Skocz do zawartości

Battlefield Bad Company 2

Rekomendowane odpowiedzi

• 3 tygodnie później...
Gość suteq
Opublikowano

Panowie jak to jest teraz z tym BC2. Jak kupię używkę to będę mógł grać w pełni na multi? Na wszystkich mapach itp? Bo był jakiś kod VIP i nie wiem czy teraz dalej trzeba go mieć czy nie. No i czy nówki z jakiejś platinum czy coś posiadają ten kod vip. 

• 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Gość Zaqair
Opublikowano (edytowane)

https://twitter.com/Battlefield/status/340888761808347136 :cray:

Battlefield Bad Company 3 might not be making a comeback this year, lets hope for the years to come.

Battlefield Bad Company 3 has been a long awaited question for the fans of the series, while the series has a decent single player campaign and the multiplayer campaign of the game also has a good replay value to it, fans will definitely be sad to hear that the series will not be getting a trilogy to it any time soon. EA and DICE are all hands on deck with Battlefield 4 at the moment and considering the massive success of Battlefield 3, I wouldn’t be surprised if they are to work twice as hard on Battlefield 4 to make it truly stand out from its predecessor.

The following exchange of tweets helps affirm that Battlefield Bad Company 3 won’t be coming out anytime soon (For this year anyway)

I can understand that DICE and EA have their hands full with Battlefield 4 and probably Mirrors Edge 2 since the game has since been listed on a couple of amazon sites and even on EA Help Center.

From the above links I wouldn’t be surprised if Mirrors Edge 2 will make a surprise appearance at E3 seeing as how the game is long over due for a sequel and the next gen is just the right place for the return of the game.

Edytowane przez Zaqair
Gość Zaqair
Opublikowano (edytowane)

Wydaje mi sie,ze chlopaki z Dice LA beda robic Bad Company 3 a nie Dice Sweden. I EA na przemian bedzie jak acti robic:

- BF 4 (Dice Sweden) 2013

- BC 3 (Dice Los Angeles) 2014

- BF 5 (DICE Sweden) 2015

- BC 4 (Dice Los Angeles) 2016

Jakis czas temu byly plotki,ze Danger Close ma robic BC3 a Danger Close to teraz DICE LA. Jestem ciekaw ile osob z Dangar Close zostalo zatrudnionych w DICE LA. 

Edytowane przez Zaqair
Gość Zaqair
Opublikowano

NA PPE info że Dice nie planuje BC3.

Nie nie planuja BC3,tylko nic nie robia przy bc3. Dwie rozne rzeczy. Tytul news na ppe rodem z Pudelek.pl

Opublikowano

NA PPE info że Dice nie planuje BC3.

Nie nie planuja BC3,tylko nic nie robia przy bc3. Dwie rozne rzeczy. Tytul news na ppe rodem z Pudelek.pl

ppe: portal padnięty ewidentnie

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

akurat bc 2 w multi to jedyna gra która na serio mnie wciągnęła :D w BF3 mam 14 lvl i nie chcę grać, w Cody  trochę pograłem ale mi się znudziło przy 30 lv

Opublikowano (edytowane)

Kurde chciałem pograć w BC2 wypieprza mi że trzeba zainstalować łatkę 1.05, no to ok... a tu podczas instalacji 5 raz info code 80029564   :( (pipi) co jest. 5 razy ściągam i to samo, pomoże ktoś ? 

Edytowane przez marekjw2523