Dark Serge 80 Opublikowano 25 marca 2011 Opublikowano 25 marca 2011 LOL http://www.youtube.com/watch?v=x2itc7OINXg Cytuj
Gość szpic Opublikowano 25 marca 2011 Opublikowano 25 marca 2011 heh sam bylem ofiara takiego czegos. tyle ze ja bylem w t90 Cytuj
Litwin81 1 161 Opublikowano 25 marca 2011 Opublikowano 25 marca 2011 O kuva bajka Nie dość że są niezniszczalne drzewka,słoma na dachach w Vietnamie przez którą kula nie przejdzie,nie wchodzące kosy to jeszcze takie rodzynki Cytuj
Mendrek 569 Opublikowano 26 marca 2011 Opublikowano 26 marca 2011 Chcę zrobić platynki każdą bronią medyka, i zostały mi dwie bronie: T88 i MG3. Crapy jak konto po wuju. Przy T88 przed chwilą prawie że nie odgryzłem analoga Ku.rwa, chińskie gów.no na fajerwerki i kapiszony MG 3 nieco lepiej, ale snajpienie z tej broni to oksymoroniczne dość stwierdzenie... Cytuj
Litwin81 1 161 Opublikowano 26 marca 2011 Opublikowano 26 marca 2011 Ja mam tylko 2 platyny medykiem,ciężko mi sie gra tą klasą. Cytuj
walek 96 Opublikowano 27 marca 2011 Opublikowano 27 marca 2011 Ja nawet ostatniej broni medykiem nie mam nawet odblokowanej ... Nie rozumiem dlaczego spora czesc graczy twierdzi, ze to przegieta klasa. Owszem magazynek jest dosc pojemny u medyka, ale mam wrazenie ze strzelam kapiszonami (na NORMALU). Medyk wymiata, jak gra sie przeciwko malo doswiadczonm graczom. Ps. Moja konsola w koncu zaliczyla zgon, 2 tyg. po uplywie gwarancji. Gratulacje dla konstruktorow PS3, wiedza kiedy ma sie spieprzyc! ... Obecnie gram na pozyczonej. Cytuj
Gość szpic Opublikowano 27 marca 2011 Opublikowano 27 marca 2011 Ja nawet ostatniej broni medykiem nie mam nawet odblokowanej ... Nie rozumiem dlaczego spora czesc graczy twierdzi, ze to przegieta klasa. Owszem magazynek jest dosc pojemny u medyka, ale mam wrazenie ze strzelam kapiszonami (na NORMALU). Medyk wymiata, jak gra sie przeciwko malo doswiadczonm graczom. Ps. Moja konsola w koncu zaliczyla zgon, 2 tyg. po uplywie gwarancji. Gratulacje dla konstruktorow PS3, wiedza kiedy ma sie spieprzyc! ... Obecnie gram na pozyczonej. teraz moze nie ale kiedys medyk + m60 + hc i to byl niezniszczalny czolg. Ktory wpadal w baze jak Arnold w commando z kosiarka w rece mg3 jest genialne tylko obowiazkowo do niego zmniejszanie rozrzutu Cytuj
Mendrek 569 Opublikowano 27 marca 2011 Opublikowano 27 marca 2011 Medyk ma to do tego, że prowadzi ciągły ogień, a przy rozrzucie wpadają headshoty. Można z ciągłym ogniem gonić lub namierzać, a jak dodać do tego mnóstwo punktów z uleczeń, to mamy klasę prawie idealną. Prawie, bo przeciwko ciężkim pojazdom jest ciężko. I nic tak nie cieszy jak wejście na pełnej kur.wie do pomieszczenia pełnego wrogów i zabicie 3-4 na wstępie. Cytuj
rpgfan 4 Opublikowano 27 marca 2011 Opublikowano 27 marca 2011 Szkoda, ze medyk w starciach 1vs1 to lekka dupa. Jego bron rozpedza sie zdecydowanie wolniej od broni innych klas (moze oprocz mg3), wiec tak, jedyne co ratuje medyka to sprejowanie na prawo i lewo przy wejsciu do pomieszczenia Cytuj
Mendrek 569 Opublikowano 27 marca 2011 Opublikowano 27 marca 2011 Tu na ratunek przychodzi zaczątek strzelania z biodra, potem jak pojedynek się wydłuża to mdokłada się celowanie. Jak ktoś nagle wypada “zza krzaka” to nie bawię się w celowanir, tylko pełna para w spust i urrrrra s.ratatata. Dużo graczy z małym magazynkiem w 1v1 pragnie przycelować, medyk nie musi. Ofkoz doświadczony gracz widząc cię pierwszy skosi cię byle czym engim czy assem, wtedy tylko refleks i headshot może poratować już Cytuj
Dark Serge 80 Opublikowano 27 marca 2011 Opublikowano 27 marca 2011 ja gram w większości medykiem i stwierdzenie ze 'bron xx' jest do dupy to pieprzenie - nabilem platyne w m60, type 88, teraz rpk - kazda bronia cisnie sie troche inaczej ale nie powiedziałbym ze ktoras jakos bardziej odstaje. Faktem jest ze wjazd na plecy przeciwników i zniszczenie 4 gosci na jednym magazynku daje rade, ale w przypadku 1v1 tez sie da - wystarczy zgrać atak z unikami na bok i juz jest lepiej. Granie głównie w półdystansie ew. na długim dystansie sprawdza się u mnie najlepiej - nie ma jak sciagnać z LMG headshotem snajpera oddalonego o pół mapy (a gram bez optyki). medyk jest fpytke, tylko - jak z każdą klasą - trzeba nauczyć się nią grać ;] Cytuj
shanhaevel 8 Opublikowano 27 marca 2011 Opublikowano 27 marca 2011 Ja akurat rozumiem zachwyty nad tą klasą. Masa punktów za uleczanie + duży magazynek. Ktoś wyżej napisał, że w starciach 1 na 1 nie ma szans. Wszystko zależy od umiejętności gracza. Kiedyć medyk to był tank prawie nie do zabicia. Teraz jest trochę inaczej - ale dalej (jeśli ktoś potrafi grać) to bardzo ciężko zabić. W każdym razie każda klasa ma wady i zalety .... i to jest w tej grze piękne Cytuj
Litwin81 1 161 Opublikowano 27 marca 2011 Opublikowano 27 marca 2011 Ma jeden wielki minus,czas przeładowania. Cytuj
Łebi 311 Opublikowano 27 marca 2011 Opublikowano 27 marca 2011 (edytowane) Ma jeden wielki minus,czas przeładowania. Dlatego medycy biegają w stadach i robią nieustające "healing party" hehe Ja tam lubię grać doktorkami... Tylko tych ich wąsów nienawidzę... Edytowane 27 marca 2011 przez Łebi Cytuj
Gość szpic Opublikowano 28 marca 2011 Opublikowano 28 marca 2011 mnie denerwuje dzwiek rykoszetu. biegam ruskim medykiem w beretce i slysze odbicia kul od mojej glowy jakbym mial helm chyba ze ten beret jakis powlekany Cytuj
Dark Serge 80 Opublikowano 28 marca 2011 Opublikowano 28 marca 2011 to jest moherowo kevlarowa edycja beretu - żadna kula Ci nie straszna (przedużyciemzapoznajsięzulotkąlubzapytajlekarza/farmaceuty) Sry szpic za zabranie tej kosy sprzed nosa ;p Jaka ta gra jest świetna ;] Cytuj
grykom 283 Opublikowano 28 marca 2011 Opublikowano 28 marca 2011 (edytowane) jako początkujący - macie jakieś rady jak zacząć swoją przygodę w MP? Edytowane 28 marca 2011 przez grykom Cytuj
Litwin81 1 161 Opublikowano 28 marca 2011 Opublikowano 28 marca 2011 Cały czas w ruchu,często oglądaj się za plecy,nigdy nie kamp w miejscu gdzie łatwo jest sie dostać Cytuj
Gość szpic Opublikowano 28 marca 2011 Opublikowano 28 marca 2011 jak gdzies kampisz z kims to pamietaj jaki ma nick i patrz kto aktualnie ginie bo sa smieszne sytuacje jak 3 ludzi stoi obok siebie i jeden za drugim dostaja kosy i nawet nie zauwazaja Cytuj
Dark Serge 80 Opublikowano 28 marca 2011 Opublikowano 28 marca 2011 sobie obejrzyj to, a przede wszystkim - myśl logicznie i nie bądź samolubem ;] http://www.youtube.com/watch?v=zcZ3wXF3r14 Cytuj
Gość Opublikowano 28 marca 2011 Opublikowano 28 marca 2011 sobie obejrzyj to, a przede wszystkim - myśl logicznie i nie bądź samolubem ;] Powiedział Serdżu, po czym odpalił BFa i zajumał dla relaksu pare killi ;D Zrobiłem ten pie.przony Demolition 2.0 !! Z grubej rury na końcu, triple kill i 21 kili ogółem. No, to jeszcze Brutus. 4 skorpiony do ubicia ;p Cytuj
rpgfan 4 Opublikowano 28 marca 2011 Opublikowano 28 marca 2011 "Base camp is the highest form of being retarded. gratz! (fuknub)" napisal pewnien ownji-kijmea po tym jak dostal kose w swojej bazie. Chyba te zlote blachy tak niektorym na ambicje siadaja. Cytuj
Litwin81 1 161 Opublikowano 28 marca 2011 Opublikowano 28 marca 2011 Dokładnie,nie kumają że ktoś mógł się pokwapić po nich,bo go wkurzali kampiąc snajperką Cytuj
rpgfan 4 Opublikowano 28 marca 2011 Opublikowano 28 marca 2011 Akurat tu sytuacja byla inna. Kolesie ledwo ze swojego campa wychodzili, a ja nie jestem z tych co czekaja az ktos przyjdzie. Polecialem sobie na ich baze, akurat wyszly 2 malpy, polecialy 2 kosy (2x zloto), a kilka metrow dalej srebrny szturmowie W sumie to ja tez powinienem wyslac kilka takich wiadomosci bo na atacamie nam heli kradli i byl gwalt na respie bo moj team nie potrafil ogarnac heli. Cytuj
oTOMo 19 Opublikowano 28 marca 2011 Opublikowano 28 marca 2011 Po traumatycznych przeżyciach z homefront musiałem usiąść do czegoś porządnego i się okazało, że w trybie "modern" nie potrafię już grać Ale dokończę trofea w Wietnamie i wrócę do współczesnej rozgrywki, bo Vietnam trochę świeci pustkami (i wieje nudą na dłuższą metę ). Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi