SG1-ZIELU 870 Opublikowano 16 grudnia 2009 Opublikowano 16 grudnia 2009 Super filmik widzę że na tej mapie będzie walka o każdy centymetr ziemi :o . Jestem tylko ciekaw czy deweloper rozwiąże problem nabijania punktów przez apteczki bo to staje się nagminne i irytujące Cytuj
Nemesis 1 268 Opublikowano 17 grudnia 2009 Opublikowano 17 grudnia 2009 Szkoda, że już 21 grudnia nastąpi zamknięcie wersji beta BC2. Został na tylko niecały tydzień zabawy. http://www.ps3site.pl/jeszcze-tylko-tydzien/27743/ Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 17 grudnia 2009 Opublikowano 17 grudnia 2009 Też żałuje bo mimo tego że była to jedna mapka z mnóstwem błędów to bawię się ŚWIETNIE powinni gracze jakąś petycje napisać by przedłużyć Bete chyba że EA planuje zaraz po nowym roku wydać demo Cytuj
Butcher 70 Opublikowano 17 grudnia 2009 Opublikowano 17 grudnia 2009 (edytowane) Swoja droga to beta Battlefield 2 (...) Miazdzy, w mom prywatnym rankingu, MW2 i wszystkie inne pozycje traktujace o wspolczesnym polu walki. To niesamowite, ze grajac w multi, mam wrazenie jakbym gral w singla ... Prawdziwy Modern Warfare ma w nazwie Battlefield ... Ps. Ktos z talentem rezyserskim moze dzieki mapom Battlefield'a, wyrezyserowac scenki rodem z Helikoptera w ogniu. Zgadzam się w 100%. BC2 umożliwia akcje, które momentami dorównują singlowym skryptom MW/MW2 (i nie ma co ukrywać, że duża w tym zasługa Destrukcji 2.0). W sumie cieszę się, że beta się kończy, bo od momentu startu, z BC2 przegrała u mnie KAŻDA gra (poza U2:AT). Wszystkie grzecznie leżą na półce i czekają, aż wygaśnie beta, w którą gram codziennie A kompletnie rozwala na łopaty fakt, że to tylko jedna mapa i jeden tryb. Strach pomyśleć, co będzie gdy w fullu pojawią się mapy w dżungli, śniegu, nad wodą, helikoptery Black Hawk z vulcanem na pokładzie, łodzie motorowe i wiele innych nowości. Ciekawe jest też to, że każdy zdobyty bonus, gadżet, nowa giwera cieszy mnie 100x bardziej niż unlocki w MW2. Być może dlatego, że wszystko zdobywane jest podczas rewelacyjnych walk, wymaga prawdziwej, drużynowej pracy i główkowania, a nie polega tylko na umiejętności kampienia, nabijania killstreaków, dokładania sobie kolejnych z d.upy gadżetów (żeby oszukać inne gadżety) i wyrobionego skurczu palca... Edytowane 17 grudnia 2009 przez Butcher Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 17 grudnia 2009 Opublikowano 17 grudnia 2009 To w grze sa takie akcje jak na ostanim trailerze? Glowna bolaczka poprzedniego BFa bylo to ze w walkach malo osob uczestniczylo (w sumie tez tylko 24 graczy bylo, teraz 2x wiecej prawie) Cytuj
mersi 804 Opublikowano 17 grudnia 2009 Opublikowano 17 grudnia 2009 Wczoraj przyczepiłem 2x C4 do Hammera i wjechałem do bazy. Widze 2 czołgi obok siebnie a na dodatek typków co je naprawiają, a ja tylkko wyskakuje z auta i patrze jak hammer jedzie w ich strone, gdy sie już zbliżył aktywuje c4 i BUM!!! powyżej 500 pointsów mi wpadło No i jeszcze można "rozjeżdżać" typków helikopterkiem, tylko że nie może cie wtedy zobaczyć Butcher będzie coś o Bad Company 2 w najnowszym numerze? Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 17 grudnia 2009 Opublikowano 17 grudnia 2009 Ehhh szkoda,że nie było mi dane zagrać w betę BF BC 2 Liczę,że przed premierą wyjdzie jakieś demko Cytuj
Butcher 70 Opublikowano 17 grudnia 2009 Opublikowano 17 grudnia 2009 (edytowane) Butcher będzie coś o Bad Company 2 w najnowszym numerze? Tylko wrażenia z bety. Na listopadowym pokazie w Londynie, EA sprzedało nam szczątkowe info odnośnie singla, a do tego narzuciło embargo (w sumie nie było nawet na co ). Widziałem trailer z BHawkiem i vulcanem, była dżungla, i fajna demolka - czyli to co już wiadomo Edytowane 17 grudnia 2009 przez Butcher Cytuj
Jakim 1 791 Opublikowano 17 grudnia 2009 Opublikowano 17 grudnia 2009 Jak sie dżungla prezentuje? Cytuj
jaca71 4 Opublikowano 17 grudnia 2009 Opublikowano 17 grudnia 2009 Scorp1on,akcje są filmowe czasem,rozpierducha jest konkretna.Oczywiście nie cały czas,zależy od gry,ale niektóre akcje sie zapamiętuje,ja w innych fps-ach czegoś takiego nie widziałem. Cytuj
Butcher 70 Opublikowano 17 grudnia 2009 Opublikowano 17 grudnia 2009 Efektownie - nie jest to ofkoz poziom Uncharted, ale do wczuty w FPSie wystarczy z nawiązką Poza tym 90% Graczy za sprawą akcji, dynamiki i Destrukcji 2.0 nie będzie zwracać uwagi na jakość drzewek i krzaczków, ale immersja ze światem gry dzięki nim będzie zapewniona. Cytuj
tomci23 55 Opublikowano 17 grudnia 2009 Opublikowano 17 grudnia 2009 Wiadomo coś więcej na temat map czy będzie jakaś w zimowej scenerii ? Cytuj
Butcher 70 Opublikowano 17 grudnia 2009 Opublikowano 17 grudnia 2009 (edytowane) Będzie bankowo, bo grałem już na takiej jeszcze na pokazie w Kolonii. Genialny klimacik z bielą dookoła... Zresztą jeden z pierwszych trailerów BC2 pokazywał zimową akcję w multi - ten rajd na wioskę, zadyma z heli, po której kamera się oddala między góry, a nad głowami drużyny nagle pokazują się zielone ksywy Graczy... Edytowane 17 grudnia 2009 przez Butcher Cytuj
oTOMo 19 Opublikowano 17 grudnia 2009 Opublikowano 17 grudnia 2009 Z tego co kojarzę to zapowiadają, że konflikt, o którym opowiada ta gra rozgrywa się również w Andach (i chyba na Alasce, pewny nie jestem) więc raczej tak. Dodatkowo jeden z trailerów dział się w zimie (albo wysokich górach). Cytuj
Szymek 1 048 Opublikowano 17 grudnia 2009 Opublikowano 17 grudnia 2009 (edytowane) jedna jest..było ją widać na pierwszych filmikach z gry... p.s w Ameryce Południowej bodajże Edytowane 17 grudnia 2009 przez Szymek_PL_ Cytuj
mersi 804 Opublikowano 17 grudnia 2009 Opublikowano 17 grudnia 2009 Fajnie by było jakby DICE dało chociaż jedną małą mapkę gdzie akcja działa by sie w nocy noktowizor był by wtedy rzeczą niezbędną. No i jeszcze dziwi mnie brak LORNETKI np. w takiej klasie jak Recon. Snajper bez lornetki to jak żołnierz bez karabinu :potter: Cytuj
Szymek 1 048 Opublikowano 17 grudnia 2009 Opublikowano 17 grudnia 2009 (edytowane) Fajnie by było jakby DICE dało chociaż jedną małą mapkę gdzie akcja działa by sie w nocy noktowizor był by wtedy rzeczą niezbędną. No i jeszcze dziwi mnie brak LORNETKI np. w takiej klasie jak Recon. Snajper bez lornetki to jak żołnierz bez karabinu :potter: A mi się marzy Oasis (pustynia) z BD1..może być nawet w płatnym DLC Edytowane 17 grudnia 2009 przez Szymek_PL_ Cytuj
tomci23 55 Opublikowano 17 grudnia 2009 Opublikowano 17 grudnia 2009 Faktycznie był trailer Battlefield Bad Company 2 Squad Story i tam była pokazana jakaś wioska górska czy coś w tym stylu Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 17 grudnia 2009 Opublikowano 17 grudnia 2009 Ta śnieżna mapa jak dla mnie zarządzi,właśnie takiego urozmaicenia zabrakło w K2 by mnei na dłuzej przykuć do gry. Cytuj
walek 96 Opublikowano 17 grudnia 2009 Opublikowano 17 grudnia 2009 Wiadomo coś więcej na temat map czy będzie jakaś w zimowej scenerii ? Masz tutaj zimowa mape, ktora i tak pewnie w finalnej fazie bedzie wygladala inaczej: http://www.youtube.com/watch?v=xbYwVyaoNZk Wywiad z czerwca, a dopiero teraz to widze ... Do momentu ukazania sie bety Battlefield 2, ta gra nawet nie miescila sie w mojej Top 30 Cytuj
mersi 804 Opublikowano 18 grudnia 2009 Opublikowano 18 grudnia 2009 (edytowane) http://www.gametrailers.com/video/squad-deathmatch-battlefield-bad/60101 nowy gameplay, squad deathmatch w dżungli Edytowane 18 grudnia 2009 przez Merson Cytuj
Szymek 1 048 Opublikowano 18 grudnia 2009 Opublikowano 18 grudnia 2009 bardzo ciekawie zapowiada się ten tryb Cytuj
oTOMo 19 Opublikowano 18 grudnia 2009 Opublikowano 18 grudnia 2009 http://www.gametrailers.com/video/squad-deathmatch-battlefield-bad/60101 nowy gameplay, squad deathmatch w dżungli Ot, i fani klepania fragów będą mieli tryb dla siebie. Mnie osobiście nie zachwycił ten teren, jakoś piasek, pył i brud walający się po ulicach miasta w becie zrobił na mnie większe wrażenie. Ale tryb rozgrywki na tej mapie może być fajnie oczyszczający po taktycznych rozgrywkach w conquest. Cytuj
tomci23 55 Opublikowano 18 grudnia 2009 Opublikowano 18 grudnia 2009 (edytowane) Ciekawe jak będzie z komunikacje bo swoich kompanów których ma się w składzie słychać ale resztę ekipy już nie Wiadomo coś na temat wersji PL będzie wogóle ? Edytowane 18 grudnia 2009 przez tomci23 Cytuj
Szymek 1 048 Opublikowano 18 grudnia 2009 Opublikowano 18 grudnia 2009 (edytowane) Ciekawe jak będzie z komunikacje bo swoich kompanów których ma się w składzie słychać ale resztę ekipy już nie Wiadomo coś na temat wersji PL będzie wogóle ? osobiście liczę iż EA idąc z duchem czasu i patrząc jakie tytuły lokalizują nie wyobrażam sobie aby nie było polskiej wersji BD2 Edytowane 18 grudnia 2009 przez Szymek_PL_ Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi