nie spotkałem Pewnie ze nie zrozumie o co mu chodziło,pw miny może każdy wysłać i nie wiadomo co miał na myśli. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi