Opublikowano 9 kwietnia 201015 l a ja moze odnowie temat pinu Squad Member - Obtain one attack and one defend order, bo czytam i jednoznacznie nie bylo odpowiedziane, da sie to zrobić w rushu? w ciagu 1 rundy? Ktoś musi wydać rozkaz obrony czy to my mamy go wydac? Ktoś z drużyny ma nam wydać w czasie jednej rundy komendę "attack" i "defend" (wciskając select) a my po otrzymaniu tej komendy w obrębie atakowanego/bronionego miejsca mamy zdjąć przeciwnika. Ja obstaję przy tym, że da się to tylko zrobić w conquest, bo tylko tam w ciągu jednej rundy możemy jeden punkt zarówno bronić jak i atakować. Edytowane 9 kwietnia 201015 l przez Rudiok
Opublikowano 9 kwietnia 201015 l Wczoraj w końcu udało mi się spróbować z kimś z drużyny oblepić UAV sporą ilością C4 - radocha nieziemska a po takiej operacji to małe gówienko staje się maszyną zniszczenia i zastosowań ma mnóstwo Najlepiej używać jako szybki desant na bazę wroga i ekspresowe niszczenie budynków Tutaj przykładowy .
Opublikowano 9 kwietnia 201015 l a ja moze odnowie temat pinu Squad Member - Obtain one attack and one defend order, bo czytam i jednoznacznie nie bylo odpowiedziane, da sie to zrobić w rushu? w ciagu 1 rundy? Ktoś musi wydać rozkaz obrony czy to my mamy go wydac? Ktoś z drużyny ma nam wydać w czasie jednej rundy komendę "attack" i "defend" (wciskając select) a my po otrzymaniu tej komendy w obrębie atakowanego/bronionego miejsca mamy zdjąć przeciwnika. Ja obstaję przy tym, że da się to tylko zrobić w conquest, bo tylko tam w ciągu jednej rundy możemy jeden punkt zarówno bronić jak i atakować. Samemu też można sobie wydać rozkaz i zaliczy, mi wpadło w conquest. Piny w rush zaliczane są z obu rund - ataku i obrony, ale chyba pewniejszy (i krótszy) jest conquest A zabawy z minami są przednie
Opublikowano 10 kwietnia 201015 l udało sie. suqad member pin wpadł w conqueście. Ale sie namęczyłem przyznam szczerze bo za chuchu nie mogłem wydawać rozkazu ataku/obrony cisne i cisne ten sellect i dupa, nic, a za chwile bez problemu za pojedyńczym naciśnięciem wydaje rozkazy na wszystkie 3 flagi [tzn 1 wcisnięcie na flage]... nie czaje zupelnie.
Opublikowano 10 kwietnia 201015 l nie martw sie tez mam problem z zaznaczaniem flag. pare razy nawet zginalem stojac i celujac na flage aby ja zaznaczyc. ogolnie uwazam ze zaznaczanie jest gorsze niz w becie. trudniej zaznaczyc przeciwnika i obiekt (flage/m-com) PzdRo Edytowane 10 kwietnia 201015 l przez okonek
Opublikowano 11 kwietnia 201015 l niech ktoś wyjaśni jak zrobic tego veterana. kiedyś był filmik pamiętam. potrzebuje weterana, bo brakują mi dwie brązowe gwiazdki: garand i thompson
Opublikowano 11 kwietnia 201015 l Niby mam vip code na te bronie,nabiłem thompsonem sporo killi,ale że nie był odkryty to mi ich nie zaliczyło
Opublikowano 11 kwietnia 201015 l Nie wiadomo kiedy mają wyjść te dlc z nowymi strojami i trofeami. ?
Opublikowano 11 kwietnia 201015 l Zaznaczanie wrogów w becie/demo było ZBYT łatwe... wydaje mi się, że to był jeden z wniosków wyciągniętych z tamtych wersji i dlatego utrudniono to w pełnej grze. Co do obiektów... to rzeczywiście raz bez problemu się zaznacza,a w następnej grze jest problem:/ zaznaczanie przeciwników tez bardzo nie równe, czesto jak gram snajperem i mam w celowniku biegnacego goscia to nawet kilkukrotne wciśniecie selecta nic nie daje. A obiekty to wogole nie rozumiem, moze to od czegoś zależy, moze nie zawsze mozemy wydac rozkaz.. BTW. PYTANIE: Udana obrona flagi jest wtedy gdy uda nam się zabić wroga gdy jeszcze miga nasz niebieski znacznik wokół flagi?? Bo staram się zdobyć blachę za 4 obrony flagi w meczu i kurde mam z tym problem obrone flagi zalicza gdy zabijemy wroga w jej pobliżu, nie musi migać. Squad deffence jest dodatkowo jeśli byl wydany rozkaz obrony. ps. mi wogole nie nalicza użycia Thompsona, widnieje jako nie używany jeszcze. Edytowane 11 kwietnia 201015 l przez humanno
Opublikowano 11 kwietnia 201015 l no właśnie, bo kille za thompsona wpadają garandowi i na odwrót. a ja chciałbym się dowiedziec jak odblokowac garanda, żeby dostac insygnię Distinguished Weapon Knowledge za brązowe medale dla każdej broni
Opublikowano 11 kwietnia 201015 l Musisz posiadac przynajmniej jeszcze jedna gre z serii Battlefield i ja zarejestrowac na stronce.Ja mam Bf1943,ale za chorobe nie moge jej zarejestrowac.Udalo sie to komus?
Opublikowano 11 kwietnia 201015 l Musisz posiadac przynajmniej jeszcze jedna gre z serii Battlefield i ja zarejestrowac na stronce.Ja mam Bf1943,ale za chorobe nie moge jej zarejestrowac.Udalo sie to komus? Jest taka możliwość ale trzeba trochę po ANG rozmawiać.Wbijasz na stronę EA chyba na pomoc i tam jest coś takiego ze wybierasz opcje pomocy dokładnie nie pamiętam jak to się robi ale w każdym bądź razie czekasz w kolejce i łączy Cie na czat z pracownikiem EA i standardowe procedury że jesteś z PL chciałbyś zarejestrować grę itd.Ktoś na forum ps3site w taki właśnie sposób zarejestrował tą grę
Opublikowano 11 kwietnia 201015 l Musisz posiadac przynajmniej jeszcze jedna gre z serii Battlefield i ja zarejestrowac na stronce.Ja mam Bf1943,ale za chorobe nie moge jej zarejestrowac.Udalo sie to komus? Jest taka możliwość ale trzeba trochę po ANG rozmawiać.Wbijasz na stronę EA chyba na pomoc i tam jest coś takiego ze wybierasz opcje pomocy dokładnie nie pamiętam jak to się robi ale w każdym bądź razie czekasz w kolejce i łączy Cie na czat z pracownikiem EA i standardowe procedury że jesteś z PL chciałbyś zarejestrować grę itd.Ktoś na forum ps3site w taki właśnie sposób zarejestrował tą grę Ok dzieki,bede musial chyba tak zrobic,bo poprzez strony EA i Bf nie szlo tego zrobic,nawet nie bylo Bf1943 w menu wyboru gier do zarejestrowania...
Opublikowano 11 kwietnia 201015 l Autor W 1 poście znajduje się FAQ który powstał przy współpracy z Piromaniack z forum.battlefield.pl oraz marekjw2523 z psxextreme.info i nieporównywalnie mniejszą pomocą z mojej strony. Jednocześnie ten FAQ jest odzewem na posty z 87 strony. Mamy nadzieję, że informacje tutaj zawarte przydadzą się Wam jak i nowym graczom. Masz coś co się przyda w FAQ'u ? Napisz do marekjw2523 lub mnie na PW Myślicie, że lepiej będzie jeśli każdy podpunkt będzie rozwijany osobno ?
Opublikowano 11 kwietnia 201015 l W skrócie to wystarczy zarejestrować BC2 i Herosów które są za free i nawet w nie nie zagrać
Opublikowano 11 kwietnia 201015 l no właśnie, bo kille za thompsona wpadają garandowi i na odwrót. a ja chciałbym się dowiedziec jak odblokowac garanda, żeby dostac insygnię Distinguished Weapon Knowledge za brązowe medale dla każdej broni nie prawda thompson nie zalicza garandowi
Opublikowano 11 kwietnia 201015 l Powiem tak że właśnie zagrałem M1 jeden meczyk, zabiłem nim dwie osoby i mi naliczyło na M1 więc może już jest ok
Opublikowano 11 kwietnia 201015 l Powiem tak że właśnie zagrałem M1 jeden meczyk, zabiłem nim dwie osoby i mi naliczyło na M1 więc może już jest ok Aż dziś sprawdzę bo właśnie brakuje mi tylko właśnie dwóch trofeów które teoretycznie już mam, a ten bug je blokuje Niestety dalej nie działa wciąż kille przypisuje mi pod Thomsona Edytowane 11 kwietnia 201015 l przez marekjw2523
Opublikowano 11 kwietnia 201014 l Zielu gdzie ty masz czas aby tyle grac i te wszystkie kille nabic ps wybacz ze tak lamilem i zginałeś przeze mnie ps2 moze ktos podac progi bronze, silver, gold , platinum stars? Edytowane 11 kwietnia 201014 l przez szpic
Opublikowano 11 kwietnia 201014 l ps2 moze ktos podac progi bronze, silver, gold , platinum stars? rozwiń spoiler w 1szym poście. Tam to wszystko dzisiaj chłopaki dodali w FAQ.
Opublikowano 11 kwietnia 201014 l Zielu gdzie ty masz czas aby tyle grac i te wszystkie kille nabic Jakbyś nie spał to też byś tyle miał.
Opublikowano 12 kwietnia 201014 l Wczoraj specjalnie zabiłem 4z granatnika dymnego,ale nic nie wpadło myślałem ze będzie jakieś ukryty gratis
Opublikowano 12 kwietnia 201014 l Czasu to ja nie mam zwłaszcza że praca, dziecko i żona ale na PS3 zawsze znajdzie się czas..., a co do pytań o grę to jak humanno napisał wszystko jest w pierwszym poście jak czegoś brakuje to pisać.