Skocz do zawartości

Battlefield Bad Company 2

Featured Replies

Opublikowano

no musze sie pochwali:) wlasnie po meczyku na val paraiso - mapie na ktorej nigdy nigdy mi nie szlo w ataku - dzisiejszy meczyk w koncu wyszedl tak jak powinien:) 45/10 na pierwszy punkt wzialem soldiera z z m14 i obrzucanie c4 mcoma:) poszlo w miare szybko pozniej juz moja taktyka na ktora sie uparlem czyli snajper i do latarni oslaniac naszych nastepny punkt znowu soldier z m14 w pewnym momencie zmiana na snajpera mortar i znowu powrot do m14 i ostatni punkt juz znowu jako snajper:) w koncu pierwszy raz nie wkurzalem sie na tej mapce:)

Edytowane przez danielskii

• Odpowiedzi 6,7 tys.
  • Wyświetleń 634,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• beka z tej gry i black opsow. jak sie biegnie w battlfieldzie to tylko tupanie slychac TUP TUP TUP. ta snajperka to jakas porazka. ludzie grajacy w bc2 to noskillowcy ktorzy rekompensuja to sobie mowi

• To z tego że polska społeczność CoD zdążyła się już zorientować że tryby HC sprzyjają słabszym graczom. Widocznie teraz czas na BF community hehe. Co do tej sytuacji którą podałeś to nie jest to żade

• dobre dobre - lubię takich kozaków. Ja też mam reguły, tylko trochę bardziej rygorystyczne: - jak grasz ze mną masz obowiązek dobrze się bawić - wolno kląć i opowiadać historie z życia wzięte - jak

Opublikowano

No ja do Was dolacze jak mi tylko stabilnego neta podlacza bo sie przeprowadzilem :) Narazie kradne z darmowego hot spota :P

Edytowane przez SZKD

Opublikowano

Dołączyłem :)

PSN: GreshOne

Headset: YES ( ładuje się )

Najczęściej gram jaka technik - i reperuje wszystko co jeździ :)

Opublikowano

Także potwierdzam że wczoraj w godzinach popołudniowych było kiepsko co chwile mnie rozłączało z serwerem EA. A staty wyzerowane miałem dłuższy czas oczywiście bronie były więc nie ma problemu. Dziś już jest wszystko w porządku

Opublikowano

Jak to jest że mam 37 unikatowych dog tagów a tylko 24 kille nozem?

liczy też te zdobyte w demie/becie
Opublikowano

No w becie miałem ponad 100 a ich nie mam.Jak sobie taką stopke z BF zrobić?Bo jestem na tej stronie ujęty ze statystykami,ale nie widze możliwości wstawienia.

Opublikowano

Dziś przekonałem się do hardcore,gdy leciał apacz i zestrzeliłem go trafiając pilota i strzelca :P

Opublikowano

Jak mam nabić gwiazdę w Grand, skro grand nabija kille thomsonowi a thomson grandowi nie?

Opublikowano

Stachu to proste musisz cierpliwie czekać jak inni przez ten bug blokują się dwie insygnie i 15 tyś punktów do zdobycia. Na stronie Dice i EA było informowane o tym ale ja na razie nic z tym nie robią. Podejrzewam że zostanie to rozwiązane przy kolejnej łatce... pytanie tylko kiedy ona będzie...

Opublikowano

Jak zdobyć squad member pin?

Opublikowano

Jak zdobyć squad member pin?

W jednej rundzie musisz raz zaatakować i raz obronić (może o być skrzynia lub flaga)

Da się to zrobić chyba tylko w trybie conquest, bo tylko tam w jednej rundzie jednocześnie atakujesz i bronisz. Ale wcześniej musisz mieć wydane polecenie przez członka squadu, czyli musi ci wydać "attack order" albo "defend order" (nakierować na flagę aż podświetli się "attack" albo "defend" i wcisnąć "select"). Szkoda, że tak rzadko można trafić na kogoś kto faktycznie używa selecta :/

PS. Zaatakować/obronić znaczy po prostu ubić przeciwnika w obrębie flagi po wydaniu nam komendy przez członka squadu.

Opublikowano

Na fladze przecież też zrobisz jak zaczyna migać twój m-com zabijasz przeciwnika i rozrabiasz wtedy zalicza ci jako obronę, ale przy pomocy innemu graczowi nie zaliczy ci (ale na 100% nie jestem pewien)

Opublikowano

Da się grać w multi na dwóch kontach jednej konsoli?

Nie mogę się zalogować z drugiego konta :/

Opublikowano

Ja bez problemu grałem raz na jednym koncie (na polskę) i raz na drugim(na USA ) :P

Opublikowano

Więc pewnie dlatego nie możesz pograć :)

Opublikowano

To jest bardziej mój problem niż Daniela,bo mamy wspólną konsolę i dwa konta. Ja mam własne ale nie jestem głównym użytkownikiem i tu następuje zonk :( Wkurza mnie fakt,że druga osoba nie może pograć online :( Przecież to jawne złodziejstwo!!! Moim zdaniem tak nie powinno być. Muszę podawać nieprawdziwe dane żeby pograć??? To jakiś nonsens!

Opublikowano

ja odstawiam multi w bc2 na dluzszy czas bo kazda gra to potezna doza zdenerwowania.

na 10 osob w teamie 8 snajperow atakuajcy w 12 + uav+ heli siedza nam w bazie ale nie niszcza mcoma tylko sprawdzaja przy ilu licznik fragow sie zapetli...

albo goscia skaczacy z heli w miejsca w ktore bez heli nie da sie wejsc i za cholere go sie nie sciagnie...