Opublikowano 18 grudnia 201113 l bf3 dalej nie kupiłem, a bc2 dalej nie sprzedałem, bo chcę wciąż w niego grać. problem polega na tym, że z każdego meczu wyrzuca mnie po równym czasie ok. 5 min. zawsze to się powtarza. multi w innych grach działa normalnie, tylko z bc2 takie rzeczy mi się teraz dzieją. nie kminie. Wiesz co to oznacza? EA chce Cię w bf3 Jakby to było na pc to bym napisał, że masz problem z punkbusterem hehe Coś w sprzęcie zmieniałeś (router, soft itp) czy tak po prostu ni z tego ni z owego wywalać zaczęło?
Opublikowano 18 grudnia 201113 l bf3 dalej nie kupiłem, a bc2 dalej nie sprzedałem, bo chcę wciąż w niego grać. problem polega na tym, że z każdego meczu wyrzuca mnie po równym czasie ok. 5 min. zawsze to się powtarza. multi w innych grach działa normalnie, tylko z bc2 takie rzeczy mi się teraz dzieją. nie kminie. to musi byc wina twojego neta/moze masz pc i ps3 pod tym samym ip,wczoraj i dzis gralem i nie bylo problemu.
Opublikowano 18 grudnia 201113 l Ja na przykład za chiny nie mogę mieć PS3 i neta bezprzewodowo, bo mnie nieraz rozłącza choć mam laptopa na innych ip.
Opublikowano 18 grudnia 201113 l Ja na przykład za chiny nie mogę mieć PS3 i neta bezprzewodowo, bo mnie nieraz rozłącza choć mam laptopa na innych ip. Zmień kanał w routerze, możesz też dać konsole do DMZ (demilitarized zone też w routerze) lub przydzielić urządzenia po adresach mac. Nie ma bata, musi działać. Ps. Chyba że router (pipi)asty hehe
Opublikowano 18 grudnia 201113 l właśnie nic nie zmieniałem, samo tak. wiem, że inni grają normalnie. nie rozumiem tylko czemu tylko w tej grze tak się dzieje. ostatnio po raz pierwszy odpaliłem black ops'a i tam w multi grałem normalnie. co mnie zastanowiło - wchodząc w menu w multi, jak jest tablica, że szuka serwerów czy coś (krótko grałem, nie pamiętam) pojawiła mi się na dole informacja, że bodajże NAT nie jest w pełni aktywny, coś w tym stylu (jestem noobem w sprawach sieciowych). ale wszystko działało. może to przeszkadza bc2 w normalnym funkcjonowaniu?
Opublikowano 20 grudnia 201113 l Pech, pech i jeszcze raz pech. http://www.youtube.com/watch?v=Zy6mbl27IJA&feature=feedlik To tez jest dobre. he he he Edytowane 20 grudnia 201113 l przez walek
Opublikowano 20 grudnia 201113 l Dzisiaj rano grałem od razu trafiałem na serwery typu 9 vs 10, teraz wlaczylem gorączke na Port Arica i od razu 11 vs 12 chyba naprawdę sporo ludzi wraca do bfbc2 co mnie bardzo cieszy
Opublikowano 23 grudnia 201113 l przeczesałem pół internetu w znalezieniu odpowiedzi na mój problem (co 5 min. wyrzuca z gry). okazało się, że mnóstwo osób ma to samo, niezależnie od platformy. zrobiłem już chyba wszystko co można zrobić i poddaję się, gra idzie na sprzedaż. szkoda, bo widzę, że sporo osób do niej wraca. - update i resetowanie routera nie dało nic - ustawiłem dmz z tym samym ip co w ps3, nic (podobno od razu otwiera też wszystkie porty) - wyłączyłem upnp, nic - zmieniałem dns i pojedyńczo praktycznie wszystkie elementy ustawień sieciowych w ps3 i routerze, nic na necie jest mnóstwo tematów odnośnie tego problemu, niektórym udaje się go rozwiązać metodą prób i błędów albo po zmianie tylko jednej opcji, ale jest też dużo osób (w tym ja), którym się już chyba pomóc nie da. nie wiem kto w dice odpowiada za takie cyrki w multi, ale powinno się go/ich wy(pipi)ić na zbity pysk.
Opublikowano 23 grudnia 201113 l przeczesałem pół internetu w znalezieniu odpowiedzi na mój problem (co 5 min. wyrzuca z gry). okazało się, że mnóstwo osób ma to samo, niezależnie od platformy. zrobiłem już chyba wszystko co można zrobić i poddaję się, gra idzie na sprzedaż. szkoda, bo widzę, że sporo osób do niej wraca. - update i resetowanie routera nie dało nic - ustawiłem dmz z tym samym ip co w ps3, nic (podobno od razu otwiera też wszystkie porty) - wyłączyłem upnp, nic - zmieniałem dns i pojedyńczo praktycznie wszystkie elementy ustawień sieciowych w ps3 i routerze, nic na necie jest mnóstwo tematów odnośnie tego problemu, niektórym udaje się go rozwiązać metodą prób i błędów albo po zmianie tylko jednej opcji, ale jest też dużo osób (w tym ja), którym się już chyba pomóc nie da. nie wiem kto w dice odpowiada za takie cyrki w multi, ale powinno się go/ich wy(pipi)ić na zbity pysk. brawo teraz mozesz zrobic kolejny krok do którego zacheca Cie DICE kup bf3.
Opublikowano 23 grudnia 201113 l nie będę się tu doszukiwał teorii spiskowych, ale dice jest po prostu cienkie jak barszcz jeśli chodzi o ogarnięcie tematu normalnego (pipi) grania w multi. KAŻDA inna gra działa mi w multi, tylko nie ich. bc2 nadal uważam za najlepszą sieciówkę ever pod względem grafy, dźwięku, grywalności itd ale co z tego skoro nie da się w to grać. gdybym kupił teraz bf3 (a za jakiś czas pewnie to zrobię), pewnie działałoby normalnie (nie licząc oczywiście sporadycznych zwiech, glitchy itp), więc coś musieli naknocić z bc2 po premierze bf3, bo od tego czasu bc2 nie działa u mnie i wielu innych osób.
Opublikowano 9 stycznia 201213 l Co oznacza ikonka broni wypełniona żółtym kolorem na pasku z informacjami o przeciwniku który nas zabił? Wcześniej myślałem że to wbita platyna na ten rodzaj broni ale to chyba jedna o co innego chodzi ;p Edytowane 9 stycznia 201213 l przez JoZi
Opublikowano 16 stycznia 201213 l Gra ktos w to jeszcze multi? Bo mi zostalo doslownie pare trofeow w multi, ktore w dwa wieczory mozna ogarnac, ale musze byc ludzie. A mnie tu strasza, ze juz nikt nie gra
Opublikowano 16 stycznia 201213 l Gra ktos w to jeszcze multi? Bo mi zostalo doslownie pare trofeow w multi, ktore w dwa wieczory mozna ogarnac, ale musze byc ludzie. A mnie tu strasza, ze juz nikt nie gra :confused: ja wczoraj gralem mecze 12vs12
Opublikowano 16 stycznia 201213 l Nie żartuj, że nikt nie gra... niedawno grałem w BC1 i były pełne serwery
Opublikowano 16 stycznia 201213 l No wlasnie tez mi sie cos wierzyc nie chcialo, ale ostatnio w BFa to w maju gralem, wiec duzo moglo sie zmienic Ale dzieki za info.
Opublikowano 16 stycznia 201213 l Dzisiaj na CQ mecze 12 vs 12, Rush 8vs8, 8 vs 7 więc nie jest źle :ph34r: Po BF3 nie mogłem się przyzwyczaić, dla mnie ogółem całki inny tryb rozgrywki.
Opublikowano 16 stycznia 201213 l Jak dla mnie w BC2 było więcej taktyki, w BF3 ludzie tylko nacierają do przodu, najlepszy przykład to mapa Grand Bazaar w trybie podbój gdzie ludzi walczą praktycznie tylko o jedną flagę taka w przejściu i nacierają aż jednej stronie się uda i tak na zmianę. Zero taktyki
Opublikowano 16 stycznia 201213 l Pograłem chwilę na PC, ale BF3 to dla mnie jakaś pomyłka. Nie ma to jak stary dobry 1943 i BC2 (szczególnie na Vietnamie).
Opublikowano 17 stycznia 201213 l Pograłem chwilę na PC, ale BF3 to dla mnie jakaś pomyłka. Nie ma to jak stary dobry 1943 i BC2 (szczególnie na Vietnamie). Zgadzam się,mieli gotowy przepis na sukces,lepsza grafa niż w BC2,lepsze modele broni i postaci,animacje,zwiększona zniszczalność i byłoby super,ale oni woleli kombinować i wyszedł bugfield3.Gdy po demku(wg. innych becie)BF3 pisałem że to będzie porażka,to po mnie jechali,że oceniam nie gotowy produkt,teraz widać ze nic się nie zmieniło.
Opublikowano 17 stycznia 201213 l Na moje zmienili bardzo dużo, ale drugie tyle i tak jest do poprawy.
Opublikowano 17 stycznia 201213 l Na moje zmienili bardzo dużo, ale drugie tyle i tak jest do poprawy. Ale nadal są te same błędy z BC2,kosa,znikające C4,mają luki w silniku i chyba o tym nie wiedzą,lub nie umieją sobie z tym poradzić.
Opublikowano 18 stycznia 201213 l Wiem, że powinienem to napisać w giełdzie, ale tam nikt nie przeczyta. Poszukuję kodu VIP, Może ktoś ma do odsprzedania w rozsądnej cenie?
Opublikowano 18 stycznia 201213 l http://allegro.pl/vip-code-do-battlefield-bad-company-2-kupon-i2059189686.html