rpgfan 4 Opublikowano 24 czerwca 2011 Opublikowano 24 czerwca 2011 Kazdemu sie zdarzy mega lag. Ja ostatnio trafilem na prawie niesmiertelnego typa, ktory potrzebowal ZAWSZE magazynka z 9a91 i polowy z podrecznej. Niewazne czy z bliska czy z daleka. Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 24 czerwca 2011 Opublikowano 24 czerwca 2011 Ja podciągnąłem kabel,by nie było jaj Cytuj
Dark Serge 80 Opublikowano 24 czerwca 2011 Opublikowano 24 czerwca 2011 no mozliwe ;P bo akurat ta serie mialem jak bylem polaczony przez wifi. a w miedzy czasie torrent byl odpalony no to jeszcze maila napisz do dice jak bardzo jestes wkurzony na nich, ze Ci laguje jak siedzisz na wifi i torrenty masz właczone... Ja w sumie gram na wifi, bo kabli nie bede ciagał po mieszkaniu i nie narzekam, ale nic nie sciagam w tym czasie x] Ostatnio wpadł 48 lvl wreszcie, nice - za momencik 50 Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 24 czerwca 2011 Opublikowano 24 czerwca 2011 (edytowane) Wczoraj grałem z typem o nicku HRVATSKA1993 i sprzedałem mu 3 kosy,nie byłoby w tym nic dziwnego ani godnego odnotowania gdyby nie fakt że poszło to dość łatwo,a moje zdziwienie sięgnęło zenitu jak zobaczyłem ile kolo wbił kos(prawie 14 tys) Edytowane 24 czerwca 2011 przez Litwin25 Cytuj
walek 96 Opublikowano 24 czerwca 2011 Opublikowano 24 czerwca 2011 Tak polacy sa najlepsi, koles ma 20 tys kos, a gral o jakies 180 hrs mniej niz HRAVASTKA1993 http://bfbcs.com/stats_ps3/egonszczecin/dogtags Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 24 czerwca 2011 Opublikowano 24 czerwca 2011 (edytowane) No i stosunkowo mało stracił jak na taka ilość.Tylko tak,ratio żenujące,broni nie masteruje,skupia się tylko na kilku wybranych. Edytowane 24 czerwca 2011 przez Litwin25 Cytuj
Ziarnoo 8 Opublikowano 24 czerwca 2011 Opublikowano 24 czerwca 2011 beka z tej gry i black opsow. jak sie biegnie w battlfieldzie to tylko tupanie slychac TUP TUP TUP. ta snajperka to jakas porazka. ludzie grajacy w bc2 to noskillowcy ktorzy rekompensuja to sobie mowiac : 'tu sie liczy gra druzynowa i strategia' 1 7 Cytuj
Gość szpic Opublikowano 24 czerwca 2011 Opublikowano 24 czerwca 2011 aha czyli jak sie biegnie to sie ma jakies magiczny cichobiegi ze nikt Cie nie slyszy? Ok ide poszukac takich w szafce z butami Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 24 czerwca 2011 Opublikowano 24 czerwca 2011 (edytowane) beka z tej gry i black opsow. jak sie biegnie w battlfieldzie to tylko tupanie slychac TUP TUP TUP. ta snajperka to jakas porazka. ludzie grajacy w bc2 to noskillowcy ktorzy rekompensuja to sobie mowiac : 'tu sie liczy gra druzynowa i strategia' O co ci chodzi ze snajpą?No niestety to nie COD,tutaj nie ma cichego biegania. Edytowane 24 czerwca 2011 przez Litwin25 Cytuj
mersi 804 Opublikowano 24 czerwca 2011 Opublikowano 24 czerwca 2011 cod? to ta gra gdzie można granatem przeżucić całą mape i zabić połowe teamu? lub tomahowkiem? nieruszająca sie snajpa w BC2 w porównaniu do błazenady, perków i innych badziewi w codach to pikuś. Cytuj
rpgfan 4 Opublikowano 24 czerwca 2011 Opublikowano 24 czerwca 2011 (edytowane) beka z tej gry i black opsow. jak sie biegnie w battlfieldzie to tylko tupanie slychac TUP TUP TUP. ta snajperka to jakas porazka. ludzie grajacy w bc2 to noskillowcy ktorzy rekompensuja to sobie mowiac : 'tu sie liczy gra druzynowa i strategia' O co ci chodzi ze snajpą?No niestety to nie COD,tutaj nie ma cichego biegania. Pewnie o nic mu nie chodzi. Musial sie jakos wyzalic, ze nie umie grac w Battlefielda. Musze sie pochwalic bo pewnie dlugo cos takiego sie nie powtorzy. Skill level z wczoraj 811 Edytowane 24 czerwca 2011 przez rpgfan Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 25 czerwca 2011 Opublikowano 25 czerwca 2011 Na liście mamy już zapisanych 16 osób i myślę, że to wystarczy. Powinniśmy ustalić datę meczu i nie czekać więcej. Cytuj
rpgfan 4 Opublikowano 25 czerwca 2011 Opublikowano 25 czerwca 2011 (edytowane) 8vs8 na arice to swietna sprawa jest To jest jakas parodia. Caly dzien lagi. Co dolacze na mape to w(pipi) (niby wiem, ze matchmaking jest do dupy, ale caly czas mnie to w(pipi)ia) do tego lagi, ktore poteguja w(pipi). Uwielbiam te gre, ale w takie dni jak ten mam ochote ja wywalic przez okno Edytowane 25 czerwca 2011 przez rpgfan Cytuj
Sam100 0 Opublikowano 30 czerwca 2011 Opublikowano 30 czerwca 2011 Ja dzisiaj doszedłem do wniosku, że nigdy nie kupię już gry z serii BF. Lubię bardzo BC2. Ma w mojej opinii najlepsze multi w jakie grałem ale dzisiaj i wczoraj to już było przegięcie pały. Na 4 mecze jeden na dzień dobry zawiesił konsolę, drugi wywalił dźwięk, musiałem kończyć mecz bez dźwięku i na wyjściu z gry znowu przywiesiło konsolę. Kurdę te bugi już dawno były zgłaszane na forach DICE i co ? I mają nast gdzieś. Robią sobie BF3 i mają w (pipi)e swoich klientów, którzy grają w poprzednie części. Wiem, że te bugi to nie wina poczciwej czarnulki ponieważ kumpel ma nową wersję konsoli i też uskarża się na zwiechy. Co do matchmakingu to nie istnieje. Grałem w meczu gdzie nas było 6 i najlepszy koleś miał 28 poziom a przeciwna drużyna składała się z 7 kolesi gdzie dwóch miało 50 level, jeden 49 a reszta ledwo schodziła poniżej 30-steg. Jeżeli w obecnych czasach głosować za jakąś grą mogę tylko portfelem to też tak zrobię i BF3 nie kupię. Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 30 czerwca 2011 Opublikowano 30 czerwca 2011 Ja dzisiaj doszedłem do wniosku, że nigdy nie kupię już gry z serii BF. Lubię bardzo BC2. Ma w mojej opinii najlepsze multi w jakie grałem ale dzisiaj i wczoraj to już było przegięcie pały. Na 4 mecze jeden na dzień dobry zawiesił konsolę, drugi wywalił dźwięk, musiałem kończyć mecz bez dźwięku i na wyjściu z gry znowu przywiesiło konsolę. Kurdę te bugi już dawno były zgłaszane na forach DICE i co ? I mają nast gdzieś. Robią sobie BF3 i mają w (pipi)e swoich klientów, którzy grają w poprzednie części. Wiem, że te bugi to nie wina poczciwej czarnulki ponieważ kumpel ma nową wersję konsoli i też uskarża się na zwiechy. Co do matchmakingu to nie istnieje. Grałem w meczu gdzie nas było 6 i najlepszy koleś miał 28 poziom a przeciwna drużyna składała się z 7 kolesi gdzie dwóch miało 50 level, jeden 49 a reszta ledwo schodziła poniżej 30-steg. Jeżeli w obecnych czasach głosować za jakąś grą mogę tylko portfelem to też tak zrobię i BF3 nie kupię. Mozliwe ze trafiles na klan albo znajomych. co do zwieszania przeczysc konsole i sie wieszac nie bedzie. Cytuj
Gość szpic Opublikowano 30 czerwca 2011 Opublikowano 30 czerwca 2011 Ja dzisiaj doszedłem do wniosku, że nigdy nie kupię już gry z serii BF. Lubię bardzo BC2. Ma w mojej opinii najlepsze multi w jakie grałem ale dzisiaj i wczoraj to już było przegięcie pały. Na 4 mecze jeden na dzień dobry zawiesił konsolę, drugi wywalił dźwięk, musiałem kończyć mecz bez dźwięku i na wyjściu z gry znowu przywiesiło konsolę. Kurdę te bugi już dawno były zgłaszane na forach DICE i co ? I mają nast gdzieś. Robią sobie BF3 i mają w (pipi)e swoich klientów, którzy grają w poprzednie części. Wiem, że te bugi to nie wina poczciwej czarnulki ponieważ kumpel ma nową wersję konsoli i też uskarża się na zwiechy. Co do matchmakingu to nie istnieje. Grałem w meczu gdzie nas było 6 i najlepszy koleś miał 28 poziom a przeciwna drużyna składała się z 7 kolesi gdzie dwóch miało 50 level, jeden 49 a reszta ledwo schodziła poniżej 30-steg. Jeżeli w obecnych czasach głosować za jakąś grą mogę tylko portfelem to też tak zrobię i BF3 nie kupię. Mozliwe ze trafiles na klan albo znajomych. co do zwieszania przeczysc konsole i sie wieszac nie bedzie. moim zdaniem cos te plyty sa felerne. tez mialem czeste problemy z znikajacym dzwiekiem itp po czym niedlugo plyta z bc2 byla do wy***ania to dobry mecz miales. Ja praktycznie NIE trafiam na ludzi z lvl nizej niz 40 Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 30 czerwca 2011 Opublikowano 30 czerwca 2011 Albo konsola ogłasza ze padnie,mi tak padło w BF1943,a objawy były podobne. Cytuj
rpgfan 4 Opublikowano 30 czerwca 2011 Opublikowano 30 czerwca 2011 @Szpic- wyglada na to, ze jestes taki kozak, ze ciagle Cie do najlepszych wrzuca niby po skill lvl dobiera gry a co za tym idzie przeciwnikow. Jak mialem 800+ to ciagle do klanowcow mnie wrzucalo. W sumie nie ma znaczenia czy 15lvl ktos ma czy 50 bo nie ranga czyni gracza. Ja mam drugie konto i tam mam 30lvl a czasem mam mecze gdzie po przeciwnej stronie 7x 50lvl. Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 1 lipca 2011 Opublikowano 1 lipca 2011 No właśnie ja nie wiem,bo ja nie gram poniżej 45 lvl ale ten skill level mam ponad 600. Cytuj
Sam100 0 Opublikowano 1 lipca 2011 Opublikowano 1 lipca 2011 Konsola ma paść bo jedna gra ją zawiesza ? Panowie kumpel ma nową PS3 i też mu wiesza ! To jemu też już krzyczy, że zaraz padnie ? Po prostu giera jest zbugowana i tyle. Jakby jeszcze inne gry wieszały konsolę to bym zrzucił to właśnie na nią ale kurdę takie chece to tylko BC2 robi ! Cytuj
rpgfan 4 Opublikowano 1 lipca 2011 Opublikowano 1 lipca 2011 Z moich gier jedynie BC2, New Vegas i czasem Dj Hero zawiesza konsole. Reszta dziala idealnie wiec to nie wina konsoli. @Litwin- ten skill lvl to tez parodia jest. Wystarczy wyjsc z meczu kilka razy albo dac sie zabic nizszemu lvl i juz leci na leb. Mozesz miec nawet ratio ponad 2, ale skill lvl w magiczny sposob spada. Cytuj
Gość Opublikowano 1 lipca 2011 Opublikowano 1 lipca 2011 Konsola ma paść bo jedna gra ją zawiesza ? Panowie kumpel ma nową PS3 i też mu wiesza ! To jemu też już krzyczy, że zaraz padnie ? Po prostu giera jest zbugowana i tyle. Jakby jeszcze inne gry wieszały konsolę to bym zrzucił to właśnie na nią ale kurdę takie chece to tylko BC2 robi ! Dokładnie żadne tam padanie sranie konsoli. Takie fazy jak znikający dźwięk, wywalanie do menu, wywalanie z gry, całkowite zwiechy konsoli to typowe badziewie jakie się przytrafia przy graniu w BC2. Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 1 lipca 2011 Opublikowano 1 lipca 2011 Napisałem jak to u mnie wyglądało i z tego co pamiętam napisałem tak:"Albo konsola ogłasza ze padnie,mi tak padło w BF1943,a objawy były podobne. " nigdzie nie ma że to na pewno się tak skończy. Cytuj
Gość Opublikowano 1 lipca 2011 Opublikowano 1 lipca 2011 W ogóle ostatni raz wspominam o ustawce na pogierzenie wspólne, mamy 16 osób zgłoszonych, także jeśli ktoś jest jeszcze chętny niech da znać w tym temacie http://www.psxextreme.info/topic/84550-battlefield-bad-company-2-online/page__st__140 poczekamy jeszcze chwile i można coś ustawić na niedziele czy poniedziałek wieczór. Cytuj
Suboshi 3 Opublikowano 1 lipca 2011 Opublikowano 1 lipca 2011 To wieszanie nie ma nic wspólnego z PS3, to samo z utratą dzwięku. Ja mam FATa z 2009 a szwagier slima 2011. Prawie za każdym razem dzieje się to nam na zmiane: dzisija grlaiśmy to mi się zawiesiła konsola na koniec jednej gry a na koniec drugiej zawiesiła się jemu. To samo z reszta błędów , jak coś się pochrzani u jednego to drugi ma chwile później to samo. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi