Cr@sh 195 Opublikowano 24 listopada 2009 Opublikowano 24 listopada 2009 Szymek, dzisiaj graliśmy w jednym teamie o ile pamiętam, obroniliśmy się przy pierwszych punktach Też wpadłem w tą cholerną dziure, wydaje mi się, że to jest jedyne takie miejsce gdzie podczas respowania się na kimś ze squadu wpadamy do basenu krytego... Co do inteligencji co niektórych idiotów uwielbiam kiedy wszyscy bawią się w snajperów i nie ma komu osłaniać bombsajtów. Ogólnie to beta wciągnęła mnie na amen - Forza razem z 360tką się kurzy a ja cioram w najlepsze. Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 24 listopada 2009 Opublikowano 24 listopada 2009 Dzisiaj 2 skrajne gry,w jednej już 2 miejscowości pzregraliśmy bo kolesie słabi,a w drugiej obroniliśmy się w porcie,różnica poziomu graczy olbrzymia,usadzili się wmiejscach kluczowych,nei biegali na pałe i wszystkich roznosili.Fajnie mi się gra snajperem i inżynierem,reszty klas jeszcz enei próbowałem,na razie wciągneło mnie zdobywanie dog tagów Szczególnie znaczenie ma dla mnie jeden,snajpera który kampił za naszym respem,na powtórce udało mi sie go namierzyć i nożem zaszlachtowałem Cytuj
Szymek 1 048 Opublikowano 24 listopada 2009 Opublikowano 24 listopada 2009 Szymek, dzisiaj graliśmy w jednym teamie o ile pamiętam, obroniliśmy się przy pierwszych punktach Też wpadłem w tą cholerną dziure, wydaje mi się, że to jest jedyne takie miejsce gdzie podczas respowania się na kimś ze squadu wpadamy do basenu krytego... Co do inteligencji co niektórych idiotów uwielbiam kiedy wszyscy bawią się w snajperów i nie ma komu osłaniać bombsajtów. Ogólnie to beta wciągnęła mnie na amen - Forza razem z 360tką się kurzy a ja cioram w najlepsze. hehe...możliwe, ogólnie dużo rodaków na serwerach ostro cisnę aby odblokować perk o wiekszej mocy kul...ciekawe jak sie bedzie wtedy snajperem grało Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 25 listopada 2009 Opublikowano 25 listopada 2009 Panowie korzysta ktoś w grze z headseta ? Cytuj
Gość szpic Opublikowano 25 listopada 2009 Opublikowano 25 listopada 2009 Szymek, dzisiaj graliśmy w jednym teamie o ile pamiętam, obroniliśmy się przy pierwszych punktach Też wpadłem w tą cholerną dziure, wydaje mi się, że to jest jedyne takie miejsce gdzie podczas respowania się na kimś ze squadu wpadamy do basenu krytego... Co do inteligencji co niektórych idiotów uwielbiam kiedy wszyscy bawią się w snajperów i nie ma komu osłaniać bombsajtów. Ogólnie to beta wciągnęła mnie na amen - Forza razem z 360tką się kurzy a ja cioram w najlepsze. miejsc jest wiecej. sam juz w 2 miejscach bylem zamkniety. i tylko w tym miasteczku to sie dzieje. moze zagramy dzis jakas forumowa walke? Cytuj
mersi 804 Opublikowano 25 listopada 2009 Opublikowano 25 listopada 2009 (edytowane) ja byłbym chętny na jakąś walke btw. mam już 26 lvl Edytowane 25 listopada 2009 przez Merson Cytuj
Emet 1 088 Opublikowano 25 listopada 2009 Opublikowano 25 listopada 2009 (edytowane) Nie wiem czy komus sie cos takiego zdarzyło.. Mój kolega ma dziwny błąd. Jak wsiadzie do jakiegoś pojazdu i wysiądzie to potem szaleją mu gałki, tzn nie działają jak trzeba. Np w obu gałkach góra=patrzenie do góry a dół w ogóle nie działa. Musi w opcjach resetować ustawienia pada. Edytowane 25 listopada 2009 przez Emet Cytuj
davidk3 12 Opublikowano 25 listopada 2009 Opublikowano 25 listopada 2009 Ja też chętny na ustawkę, podajcie tylko o której godzinie mniej więcej i ślijcie invite'y pozdro Cytuj
Exus1pl 7 Opublikowano 25 listopada 2009 Opublikowano 25 listopada 2009 Nie wiem czy komus sie cos takiego zdarzyło.. Mój kolega ma dziwny błąd. Jak wsiadzie do jakiegoś pojazdu i wysiądzie to potem szaleją mu gałki, tzn nie działają jak trzeba. Np w obu gałkach góra=patrzenie do góry a dół w ogóle nie działa. Musi w opcjach resetować ustawienia pada. Jak gram medykiem i przełączę na defibrylator to parę razy się buttony pomieszały(zmiana broni na trójkącie ,mele na R2 itp),ale to raczej wada bety Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 25 listopada 2009 Opublikowano 25 listopada 2009 Z tym tyłem czołgu to fakt,dziś jako snajper przymocowałem tylko jedno c4 na boku czołgu,jakie było moje zdziwienie że odpadły mu tylko płytki i dalej jechał.Następnym razem rzuciłem mu pod tylną klape i od razu poszedł z dymem. Cytuj
przegraj_kowal 0 Opublikowano 26 listopada 2009 Opublikowano 26 listopada 2009 Orientuje sie ktos,czy jest jeszcze szansa dostac gdzies kod do bety?Sprawdzalem te kilka stron,z ktorych wiekszosc pobrala kodzik i wyglada na to,ze juz nie daja,chyba ze sie myle... Cytuj
Gość szpic Opublikowano 26 listopada 2009 Opublikowano 26 listopada 2009 mozesz co jakis czas sprawdzac ich twittera. http://twitter.com/OfficialBfbc2 czasami rzucaja tam jakies kody Cytuj
Butcher 70 Opublikowano 26 listopada 2009 Opublikowano 26 listopada 2009 Z tym tyłem czołgu to fakt,dziś jako snajper przymocowałem tylko jedno c4 na boku czołgu,jakie było moje zdziwienie że odpadły mu tylko płytki i dalej jechał.Następnym razem rzuciłem mu pod tylną klape i od razu poszedł z dymem. Może kierowca miał perka na wzmocnienie pancerza? Mnie sie jeszcze nie zdarzyło, żebym potrzebował więcej niż jeden ładunek. Cytuj
mersi 804 Opublikowano 26 listopada 2009 Opublikowano 26 listopada 2009 (edytowane) mój nowy rekord : miałbym więcej tylko ze jak rzuciłem 2 granaty w typkow to skończyła sie akurat runda <_< Edytowane 26 listopada 2009 przez Merson Cytuj
Gość ChOomik Opublikowano 26 listopada 2009 Opublikowano 26 listopada 2009 jeśli uda wam się zorganizować ustawkę w ten weekend to czemu nie Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 27 listopada 2009 Opublikowano 27 listopada 2009 Witam wczoraj zaliczyłem zawieszenie się sam nie wiem czy gry czy konsoli poprostu gdy oberwałem kulkę gra zawiesiła się. Cytuj
Szymek 1 048 Opublikowano 27 listopada 2009 Opublikowano 27 listopada 2009 mam zwiechy...zawieszający sie obraz na ok 2 sekundy pewnie przypadłość bety Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 27 listopada 2009 Opublikowano 27 listopada 2009 Ja dziś miałem 33/7,ale wczoraj trafiła mi sie grupka ludzików która poległa w pierszej bazie i jej nie zdobyła,dosłownie żal. Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 27 listopada 2009 Opublikowano 27 listopada 2009 Dziś grałem popołudniu i w ekipie znalazł się hmm... jak to nazwać sabotażysta lub kompletny idiota po prostu za każdym razem brał czołg i atakował nasze (swoje) checkpointy i śmiało można powiedzieć że przez niego przegraliśmy. :angry2: Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 27 listopada 2009 Opublikowano 27 listopada 2009 Dziś miałem 2 grube akcje(wg.mnie ),pierwsza to 6 kos w meczu z czego 4 pod rząd !!! i dwa razy na tym samym typie druga akcja to taka,że gdy mi sie trafiła dobra drużyna i się ładnie broniła w pierwszej bazie,to ja śmignełem z cichym gunem na respa i tam patrze że dwóch kolesi się goni i nożem tnie(wiadomo zabić nie można swojego)więc po cichu zdjełem jednego z nich,nawet nie wiecie jakie było zaskoczenie tego drugiego nie wiedział co jest grane później już standardowo na ich respie ściągałem ze snajperki(moim zdaniem za słabe i zbyt mało precyzyjne są)a na koniec zakosiłem auto i zrobiłem 2 road kille. Cytuj
Szymek 1 048 Opublikowano 28 listopada 2009 Opublikowano 28 listopada 2009 (edytowane) Dziś miałem 2 grube akcje(wg.mnie ),pierwsza to 6 kos w meczu z czego 4 pod rząd !!! i dwa razy na tym samym typie druga akcja to taka,że gdy mi sie trafiła dobra drużyna i się ładnie broniła w pierwszej bazie,to ja śmignełem z cichym gunem na respa i tam patrze że dwóch kolesi się goni i nożem tnie(wiadomo zabić nie można swojego)więc po cichu zdjełem jednego z nich,nawet nie wiecie jakie było zaskoczenie tego drugiego nie wiedział co jest grane później już standardowo na ich respie ściągałem ze snajperki(moim zdaniem za słabe i zbyt mało precyzyjne są)a na koniec zakosiłem auto i zrobiłem 2 road kille. że niby snajperki? zawsze można ją dopakować poprzez perki.. Edytowane 28 listopada 2009 przez Szymek_PL_ Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 28 listopada 2009 Opublikowano 28 listopada 2009 Może i można,ja gram podstawową i musze 2 razy stzrelić by zabić Cytuj
oTOMo 19 Opublikowano 28 listopada 2009 Opublikowano 28 listopada 2009 Hmm, mając klucz do bety usa chyba wbiłem się na serwer EU ale pewny nie jestem. Sytuacja wygląda tak. Mam konto US na konsoli i konto na EA założone specjalnie pod betę. Na to konto EA dostałem klucz do bety US i do tej pory wchodziłem do gry z mojego amerykańskiego konta na konsoli. Dziś uruchomiłem grę z konta konsolowego EU, wpisałem login i hasło EA takie jak na amerykańskiej becie, wchodzę i nie mam żadnych perków. Domyślam się że to jest EU ale pewności nie mam. Jakby co to jestem chętny do pogrania w teamie. A pytanko jeszcze mam czy da się wyciszyć graczy? ((pipi), u kogoś w domu płacze małe dziecko, nie da się grać) Cytuj
krak2610 0 Opublikowano 29 listopada 2009 Opublikowano 29 listopada 2009 Panowie korzysta ktoś w grze z headseta ? Tak. Ja gadałem z kolegą i wszystko śmiga. Cytuj
Neo3016 8 Opublikowano 29 listopada 2009 Opublikowano 29 listopada 2009 To jak sie to robi?Bo ja jakos z kumplem gadac nie moglem.Musze cos przycisnac podczas gry tak jak w Fat Princess? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi