Skocz do zawartości

Battlefield Bad Company 2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W końcu doszedł UH-1,wygląda całkiem fajnie,teraz czekam tylko na Mi-24.

30aytg5.jpg

Dopiero teraz kupiłeś tego wiatraka? hehe

U mnie w kiosku zalega jeszcze kilka Mi24, jak chcesz to ci prześle :)

Teraz czekam na B17 latającą fortecę, jakoś na dniach ma być w kioskach, chyba.

Opublikowano (edytowane)

Eee tzn Mi8T (czy jakoś tak), popindolilo mi się. Ten w polskim malowaniu.

Doczytałem że Mi24 od 7 października w kioskach.

Edytowane przez Łebi
Opublikowano (edytowane)

Hehe, masz rację a ja, laik, dałem się zrobić w konia producentom filmu i do dziś myślałem, że czołg który John bierze na czołówkę to właśnie, flagowy śmigłowiec ruskich czyli mi24 właśnie...

Jak się przyjrzeć i porównać to widać różnicę hehe oryginalny: http://smiglowce.republika.pl/mi24.jpg i ten z filmu: http://www.rotaryact...ges/rambo3.html i klip: https://www.youtube....&v=WJMC99Spf5I:)

Dzięki qraq_pk, człek się całe życie uczy :)

Edytowane przez Łebi
Opublikowano

Mam pytanie trochę z innej beczki. Byłem kiedyś posiadaczem BC2, wpisałem na mojej konsoli vip code. Sprzedałem grę, a teraz znowu chciałbym wrócić do potyczek multi i tu pytanie czy jak kupię bez vip code to będzie mi działał stary vip? Dodam tylko,że instalkę skasowałem z dysku ps3. Z góry dzięki za odp

Opublikowano

tak. Vipcode jest przypisany do konta EA.

Ja wymienialem plyte na nowke i nie musialem wpisywac codu znow

Opublikowano

Pierwszy montaz super,nie wiedzialem ze ten doczepiany shotgun moze robic takie spustoszenie :-) Az pogralem dzis dluzej assaltem i jest mega.

W bete pogralem nawet nie 5 min i powrot do Bc2,oby ludzie dalej w to grali.

Opublikowano

Pierwszy montaz super,nie wiedzialem ze ten doczepiany shotgun moze robic takie spustoszenie :-) Az pogralem dzis dluzej assaltem i jest mega.

W bete pogralem nawet nie 5 min i powrot do Bc2,oby ludzie dalej w to grali.

Ja niepotrzebnie niedawno założyłem, że kupię B3 i sprzedałem BC2. Po kilku godzinach z betą jestem prawie pewien, że będę musiał odzyskać BC2 :D Generalnie grać na Aricę w kółko i mnie nie nudzi :)

Opublikowano (edytowane)

Jaka tam beta, nawet tego nie odpalam, w BC2 jeszcze z 65tys. expa i 50lvl, a później... dalej BC2 ;]

Edytowane przez Gość
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Dziś byłem na swoim pierwszym knife fight'cie (walka 4v4 tylko noże, White Pass/Arica Harbor conquest, możliwe wszystko co nie zabija, plus smoke grenades w ziemię). Zabawa przednia, a i dużo punktów, nie mówiąc o dogtagach. I wbrew pozorom taktyczna. Można poznać mechanikę i nie jest do końca randomowa z tym, kiedyś po prostu był autoaim mocny a teraz jest żaden ;) Bardzo rzeźnicka ta gra się na takich ustawkach robi, dosłownie ;) Zwłaszcza jak ze składu został jeden, a przeciwnik ma czterech wciąż i goni tego jednego :D

Opublikowano

ps3liga.pl i http://battlefieldfun.yum.pl/forum zapraszają na fungame w BC2 dziś o 21 ;) Jeśli ktoś chce pyknąć niech mnie dodaje na PSN - Adi-INSANE

próbowałem przy okazji bety, nie masz wolnych miejsc.

Już powinienem mieć ale zrobie jeszcze dziś porządek na liscie na wszelki wypadek ;)

Adi w jaki sposób ustawianie sobie grę no na 8vs8 jak w BFBC2 jest tylko ten durny matchmaking ?

Graliśmy 12v12 :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Kapitalny montaz. :)

Bronie w BFBC2 maja kapitalny "feeling" (M95, istna rakieta w reku) i brzmia fantastycznie. W BF3 to strzela sie jakimis "pizdkami", a snajperki, to epic fail jesli chodzi o "udzwiekowienie". Moze i brzmi to realnie, ale do d&^py z tym realizmem... no fun. :)