Kalinho_PL 334 Opublikowano 2 grudnia 2010 Opublikowano 2 grudnia 2010 Ja zauważyłem, że UAV nie wybucha po odpaleniu C4, które zakładam na samolocik gdy ziomek nim lata. Do jednego m-com'a lataliśmy z 3 razy, wysadzając C4 przylepione do UAV a maszynka zawsze przeżywała taką podróż Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 2 grudnia 2010 Opublikowano 2 grudnia 2010 Ja zauważyłem, że UAV nie wybucha po odpaleniu C4, które zakładam na samolocik gdy ziomek nim lata. Do jednego m-com'a lataliśmy z 3 razy, wysadzając C4 przylepione do UAV a maszynka zawsze przeżywała taką podróż Tak było od zawsze Cytuj
Gość szpic Opublikowano 2 grudnia 2010 Opublikowano 2 grudnia 2010 Ja zauważyłem, że UAV nie wybucha po odpaleniu C4, które zakładam na samolocik gdy ziomek nim lata. Do jednego m-com'a lataliśmy z 3 razy, wysadzając C4 przylepione do UAV a maszynka zawsze przeżywała taką podróż Tak było od zawsze ciekawe bo robilem tak wiele razy i uav zawsze wylatywal w powietrze razem z c4 Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 2 grudnia 2010 Opublikowano 2 grudnia 2010 Też pierwsze słysze by UAV to przetrzymał. Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 2 grudnia 2010 Opublikowano 2 grudnia 2010 Nie będę się kłócił ale do puki UAV nie został zestrzelony to można było tak robić parę kursów sam w ostateczności tak robiłem zwłaszcza na Arica Harbor . Cytuj
Suboshi 3 Opublikowano 2 grudnia 2010 Opublikowano 2 grudnia 2010 Mam jedno pytanie, za namową kumpla wróciłem do grania w BC 2. pobrało mi patche i miałem wszystkie mapy VIP. Rozegrałem 3 razy squad deathmatch na Cold War ale musiałem wyłączyć konsole. Teraz jak włączyłem to w Join Game - squad deathmatch mam do wyboru tylko 4 mapy. Cytuj
hivonzooo 12 Opublikowano 2 grudnia 2010 Opublikowano 2 grudnia 2010 Na HC UAV wybucha, na Normal nie. Tyle. Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 2 grudnia 2010 Opublikowano 2 grudnia 2010 Mam jedno pytanie, za namową kumpla wróciłem do grania w BC 2. pobrało mi patche i miałem wszystkie mapy VIP. Rozegrałem 3 razy squad deathmatch na Cold War ale musiałem wyłączyć konsole. Teraz jak włączyłem to w Join Game - squad deathmatch mam do wyboru tylko 4 mapy. U mnie to samo...błąd jakiś Cytuj
Dark Serge 80 Opublikowano 2 grudnia 2010 Opublikowano 2 grudnia 2010 no wlasnie chciałęm pisac, ze kupiłem na nowo gre, pobrało pacza, ogarnęło ze ja to ja, niby mam tego packa a map nie ma do wyboru :< Cytuj
mersi 804 Opublikowano 2 grudnia 2010 Opublikowano 2 grudnia 2010 (edytowane) minie to jak zwykle, coś robią pewnie z servami bo dużo ludu sie pcha na te nowe mapy, za 1-2 godziny powinno byc ok Edytowane 2 grudnia 2010 przez Merson Cytuj
Szymek 1 048 Opublikowano 2 grudnia 2010 Opublikowano 2 grudnia 2010 dzis odpalilem bf po polrocznej przerwie...i chyba zainwestuje w wietnam... imo nowe (stare) mapki najfajniejsze ze wszystkich Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 2 grudnia 2010 Opublikowano 2 grudnia 2010 Oasis imo z(pipi)ali ,ale Harvest Day jest świetny ;p Cytuj
Suboshi 3 Opublikowano 2 grudnia 2010 Opublikowano 2 grudnia 2010 Ale strasznie zdzierają za pack odblokowujący wszystkie bronie, po takim długim czasie od premiery powinien być za free , szczególnie że dodają go do Ultimate edition Cytuj
Kac_r 2 Opublikowano 2 grudnia 2010 Opublikowano 2 grudnia 2010 faktycznie map nie mozna sobie wybrac (tych nowych), ale po wzieciu 'any' wrzucilo mnie na oasis ... troche zmieniona, ale najwazniejsze ze sa nowe mapy ! czad Cytuj
Pryxfus 820 Opublikowano 3 grudnia 2010 Opublikowano 3 grudnia 2010 Ale strasznie zdzierają za pack odblokowujący wszystkie bronie, po takim długim czasie od premiery powinien być za free , szczególnie że dodają go do Ultimate edition IMO ten pack powinien kosztować trzy razy więcej. Wszystkie bronie odblokujesz po kilkudziesieciu godzinach grania. W międzyczasie ogarniesz mapy, poznasz bronie, specjalizacje, może znajdziesz ekipę do grania. W ten sposób płynnie wejdziesz w grę. Wczorajszy wieczór z zablokowanymi nowymi mapami, był śmiechowy. Wszyscy w ekipie liczyliśmy aż się wczyta jakaś nowa mapka, jak na złość rzucało nas na stare mapy, gdzieś około 23 zaczęliśmy się żegnać, a tu, bach, Oasis :] No to nie było wyboru, trzeba było zostać jeszcze trochę :]]] Źle wprowadzono nowe mapy, powinny być wypuszczane po jednej ze wcześniejszymi map packami, nie byłoby takich sytuacji jak wczoraj, że każdy chce grać na nowej, w końcu DICE zablokowało wybór map. Mam nadzieje, że opcja wyboru mapki wróci jak najszybciej. Cytuj
humanno 201 Opublikowano 3 grudnia 2010 Opublikowano 3 grudnia 2010 Źle wprowadzono nowe mapy, powinny być wypuszczane po jednej ze wcześniejszymi map packami, nie byłoby takich sytuacji jak wczoraj, że każdy chce grać na nowej, w końcu DICE zablokowało wybór map. Mam nadzieje, że opcja wyboru mapki wróci jak najszybciej. Dobrze prawisz, przynajmniej nie byłoby psioczenia ze w Vip packach dają ciagle te same mapy ale w innych wariantach. Teraz jeszcze jak zaraz uderzy Vietnam to ciezko bedzie sie zdecydować. Wybór mapy zablokowano ale i tak czesto (przynajmniej mi) trafiały się te nowe. Poza tym, nawet jesli trafila sie inna to trzebabyło wychodzić z niej bo po chwili byly składy typu 5 vs 1. Oasis mi sie srednio podoba za duzo tych pojadów w dodatku grafika taka se jakas.. ale jak sie brodzi w mokradłach porośnietych trawą a nad głowami palmyy - czuć Vietnam :wink:. Harvest fajny ale qrna jeszcze torche srednio ogarniam gdzie są granice mapy, caly czas przeciwnik wyłaził z każdej strony. Mimo wszystko chyba najbardziej podoba mi sie mała zimowa, przynajmniej znam juz cały teren. Cytuj
Dark Serge 80 Opublikowano 3 grudnia 2010 Opublikowano 3 grudnia 2010 wow, po miesiącu przerwy zagrałem znów w mój ulubiony shooter... I nie wiedziałem co się dzieje bo wrzuciło mnie na mapę, której nie znałem - jakaś taka z wodą, górami, polami i niskimi domkami... milion pojazdów (kuwa, dwa czołgi i helikopter na raz...) i chaos ogólny... moze to przez to ze wiekszość przeciwnej druzyny była 50lv :< A po BO rozglądając sie w BC2 czułem sie jak paralityk, tak wolno ;] musze sie wdrożyć spowrotem, bo ciężko będzie.. Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 3 grudnia 2010 Opublikowano 3 grudnia 2010 To chyba Oasis,beka że tyle się czeka a oni nie umieją zoptymalizować map by wytrzymały napór graczy. Cytuj
walek 96 Opublikowano 3 grudnia 2010 Opublikowano 3 grudnia 2010 (edytowane) Nie wiecie jak sie lata idelanym kolkiem tym apach'em? Ci ktorzy to robia sa niezniszczalni, i nawet samonaprawdzajace At4 jest bezuzyteczne. :confused: Tyle graczy ma kopie BFBC2 a ja mam wrazenie ze gram z ta samymi ludzmi. Klany z tagiem KSA, pp, don-colonia, UnrealMike... te same mordy non stop. Heavy metal to duze mozliwosci dla kreatywnych graczy.... Napiszkowalem C4 apache ( szybko chcialem go zniszczyc zeby sie odrodzil dla ziomkow), wyskoczylem z niego i wyladowalem na wiatraku. W tym smamym czasie wrog wyskoczyl z heli, i opadajac na spadachronie trafil mnie raz. Koles wyladowal kolo mojego wiatraka, wzial moj apache, i oczywiscie wiadomo co sie stalo. :bomb:.Chwile pozniej pode mna pojawily sie dwa czolgi. Koles ze squadu sie respownowal i dal mi ammo box. Nienamyslajac sie ani chwili wyskoczylem, i w locie wyrzucilem c4 w kieurnku czolgow. Zanim opadlem mialem na koncie 2 zniszczone tanki. EPIC! Edytowane 3 grudnia 2010 przez walek Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 3 grudnia 2010 Opublikowano 3 grudnia 2010 Nad tobą(czyli na wiatrakiem)pojawiły sie 2 czołgi? Cytuj
walek 96 Opublikowano 3 grudnia 2010 Opublikowano 3 grudnia 2010 Nigdy nie slyszales o latajacych czolgach Litwin. Nowych wynalazek armi rosyjskiej, poza tym w BFBc2 zaimplementowali |Jetpacki To twoje zdjecie w profilu Litwin. W marynarce sluzysz?... Ty kurna rosyjskich pletwonurkow szukaja, a nie w BFBC2 grasz. Wirtualnie nie obronimy kraju Cytuj
Kac_r 2 Opublikowano 3 grudnia 2010 Opublikowano 3 grudnia 2010 kurcze, a ja mam debilne pyt ... gram ponad 100h, a jeszcze nie rozgryzlem co trzeba zrobic zeby miec spadochron ... pomoze ktos ? hehe Cytuj
walek 96 Opublikowano 3 grudnia 2010 Opublikowano 3 grudnia 2010 kurcze, a ja mam debilne pyt ... gram ponad 100h, a jeszcze nie rozgryzlem co trzeba zrobic zeby miec spadochron ... pomoze ktos ? hehe Po 300h otworzy ci sie spadachron... Zartuje. Po prostu wcisniaj X jak bedziesz opadal (jak nie odpali za 1 razem, wciskaj non stop) Cytuj
rinzen 966 Opublikowano 3 grudnia 2010 Opublikowano 3 grudnia 2010 kurcze, a ja mam debilne pyt ... gram ponad 100h, a jeszcze nie rozgryzlem co trzeba zrobic zeby miec spadochron ... pomoze ktos ? hehe chcesz powiedzieć, że dotąd wyskakując z walącego się budynku waliłeś prosto w glebę bez jakiejkolwiek amortyzacji? spadochron otwierasz naciskając w locie przycisk przyporządkowany skokowi 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi