Opublikowano 19 listopada 200915 l Witam! Sam nie wierzę, że to piszę, ale wcześniej nie miałem do czynienia z betami i kluczami do nich więc krótko - mam klucz i co dalej? Należy ściągnąć jakieś demo z PSN? Czy ono już jest? Gdzie wpisać te kody? Dzięki za wyrozumiałość i odpowiedź (I hope) pozdrawiam hev.
Opublikowano 19 listopada 200915 l Witam! Sam nie wierzę, że to piszę, ale wcześniej nie miałem do czynienia z betami i kluczami do nich więc krótko - mam klucz i co dalej? Należy ściągnąć jakieś demo z PSN? Czy ono już jest? Gdzie wpisać te kody? Dzięki za wyrozumiałość i odpowiedź (I hope) pozdrawiam hev. Zależy skąd masz kod ? Jeśli z jakiejś stronki z EU to wchodzisz do sklepu PSS i u góry w prawym rogu będziesz miał małą "zakładkę" Reedem Codes - wbijasz tam wklepujesz kod i dalej już na pewno będziesz wiedział OCB. W przypadku gdy kod masz ze stronki z US np IGN itp. to tą samą czynność musisz zrobić na koncie drugim stworzonym na dane US w PSS US, z tym że tutaj jeszcze nie można sciągnąć bety bo mają jakieś problemy. Edytowane 19 listopada 200915 l przez elvis004
Opublikowano 19 listopada 200915 l Dzięki elvis004. Kody mam z angielskiego GAME-a razem z preorderem, tzn. mają dziś przysłać. pozdrawiam
Opublikowano 19 listopada 200915 l O ja,ten ostatni filmik mnie rozwalił,jaka demolka,troche reżyserowany mógł być,ale masakra.Dostałem na meila że pogramy dopiero jutro w BF. Edytowane 19 listopada 200915 l przez Litwin25
Opublikowano 19 listopada 200915 l odpalilem ich twiettera 5 sekund po pokazaniu sie kodow. akurat bylem na ps store to szybko wpisalem kod i co ? zaden juz nie dzialal
Opublikowano 19 listopada 200915 l Właśnie też zrobiłem to samo .... 11tys ludzi , czeka na 5 kodów to tak bywa ... W jednej ręce trzymam pada a w drugiej myszkę, otwarte okno z kodami i czekam .. Litwin25 - skąd taka informacja ?? Edytowane 19 listopada 200915 l przez Black medusa
Opublikowano 19 listopada 200915 l Może chodzi o mejla z FilePlanet - "Gameplay starts tomorrow". Ale mimo, że mi też przyszedł całkiem niedawno, to jest datowany na 18stego, więc chodzi o dzisiaj Edytowane 19 listopada 200915 l przez Ohayo
Opublikowano 19 listopada 200915 l Dobra dostalem upomnienie ze pisze malo konstruktywne zeczy na forum, wiec mam konstruktywne pytanie ?? . czy bedzie co-op w single w BCII ??. Bo moim skromnym zdaniem ta gra jest stworzona do co-opa .
Opublikowano 19 listopada 200915 l W sumie mnie to tez zawsze zastanawialo - seria nazywa sie Bad Company a nie ma w niej co-opa ...
Opublikowano 19 listopada 200915 l z us store nadal nie mozna sciagac ? z twittera twórców: WE ARE A GO IN EUROPE! Make sure to start the game fresh to get the Beta update! No the US is not live yet, waiting on Sony there!
Opublikowano 19 listopada 200915 l a na US nadal dupa blada,kod nie działa Będzie działał dopiero o 23 PST, czyli u nas - o 8mej rano jutro.
Opublikowano 19 listopada 200915 l Majac bete EU, bede mogł grac z posiadaczami bety US? Zrobili dziwne podziały i mam watpliwosci. To jak to będzie?
Opublikowano 19 listopada 200915 l Majac bete EU, bede mogł grac z posiadaczami bety US? Zrobili dziwne podziały i mam watpliwosci. To jak to będzie? Mam nadzieje że tak, ale przekonamy się dopiero jutro jak ruszy beta US.
Opublikowano 19 listopada 200915 l eu kodziki tutaj http://www.esl.eu/de/bfbc2/beta Edytowane 19 listopada 200915 l przez black mamba
Opublikowano 19 listopada 200915 l Dzieki za info black mamba, kodzik europejski jest, 912MB no to zaraz wyruszam na wojne
Opublikowano 19 listopada 200915 l Witam też byłem na tej stronie i dostałem kod ale jakiś dziwny trochę krótki. Ale zobaczymy jutro
Opublikowano 19 listopada 200915 l Witam też byłem na tej stronie i dostałem kod ale jakiś dziwny trochę krótki. Ale zobaczymy jutro Mój kod działa i już ściagam, tylko strasznie wolno.