Litwin81 1 155 Opublikowano 6 stycznia 2011 Opublikowano 6 stycznia 2011 M10 jest fajne,ale i tak pepesza wymiata,szkoda że nie zachowali 75 naboi w bębnie. Cytuj
Gość szpic Opublikowano 6 stycznia 2011 Opublikowano 6 stycznia 2011 gdyby nie PPSh, to inżynier byłby słabiusieńki. robię teraz M10 i zabieram się za UZI i powiem szczerze, że padaka. M10 słabizna, UZI niby lepszy ale g**o widać... Z biodra strzelamy dude, z biodra(przynajmniej ja tak robie bo też przy uzi nic nie widze) nie tylko magnum ammo i da sie snajperzyc z m10 i tylko serie 3-5 pocisków i czy tylko mi sie wydaje czy w bc2 pph jest troszke za bardzo celna Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 6 stycznia 2011 Opublikowano 6 stycznia 2011 Ma dobrą muszkę,jak każda broń z byłego ZSRR. Cytuj
Dark Serge 80 Opublikowano 8 stycznia 2011 Opublikowano 8 stycznia 2011 wow, swietne akcje koles sadzi. I widać przewage pc nad ps3 tutaj, BC chodzi jakby szybciej i płynniej :< A akcja w 1:36 co koleś z Hueyem robi - piękne : D http://www.youtube.com/watch?v=EqvV4sxsCjU&feature=player_embedded Cytuj
Gość szpic Opublikowano 8 stycznia 2011 Opublikowano 8 stycznia 2011 tylko jest zmieniona grawitacja albo cos. Bo nie wiem jak gosc rzuca tnt na 10 metrow do przodu Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 8 stycznia 2011 Opublikowano 8 stycznia 2011 Jak tak na luzie sie przyjrzeć to niektóre akcje wyglądaja na ustawki. Cytuj
dżar 166 Opublikowano 8 stycznia 2011 Opublikowano 8 stycznia 2011 tylko jest zmieniona grawitacja albo cos. Bo nie wiem jak gosc rzuca tnt na 10 metrow do przodu Da się, skok tuż po sprincie i rzut-timing trzeba mieć bardzo dobry ale da się tak. Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 8 stycznia 2011 Opublikowano 8 stycznia 2011 zacznijmy od tego, ze to jest na PC. Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 8 stycznia 2011 Opublikowano 8 stycznia 2011 I już samo to pozwala mieć pewne podejrzenia. Cytuj
rpgfan 4 Opublikowano 8 stycznia 2011 Opublikowano 8 stycznia 2011 zacznijmy od tego, ze to jest na PC. No i? grafika ladniejsza, reakcja szybsza i tyle. Wiekszosc z tego mozna spokojnie powtorzyc. Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 8 stycznia 2011 Opublikowano 8 stycznia 2011 No nie powiedziałbym ja podobnych kozaków na konsolach nie widziałem. Za to akcje takie jak jihad heli to już w BF2 na PC można było zobaczyć Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 8 stycznia 2011 Opublikowano 8 stycznia 2011 Rpgfan gram ponad 700 h i ani razu nic podobnego nie widziałem,a widziałem już kilku kozaków. Cytuj
rpgfan 4 Opublikowano 8 stycznia 2011 Opublikowano 8 stycznia 2011 a ktos na innym forum po obejrzeniu tego filmiku stwierdzil " nie takie rzeczy sie robilo" powaznie tak ciezko zrzucic obladowany c4 heli na czolg? Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 8 stycznia 2011 Opublikowano 8 stycznia 2011 F2000...co za broń Teraz praktycznie co mecz ponad 30 killi Wczoraj udało mi się nawet swój rekord ustanowić na 58 killi i 15 dedów Cytuj
oTOMo 19 Opublikowano 8 stycznia 2011 Opublikowano 8 stycznia 2011 Akcje z TNT z tego filmika widziałem wcześniej na montażach "jihad jeep" z BF1943, tylko że tamten gość używał samolotów przeciwko samolotom zamiast śmigłowca. A strzelanie ze snajperki bez celowania to fart. Mnie to nie ruszyło, filmik się pojawił na popularnych serwisach o grach i się zrobiło wielkie halo. Cytuj
Disvertigo 7 Opublikowano 8 stycznia 2011 Opublikowano 8 stycznia 2011 wow, swietne akcje koles sadzi. I widać przewage pc nad ps3 tutaj, BC chodzi jakby szybciej i płynniej :< A akcja w 1:36 co koleś z Hueyem robi - piękne : D http://www.youtube.com/watch?v=EqvV4sxsCjU&feature=player_embedded Po prostu wow! Niesamowita strategia. 1 Cytuj
Kalinho_PL 334 Opublikowano 8 stycznia 2011 Opublikowano 8 stycznia 2011 fajowe ale na PS3 TNT tak ładnie chyba nie lata Cytuj
rpgfan 4 Opublikowano 8 stycznia 2011 Opublikowano 8 stycznia 2011 Po niewidzialnych lodziach pora przywitac niewidzialne czolgi;d w takich sytuacjach hardcore jednak jest lepszy Cytuj
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 8 stycznia 2011 Opublikowano 8 stycznia 2011 wow - dźwięk jaki wydaje M16 jest f a n t a s t y c z n y. Gram dla samego mocarnego odgłosu - jak maszynowa armata a przy okazji jakieś gwiazdki wpadną... Cytuj
CrazyDaro 6 Opublikowano 8 stycznia 2011 Opublikowano 8 stycznia 2011 (edytowane) czułość czułość jeszcze raz czułość to jest ten sposób grania o którym mówiłem parę stron wcześniej. Wyczajcie że przy rzucie on jest w biegu + robi ruch do góry który ledwie widać + podskok. Raz mi się udało rzucić C4 między dwóch gości z odległości 10m i buuum. Każdy z was miał napewno akcje że złożyłby fajny filmik. Mi udało się mi. ztracerować i zestrzelić UAV gustavem, udało mi się zestrzelić UAV granatem, Blackhawka z 4 typami w środku minami, C4 i zaparkowany blackhawk na przynętę, 3x RPG ze spadochronu itd itp. Aha i żadna tam grawitacja tylko spowolnienie na potrzeby filmiku Edytowane 8 stycznia 2011 przez CrazyDaro Cytuj
SpacierShark123 1 506 Opublikowano 8 stycznia 2011 Opublikowano 8 stycznia 2011 Da radę coś zrobić by medycy nie uleczali? Często jakiś pajac za mną chodzi i ożywia mnie przy czołgu wroga... Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 8 stycznia 2011 Opublikowano 8 stycznia 2011 Da radę coś zrobić by medycy nie uleczali? Często jakiś pajac za mną chodzi i ożywia mnie przy czołgu wroga... niestety nie jedyne co to mozesz to mu napisac na pw ze jest kretynem i zeby przestal nabijac pkt Cytuj
hivonzooo 12 Opublikowano 8 stycznia 2011 Opublikowano 8 stycznia 2011 (edytowane) a ktos na innym forum po obejrzeniu tego filmiku stwierdzil " nie takie rzeczy sie robilo" powaznie tak ciezko zrzucic obladowany c4 heli na czolg? Dla ludzi nieobeznanych w QS takie coś może wydawać się niesamowite. Dla niektórych jest to norma. No, może poza zrzucaniem heli na czołg - bo po co? Jak można z samego heli więcej pkt. zdobyć niż w sposób przedstawiony na filmiku. Tą osobą byłem najprawdopodobniej ja Edytowane 8 stycznia 2011 przez hivonzooo Cytuj
Bellevar 6 Opublikowano 8 stycznia 2011 Opublikowano 8 stycznia 2011 (edytowane) Dla ludzi nieobeznanych w QS takie coś może wydawać się niesamowite. Dla niektórych jest to norma. No, może poza zrzucaniem heli na czołg - bo po co? Jak można z samego heli więcej pkt. zdobyć niż w sposób przedstawiony na filmiku. Tą osobą byłem najprawdopodobniej ja Dlaczego mnie to nie dziwi...przecież hivonzooo to nasz forumowy p.r.z.e.c.h.u.j ktory jest mega z.a.j.e.b.i.s.t.y i w BC2 robił już...wszystko. Wcześniej obiecałem sobie ze nic nie bede pisał o Twoich wypowiedziach w tym temacie ale juz po prostu nie wytrzymalem Edytowane 8 stycznia 2011 przez Bellevar Cytuj
mersi 804 Opublikowano 8 stycznia 2011 Opublikowano 8 stycznia 2011 no o co kaman, wy(pipi)isty jest jak ja, więc takie akcje to normalka 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi