Skocz do zawartości

Battlefield Bad Company 2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

to dziwne bo łącznie mam już wymagana ilość.

1 platynę

1 srebrną

8 złotych (większość wielokrotnych)

BTW miałem właśnie ciekawą akcje jako atakers na White passschowałem się na pierwszym respawinie pod tą anteną z tyłu przed mortarem i nagle dostałem z UAV , zdążyłem się zrespawnować i zrobić spokojnie gościowi kose. Dziwne bo jak gram na defenders to ledwo moge wbić kose w kogoś przy UAV i nie ma czasu żeby uciec a tu spokojnie ktoś siadł do UAV + mój respawn trwał kilka sekund. .

EDIT: właśnie wbiłem kolejną srebrną gwiazdę i wskoczyło ale pod koniec gry wywaliło mnie z serwera bez żadnego komunikatu i nic nie zapisało ;/

Edytowane przez Suboshi
Gość Rozi
Opublikowano (edytowane)

Panowie, do ustawki forumowej zapisało się 17 osób:

1. Carolek

2. SpacierShark123

3. RoZiPL

4. merson_

5. dApo_87 (jak termin dopisze

6. szpic ( jesli bedzie przed 20 )

7. Ukarzyciel

8. zaq123456(jak termin dopisze)

9. __bercik07 (psn: kapuan1)

10. Litwin_PL w dni powszednie po 20,w weekendy non toper

11. qrAq

12. Pryxfus (jak termin przypasuje)

13. fourtyforth

14. biskvp76

15. Maztika

16. septorith

17. MYSZa7_PL

Myślę, że już czas ustalić termin rozgrywki, zasady, mapy, ograniczenia klas i broni, czy jest to jednorazowe spotkanie itp. itd. Tak więc zgłaszajcie swoje propozycje.

Edytowane przez Rozi
Gość Rozi
Opublikowano (edytowane)

Można, jak się jest wymiataczem. A jak wiadomo, ty do nich nie należysz.

305430070223101654323340.png

Edytowane przez Rozi
Gość szpic
Opublikowano (edytowane)

grajmy ta forumowa ustawke jak najszybciej bo wyszukiwarka z bc2 doprowadza mnie do szewskiej pasji.

dolaczam do gry -> defender

zwiana stron -> nagle znow z dupy defender.

wychodze z gry.

dolaczam do nowej gry -> znow defender :ninja:

do tego fala ludzi z 2-10 lvl ktorzy biegaja jak powaleni albo skacza w przepasc

ps ja tez prosze jakis dobry sklad!

nie bez powodu mam 325 team killi :D

Edytowane przez szpic
Gość Rozi
Opublikowano (edytowane)

Dawajcie swoje propozycje!

Edytowane przez Rozi
Opublikowano (edytowane)

Najlepiej by było zagrać jutro wieczorem albo niedziela wieczór, bo w piątek i sobotę frekwencja może nam nie dopisać. Na jutro myślę, że już nie wyrobimy by wszystkich poinformować więc myślę niedziela najlepiej.

Żadnych zasad, ograniczeń klas, broni i innych bzdur, to jednorazowa ustawka dla funu, a nie ciśnieniowców co im tamto i siamto nie pasuje. A czy będzie więcej ustawek może cyklicznych, zależy od ilości ludzi i komu się odechce, a komu się jeszcze bardziej zachce po tej.

Mapy takie żeby się coś działo, a nie byśmy sie 5 minut szukali, także coś ala:

Rush: Valparaiso, Arica, Cold War.

Conquest: Arica, White Pass, Nelson Bay

Co do tego kto z kim chce być w składzie zostawmy to na ustawkę tam się pomiesza jak komu będzie pasowało.

Jak komuś się chce niech roześle info do ludzi z listy, że ustawka w niedzielę o 20, na jutro już za późno jest by informować ludzi. Ja powysyłam te info później, ale jak ktoś mnie uprzedzi niech da tutaj znać komu wysłał itp.

Edytowane przez Gość
Opublikowano

Ustawka w niedzielę 10 lipca o godz. 20.

Wyślę to info zgłoszonym na PM i prawdopodobnie PSN.

Jeśli ktoś przyjmie do wiadomości termin zanim go o tym indywidualnie poinformuję, niech mi napisze PMke lub na PSN, będzie mniej wysyłania później.

Użytkowniku foruma, jeśli nie ma Cię na liście, a będziesz chciał z nami zagrać wbijaj śmiało w terminie jak wyżej.

Lista zapisanych:

1. Carolek

2. SpacierShark123

3. RoZiPL

4. merson_

5. dApo_87 (jak termin dopisze

6. szpic ( jesli bedzie przed 20 )

7. Ukarzyciel

8. zaq123456(jak termin dopisze)

9. __bercik07 (psn: kapuan1)

10. Litwin_PL w dni powszednie po 20,w weekendy non toper

11. qrAq

12. Pryxfus (jak termin przypasuje)

13. fourtyforth

14. biskvp76

15. Maztika

16. septorith

17. MYSZa7_PL

18. Jeez_PS

19.

20.

21.

22.

23.

24.

Opublikowano

Hej nie gralem w bc2 pare miesiecy i teraz odpalilem zeby chwile pograc i kazalo mi aktualizacje zassac, chyba 1.05, ale kurna ta aktualizacja ma 1750mb! Wtf?? Co ona takiego w sobie ma ze tyle zajmuje??

Opublikowano

Cholera a ja mam chinska wersje bc2 (chociaz po angielsku) czy moge jakos kupic wietnam bez logowania sie na chinski pss i kombinowania z platnoscia do chin? (Nie chce mi sie ani karty ani zdrapki zalatwiac)

Opublikowano

Hej nie gralem w bc2 pare miesiecy i teraz odpalilem zeby chwile pograc i kazalo mi aktualizacje zassac, chyba 1.05, ale kurna ta aktualizacja ma 1750mb! Wtf?? Co ona takiego w sobie ma ze tyle zajmuje??

Psuje nóż i kilka innych rzeczy :P Skąd ty masz chińską wersję? :P

Opublikowano

a cholera kupilem w jednym z polksich sklepów, zaplacilem chyba 150zł za edycje limitowaną, tylko ze potem sie przypatrzylem i to wydanie na rynek azjatycki, jest po angielsku i moge grac z polakami itp, tylko wlasnie z DLC jest problem

Opublikowano

Kur.wa przed chwilą dostałem od typa 6 kos, w tym 5 z pojedynków, w których mój nóż ślizgał się za każdym razem.

Czekam na wpis Karola :teehee:

Opublikowano

Ja mam w sumie zabawe z tymi kosami porządną, generalnie przegiete momentami te kosy sa w druga strone jak centralnie biegniesz na kolesia i zabijasz go noże mimo, że on w Ciebie strzelał. No ale trzeba płacić za nie celowanie w głowę ;)

po wbiciu 2000 (juz za moment) nie cisne kos, zmieniam to na zabijanie defibrylatorem, bo akurat najwięcej cisne medykiem to będzie w sam raz :>