Opublikowano 31 sierpnia 201014 l No właśnie nie wiedziałem dlaczego czasami pocisk z Gustava sam sie naprowadza a czasami leci w pole,teraz już wiem ze musze czekać na odległość Wczoraj zestrzeliłem apacza 1 pociskiem z czołgu szkoda ze nie am możliwości nagrywania filmików,w BF1943 udało mi się czołgiem zestrzelić startujący samolot(był już w powietrzu),głupie jest tylko to że pilot się uratował wyskokiem,przecież centralne trafienie z czołgu powinno rozerwać maszyne na strzępy.Do tego tak mi uciekł(pilot-snajper)że znaleźć chama nie mogłem.
Opublikowano 31 sierpnia 201014 l No może i Gucek nie jest silniejszy, ale jak trzymasz w dłoni tą tłustą, wielką rurę to niemal czuć moc RPG takie smukłe, trochę dziewczęce ^_^ miszczu! dobry komentarz zamykający dyskusję co jest lepsze :potter: co do C4. Jak kieruję czołgiem i widzę, że ktoś biegnie to nie bawię się w cofanie, uciekanie. Wysiada, headshot i wsiadam z powrotem. W 99% przypadków przeciwnik jest tak podjarany, że mnie wysadzi, że biegnąc do mnie ma już C4 w ręce więc jak do niego strzelam do nawet nie ma jak odpowiedzieć wymyśliłem sobie po jednej platynie dla każdej specjalności - wiadomo najgorzej będzie z inżynierem....
Opublikowano 31 sierpnia 201014 l U mnie z medykiem,mam w pkm 500 killi i słabo idzie,u inżyniera mam wszystkie platyny.
Opublikowano 31 sierpnia 201014 l imo, medykiem najszybciej(przynajmniej mi tak wpadło), a najtrudniej/najnudniej jest reconem chyba.. Kozbinio - ja wole trzymać smukłe Rpg z mocą, niż murzynską pyte Gustava
Opublikowano 31 sierpnia 201014 l Gustav jest dobry i na pojazdy(3 strzały) i na piechote(duży rozrzut),dlatego dla mnie jest uniwersalny.
Opublikowano 31 sierpnia 201014 l Ale Gustavem nie załatwisz helki jeśli ma dodatkowy armor, a z RPG owszem
Opublikowano 31 sierpnia 201014 l bo malo kto wybiera armor Wiekszosc alterate fire. Ps dostajecie ACe pin? Od dluzszego czasu mimo tego ze bywam 1 w druzynie to nie dostaje tego pinu zauwazylem tez dzis na hc Rpg+tracer na (pipi)e czolgu = KO czolgi padaly od 1 strzalu
Opublikowano 31 sierpnia 201014 l bo malo kto wybiera armor Wiekszosc alterate fire. Ps dostajecie ACe pin? Od dluzszego czasu mimo tego ze bywam 1 w druzynie to nie dostaje tego pinu zauwazylem tez dzis na hc Rpg+tracer na (pipi)e czolgu = KO czolgi padaly od 1 strzalu Zapewne w przeciwnej drużynie miał ktoś więcej punktów.
Opublikowano 31 sierpnia 201014 l No może i Gucek nie jest silniejszy, ale jak trzymasz w dłoni tą tłustą, wielką rurę to niemal czuć moc RPG takie smukłe, trochę dziewczęce ^_^ Ani gacek ani RPG nie dorownoja AT4. Jesli strzelisz w tyl czolgu, z explosive upgrade, to AT4 zabiera 80%. Przod znacznie mocniejszy. Spojrzcie sobie zreszta na ponizszy filmik z testu trzech wyrzutni rakiet (od 1:40 min) Poza tym obejrzyjcie sobie filmiki z tej serii. Ludzie potwierdzaja lub obalaja mity BFBC2 Ciekawe rowniez jest to, ze sniperka jest w stanie zdjac jedna kula piec "glowek". co do C4. Jak kieruję czołgiem i widzę, że ktoś biegnie to nie bawię się w cofanie, uciekanie. Wysiada, headshot i wsiadam z powrotem. W 99% przypadków przeciwnik jest tak podjarany, że mnie wysadzi, że biegnąc do mnie ma już C4 w ręce więc jak do niego strzelam do nawet nie ma jak odpowiedzieć Do niedawna tez tak robilem. Teraz cwaniaki czekaja (ja tez) az wysiadziesz z pojazdu, i natychmiast ci go zabieraja. A ty nie masz C4, i jest lipa. Ps. Wczoraj heli na Valparaiso wyladowalo nieszczesliwie na mojej minie. 4 nieszczesnikow zaliczylo zgon, a ja dostalem ponad 500 pkt. Edytowane 31 sierpnia 201014 l przez walek
Opublikowano 31 sierpnia 201014 l rozwalilem stolek dzis bo mnie krew zalala najpierw jakis gosc biegal po naszej bazie i nikt nie mogl go zabic(mial jakies pole silowe czy ki (pipi)) potem mialem przed twarza niewidzialna sciane i moje pociski nie ranily nikogo( naloty zabijaly) a na koniec bawilem sie z m25. Za kazdym razem celowalem min metr od goscia i w 3/4 przypadków goscie gineli. Nie wiem jak oni maja te hitboxy zrobione
Opublikowano 31 sierpnia 201014 l Ja nie wiem jakie Ty masz łącze, że co chwilę narzekasz na grę. Owszem, gra posiada błędy, ale da się grać.
Opublikowano 2 września 201014 l Ja nie wiem jakie Ty masz łącze, że co chwilę narzekasz na grę. Owszem, gra posiada błędy, ale da się grać. neta mam dobrego, mnie poprostu przesladuje pech ;] dzisiaj az podlaczylem mikrofon aby (pipi)c ludzi. 1 gra -> staty 0-10 , 10 razy zabity przez swoich na respie. 2 gra -> arica. obronca 1 baza. wzgórza zajete przez snajperów. Staty 0-20 ( przy takich wyszedlem) u nas najlepszy gracz ma 150pkt. U nich najgorszy ponad 2 tysiace. 3 gra -> wreszcie normalna ekipa wyrownana gra ale po 5 minutach crash, wywalilo wszystkich ;]
Opublikowano 2 września 201014 l Szpicu zacznij grać ze znaną i zgraną ekipą używając hs'a. Przegrana niema szans ! Edytowane 2 września 201014 l przez Szalona Małpka
Opublikowano 2 września 201014 l Właśnie dlatego nie możesz znaleźć dobrej ekipy na HC. Na klanówkach gra się tylko normal, i to Conquest, dlatego tam też jest najmniej noobów.
Opublikowano 2 września 201014 l Nie wiecz czy grasz przez kabel czy przez wireless'a szpic. W drugim przypadku cos moze blokowac sygnal. Ja kiedys mialem problem z polaczeniem, bo konsola lezala na wysokosci mojego materaca. Sygnal przechodzil przez 1.5 lub 2 metrowa warstwe sprezyn (sygnal spadal o polowe, i czesto wrzucalo mnie z serwerow). Trailer ultimated edition of Battlefield Bad Company2 http://www.gametrailers.com/video/ultimate-edition-battlefield-bad/703792 Jeden cytat mi sie strasznie spodobal. "BATTLEFIELD: BAD COMPANY 2 IS A BETTER GAME THAN CALL OF DUTY: MODERN WARFARE 2". Kazde branzowe pismo powinno przez rok drukowac ten cytat na swoje okladce. Gracze musza poznac prawde! The truth is out there (to znaczy w BFBC2)
Opublikowano 2 września 201014 l Wystarczy się zatem zgadać z ekipą "hc gamer's" i grać ,aż BC2 zostanie zapomniany przez piaski czasu.
Opublikowano 3 września 201014 l Takich meczy jak szpic to miałem ze 3 przez cały czas jak gram,czyli marny %.
Opublikowano 3 września 201014 l http://www.youtube.com/watch?v=1trQ5NWDmr4 http://www.youtube.com/watch?v=7rDDmBJUtmM Edytowane 3 września 201014 l przez ziemia1
Opublikowano 3 września 201014 l Jedną ciekawą rzecz zauważyłem grając M14. Ta broń ma siłę Zabici nią przeciwnicy latają jakby oberwali granatem Zabawnie to wygląda, jak trafiony i zabity gość leci gdzieś na ścianę, odbija się od niej jak szmaciana lalka Tylko, że do tej broni mam chwile dobre i chwile słabości, czasami jadę z tym koksem i czy blisko czy daleko, goście nie zdążą mnie zabić nim oberwią dwie kulki, lub headshot'a. Czasami zaś gość biegnie przede mną, a ja potrafię obstrzelać go dookoła. Broń ma jedną wadę - przyłożenie do muszki trwa tyle co do 4x scope, co jest dziwne. Taki red dot to pyk i już, a tu najgorzej jest właśnie z czekaniem No ale ta broń ma siłę i zasięg snajperki, więc podoba mi się
Opublikowano 4 września 201014 l http://www.youtube.com/watch?v=7rDDmBJUtmM ten krótki metraż to potęGA, grając jakoś człowiek nie ogrania tego jako całość...