Skocz do zawartości

Battlefield Bad Company 2

Featured Replies

• Odpowiedzi 6,7 tys.
  • Wyświetleń 634,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• beka z tej gry i black opsow. jak sie biegnie w battlfieldzie to tylko tupanie slychac TUP TUP TUP. ta snajperka to jakas porazka. ludzie grajacy w bc2 to noskillowcy ktorzy rekompensuja to sobie mowi

• To z tego że polska społeczność CoD zdążyła się już zorientować że tryby HC sprzyjają słabszym graczom. Widocznie teraz czas na BF community hehe. Co do tej sytuacji którą podałeś to nie jest to żade

• dobre dobre - lubię takich kozaków. Ja też mam reguły, tylko trochę bardziej rygorystyczne: - jak grasz ze mną masz obowiązek dobrze się bawić - wolno kląć i opowiadać historie z życia wzięte - jak

Opublikowano

Dzieki - wlasnie statystyk szukalem - przyda sie.

Widze, ze nie potrzebnie dawalem dzisiaj pograc kumplowi : )

Opublikowano

Mi się humano udało uav rozjechac3 typów :P

ja ciagle próbuje :verymad: da rade tez jakby na nich "wylądować" czy raczej trzeba "rozjechac/najechac"? [mowa o uav ale heli tez].

Opublikowano

Ja tam na nich wpadałem tym helikopterkiem.Wczoraj czaiłem sie jak diabeł na dusze,by zrobić heada z repair toola :P

Opublikowano

Mi się humano udało uav rozjechac3 typów :P

ja ciagle próbuje :verymad: da rade tez jakby na nich "wylądować" czy raczej trzeba "rozjechac/najechac"? [mowa o uav ale heli tez].

U mnie udało się dopiero kiedy wykonałem "rozjechac/najechac" - i faktycznie najłatwiej wykonać to UAV - zaczaj się gdzieś na obrzeżach mapy, kiedy zobaczysz grupke 2-3 przeciwników zacznij za nimi lecieć przy samej ziemi, w końcu ich dogonisz, nie musisz lecieć super szybko - ważne tylko żeby na nich "wpaść"

Opublikowano

Szczerze ja miałem problem z tym UAV by kogoś rozjechać za każdym razem gdy wlatywałem i wydawało mi się że mi zaliczy nic z tego nie wychodziło, a co najzabawniejsze zawsze myślałem że muszę zrobić to z dużą szybkością, a zaliczyło mi gdy podleciałem do gościa i lekko go (jakie tu słowo użyć by nie było złych skojarzeń:rolleyes: ) uderzyłem UAV.

Opublikowano

A ja dziś zrobiłem pina wheel of hazard, brakowało mi go od dłuższego czasu :s tyle że trochę nie typowo, na górce było 4 kamperów, a ja ich przeleciałem uav'em no i wpadło xD

Opublikowano

wheels of hazard przy uzyciu uav? no to ejst na prawde uniwersalne urządzenie :) ale w sumie tam jest "with any vehicle", mi wlasnie tego brakuje + naval warefare, dzis mialem juz 3z4 naval na laguna presta ale drużyna zdobyla checkopint i wszystko przesunęło sie tam gdzie juz nie dalo sie wplynąć :/ wkurzam sie bo zamiast grać normalnie to to gram jak pi*a kosztem zdobycia tych 2ch pinów i 2 trophy. Ale za to potem juz bedzie spokój, nad insygniami [18/50] na pewno nie bede sie sp........ecjalnie starał.

Edytowane przez humanno

Opublikowano

Humano najłatwiej 4 kille pojazdem wodnym mieć na isla inocenta,ja podpływam z tyłu pierwszej bazy i ładuje z granatnika,ale tylko na hardkorze,by szybciej gineli.Dziś się meczyłem by mieć brązową gwiazde M14 MOD 0 ENHANCED,masakrycznie nie poręczna broń,z muszki nic nie widać.

Edytowane przez Litwin25

Opublikowano

znam lepszy sposób, bierzesz snajpera i motorówke, dopływasz do ustronnego miejsca i zmieniasz miejsce na to gdzie niema granatnika i walisz ze snajpery,

Opublikowano

znam lepszy sposób, bierzesz snajpera i motorówke, dopływasz do ustronnego miejsca i zmieniasz miejsce na to gdzie niema granatnika i walisz ze snajpery,

skuter na krancu strefy na wodzie jest lepszy, ciezko go zauwazyc

Opublikowano

skuter na krancu strefy na wodzie jest lepszy, ciezko go zauwazyc

aaaa, nie pomyslalem o tym zeby strzelać z łodzi z karabinu, waliłem tym je**nym granatnikiem i mnie szlag trafiał. Ale ze skutera jak strzelać, chyba tylko jako pasażer. Białej gorączki dostawałem, probowałem też na laguna ale to bylo na maxa irytujące, snajperzy i AT. W dodatku na koniec trafiłem na jakiś kotów z klanu RAW z lvl w okolicy 50 [49 kilka razy mnie ściągnął - jakbym mial sie czym chwalić...].

Na pocieszenie wpadło thropy AirKill - przu pomocy uav :thumbsup:

Opublikowano

A mnie wkurza że mi thomsona nie nalicza,tylko tego gnata mi brakuje w brązie.

Opublikowano

Teraz takie pytanie do dyskusji co lepsze? M416 czy M16A2, ja osobiście używam M16A2 z magnum amunition, ale skłaniam się coraz bardziej do m416 z marksman trening,

Opublikowano

A jak wam sie podoba widok z trzeciej osoby podczas jazdy czolgami, quadami, samochodami, heli, łódkami itp. ? Wg. fajnie że jest takie cos. Gdyby nie to to heli do dzisiaj nie potrafiłbym latać ;)

Opublikowano

Gdyby nie to to heli do dzisiaj nie potrafiłbym latać ;)

ja od początku nie mialem problemów z lataniem ale z widoku 3 osoby nie wychodzi mi to za dobrze :thumbsup:

zupełnie odwrotnie jak Tobie

Opublikowano

Przy wyborze broni którą zrobię platynę właśnie padł wybór na M416, oczywiście platyna już dawno zdobyta ale polecam ją w wyborze no chyba że jesteśmy jednym z oszołomów biegającym z M60 :verymad:

Opublikowano

U mnie padł wybór na m16a2 ale zastanawiam się nad zmiana tylko dobiję platynę bo mam już na niej 8 złotych gwiazdek, a co do m60 to mnie również wkurzają biegające grupki klonów, medyk + m60 xD

Opublikowano

latam/jeżdze/pływam w 90% w TPP, jako ze moim ulubionym typem gry byly wlasnie TPP a nie FPP, wyjątek stanowi czołg tam w gre wchodzi tylko fpp, nie moge wcelowac z tpp.