falcon87pl 123 Opublikowano 18 marca 2011 Opublikowano 18 marca 2011 Ładna liczba godzin Ja już BC2 ze 2 razy sprzedawałem, ale szykuje się trzeci powrót. Nie należę do kolekcjonerów gier i jak coś ogram to sprzedaję i biorę coś innego. Ale do BC2 jakoś wracam ci jakiś czas Mam nadzieję, że znajdą się osoby które nadal grają Nie chodzi mi o jakieś wielkie ustawianie się na granie, tylko raczej o to, że jak włączę konsole to będę widział, że ktoś gra - "O podłączę się " na tej zasadzie Cytuj
rpgfan 4 Opublikowano 18 marca 2011 Opublikowano 18 marca 2011 Ja ostatnio sie nie podlaczam do nikogo bo mam dosc rushy. Gdzie sie nie podepne, tam rush. Wole juz grac sam na conquescie niz ciagle rushowac Cytuj
Litwin81 1 161 Opublikowano 18 marca 2011 Opublikowano 18 marca 2011 Ja mam nadal z 5 znajomych co grają w BC2,niestety nie mam miejsca by dodać Cytuj
falcon87pl 123 Opublikowano 18 marca 2011 Opublikowano 18 marca 2011 A tak na marginesie - Ty Litwin masz pracę z dostępem do neta ? I taka która Cię strasznie nie absorbuje ? Bo kiedy nie wejdę, to aktywnie się wypowiadasz hehe czy to rano czy późnym wieczorem Cytuj
Dark Serge 80 Opublikowano 18 marca 2011 Opublikowano 18 marca 2011 u mnie wpadło ostatnio 230h i ciagle nabijam - jak chcesz falcon to mozesz mnie dodać, paru znajomych moich jeszcze tez cisnie wiec zawsze jakas ekipa jest Cytuj
Litwin81 1 161 Opublikowano 18 marca 2011 Opublikowano 18 marca 2011 A tak na marginesie - Ty Litwin masz pracę z dostępem do neta ? I taka która Cię strasznie nie absorbuje ? Bo kiedy nie wejdę, to aktywnie się wypowiadasz hehe czy to rano czy późnym wieczorem Mam taką Cytuj
Gość szpic Opublikowano 18 marca 2011 Opublikowano 18 marca 2011 Ograłem Black Klopsa. Ograłem Killzone 3. Ogrywam demko Crysis 2. Poczytałem o Homefront. I wiecie co ? Jadę dzisiaj z powrotem po BC 2 Miałem moment ze już rzygałem tą gra po ponad 100 godzinach online, ale teraz po dłuższej przerwie jak obejrzałem ten filmik powyżej to znowu mam ogromną ochotę pograć. Jednym z powodów sprzedania BC2 było też to że nikt ode mnie ze znajomych już nie grał. A wiadomo, że największa frajda jak się gra w kilka osób Dlatego chętnie bym z kimś pograł. Jak ktoś jest chętny do wspólnego grania to niech da znać tutaj albo na gg (2742484). powrót do bc2 teraz to zly pomysl. wszechobecne lagi. w CH_uj ludzi ktorzy wykorzystuja bledy z znikajacymi teksturami i potem wala przez sciany itp no i bardzo ciezko znalezc kogos do gry. Jak nie masz ekipy wlasnej to albo trafiasz na cwoków co chyba wczesniej grali tylko w hugo czy co cos takiego i jestes miesem armatnim albo trafiasz na troli z 50 lvl ktorzy wysadzaja wlasne pojazdy//mcomy i tez jestes miesem armatnim Cytuj
falcon87pl 123 Opublikowano 18 marca 2011 Opublikowano 18 marca 2011 powrót do bc2 teraz to zly pomysl. wszechobecne lagi. w CH_uj ludzi ktorzy wykorzystuja bledy z znikajacymi teksturami i potem wala przez sciany itp no i bardzo ciezko znalezc kogos do gry. Jak nie masz ekipy wlasnej to albo trafiasz na cwoków co chyba wczesniej grali tylko w hugo czy co cos takiego i jestes miesem armatnim albo trafiasz na troli z 50 lvl ktorzy wysadzaja wlasne pojazdy//mcomy i tez jestes miesem armatnim Ostatni raz grałem z 1,5 miesiąca temu i żadnej dolegliwości o których piszesz nie doświadczyłem. Mam nadzieję, że z tymi lagami, aż tak źle nie jest Cytuj
Gość szpic Opublikowano 18 marca 2011 Opublikowano 18 marca 2011 (edytowane) spoko ja przed chwila na port valdez zabilem Litwina zaraz potem byla zwiecha gry chyba taka kara ;D edit : reboot dolaczam do gry. Spawnuje sie slysze ze Litwin biegnie odwracam sie znow freez.... jak nie kochac DICE ;D Edytowane 18 marca 2011 przez szpic Cytuj
Litwin81 1 161 Opublikowano 18 marca 2011 Opublikowano 18 marca 2011 (edytowane) Raz do przez przypadek na drzewie ciebie dopadłem a ten drugi,co siedziałeś w budynku to myślałem ze poszedłeś coś zjeść Na pocieszenie powiem ci ze miałem tagi większości 50 lvl z tamtego meczu To multi coraz bardziej zwalone jest.3 dzień i 3 raz rozłacza mnie jakby nic,oczywiście statów nie policzy,grałem ze Szpicem,wpadło mi 7 złotych blach i doopa,jak nie zrobią czegoś w B3 to chyba nie kupie,szkoda nerwów. Edytowane 20 marca 2011 przez Litwin25 Cytuj
Łebi 311 Opublikowano 21 marca 2011 Opublikowano 21 marca 2011 cwoków co chyba wczesniej grali tylko w hugo czy co cos takiego Roz..bałes mnie tekstem o Hugo hehehehhe spoko ja przed chwila na port valdez zabilem Litwina zaraz potem byla zwiecha gry chyba taka kara ;D edit : reboot dolaczam do gry. Spawnuje sie slysze ze Litwin biegnie odwracam sie znow freez.... jak nie kochac DICE ;D Przecież wiadomo że Litwin shackował system i jest takim naszym Neo tylko że w BF-ie hehehe Po częściowym zawodzie jakiego doznałem rozgrywką multi w KZ3 chyba odpalę ponownie BF-a... Tylko chwilę muszę sobie dać po przesiadce z move'a... Serio... mam motyw jak w Gran Turismo gdy odpalam ją na padzie zamiast , jak zawsze, na kierownicy hehe Cytuj
Dark Serge 80 Opublikowano 21 marca 2011 Opublikowano 21 marca 2011 kurde, niby mozna w BC2 robić screenshoty (start+select), ale gdzie to badziewie sie zapisuje? dobra, na forumie EA piszą, że ten feature nie działa... Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 21 marca 2011 Opublikowano 21 marca 2011 Zagrałem dzisiaj kilka partyjek SDM w Vietnamie i nie mogę się nadziwić, ile ta gra daje mi funu. Nawet Killzone się chowa. Pryxfus, dwie blachy do kolekcji . Cytuj
Pupcio 18 652 Opublikowano 21 marca 2011 Opublikowano 21 marca 2011 Już się zapomniało że to multi 2010,ja teraz latam z 870 niezłe są z tym akcje Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 21 marca 2011 Opublikowano 21 marca 2011 O, podobnie jak ja. W ciasnej dżungli 870 jest strasznie przydatne. Cytuj
walek 96 Opublikowano 22 marca 2011 Opublikowano 22 marca 2011 Mi sie strasznie podobaja info przy aktywnych znajomych. Po nich widze, ze chlopaki proboja KZ3, Homefront czy inne tam badziewie, a potem wracaja na stare smieci BFBC2 ... Nie wiem jak wy, ale dla mnie po CS (Counter Strike) to najlepsze multi. Lekki arcade polaczony z lekkim realizmem, walka zespolowa oraz roznorodnoscia czyni ten tytul wyjatkowym. Ja nigdy nie bylem wielkim fanem multi fps, a tu taki rodzynek. Najlepsza gra na PS3!.. Troche obawiam sie BF3 (mimo tej genialnej grafy i animacji), bo jak pojda w strone typowo battlefield'owej rozgrywki (czyli nudy na kazde 100 m2 mapy), to ja podziekuje. No ale zobaczymy... Chce zobaczyc jak wygladaja "kosy" w BF3. Now! Cytuj
Litwin81 1 161 Opublikowano 22 marca 2011 Opublikowano 22 marca 2011 Wbiłem sie do Roziego a tam normal,ale sie w(pipi)iłem bo na poczatku nie mogłem nikogo zabić Bo strzelałem po 3-4 kule jak w HC.Multi jest genialne ale ma swoje wady i to wkurzające,może to ogarną przy B3.Zamiast 870 wole Saige,oczywiście w podstawce(w 870 mam już platyne ),bez przeładowania,a czasami tyle brakuje by stracić blache Cytuj
Dark Serge 80 Opublikowano 22 marca 2011 Opublikowano 22 marca 2011 ja jakos nie moge ogarnąć SQ DM, wkurza mnie to kołowanie dookoła całej mapy i szukanie brudasów w krzakach. Nie zmienia to faktu, ze nawet sie dobrze grało wczoraj ;] swietne plakaty propagandowe kolesie zrobili - http://www.dontrevivemebro.com/blog/2011/03/21/for-fun-jimmac-war-propaganda-posters/ Cytuj
Pryxfus 820 Opublikowano 22 marca 2011 Opublikowano 22 marca 2011 Po sporej przerwie w BC2 wczoraj wróciłem, dołączyłem do gry, rzuciło mnie do Vietnamu na Squad Deathmatch i na dzień dobry dostałem kosy od Roziego i Litwina, potem na was polowałem ale słabo mi szło i się nie odkułem. Nie lubię grać z randomami, wolę ze znajomymi, Ukarzyciel pozdrawiam. Multi w KZ3 tez mnie nie porwało. Denerwują mnie przebieranki, niewidzialność i brak odradzania się na plecach kompanów z drużyny. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 22 marca 2011 Opublikowano 22 marca 2011 Wrócę do multi w Killzone, jak się stanie grywalne (mówię o braku naliczania punktów). Wracając do tematu kos: wczoraj zdarzało się, że gdy biegłem za gościem w celu znożowania go, wpadałem pod wrogi ogień. Kilka głupich zgonów przez to złapałem . Cytuj
Litwin81 1 161 Opublikowano 22 marca 2011 Opublikowano 22 marca 2011 Sprzedałem roziemu kose,ale oczywiście wywaliło mnie z meczu i nie zaliczyło Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 22 marca 2011 Opublikowano 22 marca 2011 Heh, a już żałowałem, że wyszedłeś i nie mogłem Ci się odegrać :potter:. Cytuj
Litwin81 1 161 Opublikowano 23 marca 2011 Opublikowano 23 marca 2011 (edytowane) I tak masz świadomość To że nie zaliczyło nie znaczy ze ta akcja nie miała miejsca Edit:Właśnie sprawdziłem ze jednak jesteś na liście Edytowane 23 marca 2011 przez Litwin25 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi