Scorp1on 8 Opublikowano 19 grudnia 2009 Opublikowano 19 grudnia 2009 Ciekawe jak będzie z komunikacje bo swoich kompanów których ma się w składzie słychać ale resztę ekipy już nie Wiadomo coś na temat wersji PL będzie wogóle ? Chesz miec Padlinozerce, Przypadkowe Lezenie, itp w menu gry? Na PC kiedys przetlumaczyli gre na siec - ETQW, te teksty typu "potrzebuje amunicji", "granat" byly smiesznie i zenujace jednoczesnie Cytuj
tomci23 55 Opublikowano 19 grudnia 2009 Opublikowano 19 grudnia 2009 Ciekawe jak będzie z komunikacje bo swoich kompanów których ma się w składzie słychać ale resztę ekipy już nie Wiadomo coś na temat wersji PL będzie wogóle ? Chesz miec Padlinozerce, Przypadkowe Lezenie, itp w menu gry? Na PC kiedys przetlumaczyli gre na siec - ETQW, te teksty typu "potrzebuje amunicji", "granat" byly smiesznie i zenujace jednoczesnie Chyba nie chcesz mi powiedzieć że każda polonizacja jest równie żenująca jak polonizacja LEM-u Cytuj
/Kradz!ej/ 0 Opublikowano 20 grudnia 2009 Opublikowano 20 grudnia 2009 Ciekawe jak będzie z komunikacje bo swoich kompanów których ma się w składzie słychać ale resztę ekipy już nie Wiadomo coś na temat wersji PL będzie wogóle ? Chesz miec Padlinozerce, Przypadkowe Lezenie, itp w menu gry? Na PC kiedys przetlumaczyli gre na siec - ETQW, te teksty typu "potrzebuje amunicji", "granat" byly smiesznie i zenujace jednoczesnie A co jest śmiesznego i żenującego w "potrzebuję amunicji" i "granat"? Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 20 grudnia 2009 Opublikowano 20 grudnia 2009 Panowie nie ma co się spierać Osobiście nie widzę sensu w tego rodzaju gier polonizacji. Przecież to nie "Heavy Rain" w którym brak polonizacji może być dużym problemem u osób które nie znają bardzo dobrze języka angielskiego Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 20 grudnia 2009 Opublikowano 20 grudnia 2009 http://www.youtube.com/watch?v=YU4tWYFdsno http://zagraceni.pl/polonizacja-mw2-podwojna-porazka Jedynie fani by przetlumaczyli to sensowie a nie tlumacze ktorzy maja slowo i musza je przetlumaczyc, np. pojazd z Halo Warthog przetlumaczono na Guzca, Grunty na Trepy. Dlatego nie dla tlumaczenia, wystarczy ze tlumaczenie COD MW2 wyszlo zenujace Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 20 grudnia 2009 Opublikowano 20 grudnia 2009 "Twoja postać leży na ziemi możesz poczekać aż medyk cię reanimuje..." Mam nadzieję że pre-order który zamówiłem nie będzie oznaczony znaczkiem PL Cytuj
Gość szpic Opublikowano 20 grudnia 2009 Opublikowano 20 grudnia 2009 beta sie skonczyla czy tylko ja mam problemy z dolaczeniem do gry ? Cytuj
Black medusa 2 Opublikowano 20 grudnia 2009 Opublikowano 20 grudnia 2009 Brak problemów, można grać... Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 20 grudnia 2009 Opublikowano 20 grudnia 2009 właśnie skończyłem grać. Problemy są tylko z wbiciem się do gry tak od 2 dni. Jestem tylko ciekaw czy można grać do dzisiaj o 24 czy do jutra bo jeszcze muszę zdobyć z 10.000 pkt Cytuj
Arkady 1 008 Opublikowano 20 grudnia 2009 Opublikowano 20 grudnia 2009 Kurde, ludzie to jednak wariaci, to tylko beta, a są tacy co mają 30-40 level :biggrin: Ja doszedłem do 13, wolę poczekać do pełnej wersji, bo statystyki i tak się skasują. Mam czas do marca, aby skończć co ciekawsze gry, bo później to tylko Bad Company 2 Cytuj
Szymek 1 048 Opublikowano 20 grudnia 2009 Opublikowano 20 grudnia 2009 Kurde, ludzie to jednak wariaci, to tylko beta, a są tacy co mają 30-40 level :biggrin: Ja doszedłem do 13, wolę poczekać do pełnej wersji, bo statystyki i tak się skasują. Mam czas do marca, aby skończć co ciekawsze gry, bo później to tylko Bad Company 2 a może niektórzy bardzo lubią Battlefilda i wola pograć w betę niż męczyć inne tytuły sam dobiłem do 25 lvl i pewnie dobiłbym wyżej gdybym miał taką możliwość..liczę, że demko da nam możliwość sprawdzenia innych trybów Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 20 grudnia 2009 Opublikowano 20 grudnia 2009 Ja mam 26 level ale odpuściłem by nie psuć sobie zabawy w marcu. Cytuj
mersi 804 Opublikowano 20 grudnia 2009 Opublikowano 20 grudnia 2009 (edytowane) Jest już nawet jeden taki co ma 50 level, jakiś no-life btw. wczoraj jako defenders udało mi sie dostać na respa atakujących na początku rundy czołgiem, w kącie mapy zauważyłem 4(!) typków co zaczęli se nabijać punkty (2 strzela w powietrze a drudzy rzucają ammo). Oczywiście w te kółko graniaste strzeliłem z czołgu i po nabijaczach +300 z groszami wpadło Edytowane 21 grudnia 2009 przez Merson Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 21 grudnia 2009 Opublikowano 21 grudnia 2009 W te levele co nie których bym był sceptyczny ponieważ nie raz widziałem osoby które miały już 36 level schowane gdzieś i nabijające sobie punkty tyczy się to medyków i atakujących. Choć uczciwie trzeba powiedzieć że nie wszyscy z takimi levelami to praktykują. Sam mam 25 level najpierw snajperem a ostatnio enginer. Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 21 grudnia 2009 Opublikowano 21 grudnia 2009 Ja 80% gry grałem inżynierem,ponad to 104 kos nie da się zrobić kampiąc Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 21 grudnia 2009 Opublikowano 21 grudnia 2009 mam pytanie jak otworzyć spadochron? Cytuj
TakeshiX 50 Opublikowano 21 grudnia 2009 Opublikowano 21 grudnia 2009 mam pytanie jak otworzyć spadochron? pociągnij za linkę :potter: naciskaj skok [domyślnie X] w powietrzu działa jeszcze dziś beta ? Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 21 grudnia 2009 Opublikowano 21 grudnia 2009 mam pytanie jak otworzyć spadochron? pociągnij za linkę :potter: naciskaj skok [domyślnie X] w powietrzu działa jeszcze dziś beta ? Działa,czemu miała by nie działać? Cytuj
Butcher 70 Opublikowano 21 grudnia 2009 Opublikowano 21 grudnia 2009 Bo w/g wielu znaków 21.12 to ostatni jej dzień... oby, bo na półce mam już kilka zakurzonych gier... Cytuj
przegraj_kowal 0 Opublikowano 21 grudnia 2009 Opublikowano 21 grudnia 2009 No własnie,niech juz sie konczy bo mam zaleglosci w innych grach przez ta glupia bete Wczoraj gralem caly dzien,przez wiekszosc czasu bylo nas jakies 80% Polakow w naszej ekipie.Gralo sie super,bo mielismy hs-y i dopiero po partyjce ze zorganizowana banda widac,jaki potencjal tkwi w tej grze.Z reszta najlepszym dowodem na jej grywalnosc jest to,ze coniektorzy maja po kilkadziesiat godzin juz wyrobione z BC2,a to tylko jeden tryb na jednej mapie. Cytuj
TakeshiX 50 Opublikowano 21 grudnia 2009 Opublikowano 21 grudnia 2009 Bo w/g wielu znaków 21.12 to ostatni jej dzień... oby, bo na półce mam już kilka zakurzonych gier... czyli 21.12 włącznie, fajno - zdążę się jeszcze trochę więcej pobawić wczoraj odblokowanym Barrett'em M95 : na ostatnim punkcie obrony [i nie tylko ale tam najlepiej] można nim zdejmować obrońców w budynku przez te takie metalowe płyty Cytuj
Szymek 1 048 Opublikowano 21 grudnia 2009 Opublikowano 21 grudnia 2009 zabijacie jednym strzałem ze snajperki?? bo była o tym mowa, że jest taka możliwość po odblokowaniu jednego z perków Cytuj
TakeshiX 50 Opublikowano 21 grudnia 2009 Opublikowano 21 grudnia 2009 zabijacie jednym strzałem ze snajperki?? bo była o tym mowa, że jest taka możliwość po odblokowaniu jednego z perków tak ... headshot'em :potter: - nawet M95 mimo max dmg w statystykach nie zabija jednym strzałem : w starciu 1vs1 ze "świeżym" gościem zdjąłem mu jednym strzałem 97% [na killcam'ie wyświetliło mi że zostało mu 3%] ; był bez perka z pancerzem ... Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 21 grudnia 2009 Opublikowano 21 grudnia 2009 Ja tam się nie cieszę choć to prawda że parę tytułów się kurzy, bo jedynie co mogło mnie oderwać od Bety to np. brak neta tak jak to było wczoraj Jedyną osobą która będzie zadowolona to moja Żonka która jeszcze nie wie o pre-orderze Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi