Foxter 0 Opublikowano 18 listopada 2009 Opublikowano 18 listopada 2009 (edytowane) ktos juz poruszal kwestie tego kiedy bedzie mozna sciagac. kody z ign beda aktywowane 19.11 EDIT. o wlasnie, basbot11 Edytowane 18 listopada 2009 przez Foxter Cytuj
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 18 listopada 2009 Opublikowano 18 listopada 2009 hej odzyskałem lipce dane wpisywane jako dowód i niestety strona nadal uważa, że podaję złe (odzyskałem z ciastek FF) pozostaje liczyć, że 19 ruszy hamburgerowe demo i kody zadziałają pozdrówki kozbinio mistrzu mój powiedz mi gdzie Ty je tam znalazłeś? Przeszukałem te ciasteczka w FF i nie mogę tego znaleźć. Możesz mi napisać jak to zrobiłeś? podbijam - kozbinio jak można odzyskać te dane z ciastek ? podany inni sposób żeby zakupić np dragon origins, że niby przy potwierdzaniu pełnoletności zostają dane wpisane przy BF : umnie nie działa hej, sorki mój błąd - nie chodziło o ciasteczka tylko autouzupełnianie początkowo postępowałem jak w tutorialu - Tutorial z PS3Info, ale końcówka oczywiście u mnie nie zadziałała. Więc kliknąłem w puste pola z danymi z dowodu i zacząłem wpisywać po kolei wszystkie cyfry. W momencie gdy trafiłem na cyfrę któe wtedy wpisywałem jako pierwszą, autouzupełnianie FF pokazało niżej podpowiedź, czyli co było wcześniej wpisywane. Dzięki temu odzyskałem wpisane tam dane, jednak problem i tak mam, gdyż system ich nie puszcza dalej przy zamówieniu kodu pozostaje nam FilePlanet. Czekamy do 19.11 Cytuj
CELL7777 1 Opublikowano 18 listopada 2009 Opublikowano 18 listopada 2009 to jak z 4players kody nie zadzialaja?? bo mam maila z kodem ale nie mam linka zeby wpisac ten kod co dalej............. Cytuj
goggy 0 Opublikowano 18 listopada 2009 Opublikowano 18 listopada 2009 da się jeszcze gdzieś zapisać na bete Panowie? Cytuj
da$io 110 Opublikowano 18 listopada 2009 Opublikowano 18 listopada 2009 Na fileplanet są jeszcze ale przez te oszukańcze ninjaproxy nie mogę się zalogować. Podświetla się "login" ale za nic w świecie nie mogę wcisnąć buttona, pojawia się symbol wpisu liter zamiast strzałki.WTF? Cytuj
czak92 36 Opublikowano 18 listopada 2009 Opublikowano 18 listopada 2009 http://twitter.com/OfficialBFBC2 tu tez rozdaja kody.Ja wpisuje 10 sekund po pojawieniu sie na tej stronce kodu i wyskakuje ze jest niepoprawny Cytuj
goggy 0 Opublikowano 18 listopada 2009 Opublikowano 18 listopada 2009 ok mam z ign mam nadzieje że jakieś blokady nie będzie Cytuj
mersi 804 Opublikowano 18 listopada 2009 Opublikowano 18 listopada 2009 (edytowane) Są dopalacze jak w MW2. Np. można szybciej biegać lub masz lepszą celność itp itd. Jest masa broni i pojazdów, są nowe odznaki i wildcardsy(?) jak np. rozwalić 500 typków z shotguna lub 250 z min. Aha no i jest nawet skuter wodny! Napisze coś jeszcze później, ide dalej obadać bete Edytowane 18 listopada 2009 przez Merson Cytuj
CELL7777 1 Opublikowano 18 listopada 2009 Opublikowano 18 listopada 2009 ok mam z ign mam nadzieje że jakieś blokady nie będzie a mozesz juz zasysac?? Cytuj
czak92 36 Opublikowano 18 listopada 2009 Opublikowano 18 listopada 2009 Są dopalacze jak w MW2. Np. można szybciej biegać lub masz lepszą celność itp itd. Jest masa broni i pojazdów, są nowe odznaki i wildcardsy(?) jak np. rozwalić 500 typków z shotguna lub 250 z min. Aha no i jest nawet skuter wodny! Napisze coś jeszcze później, ide dalej obadać bete A skad wziales kluczyk? Cytuj
mersi 804 Opublikowano 18 listopada 2009 Opublikowano 18 listopada 2009 (edytowane) Z Ultimy, po zamówieniu limitki dostałem po godzinie @ z kluczem do bety Jak narazie servy zamknięte, ale w leaderboardsach widać że jakieś typki grały z max 3 minuty, jest nawet jeden co rozegrał już 100 godzin ale to chyba ktoś z DICE lub EA Edytowane 18 listopada 2009 przez Merson Cytuj
Guti 2 Opublikowano 18 listopada 2009 Opublikowano 18 listopada 2009 (edytowane) Na fileplanet są jeszcze ale przez te oszukańcze ninjaproxy nie mogę się zalogować. Podświetla się "login" ale za nic w świecie nie mogę wcisnąć buttona, pojawia się symbol wpisu liter zamiast strzałki.WTF? Po prostu jak już jesteś na etapie logowania, to się nie loguj dalej z proxy, tylko skopiuj link u góry link z tej ramki (nie ten w przeglądarce w którym widnieje też adres proxy), wklej w nową kartę, zaloguj się, pozaznaczaj haczyki, przepisz kod z obrazka i ciesz się kodem. Ja tak zdobyłem wczoraj 4 kody (nie, nie mam już, więc proszę nie spamować) Edytowane 18 listopada 2009 przez Guti Cytuj
