waldusthecyc 4 767 Opublikowano 31 października 2011 Opublikowano 31 października 2011 montaż rewelka ile to roboty to głowa mała. kto siedział nad stołem montażowym ten wie - of kors część rzeczy można zrobić raz a potem kopiuj/wklej ale jednak szacun Cytuj
Mendrek 571 Opublikowano 31 października 2011 Opublikowano 31 października 2011 Tak z ciekawości jeśli ktoś gra jeszcze w to, to czy EA naprawiło już "awarię" z matchmakingiem, w której rozrzucało ludzi po serwerach by sprawić wrażenie, że nikt nie gra i żeby ludzie rzucili się na BF 3? Cytuj
UberAdi 2 306 Opublikowano 31 października 2011 Opublikowano 31 października 2011 Overedit troche w tamtym filmiku Obadajcie to - Cytuj
falcon87pl 123 Opublikowano 31 października 2011 Opublikowano 31 października 2011 Overedit troche w tamtym filmiku Obadajcie to - http://www.youtube.com/watch?v=xiwIQOGcwxs&feature=player_embedded To jest gameplay z konsol, gdzie te osoby grają na padzie? Jeżeli tak to szacun. Masakryczna precyzja i dokładność Cytuj
Mikołaj 348 Opublikowano 31 października 2011 Opublikowano 31 października 2011 Overedit troche w tamtym filmiku Obadajcie to - http://www.youtube.com/watch?v=xiwIQOGcwxs&feature=player_embedded To jest gameplay z konsol, gdzie te osoby grają na padzie? Jeżeli tak to szacun. Masakryczna precyzja i dokładność Koleś rozpierdala system tą precyzją Cytuj
Biały 55 Opublikowano 31 października 2011 Opublikowano 31 października 2011 Overedit troche w tamtym filmiku Obadajcie to - http://www.youtube.com/watch?v=xiwIQOGcwxs&feature=player_embedded To jest gameplay z konsol, gdzie te osoby grają na padzie? Jeżeli tak to szacun. Masakryczna precyzja i dokładność Koleś rozpierdala system tą precyzją To jest wersja na Pc`ty. Cytuj
witus 0 Opublikowano 6 listopada 2011 Opublikowano 6 listopada 2011 Wy też macie takie problemy z matchmakingiem na PS3? Grałem tydzień temu, grałem i dzisiaj - za każdym razem był problem i ani razu nie trafiłem na pełen serwer. Zazwyczaj było to 5 osób w drużynie. Nie jest to aż takie złe, bo nie ma zbędnego chaosu, spowalnia to trochę rozgrywkę czyniąc ją bardziej taktyczną, ale jednak człowiek przyzwyczajony jest do czegoś innego Nie przeszkodziło mi to jednak w uzyskaniu dość dobrego rezultatu Towarzysze z kolei chyba zbyt mocni nie byli Cytuj
Gość szpic Opublikowano 6 listopada 2011 Opublikowano 6 listopada 2011 Wy też macie takie problemy z matchmakingiem na PS3? Grałem tydzień temu, grałem i dzisiaj - za każdym razem był problem i ani razu nie trafiłem na pełen serwer. Zazwyczaj było to 5 osób w drużynie. Nie jest to aż takie złe, bo nie ma zbędnego chaosu, spowalnia to trochę rozgrywkę czyniąc ją bardziej taktyczną, ale jednak człowiek przyzwyczajony jest do czegoś innego Nie przeszkodziło mi to jednak w uzyskaniu dość dobrego rezultatu pewnie przeszli na bf3 ludzie. Moze po jakims czasie wroca Cytuj
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 6 listopada 2011 Opublikowano 6 listopada 2011 Gdzieś czytałem, że podobno to jest wałek DICE, specjalnie marchmaking zwalony aby było właśnie wrażenie, że nikt juz nie gra. Bo de facto rzuca do serwerów po parę osób, zamiast te parę osób rzucić na jedną mapę Cytuj
witus 0 Opublikowano 8 listopada 2011 Opublikowano 8 listopada 2011 pewnie przeszli na bf3 ludzie. Moze po jakims czasie wroca Jakoś nie chce mi się wierzyć, że nagle wszyscy się na niego przeskoczyli... Gdzieś czytałem, że podobno to jest wałek DICE, specjalnie marchmaking zwalony aby było właśnie wrażenie, że nikt juz nie gra. Bo de facto rzuca do serwerów po parę osób, zamiast te parę osób rzucić na jedną mapę Wietrzymy spisek, ha? Byłoby to bardzo nie fair z ich strony. Cytuj
JoZi 14 Opublikowano 8 listopada 2011 Opublikowano 8 listopada 2011 (edytowane) Dzisiaj szukałem w miarę pełnej ekipy na Gorączka/Atacama i wyglądało to tak że wchodziłem na jakiś serwer i było przeważnie po 6 osób na team, rozłączałem się łączyłem ponownie (zwracając uwagę czy nie łącze się z tym samym slotem - patrząc mniej więcej po nickach) i sytuacja była prawie cały czas taka sama. Nie wiem co o tym myśleć ;> Edytowane 8 listopada 2011 przez JoZi Cytuj
Kris77 435 Opublikowano 14 listopada 2011 Opublikowano 14 listopada 2011 Czy VIP pass jest przypisany do konta? Sprzedałem Bad Company 2 w oczekiwaniu na Battlefield 3, ale trochę się zawiodłem. Czy jak kupię używkę BC2 i ponownie ściągnę z PSN VIP pass to będzie wszystko działać? Czy muszę kupić nową grę z nowym VIP passem? Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 14 listopada 2011 Opublikowano 14 listopada 2011 (edytowane) z tego co wiem to jest przypisany do ea id/psn id ale dziala na wszystkich kontach,ktore masz na konsoli taki maly absurd. odpowiadajac na twoje pytanie mozesz kupic uzywke. Edytowane 14 listopada 2011 przez zaq123456 Cytuj
croppek 0 Opublikowano 16 listopada 2011 Opublikowano 16 listopada 2011 Witam.Robie ustawke na trofeum demolish man.Mam juz 4 osoby takze potrzebuje jeszcze 4 .Pisac jesli ktos chce sie dolaczyc.Oczywiscie potem mozemy normalnie grac mecze ta ekipa jak zrobimy trofea ^_^ PSN bartekk71 Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 16 listopada 2011 Opublikowano 16 listopada 2011 Czy VIP pass jest przypisany do konta? Sprzedałem Bad Company 2 w oczekiwaniu na Battlefield 3, ale trochę się zawiodłem. Czy jak kupię używkę BC2 i ponownie ściągnę z PSN VIP pass to będzie wszystko działać? Czy muszę kupić nową grę z nowym VIP passem? ja mialem bc2 wersje z hong kongu (po angieslku) i tam użyłem vip pass, ale chcialem pograć w vietnam i potrzebowalem europejskiej wersji zeby dlc z europejskiego store dzialalo, jak pozyczylem od kumpla wersje europejską to wszystko co porpzednio odblokowalem działało, i vip pass też działał (mimo ze chyba zwykle gry z roznych regionów ze sobą nie wspolpracują na jednej kosnoli) Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 21 listopada 2011 Opublikowano 21 listopada 2011 Swietny montage,ktory pokazuje jednak ze bf 3 do piet nie do rasta bc 2 Cytuj
walek 96 Opublikowano 21 listopada 2011 Opublikowano 21 listopada 2011 Piekne czasy z BFBc2. Jeden doswiedczony ludzik mogl ostro namieszac. Jak patrze na montaze z Bf3, to wydaja mi sie mniej epickie. Nie ma fajnych, konkretnych akcji, czy solowych szarzy. Nie wiem, ten realizm gry nowego Battlefield'a daje mniej fun'u. Pierwszy kto napisze posta o nadchodzacym Bad Company 3 dostaje ode mnie flaszke. Cytuj
dApo 313 Opublikowano 21 listopada 2011 Opublikowano 21 listopada 2011 myślisz że bc3 będzie bardziej podobne do bc2 niż do bf3? złudzenia moim zdaniem Cytuj
JoZi 14 Opublikowano 21 listopada 2011 Opublikowano 21 listopada 2011 Myślę że po pierwszej fali szału z BF3 część ludzi wróci do BFBC2, ja ani myśle o przesiadce na BF3 Cytuj
walek 96 Opublikowano 21 listopada 2011 Opublikowano 21 listopada 2011 (edytowane) myślisz że bc3 będzie bardziej podobne do bc2 niż do bf3? złudzenia moim zdaniem Pewnie, ze bedzie podobne do BC2. Mam nadzieje, ze za dwa 2-3 lata zobaczymy na next-gen'ach BFBC3. Licze na jeszcze lepsze ultra-ealistyczne animacje, bardziej zlozona destrukcja elementow otoczenia oraz, co najwazniejsze, bardziej arkadowe podejscie do gry. I jeszcze jedno. Nie chce realistycznego udzwiekowienia broni. Sluchanie czegos co przypomina strzelanie z wiatrowki albo z petard jest dla mojego ucha niestrawne. Chce poczuc, ze strzelam konkretnym zelastwem (m95 z BFBc2 miod!!), anie jakas plastikowa po(pipi)ka. Edytowane 21 listopada 2011 przez walek Cytuj
Litwin81 1 160 Opublikowano 16 grudnia 2011 Opublikowano 16 grudnia 2011 Dzisiaj doszedł do mnie Hindt,wygląda prze kozacko,mimo iż jest w czeskich barwach Jak ktoś zastanawia się nad kupnem to mogę wstawić fotkę. Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 17 grudnia 2011 Opublikowano 17 grudnia 2011 Pogralem dzis w bc2, i niema to jak gra bez lagow i problemow z komunikacja glosowa serewery po 8vs8 czasem 10vs10... ja wracam do bc2 a bf3 chyba sprzedam. 1 Cytuj
karolmiszcz1991 1 Opublikowano 18 grudnia 2011 Opublikowano 18 grudnia 2011 Ja ostatnio nawet w dodatek Vietnam gralem 11vs11 na CQ.W podstawke po poludniu na CQ 12vs12 :rofl2: Po premierze BF3 gralo malo ludzi,ale z dnia na dzien BC2 ma coraz wiecej graczy.Chociasz laczy mnie z rosjanami,amerykanami to gra sie bez lagow. Oczywiscie voice chat dziala,gra sie przyjemnie,co chwile jakies mieso armatnie z lvl1-5 spotykam :ph34r: Ale wymiataczy z lvl 50 nie brakuje. Ogolnie zauwazylem,ze BF3 powoli zdycha,pamietam jak w dzien premiery mialem problemy z wbiciem na serwer,teraz masa pustych serwerow. Wydajemi sie,ze Frosbtite 2 pokaze pazur dopiero na konsolach nowej generacjii,na dzisiejszych sprzetach ten silnik nie zachwyca i jest okrojony w ch*j Cytuj
Litwin81 1 160 Opublikowano 18 grudnia 2011 Opublikowano 18 grudnia 2011 Największym problemem są głupie błędy,które wg. maniaków miały być wywalone po becie(dla mnie demie),tak się jednak nie stało i nie wiem ze Dice od BC2 nie umie powtarzających się błędów naprawić. Cytuj
maztika 36 Opublikowano 18 grudnia 2011 Opublikowano 18 grudnia 2011 bf3 dalej nie kupiłem, a bc2 dalej nie sprzedałem, bo chcę wciąż w niego grać. problem polega na tym, że z każdego meczu wyrzuca mnie po równym czasie ok. 5 min. zawsze to się powtarza. multi w innych grach działa normalnie, tylko z bc2 takie rzeczy mi się teraz dzieją. nie kminie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi