Łebi 311 Opublikowano 18 grudnia 2011 Opublikowano 18 grudnia 2011 bf3 dalej nie kupiłem, a bc2 dalej nie sprzedałem, bo chcę wciąż w niego grać. problem polega na tym, że z każdego meczu wyrzuca mnie po równym czasie ok. 5 min. zawsze to się powtarza. multi w innych grach działa normalnie, tylko z bc2 takie rzeczy mi się teraz dzieją. nie kminie. Wiesz co to oznacza? EA chce Cię w bf3 Jakby to było na pc to bym napisał, że masz problem z punkbusterem hehe Coś w sprzęcie zmieniałeś (router, soft itp) czy tak po prostu ni z tego ni z owego wywalać zaczęło? Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 18 grudnia 2011 Opublikowano 18 grudnia 2011 bf3 dalej nie kupiłem, a bc2 dalej nie sprzedałem, bo chcę wciąż w niego grać. problem polega na tym, że z każdego meczu wyrzuca mnie po równym czasie ok. 5 min. zawsze to się powtarza. multi w innych grach działa normalnie, tylko z bc2 takie rzeczy mi się teraz dzieją. nie kminie. to musi byc wina twojego neta/moze masz pc i ps3 pod tym samym ip,wczoraj i dzis gralem i nie bylo problemu. Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 18 grudnia 2011 Opublikowano 18 grudnia 2011 Ja na przykład za chiny nie mogę mieć PS3 i neta bezprzewodowo, bo mnie nieraz rozłącza choć mam laptopa na innych ip. Cytuj
Łebi 311 Opublikowano 18 grudnia 2011 Opublikowano 18 grudnia 2011 Ja na przykład za chiny nie mogę mieć PS3 i neta bezprzewodowo, bo mnie nieraz rozłącza choć mam laptopa na innych ip. Zmień kanał w routerze, możesz też dać konsole do DMZ (demilitarized zone też w routerze) lub przydzielić urządzenia po adresach mac. Nie ma bata, musi działać. Ps. Chyba że router (pipi)asty hehe Cytuj
maztika 36 Opublikowano 18 grudnia 2011 Opublikowano 18 grudnia 2011 właśnie nic nie zmieniałem, samo tak. wiem, że inni grają normalnie. nie rozumiem tylko czemu tylko w tej grze tak się dzieje. ostatnio po raz pierwszy odpaliłem black ops'a i tam w multi grałem normalnie. co mnie zastanowiło - wchodząc w menu w multi, jak jest tablica, że szuka serwerów czy coś (krótko grałem, nie pamiętam) pojawiła mi się na dole informacja, że bodajże NAT nie jest w pełni aktywny, coś w tym stylu (jestem noobem w sprawach sieciowych). ale wszystko działało. może to przeszkadza bc2 w normalnym funkcjonowaniu? Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 18 grudnia 2011 Opublikowano 18 grudnia 2011 DLINK 300 Więc wszystko możliwe ale dzięki spróbuję Cytuj
walek 96 Opublikowano 20 grudnia 2011 Opublikowano 20 grudnia 2011 (edytowane) Pech, pech i jeszcze raz pech. http://www.youtube.com/watch?v=Zy6mbl27IJA&feature=feedlik To tez jest dobre. he he he Edytowane 20 grudnia 2011 przez walek 1 Cytuj
JoZi 14 Opublikowano 20 grudnia 2011 Opublikowano 20 grudnia 2011 Dzisiaj rano grałem od razu trafiałem na serwery typu 9 vs 10, teraz wlaczylem gorączke na Port Arica i od razu 11 vs 12 chyba naprawdę sporo ludzi wraca do bfbc2 co mnie bardzo cieszy Cytuj
maztika 36 Opublikowano 23 grudnia 2011 Opublikowano 23 grudnia 2011 przeczesałem pół internetu w znalezieniu odpowiedzi na mój problem (co 5 min. wyrzuca z gry). okazało się, że mnóstwo osób ma to samo, niezależnie od platformy. zrobiłem już chyba wszystko co można zrobić i poddaję się, gra idzie na sprzedaż. szkoda, bo widzę, że sporo osób do niej wraca. - update i resetowanie routera nie dało nic - ustawiłem dmz z tym samym ip co w ps3, nic (podobno od razu otwiera też wszystkie porty) - wyłączyłem upnp, nic - zmieniałem dns i pojedyńczo praktycznie wszystkie elementy ustawień sieciowych w ps3 i routerze, nic na necie jest mnóstwo tematów odnośnie tego problemu, niektórym udaje się go rozwiązać metodą prób i błędów albo po zmianie tylko jednej opcji, ale jest też dużo osób (w tym ja), którym się już chyba pomóc nie da. nie wiem kto w dice odpowiada za takie cyrki w multi, ale powinno się go/ich wy(pipi)ić na zbity pysk. Cytuj
Gość szpic Opublikowano 23 grudnia 2011 Opublikowano 23 grudnia 2011 przeczesałem pół internetu w znalezieniu odpowiedzi na mój problem (co 5 min. wyrzuca z gry). okazało się, że mnóstwo osób ma to samo, niezależnie od platformy. zrobiłem już chyba wszystko co można zrobić i poddaję się, gra idzie na sprzedaż. szkoda, bo widzę, że sporo osób do niej wraca. - update i resetowanie routera nie dało nic - ustawiłem dmz z tym samym ip co w ps3, nic (podobno od razu otwiera też wszystkie porty) - wyłączyłem upnp, nic - zmieniałem dns i pojedyńczo praktycznie wszystkie elementy ustawień sieciowych w ps3 i routerze, nic na necie jest mnóstwo tematów odnośnie tego problemu, niektórym udaje się go rozwiązać metodą prób i błędów albo po zmianie tylko jednej opcji, ale jest też dużo osób (w tym ja), którym się już chyba pomóc nie da. nie wiem kto w dice odpowiada za takie cyrki w multi, ale powinno się go/ich wy(pipi)ić na zbity pysk. brawo teraz mozesz zrobic kolejny krok do którego zacheca Cie DICE kup bf3. Cytuj
maztika 36 Opublikowano 23 grudnia 2011 Opublikowano 23 grudnia 2011 nie będę się tu doszukiwał teorii spiskowych, ale dice jest po prostu cienkie jak barszcz jeśli chodzi o ogarnięcie tematu normalnego (pipi) grania w multi. KAŻDA inna gra działa mi w multi, tylko nie ich. bc2 nadal uważam za najlepszą sieciówkę ever pod względem grafy, dźwięku, grywalności itd ale co z tego skoro nie da się w to grać. gdybym kupił teraz bf3 (a za jakiś czas pewnie to zrobię), pewnie działałoby normalnie (nie licząc oczywiście sporadycznych zwiech, glitchy itp), więc coś musieli naknocić z bc2 po premierze bf3, bo od tego czasu bc2 nie działa u mnie i wielu innych osób. Cytuj
JoZi 14 Opublikowano 9 stycznia 2012 Opublikowano 9 stycznia 2012 (edytowane) Co oznacza ikonka broni wypełniona żółtym kolorem na pasku z informacjami o przeciwniku który nas zabił? Wcześniej myślałem że to wbita platyna na ten rodzaj broni ale to chyba jedna o co innego chodzi ;p Edytowane 9 stycznia 2012 przez JoZi Cytuj
Litwin81 1 160 Opublikowano 9 stycznia 2012 Opublikowano 9 stycznia 2012 Płatny dodatek Spec Act. Cytuj
Owiec 281 Opublikowano 16 stycznia 2012 Opublikowano 16 stycznia 2012 Gra ktos w to jeszcze multi? Bo mi zostalo doslownie pare trofeow w multi, ktore w dwa wieczory mozna ogarnac, ale musze byc ludzie. A mnie tu strasza, ze juz nikt nie gra Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 16 stycznia 2012 Opublikowano 16 stycznia 2012 Gra ktos w to jeszcze multi? Bo mi zostalo doslownie pare trofeow w multi, ktore w dwa wieczory mozna ogarnac, ale musze byc ludzie. A mnie tu strasza, ze juz nikt nie gra :confused: ja wczoraj gralem mecze 12vs12 Cytuj
winner 183 Opublikowano 16 stycznia 2012 Opublikowano 16 stycznia 2012 Nie żartuj, że nikt nie gra... niedawno grałem w BC1 i były pełne serwery Cytuj
Owiec 281 Opublikowano 16 stycznia 2012 Opublikowano 16 stycznia 2012 No wlasnie tez mi sie cos wierzyc nie chcialo, ale ostatnio w BFa to w maju gralem, wiec duzo moglo sie zmienic Ale dzieki za info. Cytuj
dydel 16 Opublikowano 16 stycznia 2012 Opublikowano 16 stycznia 2012 Dzisiaj na CQ mecze 12 vs 12, Rush 8vs8, 8 vs 7 więc nie jest źle :ph34r: Po BF3 nie mogłem się przyzwyczaić, dla mnie ogółem całki inny tryb rozgrywki. Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 16 stycznia 2012 Opublikowano 16 stycznia 2012 Jak dla mnie w BC2 było więcej taktyki, w BF3 ludzie tylko nacierają do przodu, najlepszy przykład to mapa Grand Bazaar w trybie podbój gdzie ludzi walczą praktycznie tylko o jedną flagę taka w przejściu i nacierają aż jednej stronie się uda i tak na zmianę. Zero taktyki 1 Cytuj
winner 183 Opublikowano 16 stycznia 2012 Opublikowano 16 stycznia 2012 Pograłem chwilę na PC, ale BF3 to dla mnie jakaś pomyłka. Nie ma to jak stary dobry 1943 i BC2 (szczególnie na Vietnamie). Cytuj
Litwin81 1 160 Opublikowano 17 stycznia 2012 Opublikowano 17 stycznia 2012 Pograłem chwilę na PC, ale BF3 to dla mnie jakaś pomyłka. Nie ma to jak stary dobry 1943 i BC2 (szczególnie na Vietnamie). Zgadzam się,mieli gotowy przepis na sukces,lepsza grafa niż w BC2,lepsze modele broni i postaci,animacje,zwiększona zniszczalność i byłoby super,ale oni woleli kombinować i wyszedł bugfield3.Gdy po demku(wg. innych becie)BF3 pisałem że to będzie porażka,to po mnie jechali,że oceniam nie gotowy produkt,teraz widać ze nic się nie zmieniło. Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 17 stycznia 2012 Opublikowano 17 stycznia 2012 Na moje zmienili bardzo dużo, ale drugie tyle i tak jest do poprawy. Cytuj
Litwin81 1 160 Opublikowano 17 stycznia 2012 Opublikowano 17 stycznia 2012 Na moje zmienili bardzo dużo, ale drugie tyle i tak jest do poprawy. Ale nadal są te same błędy z BC2,kosa,znikające C4,mają luki w silniku i chyba o tym nie wiedzą,lub nie umieją sobie z tym poradzić. Cytuj
lordpix 8 Opublikowano 18 stycznia 2012 Opublikowano 18 stycznia 2012 Wiem, że powinienem to napisać w giełdzie, ale tam nikt nie przeczyta. Poszukuję kodu VIP, Może ktoś ma do odsprzedania w rozsądnej cenie? Cytuj
winner 183 Opublikowano 18 stycznia 2012 Opublikowano 18 stycznia 2012 http://allegro.pl/vip-code-do-battlefield-bad-company-2-kupon-i2059189686.html Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi