Gość szpic Opublikowano 23 czerwca 2010 Opublikowano 23 czerwca 2010 powiem tyle Dice powinno wprowadzic do gry jakas segregacje ze wzgledu na rase wiek i iloraz IQ bo to co sie dzieje to sie (pipi) w pale nie miesci. ile razy wejde do gry to gine przynajmniej z 10 razy od swoich. i to nie przypadkowo tylko np na isla jestem snajperem to jakis cwok z mojej druzyny zawsze podchodzi i podklada na mnie c4 i wysadza. albo notorycznie debile z gustavami strzelaja do pilotów uava mimo ze to ten sam team. a szczyt wszystkiego widzialem dzis.. 1 nasz gosc siedzial w domku z mcomem i zabijal kazdego z naszych ktorzy chcieli wejsc podlozyc... Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 23 czerwca 2010 Opublikowano 23 czerwca 2010 Debile myślą że C4 podłożone na kompana liczy się jak na wrogu,ja zabijam takiego raz gdy mu najbardziej na czymś zależy(np.pilotuje UAV) i wychodze z meczu. Cytuj
Łebi 311 Opublikowano 23 czerwca 2010 Opublikowano 23 czerwca 2010 Taaaa... dziś w nocy natknąłem się na takiego typa. Powinni dodać opcje głosowania nad kickiem dla takich jełopów. Dziś nad ranem nawet fajną ekipę spotkałem. Zaciekle sie bronilismy na zatoce nelsona. Takiej zgranej losowej zbieraniny wojaków dawno nie miałem. Cytuj
Shakal 0 Opublikowano 23 czerwca 2010 Opublikowano 23 czerwca 2010 juz jest nowe DLC 33zl Ktoś grał i chce się podzielić wrażeniami ??? Cytuj
Gość szpic Opublikowano 23 czerwca 2010 Opublikowano 23 czerwca 2010 Ok pare pytan: jako ze ostatnio gram tylko HC to sie spytam innych. 1) wy tez nie mozecie sie rodzic "na plecach" towarzyszy? Od paru dni ludzi z teamu widze ciagle jako martwych... 2) Ile min trzeba aby zniszczyc czolg? Mam miny + up do explosives ale kazdy czolg przejezdza po moich minach tak jakby jechal po asfalcie... nie wazne 1-2 czy 3 miny 3). Jak jest z tymi szybkami w ckm? Ile razy staram sie zabic kogos to nie da rady a jak ja wejde to zaraz head dostaje jako bonus fajny glitch. widze goscia sterujacego uavem to mysle ze wbije mu kose wiec tak robie widze krew wszystko ale gosc dalej stoi no to granatnik -> (pipi)a granat przelecial przez niego. No to bron ostateczna seria z M16. Nic z tego i ostro zdzwiwiony dostalem w tym momencie z rakiety z uava .... Cytuj
Rudiok 3 368 Opublikowano 23 czerwca 2010 Opublikowano 23 czerwca 2010 juz jest nowe DLC 33zl Ktoś grał i chce się podzielić wrażeniami ??? Hmm... tak na szybko - mapy wyglądają ładnie, zmienione warunki pogodowe to strzał w 10, choć fizycznie to wciąż te same tereny. Sama rozgrywka ciekawa - dobić do kolejnych punktów na mapie i utrzymać je (takie połączenie rusha z conquestem) przy akompaniamencie wciąż napierająych wrogów. W pojedynkę dużo zabawy nie miałem bo wrogowie respawnują się dość szybko i nie było albo czasu albo amunicji żeby ich załatwić, choć zabijanie jest o wiele szybsze niż w multi - porównywalne z singlem (np. VSS ze średniego dystansu to one shot - one kill, nawet pistoletami można walić śmiertelne headshoty z kilkudziesięciu metrów), więc można się skupić bardziej na ogarnianiu terenu i wrogów a nie na klnięciu pod nosem "ile k... jeszcze razy mam mu posłać kulkę żeby padł" Tryb jest stworzony do kooperacji i podczas gry z innymi rozwija skrzydła, niestety na te kilka chwil, które miałem żeby go przetestować nie udało mi się połączyć z serwerami EA, więc nie było szansy spróbować gry z kimś innym niż ja sam Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 23 czerwca 2010 Opublikowano 23 czerwca 2010 Ok pare pytan: jako ze ostatnio gram tylko HC to sie spytam innych. 1) wy tez nie mozecie sie rodzic "na plecach" towarzyszy? Od paru dni ludzi z teamu widze ciagle jako martwych... 2) Ile min trzeba aby zniszczyc czolg? Mam miny + up do explosives ale kazdy czolg przejezdza po moich minach tak jakby jechal po asfalcie... nie wazne 1-2 czy 3 miny 3). Jak jest z tymi szybkami w ckm? Ile razy staram sie zabic kogos to nie da rady a jak ja wejde to zaraz head dostaje jako bonus fajny glitch. widze goscia sterujacego uavem to mysle ze wbije mu kose wiec tak robie widze krew wszystko ale gosc dalej stoi no to granatnik -> (pipi)a granat przelecial przez niego. No to bron ostateczna seria z M16. Nic z tego i ostro zdzwiwiony dostalem w tym momencie z rakiety z uava .... 1. Moze sa martwi,sa za daleko od bazy. 2. 2 miny(moze je po prostu rozwalaja?) 3. szybka jest ale wystarczy ze snajper jest troche pod innym kontem niz oslaniajaca cie szybka i headshot. Cytuj
Pryxfus 820 Opublikowano 24 czerwca 2010 Opublikowano 24 czerwca 2010 (edytowane) Dodatek zassany, parę gierek na Nelson Bay w dzień (!!!) skończonych, wnioski następujące: na Normalu jest łatwo, można działać "na Jana". Punkty w grze lecą jak szalone, nie wiem czy są doliczane do tych zdobytych w Rushu i Conquest. Gra jest na czas, więc kampienie w krzaczorach odpada :] Jedna rozgrywka to około 10 minut, więc w sumie krótko. Przy zgranej ekipie miło się fraguje. Na pewno trzeba spróbować na najwyższych poziomach trudności. Jest pustynna mapa z Conquest z helikopterem, wreszcie wiem gdzie będę mógł potrenować latanie nikomu nie robiąc krzywdy :] Dodatek można potraktować również jako rozgrzewkę przed normalnym multiplayerem. EDIT Na całe szczęście punktów z Onslaught nie dolicza do ogólnej punktacji. Sprawdzone. Edytowane 24 czerwca 2010 przez Pryxfus Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 24 czerwca 2010 Opublikowano 24 czerwca 2010 Jak kosa nie pomaga to wysadzać pulpit z UAV. Cytuj
szymuR1920 5 Opublikowano 24 czerwca 2010 Opublikowano 24 czerwca 2010 Czyli w Onslaught nie mogę wbić 22 levelu żeby dostać trofika? Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 24 czerwca 2010 Opublikowano 24 czerwca 2010 Dzięki Bogu że staty się nie liczą z tego trybu bo każdy by miał platynę z każdej broni w krótkim czasie. A tak na serio to tryb ciągnie za jaja jest świetny ale jest jeden problem co chwilę mnie wywala po zakończeniu rundy jak mnie o wku.... Cytuj
Gość szpic Opublikowano 24 czerwca 2010 Opublikowano 24 czerwca 2010 sprawdzilem ten tryb ale niestety samemu nie da sie grac ;/ przeciwnicy nadciagaja hordami ze nie daje rady przeladowywac. 1 baze z ledwoscia zdobylem po zabiciu wrogów ponad setke razy. 2 bazy juz nie zdolalem Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 24 czerwca 2010 Opublikowano 24 czerwca 2010 (edytowane) najbardziej wkurzajace w tym dodatku jest ze zeby zmienic mape trzeba wyjsc z gry ogolnie jak jest dobry sklad to fajnie sie gra.mam nadzieje ze beda dodawali mapy za darmo Edytowane 24 czerwca 2010 przez zaq123456 Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 24 czerwca 2010 Opublikowano 24 czerwca 2010 Na początku myślałem że wystarczy grać 4x Medyk ale potem się przekonałem że liczy się taktyka i różne klasy gdyż przy każdym punkcie czeka coś innego, Cytuj
Pryxfus 820 Opublikowano 24 czerwca 2010 Opublikowano 24 czerwca 2010 Dokładnie. Poniżej Hard i Hardcore nie ma sensu grać. Dobrze jak jeden ziomek zostaje z tyłu by reszta mogła się przy nim respawnować. Dice wydłużyło w tym dodatku czas respawnu do 15 sekund i często jest to baaaaardzo długie 15 sekund, jak czekasz by się pokazać u boku kolegi który ostatni został na placu boju. Cytuj
Fru 4 Opublikowano 25 czerwca 2010 Opublikowano 25 czerwca 2010 Wszystko ładnie pięknie dodatek miodny i ze zgraną ekipą jest za(pipi)**ta zabawa, ale oczywiście bez na maksa wkurzających bugów się nie obeszło, jakoś w ok.4 na 15 gier miałem sytuacje w której kompletnie nic nie mogłe zrobic botom nieważne z jakiej broni i ludzie z mojego składu też tak mieli, czasem pomaga zmiana klasy a czasem zostaje tylko wyjscie z gry ;/ Cytuj
Gość szpic Opublikowano 26 czerwca 2010 Opublikowano 26 czerwca 2010 (edytowane) Wszystko ładnie pięknie dodatek miodny i ze zgraną ekipą jest za(pipi)**ta zabawa, ale oczywiście bez na maksa wkurzających bugów się nie obeszło, jakoś w ok.4 na 15 gier miałem sytuacje w której kompletnie nic nie mogłe zrobic botom nieważne z jakiej broni i ludzie z mojego składu też tak mieli, czasem pomaga zmiana klasy a czasem zostaje tylko wyjscie z gry ;/ juz myslalem ze tylko ja tam mam. wkurza nieziemsko caly team 100:1 staty ja 0:0 tyle ze ja to dostaje w kazdej grze tego buga. Chyba ze gram sam wtedy nie... Edytowane 26 czerwca 2010 przez szpic Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 27 czerwca 2010 Opublikowano 27 czerwca 2010 Jednak mam buga,wszystko na brąz,nawet bronie z dodatku którego nie mam a i tak nie mam tych pinów. Cytuj
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 28 czerwca 2010 Opublikowano 28 czerwca 2010 Jednak mam buga,wszystko na brąz,nawet bronie z dodatku którego nie mam a i tak nie mam tych pinów. ej o co Ci chodzi z tym dodatkiem? przecież jedyny dodatek do klas zmieniał wygląda postaci, ale nie było tam dodatkowych broni... BTW. bug znany już w świecie niestety Cytuj
przegraj_kowal 0 Opublikowano 28 czerwca 2010 Opublikowano 28 czerwca 2010 Byly dodatkowe bronie,tzn.bronie juz znane(M16,UMP-5,M95 i MG3),tyle ze w specjalnej edycji,z innym kamuflazem i ponoc wzmocnione,chociaz tego nie jestem pewien,bo nie kupilem tego dodatku. Cytuj
Pryxfus 820 Opublikowano 28 czerwca 2010 Opublikowano 28 czerwca 2010 Minimalnie wzmocniony został tylko MG3 medyka, reszta bez zmian, tylko kamuflaż na broni. Cytuj
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 28 czerwca 2010 Opublikowano 28 czerwca 2010 Minimalnie wzmocniony został tylko MG3 medyka, reszta bez zmian, tylko kamuflaż na broni. i oni to serią liczą jako inną pukawkę? o bosz.... po zrobieniu wszystkich klas i gwiazdek (prócz broni ogólnych) wróciłem do gry Assaultem - oh jak mi dobrze... ratio wreszcie rośnie Cytuj
Gość szpic Opublikowano 28 czerwca 2010 Opublikowano 28 czerwca 2010 kogos oprocz mnie w(pipi)iaja glitche i cziterzy grajacy non stop w trybie HC? Tyle strzałów z dupy co ja tam dostaje to sie w glowie nie miesci. Nie bede liczyl ile razy dostaje kulke przez skale. Albo siedzac w pomieszczeniu bez okien nagle dostaje kule od snajpera. juz nie wspomne o skampionych snajperach na naszym respie gdzies na drzewach... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi