Skocz do zawartości

Battlefield Bad Company 2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ciekawe jak będzie z komunikacje bo swoich kompanów których ma się w składzie słychać ale resztę ekipy już nie

Wiadomo coś na temat wersji PL będzie wogóle ?

Chesz miec Padlinozerce, Przypadkowe Lezenie, itp w menu gry? Na PC kiedys przetlumaczyli gre na siec - ETQW, te teksty typu "potrzebuje amunicji", "granat" byly smiesznie i zenujace jednoczesnie

Opublikowano

Ciekawe jak będzie z komunikacje bo swoich kompanów których ma się w składzie słychać ale resztę ekipy już nie

Chesz miec Padlinozerce, Przypadkowe Lezenie, itp w menu gry? Na PC kiedys przetlumaczyli gre na siec - ETQW, te teksty typu "potrzebuje amunicji", "granat" byly smiesznie i zenujace jednoczesnie

Chyba nie chcesz mi powiedzieć że każda polonizacja jest równie żenująca jak polonizacja LEM-u

Opublikowano

A co jest śmiesznego i żenującego w "potrzebuję amunicji" i "granat"?

Opublikowano

beta sie skonczyla czy tylko ja mam problemy z dolaczeniem do gry ?

Opublikowano

Kurde, ludzie to jednak wariaci, to tylko beta, a są tacy co mają 30-40 level :biggrin: Ja doszedłem do 13, wolę poczekać do pełnej wersji, bo statystyki i tak się skasują. Mam czas do marca, aby skończć co ciekawsze gry, bo później to tylko Bad Company 2 :)

Opublikowano

Kurde, ludzie to jednak wariaci, to tylko beta, a są tacy co mają 30-40 level :biggrin: Ja doszedłem do 13, wolę poczekać do pełnej wersji, bo statystyki i tak się skasują. Mam czas do marca, aby skończć co ciekawsze gry, bo później to tylko Bad Company 2 :)

a może niektórzy bardzo lubią Battlefilda i wola pograć w betę niż męczyć inne tytuły :P sam dobiłem do 25 lvl i pewnie dobiłbym wyżej gdybym miał taką możliwość..liczę, że demko da nam możliwość sprawdzenia innych trybów

Opublikowano (edytowane)

Jest już nawet jeden taki co ma 50 level, jakiś no-life :teehee:

btw. wczoraj jako defenders udało mi sie dostać na respa atakujących na początku rundy czołgiem, w kącie mapy zauważyłem 4(!) typków co zaczęli se nabijać punkty (2 strzela w powietrze a drudzy rzucają ammo). Oczywiście w te kółko graniaste strzeliłem z czołgu i po nabijaczach :D +300 z groszami wpadło

Edytowane przez Merson
Opublikowano

W te levele co nie których bym był sceptyczny ponieważ nie raz widziałem osoby które miały już 36 level schowane gdzieś i nabijające sobie punkty tyczy się to medyków i atakujących. Choć uczciwie trzeba powiedzieć że nie wszyscy z takimi levelami to praktykują. Sam mam 25 level najpierw snajperem a ostatnio enginer.

Gość Zaqair
Opublikowano

mam pytanie jak otworzyć spadochron?

pociągnij za linkę :potter:

naciskaj skok [domyślnie X] w powietrzu

działa jeszcze dziś beta ?

Działa,czemu miała by nie działać?

Opublikowano

No własnie,niech juz sie konczy bo mam zaleglosci w innych grach przez ta glupia bete ;) Wczoraj gralem caly dzien,przez wiekszosc czasu bylo nas jakies 80% Polakow w naszej ekipie.Gralo sie super,bo mielismy hs-y i dopiero po partyjce ze zorganizowana banda widac,jaki potencjal tkwi w tej grze.Z reszta najlepszym dowodem na jej grywalnosc jest to,ze coniektorzy maja po kilkadziesiat godzin juz wyrobione z BC2,a to tylko jeden tryb na jednej mapie.

Opublikowano

Bo w/g wielu znaków 21.12 to ostatni jej dzień... oby, bo na półce mam już kilka zakurzonych gier... :rolleyes:

czyli 21.12 włącznie, fajno - zdążę się jeszcze trochę więcej pobawić wczoraj odblokowanym Barrett'em M95 : na ostatnim punkcie obrony [i nie tylko ale tam najlepiej] można nim zdejmować obrońców w budynku przez te takie metalowe płyty :teehee:

Opublikowano

zabijacie jednym strzałem ze snajperki?? bo była o tym mowa, że jest taka możliwość po odblokowaniu jednego z perków

tak ... headshot'em :potter: - nawet M95 mimo max dmg w statystykach nie zabija jednym strzałem : w starciu 1vs1 ze "świeżym" gościem zdjąłem mu jednym strzałem 97% [na killcam'ie wyświetliło mi że zostało mu 3%] ; był bez perka z pancerzem ...

Opublikowano

Ja tam się nie cieszę choć to prawda że parę tytułów się kurzy, bo jedynie co mogło mnie oderwać od Bety to np. brak neta tak jak to było wczoraj :) Jedyną osobą która będzie zadowolona to moja Żonka :rolleyes: która jeszcze nie wie o pre-orderze :diablo: