Skocz do zawartości

Battlefield Bad Company 2

Featured Replies

Opublikowano

Witam!

Sam nie wierzę, że to piszę, ale wcześniej nie miałem do czynienia z betami i kluczami do nich więc krótko - mam klucz i co dalej? Należy ściągnąć jakieś demo z PSN? Czy ono już jest? Gdzie wpisać te kody?

Dzięki za wyrozumiałość i odpowiedź (I hope)

pozdrawiam

hev.

• Odpowiedzi 6,7 tys.
  • Wyświetleń 634,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• beka z tej gry i black opsow. jak sie biegnie w battlfieldzie to tylko tupanie slychac TUP TUP TUP. ta snajperka to jakas porazka. ludzie grajacy w bc2 to noskillowcy ktorzy rekompensuja to sobie mowi

• To z tego że polska społeczność CoD zdążyła się już zorientować że tryby HC sprzyjają słabszym graczom. Widocznie teraz czas na BF community hehe. Co do tej sytuacji którą podałeś to nie jest to żade

• dobre dobre - lubię takich kozaków. Ja też mam reguły, tylko trochę bardziej rygorystyczne: - jak grasz ze mną masz obowiązek dobrze się bawić - wolno kląć i opowiadać historie z życia wzięte - jak

Opublikowano

Witam!

Sam nie wierzę, że to piszę, ale wcześniej nie miałem do czynienia z betami i kluczami do nich więc krótko - mam klucz i co dalej? Należy ściągnąć jakieś demo z PSN? Czy ono już jest? Gdzie wpisać te kody?

Dzięki za wyrozumiałość i odpowiedź (I hope)

pozdrawiam

hev.

Zależy skąd masz kod ? Jeśli z jakiejś stronki z EU to wchodzisz do sklepu PSS i u góry w prawym rogu będziesz miał małą "zakładkę" Reedem Codes - wbijasz tam wklepujesz kod i dalej już na pewno będziesz wiedział OCB. W przypadku gdy kod masz ze stronki z US np IGN itp. to tą samą czynność musisz zrobić na koncie drugim stworzonym na dane US w PSS US, z tym że tutaj jeszcze nie można sciągnąć bety bo mają jakieś problemy.

Edytowane przez elvis004

Opublikowano

Battlefield Moments Episode 2 Arica Harbour:

Opublikowano

Dzięki elvis004. Kody mam z angielskiego GAME-a razem z preorderem, tzn. mają dziś przysłać.

pozdrawiam

Opublikowano

O ja,ten ostatni filmik mnie rozwalił,jaka demolka,troche reżyserowany mógł być,ale masakra.Dostałem na meila że pogramy dopiero jutro w BF.

Edytowane przez Litwin25

Opublikowano

odpalilem ich twiettera 5 sekund po pokazaniu sie kodow.

akurat bylem na ps store to szybko wpisalem kod i co ?

zaden juz nie dzialal :/

Opublikowano

Właśnie też zrobiłem to samo :D .... 11tys ludzi , czeka na 5 kodów to tak bywa ...

W jednej ręce trzymam pada a w drugiej myszkę, otwarte okno z kodami i czekam :)..

Litwin25 - skąd taka informacja ??

Edytowane przez Black medusa

Opublikowano

Może chodzi o mejla z FilePlanet - "Gameplay starts tomorrow". 

Ale mimo, że mi też przyszedł całkiem niedawno, to jest datowany na 18stego, więc chodzi o dzisiaj :)

Edytowane przez Ohayo

Opublikowano

z us store nadal nie mozna sciagac ?

Opublikowano

Dobra dostalem upomnienie ze pisze malo konstruktywne zeczy na forum, wiec mam konstruktywne pytanie ?? . czy bedzie co-op w single w BCII ??. Bo moim skromnym zdaniem ta gra jest stworzona do co-opa .

Opublikowano

z us store nadal nie mozna sciagac ?

z twittera twórców:

WE ARE A GO IN EUROPE! Make sure to start the game fresh to get the Beta update! No the US is not live yet, waiting on Sony there!
Opublikowano

pograłem troche, no i akcja jest taka sama jak na filmikach :)

Opublikowano

a na US nadal dupa blada,kod nie działa

Będzie działał dopiero o 23 PST, czyli u nas - o 8mej rano jutro.

Opublikowano

Majac bete EU, bede mogł grac z posiadaczami bety US? Zrobili dziwne podziały i mam watpliwosci. To jak to będzie?

Opublikowano

Majac bete EU, bede mogł grac z posiadaczami bety US? Zrobili dziwne podziały i mam watpliwosci. To jak to będzie?

Mam nadzieje że tak, ale przekonamy się dopiero jutro jak ruszy beta US.

Opublikowano

Dzieki za info black mamba, kodzik europejski jest, 912MB no to zaraz wyruszam na wojne :)

Opublikowano

Witam też byłem na tej stronie i dostałem kod ale jakiś dziwny trochę krótki. Ale zobaczymy jutro

Mój kod działa i już ściagam, tylko strasznie wolno.