czak92 36 Opublikowano 18 listopada 2009 Opublikowano 18 listopada 2009 Na fileplanet są jeszcze ale przez te oszukańcze ninjaproxy nie mogę się zalogować. Podświetla się "login" ale za nic w świecie nie mogę wcisnąć buttona, pojawia się symbol wpisu liter zamiast strzałki.WTF? Po prostu jak już jesteś na etapie logowania, to się nie loguj dalej z proxy, tylko skopiuj link u góry link z tej ramki (nie ten w przeglądarce w którym widnieje też adres proxy), wklej w nową kartę, zaloguj się, pozaznaczaj haczyki, przepisz kod z obrazka i ciesz się kodem. Ja tak zdobyłem wczoraj 4 kody (nie, nie mam już, więc proszę nie spamować) mozesz juz sciagnac bete?? Cytuj
Guti 2 Opublikowano 18 listopada 2009 Opublikowano 18 listopada 2009 Na fileplanet są jeszcze ale przez te oszukańcze ninjaproxy nie mogę się zalogować. Podświetla się "login" ale za nic w świecie nie mogę wcisnąć buttona, pojawia się symbol wpisu liter zamiast strzałki.WTF? Po prostu jak już jesteś na etapie logowania, to się nie loguj dalej z proxy, tylko skopiuj link u góry link z tej ramki (nie ten w przeglądarce w którym widnieje też adres proxy), wklej w nową kartę, zaloguj się, pozaznaczaj haczyki, przepisz kod z obrazka i ciesz się kodem. Ja tak zdobyłem wczoraj 4 kody (nie, nie mam już, więc proszę nie spamować) mozesz juz sciagnac bete?? Nawet nie próbowałem, bo po co, skoro od jutra kody się wpisuję. Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 18 listopada 2009 Opublikowano 18 listopada 2009 Jak ktoś ma z EU źródła - może ściągać - jak ktoś ma z USA - czeka do jutra. Cytuj
krak2610 0 Opublikowano 18 listopada 2009 Opublikowano 18 listopada 2009 Miejmy nadzieję, że będzie można ściągać od północy w usa - czyli u nas rano włączę ściąganie ;p Jakaś ustawka panowie ? Cytuj
da$io 110 Opublikowano 18 listopada 2009 Opublikowano 18 listopada 2009 Wielkie dzięki Guti. Dostałem klucz Polecam www.facebookproxy.org - łatwo da się skopiować link. Cytuj
Foxter 0 Opublikowano 18 listopada 2009 Opublikowano 18 listopada 2009 z tego co pisze w menu to beta startuje o 9:00 GMT. czyli u nas bedzie to 10:00 Cytuj
sz5car 0 Opublikowano 18 listopada 2009 Opublikowano 18 listopada 2009 Klucz można w każdej chwili zdobyć na: http://www.fileplane...-bad-company-2/'>http://www.fileplane...-bad-company-2/ , tylko,że po kliknięciu na ten link wyskoczy nam: Battlefield Bad Company 2 beta is available to users in North America only. oszukujemy ich tak: kopiujemy link: http://www.fileplane...-bad-company-2/ do paska "wyszukiwarki" w serwisie: http://hidemyass.com/ i wciskamy Hidemyass , poprzez tą stronke połączy nas z fileplanet i dalej wszystko jest banalne, GET YOUR BETA KEY, szybka rejestracja i po bólu. Dokładnie opisane, temat dzis poruszany, ale opisane krok po kroku.Przekazuje dalej. Tak jak pisze Old_Kyo ściagamy jutro. Pozdro. Cytuj
Maggort 21 Opublikowano 18 listopada 2009 Opublikowano 18 listopada 2009 http://www.gamespot.com/event/codes/battlefield-bc2-beta/ prosze bardzo jutro można zassać stąd swój kod.Już jest odliczanie do rozpoczęcia rozdawania. Cytuj
mersi 804 Opublikowano 18 listopada 2009 Opublikowano 18 listopada 2009 (edytowane) 2 nowe tryby co były zapowiadane w BFBC2 to SQUAD RUSH i TEAM DEATHMATCH Pierwszy to niezabardzo wiem o co tam będzie biegać, chyba o jakieś podziały na grupy i atakowanie/rozwalenie skrzynki, a ten drugi to chyba wiadomo. No i będzie też nalot powietrzny, ten sam chyba co w BF1943. Edytowane 18 listopada 2009 przez Merson Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 18 listopada 2009 Opublikowano 18 listopada 2009 No to do 19'go, troche bullshit że musimy się męczyć z tymi Amerykańskimi kontami, ale dobra - byle tylko pograć trochę w tego "killera MW2" . Cytuj
nero2082 790 Opublikowano 18 listopada 2009 Opublikowano 18 listopada 2009 tactics beta walkthru : offense http://www.gametrailers.com/video/tactics-walkthrough-battlefield-bad/59043 defense http://www.gametrailers.com/video/tactics-walkthrough-battlefield-bad/59041 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi