Gość Rozi Opublikowano 12 lipca 2011 Opublikowano 12 lipca 2011 (edytowane) PsYcHo__KING, na 85h gry ma ponad 1700 kos. Edytowane 12 lipca 2011 przez Rozi Cytuj
Gość Opublikowano 12 lipca 2011 Opublikowano 12 lipca 2011 Kur.wa przed chwilą dostałem od typa 6 kos, w tym 5 z pojedynków, w których mój nóż ślizgał się za każdym razem. Czekam na wpis Karola Hehehe no zabawnie było, cały ten PSycho rozgrzał Roziego, aż ten chciał z gry uciekać (co te blachy robia z psychiką niektorych ludzi xD) ale się zebrał w sobie i nie uczynił tego haniebnego posunięcia ;p Biegał ten psycho jak poyeb rzucał kulki i kosił tylko jakoś mnie omijał wiekszość gry i Rozi dzielnie zbierał kosy na klate, ale że typ był drażniący to za którymś razem jak go ubiłem, widzialem, że w domku już go medycy będą leczyć więc ich nie ruszałem i zaraz gdy go podnieśli USAS pomasował mu żebra ;D Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 12 lipca 2011 Opublikowano 12 lipca 2011 (edytowane) Podejrzewam ze kosa bardziej by go zabolała niż shotgun Rozi nie zaliczyło ci tych 2 blach,a ten typ żenujące ratio,jak większość durni,którzy tylko koszą.On tak kosi chyba dla tego konkursu: http://e.bfbcs.com/e/dogt1 Edytowane 12 lipca 2011 przez Litwin25 Cytuj
Aki PL 3 Opublikowano 12 lipca 2011 Opublikowano 12 lipca 2011 Podejrzewam ze kosa bardziej by go zabolała niż shotgun Rozi nie zaliczyło ci tych 2 blach,a ten typ żenujące ratio,jak większość durni,którzy tylko koszą.On tak kosi chyba dla tego konkursu: http://e.bfbcs.com/e/dogt1 Jesli jest "6. Teilnahmeberechtigt sind nur Personen über 18 Jahren, die ihren Wohnsitz in Deutschland, Österreich oder der Schweiz haben". Chce sobie lvl zrobic szybko. Widze ze najwiecej punktow leci jak gram eng na mapce z pojazdami lub medykiem. Chociaz tak lubie assaulta... kuzwa ze tez nie dali AK47 z Vietnamu Cytuj
Gość szpic Opublikowano 12 lipca 2011 Opublikowano 12 lipca 2011 Podejrzewam ze kosa bardziej by go zabolała niż shotgun Rozi nie zaliczyło ci tych 2 blach,a ten typ żenujące ratio,jak większość durni,którzy tylko koszą.On tak kosi chyba dla tego konkursu: http://e.bfbcs.com/e/dogt1 1.25 to zenujace? to ja chyba ciulem jestem bo mam 1.27 xD Cytuj
Aki PL 3 Opublikowano 12 lipca 2011 Opublikowano 12 lipca 2011 No to ja sie nie wypowiadam. 0,82 ale dopiero 13lvl, no magnum ammo i bawie sie klasami... grajac glownie dla relaksu. Chociaz w Vietnamie to mam zawsze powyzej 1.0 Cytuj
Gość Opublikowano 12 lipca 2011 Opublikowano 12 lipca 2011 (edytowane) Podejrzewam ze kosa bardziej by go zabolała niż shotgun Rozi nie zaliczyło ci tych 2 blach,a ten typ żenujące ratio,jak większość durni,którzy tylko koszą.On tak kosi chyba dla tego konkursu: http://e.bfbcs.com/e/dogt1 Z tym, że to był chyba 3 kill na nim w ciagu minuty, dwóch, więc myślę, że poczuł. Co ma w ogóle ratio do czego, ktoś całe życie gra reconem albo lata heli i co mamy się podniecać, że ma ratio 20? Ludzie graja czasem dla wygłupów, inni gwiazdki nabijają albo jak ten typ lataja za blachami, więc nie dziwne, że ma niskie ratio, tylko co to zmienia nie wiem. Jakby wszyscy grali na poważnie, jedną klasą, jedną bronią to wtedy patrzenie na ratio miałoby jakiś sens. Edytowane 12 lipca 2011 przez Gość Cytuj
Aki PL 3 Opublikowano 12 lipca 2011 Opublikowano 12 lipca 2011 Slusznie Inna sprawa ze czasami mam gre gdzie mam ratio 5.0 a czasem ledwo 0.33. Czy moje umiejetnosci sie zmienily? Nie... po prostu... tak wyszlo. Ludzie strzelaja a skrypty kule nosza czy jakos tak To jest k... wojna Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 12 lipca 2011 Opublikowano 12 lipca 2011 Mi też zarzucają że gram dla blach a mam przyzwoite Chodzi mi o klasy growe(nie recona)on tam ma grubo poniżej 1.0 Cytuj
bbq 0 Opublikowano 13 lipca 2011 Opublikowano 13 lipca 2011 Hej nie gralem w bc2 pare miesiecy i teraz odpalilem zeby chwile pograc i kazalo mi aktualizacje zassac, chyba 1.05, ale kurna ta aktualizacja ma 1750mb! Wtf?? Co ona takiego w sobie ma ze tyle zajmuje?? hej nie zlejcie mnie...ale pobralem taka aktualizacje a ni.hu**a nie wiem jak odpalic dodatek vietnam..... nieco juz sie nagralem w gre, to kampanie to online ale nie zauwazylem dodatku wskazecie gdzie sie pogubilem ? dzieki i pozdro bbq Cytuj
sosnaa 1 205 Opublikowano 13 lipca 2011 Opublikowano 13 lipca 2011 A kupiłeś w ogóle ten dodatek? Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 13 lipca 2011 Opublikowano 13 lipca 2011 Jeżeli faktycznie masz Vietnam to jest na pasku obok online. Cytuj
bbq 0 Opublikowano 13 lipca 2011 Opublikowano 13 lipca 2011 na pewno pobieralem duuza aktualizacje ale nic nie kupowalem. Ale poniewaz nie mialem plyty przez pare miesiecy to od razu wrzucilem sie na online wiec popatrze dzis na spokojnie w domu co mam na tym pasku napisane. Cytuj
Dark Serge 80 Opublikowano 13 lipca 2011 Opublikowano 13 lipca 2011 Ten patch zawiera vietnam, ale on Ci sie odblokuje dopiero jak kupisz gre, do tego czasu nie będzie od dla Ciebie dostępny. Patch był obowiązkowy do sciagnięcia dla wszystkich. Cytuj
bbq 0 Opublikowano 13 lipca 2011 Opublikowano 13 lipca 2011 no to w takim razie jeszcze chwila na onlinie i jakos do premiery BF3 zleci dzieki Cytuj
Aki PL 3 Opublikowano 13 lipca 2011 Opublikowano 13 lipca 2011 Chwila? Vietnam to wspanialy dodatek. Must have dla milosnikow BC2. Ja spedzam w nim wiecej czasu niz w podstawce. Cytuj
mersi 804 Opublikowano 13 lipca 2011 Opublikowano 13 lipca 2011 (edytowane) odsprzeda ktoś VIP code do B2? Brat chce na swoim koncie pograc a tu sie nie da bo kod trzeba wpisac Edytowane 13 lipca 2011 przez mersi Cytuj
bbq 0 Opublikowano 13 lipca 2011 Opublikowano 13 lipca 2011 Chwila? Vietnam to wspanialy dodatek. Must have dla milosnikow BC2. Ja spedzam w nim wiecej czasu niz w podstawce. gdyby to bylo takie proste:) niestety albo i stety brakuje mi kasy...bo zlozylem zamowienie na preordera BF3 i jestem na etapie kupna mieszkania ehhh nie sadzilem ze to moze tyle kosztowac chociaz masz racje bo slyszalem juz wiele pozytywnych opini o Vietnamie. Zreszta ta gra wg. mnie zasluguje rowniez na to aby widnialo ladne 100% z platyna a nie jakies ~75% hehe Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 13 lipca 2011 Opublikowano 13 lipca 2011 odsprzeda ktoś VIP code do B2? Brat chce na swoim koncie pograc a tu sie nie da bo kod trzeba wpisac 36 zł w PS Store Cytuj
mersi 804 Opublikowano 13 lipca 2011 Opublikowano 13 lipca 2011 odsprzeda ktoś VIP code do B2? Brat chce na swoim koncie pograc a tu sie nie da bo kod trzeba wpisac 36 zł w PS Store nie chce z tamtą kupywać, wole gdzieś taniej, kiedyś na allegro były te kody chyba po 12zł a teraz nie ma Cytuj
Gość szpic Opublikowano 13 lipca 2011 Opublikowano 13 lipca 2011 odsprzeda ktoś VIP code do B2? Brat chce na swoim koncie pograc a tu sie nie da bo kod trzeba wpisac 36 zł w PS Store mozesz sprobowac wymienic plyte w EA moja uszkodzona wymienili na nowke w folii i dostalem nowy vip, ktory automatycznie sprzedalem Cytuj
qvstra 3 213 Opublikowano 14 lipca 2011 Opublikowano 14 lipca 2011 RPK to zdecydowanie najlepsza broń dla medyka w Vietnamie - heli nie ma szans. Cytuj
Aki PL 3 Opublikowano 14 lipca 2011 Opublikowano 14 lipca 2011 Pogralem medykiem wczoraj i przyznaje, mozna spokojnie skosic 4 osoby bez RELOAD. A nie mam magnum ammo. Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 14 lipca 2011 Opublikowano 14 lipca 2011 RPK to zdecydowanie najlepsza broń dla medyka w Vietnamie - heli nie ma szans. Ale ich tam wczoraj w Vietnamie pocisneliśmy Już dawno nie maiłem 5 tys pkt. za mecz Dla mnie RPK tak jak i AK47 powinno być w podstawce,zresztą fajnie by było jakby Vietnam odblokowywał wszystkie broni z Vietnamu w podstawce. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi