rpgfan 4 Opublikowano 30 marca 2011 Opublikowano 30 marca 2011 Matchmaking jest tragiczny. Albo gwlace, albo jestem gwalcony (dzwinie brzmi, ale coz ). Raz mnie wrzuca do meczu, ktory sam moge wygrac i ratio 15.5 a nastepnym razem ledwo z respa wychodze :confused: Nie mam pojecia jak system dobiera graczy, ale robi to w sposob okropny Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 30 marca 2011 Opublikowano 30 marca 2011 i do tego w jednej drużynie 12 a w drugiej 6,zamiast dać po 9. Cytuj
Dark Serge 80 Opublikowano 31 marca 2011 Opublikowano 31 marca 2011 jeebaniutki ... http://www.youtube.com/watch?v=I2D2099_DjM Cytuj
walek 96 Opublikowano 31 marca 2011 Opublikowano 31 marca 2011 No, koles niezly jest... Zauwazylem, ze wiekszosc montage reckon'em jest z PC. Az chcialoby by sie przesunac ten pasek z sensitivy na konsoli jeszcze o kolejne 100%. Obecny max mi nie wystarczal. Jak gralem z niskimi levelami, zauwazylem ze sporo z nich gralo na deafult'owym ustawieniu sensitivy (czyli jakies 30%). Obracanie przy tej czulosci, to masakra... Juz wiem skad te moje rekordy. Mozna w BFBC2 zaimplementowac system punkttacji z COD?... Mozna! Mozna airstrike, buzzkils, tactical nuke w BFBC2?... Mozna! Watch this! http://www.youtube.com/watch?v=kSlzFxbn5B8&feature=related Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 31 marca 2011 Opublikowano 31 marca 2011 Czemu ci wszyscy co tak wymiatają snajperami graja na normal Cytuj
danielskii 155 Opublikowano 31 marca 2011 Opublikowano 31 marca 2011 no i wymienilem KZ3 z powrotem na BC2 mam nadzieje ze nie bede zalowal:) do wieczora panowie! 1 Cytuj
Gość Opublikowano 31 marca 2011 Opublikowano 31 marca 2011 Lepszej wymiany nie mogłeś trafić, niż dostać BF za tego crapiszona. Ostatnio podstawke gramy bo vietnam skończył się na kill'em all ;] Cytuj
Dark Serge 80 Opublikowano 31 marca 2011 Opublikowano 31 marca 2011 no i wymienilem KZ3 z powrotem na BC2 mam nadzieje ze nie bede zalowal:) do wieczora panowie! Mądra decyzja! właśnie do monitora pokazuje kciuk, jak PipBoy Z Twej sygnatury Cytuj
sushilabel 27 Opublikowano 31 marca 2011 Opublikowano 31 marca 2011 Matchmaking jest tragiczny. Albo gwlace, albo jestem gwalcony (dzwinie brzmi, ale coz ). Raz mnie wrzuca do meczu, ktory sam moge wygrac i ratio 15.5 a nastepnym razem ledwo z respa wychodze :confused: Nie mam pojecia jak system dobiera graczy, ale robi to w sposob okropny bez kitu, nie wiem co się dzieje. od dłuższego czasu nie miałem ani razu wyrównanego meczu. albo gnietliśmy przeciwnika tak, że nawet nie miał szansy na dobrego respa albo sami dostawialiśmy bęcki tak, że naginaliśmy walki tylko z bazy 0_o Cytuj
rpgfan 4 Opublikowano 31 marca 2011 Opublikowano 31 marca 2011 50lvl wlasnie wpadl po 408h zbierania punkcikow odpoczynek od nabijania fragow Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 1 kwietnia 2011 Opublikowano 1 kwietnia 2011 Jaka zbieżność,mojemu znajomemu wczoraj też Cytuj
rpgfan 4 Opublikowano 1 kwietnia 2011 Opublikowano 1 kwietnia 2011 A oto i przyklad braku balansu w grze. Drugi bylem Cytuj
MarekZet 2 Opublikowano 1 kwietnia 2011 Opublikowano 1 kwietnia 2011 (edytowane) Matchmaking jest tragiczny. Albo gwlace, albo jestem gwalcony (dzwinie brzmi, ale coz ). Raz mnie wrzuca do meczu, ktory sam moge wygrac i ratio 15.5 a nastepnym razem ledwo z respa wychodze :confused: Nie mam pojecia jak system dobiera graczy, ale robi to w sposob okropny To bolączka BF:BC2 od samego początku. Wczoraj sporo grałem w Vietnama i miałem to samo. Albo robiłem siekę i przypinki zebrane w jednym meczu nie mieściły mi się na ekranie, by zaraz w następnej rundzie skończyć z ratio rzędu 0.25 i 2-3 killami Choć miałem wczoraj kilka miłych niespodzianek. Na przykład w Vantige Point skaczę ze skały na przeciwnika, spadam obok niego i z noża. Myślałem że jak to zwykle nie załapał, więc w szamotaninie robię poprawkę, a tu okazuje się że było ich trzech. Zaliczyłem dwa dog-tagi, dopiero ten trzeci koleżka mnie położył z LKMu Inna miła rzecz to niezwykły, niemal maniakalny upór we wjeżdżaniu w moje miny w wykonaniu drużyny przeciwnej. Zaliczyłem wczoraj ze 30 kill samymi minami Edytowane 1 kwietnia 2011 przez MarekZet Cytuj
mersi 804 Opublikowano 1 kwietnia 2011 Opublikowano 1 kwietnia 2011 A oto i przyklad braku balansu w grze. Drugi bylem Jakiego braku balansu, jak we 4 wbijacie na serva (wszyscy z 50lvl) i potem to zapraszacie znajomych do gry, więc nic dziwnego ze po jednej stronie są prawie same 50lvl a po drugiej mniejsze Cytuj
rpgfan 4 Opublikowano 1 kwietnia 2011 Opublikowano 1 kwietnia 2011 Niestety jak dolaczamy we 4 do byle jakiej gry to efekt jest prawie identyczny. Albo dostajemy w(pipi), albo go spuszczamy. Nawet jak sam wbijam do gry do wrzuca mnie do takich gosci jak Ci po prawej albo do takich jak po lewej. Nie wiem od czego to zalezy. Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 1 kwietnia 2011 Opublikowano 1 kwietnia 2011 Z lewym i innymi miałem grubą potyczkę na kosy na Hill 137 Cytuj
grykom 283 Opublikowano 3 kwietnia 2011 Opublikowano 3 kwietnia 2011 Pytanie nie koniecznie na temat samej rozgrywki... ale jako specjaliście może będziecie potrafili mi doradzić. Gdzie mógłbym w miare tanio zakupić kod VIP? I przy okazji - oglądaliście pudełko od gry? Z tyłu jest napisane - odnośnie kodu vip - "single use code expires April 1, 2011" Cytuj
Gość Opublikowano 3 kwietnia 2011 Opublikowano 3 kwietnia 2011 (edytowane) Jak nie znajdziesz na pchlim targu czy innych aukcjach to z menu gry w sklepie za 36 zeta jest do kupienia. Edytowane 3 kwietnia 2011 przez Gość Cytuj
Gość szpic Opublikowano 3 kwietnia 2011 Opublikowano 3 kwietnia 2011 Pytanie nie koniecznie na temat samej rozgrywki... ale jako specjaliście może będziecie potrafili mi doradzić. Gdzie mógłbym w miare tanio zakupić kod VIP? I przy okazji - oglądaliście pudełko od gry? Z tyłu jest napisane - odnośnie kodu vip - "single use code expires April 1, 2011" kurde a ja nadal mam nie uzyty kod Cytuj
grykom 283 Opublikowano 3 kwietnia 2011 Opublikowano 3 kwietnia 2011 (edytowane) Jeśli ktoś chciałby sprzedać to zapraszam na PW Swoją drogą mam za sobą ponad godzinę gry i muszę powiedzieć, że myślałem że będzie gorzej. Może to dlatego, że gram na monitorze oraz padzie z xbox 360 Edytowane 3 kwietnia 2011 przez grykom Cytuj
walek 96 Opublikowano 4 kwietnia 2011 Opublikowano 4 kwietnia 2011 (edytowane) Dobrze ci idzie, bo przeciwko nam nie grasz Wczesnije byly montage wymiataczy snajperka na PC. Ale jakis blacharz jest w stanie ubic w 40 sek., 9 oponentow (technika quick-scope). Takie skill to tylko na konsolach! http://www.youtube.com/watch?v=w4WYUcqGuLA Edytowane 4 kwietnia 2011 przez walek Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 4 kwietnia 2011 Opublikowano 4 kwietnia 2011 Znowu normal Filmik fajny,ale nie daje odpowiedzi na nic,bo i mi sie zdarzały serie po 10-12 killi pod rząd Cytuj
rpgfan 4 Opublikowano 4 kwietnia 2011 Opublikowano 4 kwietnia 2011 Nie wiem czy komus stad sie zdarza taka sytuacja, ale jakos dziwnie czesto dostaje lucky shoty w leb z pistoletu z bardzo dziwnej odleglosci. Rekord to headshot z polowy mapy z rexa na nelsonie. Montaz fajny, ale nawet ja jestem w stanie dorwac killstreak rzedu 15 jak sie trafia odpowiednio nieogarnieci ludzie Cytuj
Dark Serge 80 Opublikowano 4 kwietnia 2011 Opublikowano 4 kwietnia 2011 No z tymi killstreakami jest różnie - tak jak wczoraj gralismy to wpadł killstreak ok. 30 ;] a QS na konsoli to ciezka sprawa tu raczej Cytuj
walek 96 Opublikowano 4 kwietnia 2011 Opublikowano 4 kwietnia 2011 (edytowane) Znowu normal Filmik fajny,ale nie daje odpowiedzi na nic,bo i mi sie zdarzały serie po 10-12 killi pod rząd W ciagu 40 sekund i snajperka 4x? Poza tym na normalu strzal w klate( z bliska) oraz glowe gwarantuje natychmiastowy zgon, a na HC -to jak ktos napisal wczesniej- kolesia mozna ubic strzelajac w piete. kurde a ja nadal mam nie uzyty kod Ty szpic od miesiecy grasz bez VIP??? Edytowane 4 kwietnia 2011 przez walek Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi