Skocz do zawartości

Battlefield Bad Company 2

Featured Replies

• Odpowiedzi 6,7 tys.
  • Wyświetleń 634,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• beka z tej gry i black opsow. jak sie biegnie w battlfieldzie to tylko tupanie slychac TUP TUP TUP. ta snajperka to jakas porazka. ludzie grajacy w bc2 to noskillowcy ktorzy rekompensuja to sobie mowi

• To z tego że polska społeczność CoD zdążyła się już zorientować że tryby HC sprzyjają słabszym graczom. Widocznie teraz czas na BF community hehe. Co do tej sytuacji którą podałeś to nie jest to żade

• dobre dobre - lubię takich kozaków. Ja też mam reguły, tylko trochę bardziej rygorystyczne: - jak grasz ze mną masz obowiązek dobrze się bawić - wolno kląć i opowiadać historie z życia wzięte - jak

Opublikowano

xD

to już taniej by wyszło jakbyś Ty mu te pieniądze pocztą wysłał.

Opublikowano

pewnie nie wie ze kod mozna poslac mailem xD

Opublikowano

Właśnie to mu proponowałem. Wpłacam kasę, kod wysyła mailem i wszystko trwa 5 min. Nie dam 13,50 za wysyłkę papierka, to jakieś jaja. No i dziwne, że nikt z rodziny/znajomych nie ma konta bankowego. Ludzie... XXI wiek!

Dlatego pytam szanownych Forumowiczów, może ktoś ma kod (i konto w banku) :)

Wyjdzie na to, że taniej wyjdzie sprzedać grę i kupić w folii, nową z kodem :huh:

Opublikowano

Albo znalezc sobie znajomego w Bartoszycach. Ja mam jednego, ale akurat siedzi w Hiszpanii to nie pomoze.

Opublikowano

Jutro kupuję znów BC2 może magia wróci :)

przestawienie na bc2 chwile ci zajmie,wiec sie od razu nie denerwuj. moje 4 pierwsze mecze to bylo ratio 0.5 i mniej.

Opublikowano

Ok pograłem po ogromnej przerwie chwilę i powiem jedno Walić BF3 !!! Magia Wróciła :),

Dziś wieczorem wracam do gry do późnych godzin więc zapraszam

Opublikowano

Ok pograłem po ogromnej przerwie chwilę i powiem jedno Walić BF3 !!! Magia Wróciła :),

Dziś wieczorem wracam do gry do późnych godzin więc zapraszam

Nie do takich późnych, już Cię nie ma na PSN;) W każdym razie kodzik od Ciebie przyjęło.

Od jutra zaczynam się cieszyć "pełną wersją". Tylko trzeba się podszkolić, bo na razie to mogę sobie co najwyżej wstydu narobić;)

Opublikowano

W Bad Company wiekszosc ludzi miala podobna do mojej - 'gramy dzisiaj dluzej' konczylo sie na 3 xD

Opublikowano

Kurde już zapomniałem jak ciężko i mozolnie wbija się levele w BC2 :). Nie to co BF3 tam to leci jak szalone

Też chyba dziś pogram w BC2...

Aha... Dla mnie przesiadka z BF3 na BC2 to sama przyjemność - precyzja celowania, brak input laga - jakby wskoczyć w ulubione, dopasowane buty :)

Opublikowano

Tak ale pilotowanie heli to istna masakra, nie zrozumcie mnie źle ale jak przesiadałem się z BC2 na BF3 to miałem wrażenie że w tym drugim jest trudniejszy pilotaż teraz mam na odwrót :). Widać jak odmienne jest prowadzenie heli w tych tytułach.

Wczoraj grałem popołudniu i mieliśmy pełne składy :) sama przyjemność z grania i te rozmowy przez HS :) Miód

Opublikowano

W BC2 wystarczy wprowadzić heli w ruch kulisty i krążyć nad bazą.W BF3 trzeba kontrolować przechyły lewo,prawo i wysokość.

Opublikowano

Chcialem uzywke kupic, ale nie widze na PS Store VIP pass. CZy z poziomu gry mozna to sciagnac?

Opublikowano

Tak, w sklepiku z poziomu gry jest możliwość kupienia VIP Code.

Opublikowano

A ile kosztuje?

Upadte:

Dobra, juz mam. Sciagam tego wielkiego patcha, i welcome back BFBc2. Arivederci BF3... :)

Edytowane przez walek

Opublikowano

Odzyskałem od kumpla BC2 i wracam na stare śmieci :) Zobaczymy, czy klimacik pozostał.

Opublikowano

Czytam post Roziego,mysle odpale sprawdze(nawet zagralem przeciwko niemu),wsiaklem do drugiej w nocy dla czlowieka ktory kladzie sie dziennie o 21 30 to nie lada wyczyn :-) Wrocila stara magia, w Bf3 gra sie bo gra ,tutaj jest czysta przyjemnosc a ten zayebiscie dzialajacy voicechat,ubil mnie koles mowie do kumpla "za toba" on sie odrazu odwraca puff i kill.

Raz mnie wyrzucilo z gry i kumpla w tym samym momencie,dwa mecze po 4 osoby(CQ) na Rushu juz lepiej zaczyna sie po 3/4 osoby ale pozniej juz ladnie po 12.

Opublikowano

Widzę że coraz więcej prawdziwych graczy wraca :)

A jak poznajesz prawdziwego od nie prawdziwego ? :P

Opublikowano

Ja tam nie wiem, po tych godzinach w bf3 nie moge sie przyzwyczaic do BC2. jakos wolniej sie gra xD

Opublikowano

Wolniej i bardziej sztywno. A największa czułość jest o wiele mniejsza niż w trójce.