Gość Zaqair Opublikowano 1 lipca 2011 Opublikowano 1 lipca 2011 To wieszanie nie ma nic wspólnego z PS3, to samo z utratą dzwięku. Ja mam FATa z 2009 a szwagier slima 2011. Prawie za każdym razem dzieje się to nam na zmiane: dzisija grlaiśmy to mi się zawiesiła konsola na koniec jednej gry a na koniec drugiej zawiesiła się jemu. To samo z reszta błędów , jak coś się pochrzani u jednego to drugi ma chwile później to samo. mi sie wieszala slimka jak byla brudna w srodku odpalilem fan test problem znikl,na dluzszy problem zniknol pozniej znowu zaczela sie wieszczac znowu odpalilem fan test i mialem spokoj. Cytuj
Suboshi 3 Opublikowano 1 lipca 2011 Opublikowano 1 lipca 2011 To wieszanie nie ma nic wspólnego z PS3, to samo z utratą dzwięku. Ja mam FATa z 2009 a szwagier slima 2011. Prawie za każdym razem dzieje się to nam na zmiane: dzisija grlaiśmy to mi się zawiesiła konsola na koniec jednej gry a na koniec drugiej zawiesiła się jemu. To samo z reszta błędów , jak coś się pochrzani u jednego to drugi ma chwile później to samo. mi sie wieszala slimka jak byla brudna w srodku odpalilem fan test problem znikl,na dluzszy problem zniknol pozniej znowu zaczela sie wieszczac znowu odpalilem fan test i mialem spokoj. Dziwnym trafem tylko na BC 2 mam takie akcje. Gram we wszystkie nowości na bieżąco jakie wychodzą i takie problemy nie występują ( od 2009 roku PS3 zawiesiło mi się chyba ze 3 razy przed BC2) więc zwalanie winy na stan konsoli jest bezsensowny a jeśli już przegrzewanie się konsoli powoduje zwiechy to jest to tylko i wyłącznie wina BC2. Cytuj
rpgfan 4 Opublikowano 2 lipca 2011 Opublikowano 2 lipca 2011 To wieszanie nie ma nic wspólnego z PS3, to samo z utratą dzwięku. Ja mam FATa z 2009 a szwagier slima 2011. Prawie za każdym razem dzieje się to nam na zmiane: dzisija grlaiśmy to mi się zawiesiła konsola na koniec jednej gry a na koniec drugiej zawiesiła się jemu. To samo z reszta błędów , jak coś się pochrzani u jednego to drugi ma chwile później to samo. mi sie wieszala slimka jak byla brudna w srodku odpalilem fan test problem znikl,na dluzszy problem zniknol pozniej znowu zaczela sie wieszczac znowu odpalilem fan test i mialem spokoj. Dziwnym trafem tylko na BC 2 mam takie akcje. Gram we wszystkie nowości na bieżąco jakie wychodzą i takie problemy nie występują ( od 2009 roku PS3 zawiesiło mi się chyba ze 3 razy przed BC2) więc zwalanie winy na stan konsoli jest bezsensowny a jeśli już przegrzewanie się konsoli powoduje zwiechy to jest to tylko i wyłącznie wina BC2. Dokladnie. Z(pipi)... jest sama gra a nie konsola. W przeciwnym wypadku 99% uzytkownikow New Vegas musialoby wymieniac konsole bo tam praktycznie co 2h zwieha byla Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 2 lipca 2011 Opublikowano 2 lipca 2011 To wieszanie nie ma nic wspólnego z PS3, to samo z utratą dzwięku. Ja mam FATa z 2009 a szwagier slima 2011. Prawie za każdym razem dzieje się to nam na zmiane: dzisija grlaiśmy to mi się zawiesiła konsola na koniec jednej gry a na koniec drugiej zawiesiła się jemu. To samo z reszta błędów , jak coś się pochrzani u jednego to drugi ma chwile później to samo. mi sie wieszala slimka jak byla brudna w srodku odpalilem fan test problem znikl,na dluzszy problem zniknol pozniej znowu zaczela sie wieszczac znowu odpalilem fan test i mialem spokoj. Dziwnym trafem tylko na BC 2 mam takie akcje. Gram we wszystkie nowości na bieżąco jakie wychodzą i takie problemy nie występują ( od 2009 roku PS3 zawiesiło mi się chyba ze 3 razy przed BC2) więc zwalanie winy na stan konsoli jest bezsensowny a jeśli już przegrzewanie się konsoli powoduje zwiechy to jest to tylko i wyłącznie wina BC2. Dokladnie. Z(pipi)... jest sama gra a nie konsola. W przeciwnym wypadku 99% uzytkownikow New Vegas musialoby wymieniac konsole bo tam praktycznie co 2h zwieha byla Mi sie konsola od marca moze 10 razy zwiesila i to przy grubej rozwalce. Cytuj
Sam100 0 Opublikowano 3 lipca 2011 Opublikowano 3 lipca 2011 Chłopaki potrzebuję pomocy.........robiłem przez ostatni czas Spectata snajpera......i kurdę nie umiem grać teraz niczym innym poza snajperą Staram się wrócić do gry Assaultowcem a tu lipa, łapa lata, celownik lata, magazynek schodzi a typ jak stał tak stoi.....przerzuciłem się na ostatnie chwile na m95 i od razu wpadł kill streak x5 snajpą......ech W ogóle miałem dziwną grę tzn. 3 rundy świetnego strzelania, ludzie wiedzieli co robią i kryli sięna wazajem. 4 runda jakieś dziwne przetasowania (ktoś przyszedł, ktoś poszedł) i sięzaczęło. Kitranie się po budynkach iczekanie aż ktoś pod lufę podejdzie i takie tam...ech a mcomy stały i wołały "wysadźcie nas" () Czasami żałuję, że w BC2 nie ma friendly fire Ostatni bastion na Arice to raj dla snajperów drużyny atakującej. Cytuj
Gość szpic Opublikowano 3 lipca 2011 Opublikowano 3 lipca 2011 na hc jest friendly fire na sc tez ale tylko przeciwko sobie Cytuj
Suboshi 3 Opublikowano 3 lipca 2011 Opublikowano 3 lipca 2011 (edytowane) Grałem własnie Defenders na Isla Inocentes i długo sobie nie mogliśmy poradzić z jednym heli i nagle nadleciał drugi i latali na dwa.Od kiedy tam są dwa BlackHawki? Edytowane 3 lipca 2011 przez Suboshi Cytuj
walek 96 Opublikowano 3 lipca 2011 Opublikowano 3 lipca 2011 Od zawsze ... Na tej mapie atakujacy na pierwszej bazie maja do dyspozycji dwa Blackhawk'i, na kolejnej nie ma (albo jest jeden, ale pewny nie jestem, raczej jednka nie ma ). Cytuj
Suboshi 3 Opublikowano 3 lipca 2011 Opublikowano 3 lipca 2011 musiałem nie zauważyć, mało tam gram a jak juz jestem na atakers to max jeden heli w użyciu Cytuj
walek 96 Opublikowano 3 lipca 2011 Opublikowano 3 lipca 2011 Bo jak gra randomowy team, to nikt nie chce pilotowac, kazdy chce strzelac. I tak czasem stoja bezuzyteczne Ale jest z tego jeden plus, mozesz uzyc heli jak konia trojanskiego. Napiszkuj go C4, i zrzuc na teren wroga. Zobaczysz, jak sie na niego rzuca, a ty wtedy cyk i multiple kills Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 4 lipca 2011 Opublikowano 4 lipca 2011 Pierwsza wyspa 2 BH,druga 1 w trzeciej nie ma,dlatego trzeba skampić jednego BH by rozwalać nim ten latający czołg. Cytuj
Dark Serge 80 Opublikowano 4 lipca 2011 Opublikowano 4 lipca 2011 yay, wpadła mi wczoraj 50tka, z tej okazji chciałbym podziękowac wszystkim współtowarzyszom broni za dobrą grę Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 4 lipca 2011 Opublikowano 4 lipca 2011 ...i chętnie oddać Roziemu blachę Cytuj
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 4 lipca 2011 Opublikowano 4 lipca 2011 yay, wpadła mi wczoraj 50tka, z tej okazji chciałbym podziękowac wszystkim współtowarzyszom broni za dobrą grę G R A T U L A C J E!!!! More coffeine zadziałało. Grubo mistrzu. z taką przerwą, ale dopiął swego Cytuj
Dark Serge 80 Opublikowano 4 lipca 2011 Opublikowano 4 lipca 2011 Rozi - pff, sępisz na kosy a nie grasz to sobie bierz moje blachy ;> Kozbinio - thx:) a co z tobą się dzieje? Miałeś roboty słyszałem sporo, ale chyba wrocisz jeszcze na pole bitwy, co? Cytuj
Pryxfus 820 Opublikowano 4 lipca 2011 Opublikowano 4 lipca 2011 Gratulacje z wbicia pięćdziesiątki, pamiętam jak przez długi czas byłeś gdzieś jeden, dwa poziomy za mną ;] Ja na pewno nie zdążę jej wbić przed premierą BF3, dlatego mój cel to obecnie zebranie wszystkich insygnii. Na tą chwilę brakuje mi tylko dwóch killstreaków x 8 i będzie wszystko. Jakoś w trakcie mi to wpadnie, nie spinam specjalnie pośladów by je wbić. Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 4 lipca 2011 Opublikowano 4 lipca 2011 I dobrze,bo jak człowiek się spina to nie chce wejść,a później samo wpada 2 razy pod rząd Cytuj
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 4 lipca 2011 Opublikowano 4 lipca 2011 (edytowane) Kozbinio - thx:) a co z tobą się dzieje? Miałeś roboty słyszałem sporo, ale chyba wrocisz jeszcze na pole bitwy, co? będę będę nic się nie bój - premierowe zamówienie BF3 czeka. z robotą się odrobiłem, teraz na urlop jadę i od sierpnia wielki come back. wreszcie kurna. tak czytam i zazdroszczę Wam strasznie, bo się gry przedwczesnie pozbyłem (wkurzały mnie jajca ze statsami) a teraz nie chce mi się wracać (odkupywać i takie tam) ale ale na BF3 baaardzo liczę, oby nie poszło drogą KZ3. a btw, są dalej problemy że gramy z rangą 0 kontra lvl50? Edytowane 4 lipca 2011 przez waldusthecyc Cytuj
Suboshi 3 Opublikowano 4 lipca 2011 Opublikowano 4 lipca 2011 (edytowane) Kozbinio - thx:) a co z tobą się dzieje? Miałeś roboty słyszałem sporo, ale chyba wrocisz jeszcze na pole bitwy, co? będę będę nic się nie bój - premierowe zamówienie BF3 czeka. z robotą się odrobiłem, teraz na urlop jadę i od sierpnia wielki come back. wreszcie kurna. tak czytam i zazdroszczę Wam strasznie, bo się gry przedwczesnie pozbyłem (wkurzały mnie jajca ze statsami) a teraz nie chce mi się wracać (odkupywać i takie tam) ale ale na BF3 baaardzo liczę, oby nie poszło drogą KZ3. a btw, są dalej problemy że gramy z rangą 0 kontra lvl50? moja ranga wacha się między 0 a 180 więc dokładnie nie wiem ale zawsze trafie na kilka 50 w przeciwnym teamie (narazie mam lvl 26)- rekordowo raz grałem przeciwko 7 x 50 lvl EDIT: Co trzeba zrobić aby zdobyć "Exemplary Battlefield Knowledge - get 10 silver stars"? Wliczają się w to złote/platynowe gwiazdy (każda jako 1 srebrna?) tak samo noże, pojazdy, bronie - czy może trzeba mieć jednocześnie 10 srebrnych wbitych ? Edytowane 4 lipca 2011 przez Suboshi Cytuj
Dark Serge 80 Opublikowano 5 lipca 2011 Opublikowano 5 lipca 2011 Kozbinio - thx:) a co z tobą się dzieje? Miałeś roboty słyszałem sporo, ale chyba wrocisz jeszcze na pole bitwy, co? będę będę nic się nie bój - premierowe zamówienie BF3 czeka. z robotą się odrobiłem, teraz na urlop jadę i od sierpnia wielki come back. wreszcie kurna. tak czytam i zazdroszczę Wam strasznie, bo się gry przedwczesnie pozbyłem (wkurzały mnie jajca ze statsami) a teraz nie chce mi się wracać (odkupywać i takie tam) ale ale na BF3 baaardzo liczę, oby nie poszło drogą KZ3. a btw, są dalej problemy że gramy z rangą 0 kontra lvl50? Ha, ojtam zadnego problemu by nie było jakbyś kupił jakąkolwiek używke, vip code jest do konsoli przypisany. A troche szkoda ze sie tam poddałeś, jak wrócisz to pamietaj, że miejsce w squadzie zawsze sie znajdzie : D Co trzeba zrobić aby zdobyć "Exemplary Battlefield Knowledge - get 10 silver stars"? Wliczają się w to złote/platynowe gwiazdy (każda jako 1 srebrna?) tak samo noże, pojazdy, bronie - czy może trzeba mieć jednocześnie 10 srebrnych wbitych ? Nie, musisz zdobyć 10 gwiazdek w 10 różnych broniach. to dotyczy wszystkiego. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 5 lipca 2011 Opublikowano 5 lipca 2011 Przed chwilą grałem mecz z wyzerowanym ekwipunkiem Nie zdarzyło się to od grudnia/stycznia. Cytuj
Gość szpic Opublikowano 5 lipca 2011 Opublikowano 5 lipca 2011 Przed chwilą grałem mecz z wyzerowanym ekwipunkiem Nie zdarzyło się to od grudnia/stycznia. ja tez chwile potem nie moglem biegac na wprost. moglem chodzic tylko do tylu. Byl mooooonstruaalny lag Cytuj
Sam100 0 Opublikowano 5 lipca 2011 Opublikowano 5 lipca 2011 Ja non stop jak wchodzę "view my stats" to zawsze mam wyzerowane wszystko. Muszę sprawdzać swoje statsy poprzez stronkę BFBC2. Na szczęście wszystkie osiągnięcia liczy normalnie. Dzisiaj też pograłem, miałem świetne trzy mecze ale w kilku miejscach zlagowało konkretnie. Przykład - wymiana ognia między mną a przeciwnikiem, uciekam za budynek bo oberwałem, chowam się za budynkiem, kompletnie osłonięty i przeładowuję po czym ginę.....zastrzelony przez przeciwnika, który mnie nie widział...po prostu LAAAAG No pograłem trochę Assault kitem, złapałem dryg z powrotem i jakoś znowu idzie Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 5 lipca 2011 Opublikowano 5 lipca 2011 Jest sposób na wyzerowane statystyki w 'My stats', a mianowicie po naciśnięciu przycisku 'Start', czekamy aż gra sama się połączy z serwerami, oraz wyskoczy okienko informujące o skillu. Wtedy w większości przypadków statystyki są wyświetlane prawidłowo. Cytuj
Suboshi 3 Opublikowano 5 lipca 2011 Opublikowano 5 lipca 2011 ja znalazłem inny sposób, PS3 mam połączone do routera po kablu wiec jak pokazuje mi lvl 1 to wypinam kabel i potem wskakuje normalnie. A wracajac do tych srebrnych gwiazdek z mojego ostatniego posta to liczy się tylko srebro za bronie? granaty, noże, czołgi już nie? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi