Opublikowano 22 maja 201113 l Ja tez gram z rozrzutem na shotgunach, ale to nie zwalnia mnie z obrywania z chorej odleglosci od typow grajacych ze slugami.
Opublikowano 22 maja 201113 l Ja tez gram z rozrzutem na shotgunach, ale to nie zwalnia mnie z obrywania z chorej odleglosci od typow grajacych ze slugami. ciesz sie ze to sg nie dali x4
Opublikowano 22 maja 201113 l Praktycznie tylko 2 shotguny zabiją z daleka 1 strzałem 870 i spas,reszta musi mieć 2,ja ostatnio nie pamiętam kiedy zginęłam z daleka z shota.
Opublikowano 22 maja 201113 l godzina gry i porcja bugów spowodowala ze calkowicie stracilem nadzieje z ludzi co graja w bc2. skonczylo sie to rezygnacja z preordera z bf3. I obietnica ze nigdy nie kupie zadnej nowej gry od DICE. Bede kupował uzywane z nadzieja ze wkoncu upadna...
Opublikowano 22 maja 201113 l to masz jakąś hu,jową wersje gry bo tylko ty tutaj narzekasz na jakieś bugi
Opublikowano 22 maja 201113 l największy bug w tej grze to zabicie się nawzajem i głownie to mnie denerwuje no i niewchodzące kosy od czasu do czasu.
Opublikowano 23 maja 201113 l Zabicie sie nawzajem ma sens. W paintballu tez sie zdarzaja akcje ze strzelam do kumpla i w tym czasie zgarniam kulke w maske. Z ostra amunicja bywa podobnie. nie ogladales westernow? No mnie tez bugi wkurzaja. Ale najczesciej jestem zly na swoja lamerska gre. Sa gry gdzie mam k/d ratio powyzej 1,6. Ale sa tez takie gdzie mam 0,4 PORAZKA. No i te noze... biegne za kolesiem. Macham kosa 3 razy i dupa. On sie odwraca i kosa. Nie bylbym tak zly gdyby mnie widzial wczesniej i kto szybszy ten lepszy. Ale ja sie tak kur... ciesze ze zaloze kose po cichaczu a tu dupa.
Opublikowano 23 maja 201113 l Wczoraj wlazlem na chwile na ruch i pierwszy kill ze zlota blacha mersona Dzisiaj chyba widzialem szczyt nooooooooobstwa w historii mojej gry. Valpariso w obronie. 6 inzynierow lata w kolo czolgu a tylko ja do niego strzelam i staram sie go rozwalic.
Opublikowano 23 maja 201113 l Też często to widuję i aż z kur*wicy muszę zmienić speca żeby zrobić porządek. Edytowane 23 maja 201113 l przez dApo
Opublikowano 23 maja 201113 l No ladnie. A ja mialem ochote dzis na gre po pracy a tu brak pradu. Wybralem rower z zona A teraz sobie odbije z 2-3 mecze
Opublikowano 23 maja 201113 l Dzisiaj ustaliłem swój rekord kos w jednym meczu - 17. Jeszcze 6 i będzie remis
Opublikowano 24 maja 201113 l Wczoraj po prawie 3 miesiecznej przerwie wrocilem do gry na Ps3. Przyzwyczajony do PC odnosnie, nie ogarnialem o co chodzi. Jednka dwie godziny, i bylem juz w domu. Za bardzo przyzwyczailem sie do "blaszaka", i rzeczywiscie w(pipi)iajace sa te niewchodzace kosy- ze trzy razy chcialem padem rzucic... Cwiczylem quick-scope z red dot'ka na TV. Wiecie jak to pomaga! BTW:Na StatsVerse oraz w statsach w grze, nagle mi ubylo 300 blach! WTF? <_< Edytowane 24 maja 201113 l przez walek
Opublikowano 25 maja 201113 l Wczoraj mialem dobry dzien, 4 mecze i w kazdym K/D powyzej 1,4 a i 2,5 sie trafialo Ale i tak lamersko jeszcze gram. Koledzy, jak gracie rush to trzymacie sie swojego squadu i chodzicie w 2-3 czy raczej samotnie latacie po mapce?
Opublikowano 25 maja 201113 l Głównie samotnie sieję zamęt Walek mi znikły np. typa My_Sylar,miał 3,wbiłem 2,czyli powinno być 5 a są 2.Jak on to zresetował?
Opublikowano 25 maja 201113 l To zależy jakich randomow trafie. Zazwyczaj to w moim squadzie są sami snajperzy albo ludzie którzy nic nie robią i nawet nie dają spawn pointa ;/
Opublikowano 25 maja 201113 l Ostatnio gralem z kolesiem ktory praktycznie nie ruszal sie wcale poza tym ze siedzial w poblizu bazy przeciwnika (jako atakujacy gralismy) i robil za spawn point. z 4 razy od niego zaczynalem i lecialem w kierunku bazy. Zreszta tak samo jak i 2 pozostalych z naszego squadu. Dosc pozyteczny w tym swoim nic nie robieniu Chociaz chcialbym trafic do squadu gdzie chodzi sie np. w 3 i sieje zamet w tym jeden medyk. niby latwiejszy cel, ale tez latwiej wali sie 3 w jednego jak sie pojawi ktos...
Opublikowano 25 maja 201113 l Medyk to najbardziej w(pipi)iajaca klasa w BC2. Nie ma niczego gorszego niz stado medykow, ktorzy ciagle sie podnosza.
Opublikowano 25 maja 201113 l Mnie wpienia nieodparte wrazenie ze ze swoim broni maja stosunkowo maly rozrzut.
Opublikowano 25 maja 201113 l Recoil jest na poziomie srednim w wiekszosci z nich. Chyba najwiekszy ma M60. Mnie i tak nic nie zastapi Ump, M416 i Scara. Takim M249 mozna cale pomieszczenie sprejowac a jeszcze zostanie ze 30 pestek w magazynku.
Opublikowano 25 maja 201113 l Ja lubie grac Garandem (nalecialosci z 1942 itd.) Chociaz tutaj to dosc oslabiona bron. Headshot konczy sie killem po 1 strzale ale w cialo trzeba wpakowac z 4 kulki a to juz polowa magazynku. Mam dosc niski lvl i gram glownie assault wiec wielu broni nie obadalem. Ostatnio Stg.77 dosc fajna.
Opublikowano 25 maja 201113 l eng + g3 + Gustac + perk na ammo + wybuchy i idealny snajper na piechote ;-)
Opublikowano 26 maja 201113 l polecam oglądnąć reszte tego użytkownika filmików Edytowane 26 maja 201113 l przez mersi
Opublikowano 27 maja 201113 l Szkoda że (pipi)ka nie spotkałem Pewnie ze nie zrozumie o co mu chodziło,pw miny może każdy wysłać i nie wiadomo co miał na myśli.