Litwin81 1 155 Opublikowano 25 lipca 2011 Opublikowano 25 lipca 2011 To fakt ze ma zwalone,ale ty szpic też coś masz nie teges z łączem Cytuj
Aki PL 3 Opublikowano 25 lipca 2011 Opublikowano 25 lipca 2011 (edytowane) No tak lagi robia swoje. Nigdy nie zapomne jak w czasach SDI (128KB/s) mialem ping ok 250 w Quake 3 i zrobilem suicide killa fragujac sie swoja rakieta w plecy. Strzal... bieg .... a rakieta za mna Warto kucac? Ja uwazam ze NIE. Wiele razy gralem kucajac i zbieralem headshota. Dla kolesia ktory stoi ... celownik nawet podczas strzalu z biodra celuje w moja glowe. Kucanie jest fajne jak sie skradamy, ale podczas wymiany ognia chyba lepiej stac. Edytowane 25 lipca 2011 przez Aki PL Cytuj
rpgfan 4 Opublikowano 25 lipca 2011 Opublikowano 25 lipca 2011 Kucanie jest fajne jak sie skradamy, ale podczas wymiany ognia chyba lepiej stac. Warto kucac, ale nie podczas wymiany tylko odrobine przed. Jak juz Cie typ zauwazy a Ty jego i za chwile bedzie wymiana to kucach i wstajesz. W close combat lepiej podskakiwac imo Cytuj
walek 96 Opublikowano 25 lipca 2011 Opublikowano 25 lipca 2011 Ale jak wyskakujesz jeden na jednego, to bron cie panie boze nie kucaj! Jak kolega wczesniej napisal, bardzo czesto dostajesz headshoty, co konczy sie twoim natychmiastowym zgonem. Ja jak zaczalem pykac w BFBC2, to chcialem byc bystrzejszy, i notorycznie kucalem- nawyki z innych fps'ow- niestety czesto byla to bledna decyzja. Cytuj
Aki PL 3 Opublikowano 25 lipca 2011 Opublikowano 25 lipca 2011 walek: mam dokladnie tak samo. Musze sie odzwyczaic. Nie dosc ze wczesniej strzelam to sie wkur... ze padam. a potem... no tak... pewnie HS dostalem bo kucalem. zreszta wtedy sam wale w korpus. Cytuj
Dark Serge 80 Opublikowano 25 lipca 2011 Opublikowano 25 lipca 2011 http://www.youtube.com/watch?v=c2HNnWmJ0LI jesli ktoś nie widział to naprawde warto zobaczyć. pierwszą część też. No przyjemne granie, lubie to Litwin - pisałeś, że przez 1000h nie widziałeś niczego takiego - powiem Ci, że przez kolejne 1000h nie zobaczysz - gameplay na Pc znacząco różni sie od tego na konsolach. Na konsolach nasze granie jest bardziej 'statyczne' - przez to, że gramy na padzie prędkość obrotowa jest megasłaba - nie da sie tak szybko obracać.. a i tam nawala 32 graczy, to zwiększa zagęszczenie Graczy na mapie - tym bardziej zwiększe widowiskowośc takiego zajścia przeciwników z boku/tyłu ale jeśli chcesz zobaczyc cos podobnego to mógłbyś z nami zacząć Grać jednak - mimo, że to normal - nieskromnie mówiąc, zdarzaja mi sie akcje takie jak u enigmy bo ostatnio porzuciłem mojego medyka i cisne aggressive reconem właśnie - quickscopy i walka w zwarciu daje rade ;> Cytuj
Aki PL 3 Opublikowano 25 lipca 2011 Opublikowano 25 lipca 2011 ej no z duza czuloscia pada nie jest tak zle. tylko kto to okielzna? ja mam narazie 50% Cytuj
Dark Serge 80 Opublikowano 25 lipca 2011 Opublikowano 25 lipca 2011 z czułością pada jest źle, gram na 100% i w porownaniu do prędkości obrotu na myszce jest żenująco wolno. A, i na konsolach jest tylko 30 fpsów przez co 'agresywne rozglądanie się' jest duzo trudniejsze do ogarnięcie - agresywne rozglądanie się to motyw w którym ogarniasz 180 stopni pola bitwy przez bieg z jednoczesnym szybkim roglądaniem sie na boki (wyglada troche jakbys kopiował ruch wycieraczek glową ;p) - czasami jest trudno wyłapac czy to przciwnik czy skala jak masz tak malo klatek/s ;/ Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 25 lipca 2011 Opublikowano 25 lipca 2011 Ja nie mogę grać tego trybu(chlip ) bo się strasznie denerwuje,dzisiaj zagrałem z zaqiem i mecze wyrównane,ale 3 kosy straciłem bo przebiegł przez strzały z magnum(rex),raz na 100% a raz po 3 centralnych trafieniach(w budynku,zaraz po wejściu po schodach)miał 30%,także są rzeczy których nie przeskoczę Cytuj
UberAdi 2 285 Opublikowano 25 lipca 2011 Opublikowano 25 lipca 2011 co do sterowania to mam nadzieje że w BF3 będzie można tak ustawić czułość jak w CoD. Grało by się duuuzo lepiej bo teraz mając na maxa i tak obracasz się za wolno żeby szybko zdjąć kogoś kto ci na plecy wejdzie, trzeba się za coś chować. No i z tymi fpsami jest dużo prawdy, w 30 fpsach nie da się tak grać jak na PC nawet gdyby grać myszką. Cytuj
walek 96 Opublikowano 25 lipca 2011 Opublikowano 25 lipca 2011 (edytowane) ej no z duza czuloscia pada nie jest tak zle. tylko kto to okielzna? ja mam narazie 50% Chyba kazda 50-siatka, ktorych jest ok 16 tys na Ps3. Moj kumpel, ktory od 10 lat gra w FPS na PC, zagral w BFBC2 na 100% czulosci, na Ps3. Jego aiming byl tragiczny (ala killzone 2), dopiero 40% pozwalalo mu na normalna kontrole. Tak wiec rozumiem dlaczego masz problemy (i dlaczego demoluje poczatkujacych ). Uwierz mi jak ujarzmisz max czulosc, to bedziesz szybciej fragowal/skill'owal.Na konsoli ten aspekt jest wazny, na blaszaku zdecydowanie mniej. Edytowane 25 lipca 2011 przez walek Cytuj
Dark Serge 80 Opublikowano 25 lipca 2011 Opublikowano 25 lipca 2011 co do sterowania to mam nadzieje że w BF3 będzie można tak ustawić czułość jak w CoD. Grało by się duuuzo lepiej bo teraz mając na maxa i tak obracasz się za wolno żeby szybko zdjąć kogoś kto ci na plecy wejdzie, trzeba się za coś chować. No i z tymi fpsami jest dużo prawdy, w 30 fpsach nie da się tak grać jak na PC nawet gdyby grać myszką. O czułość w myszce chodzi ci, że jest dużo większa niz w Bc2 tak? Bo w CoD jest jedna rzecz która wzbudza we mnie smiech - wspomaganie celowania jako opcja włączona od zawsze... debile biegają z pół-autoaimem i cieszą miche, że skill jest... Cytuj
UberAdi 2 285 Opublikowano 25 lipca 2011 Opublikowano 25 lipca 2011 O czułość w myszce chodzi ci, że jest dużo większa niz w Bc2 tak? Bo w CoD jest jedna rzecz która wzbudza we mnie smiech - wspomaganie celowania jako opcja włączona od zawsze... debile biegają z pół-autoaimem i cieszą miche, że skill jest... tak o czułoś ale pada hehe, jak nauczysz się grać na 10 (maksymalna czułość) to możesz zrobić obrót o 180 stopni w moment (porównywalnie z myszką), brakuje mi tego w BFie strasznie. A co do aim assista to jest on w każdym shooterze online na konsoli, nawet w BFie, tyle że jest dużo słabszy niż np w CoD i go praktycznie nie czuć. Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 26 lipca 2011 Opublikowano 26 lipca 2011 (edytowane) Ja nie mogę grać tego trybu(chlip ) bo się strasznie denerwuje,dzisiaj zagrałem z zaqiem i mecze wyrównane,ale 3 kosy straciłem bo przebiegł przez strzały z magnum(rex),raz na 100% a raz po 3 centralnych trafieniach(w budynku,zaraz po wejściu po schodach)miał 30%,także są rzeczy których nie przeskoczę Chyba 5 kos co do rexa na arice to resp na goscu z teamu i odrazu kose ci wybilem dla tego mnie nie zabiles co do tej z 30% polecialem do ciebie na kuckach i machnolem nozem i mnie przyspieszylo( wiec nie wina trybu tylko bledow w grze). Edytowane 26 lipca 2011 przez zaq123456 Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 27 lipca 2011 Opublikowano 27 lipca 2011 (edytowane) Wiem że 5,ale do 3 miałem zastrzeżenia Dzisiaj zrobiłem taka akcję na na YT Grałem z klanem PZB i wkurzał mnie operator UAV,cofnąłem się po niego 2 bazy,napisałem mu na PW "obróć się" i po 5 sekundach wbiłem kose jak nie było reakcji Edytowane 27 lipca 2011 przez Litwin25 Cytuj
maztika 36 Opublikowano 31 lipca 2011 Opublikowano 31 lipca 2011 to raczej niemozliwe, ale za kazdym razem to zauwazam - w momencie jak jade na ostrym killstreaku i podnosze kit kogos kogo zabilem celnosc i sila pociskow jakby wzrastala. grajac ostatnio podnioslem kit medyka z 249saw bez celownikow i bylem zaskoczony z jaka skutecznoscia kosze dalej wroga (w ciagu kilkunastu sekund 3-4 padlo jak muchy jakbym gral na hc). rozochocony po zgonie wzialem medyka z m249saw + 'ma' oczywiscie i zrobilem kwasna mine jak zaczalem strzelac do typa, za cholere nie chcial zginac. probowalem jeszcze kilka minut z ta bronia i nic nie moglo sie porownac do skutecznosci z tego pierwszego killstreaka. Cytuj
rpgfan 4 Opublikowano 31 lipca 2011 Opublikowano 31 lipca 2011 To sa lagi + hitboxy. Dzialaly normalnie to kosiles bo M249 to istny potwor. Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 31 lipca 2011 Opublikowano 31 lipca 2011 Z kim on gra? Takie akcje to skandal,no i to wysadzenie jak w Cobrze 4 było,więcej ich matka nie miała Cytuj
__bercik07 202 Opublikowano 31 lipca 2011 Opublikowano 31 lipca 2011 (edytowane) a ciekawych filmikow z wersji konsolowych nie ma ? wtf ? on chyba podlaczyl sobie myszke ;] Edytowane 31 lipca 2011 przez __bercik07 Cytuj
Mendrek 571 Opublikowano 31 lipca 2011 Opublikowano 31 lipca 2011 Ech, dalej gram assem, choć ilekroć podniosę jakiś sprzęt medyka, to koszę równo i wiem że to moja główna klasa Ale nie o tym chciałem. Chodzi o to, że teraz mocno się męczę, nawet na HC, bo zostały mi trzy spluwy do oplatynienia - AEK, XM8 i F2000. Z trojga złego próbuję XM8, ba nawet widzę że niektórzy używają tej broni na HC z platynową gwiazdą, ale ta broń nie ma nawet startu do tego co wyrabiam z M416. Nie wiem jak mogłem tak długo tej broni nie doceniać, ale na HC to działa na zasadzie - widzisz kogoś przed Tobą, namierz, strzel i zabij (nie martw się odrzutem, ta broń zaczyna mieć odrzut jak już wszyscy przeciwnicy wokół są trupami). Takie XM8 to strzela po bokach jak ślepy na viagrze, a M416 jedzie po lini prostej niczym grałbyś nabojami w bilard Dziś jak dostawaliśmy wpier.dol na Lagunie w conqu, to wziąłem tą broń i już nawet weszli nam do bazy, zostało 4 na 9, a i tak wyrobiłem Ace Pina na koniec i miałem pozytywne ratio (a grało w przeciwnej drużynie sporo 50 leveli) Ech, no nic. Oplatynię te wszystkie nędzne bronie co zostały dla ass'a, trochę platyn dla engineera (UZI i Krinkov), pewnie wtedy dojdę do 50 lvl-u i je.bie mnie to, biorę medyka i jadę z "PIŁĄ", okazjonalnie zmieniając na ass-ka i jego M416 Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 31 lipca 2011 Opublikowano 31 lipca 2011 a ciekawych filmikow z wersji konsolowych nie ma ? wtf ? on chyba podlaczyl sobie myszke ;] 100% czulosci i masz dosc szybkie obracanie. nie tak szybkie jak myszka ale zblizone. Cytuj
__bercik07 202 Opublikowano 31 lipca 2011 Opublikowano 31 lipca 2011 (edytowane) gram na 100% ale bezposrednie namierzanie na glowe w tak szybkim tempie na padzie jest raczej niemozliwe. To po prostu widac, ze on nie gra na padzie, jego ruchy sa zbyt plynne. Edytowane 31 lipca 2011 przez __bercik07 Cytuj
Dark Serge 80 Opublikowano 1 sierpnia 2011 Opublikowano 1 sierpnia 2011 Pograj więcej, da się ;] Cytuj
Gość szpic Opublikowano 2 sierpnia 2011 Opublikowano 2 sierpnia 2011 co nie zmienia faktu, ze 3/4 tych fragow to na jakis lemingo botach Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi