Skocz do zawartości

Battlefield Bad Company 2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Litwin wraca,ale do piątku nie ma ochoty w nic grać,bo go Bf3 wymęczył.Magia wróciła :P Szkoda tylko ze lagi straszne,ale 12 blach ściągniętych :P

Edytowane przez Litwin25
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Ja za cholere nie moge sie przyzwyczaic z powrotem do BC2. Gra jest niewiarygodnie slamazarna, fizyka niczym z ksiezyca, a gdy wciskam L1 to trwa to bardzo dlugo. POza tym za duzo nawykow z BF3. :)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Gramy panowie w Bad Company 2, jutro tak kolo godziny 20 lub 21? Mozemy pograc 2-3 godzi, a potem wrocic do Bf3. :) Dzisiaj zagralem sobie, i troche magi wrocilo. Kocham snajperki w tej grze. :)

• 2 miesiące temu...
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

Czy ktoś jeszcze grywa w BC2? :)

Po dłuuuugiej przerwie odpaliłem kilka dni temu i, nie będę oryginalny, magia wróciła :) Całkiem sporo ludzi na serwerach, i to nie jakichś randomów, ale fajnych składów. To sadzenie między oczy ze Spasa, świst Gola i przemykanie bokami mapy w grupie gdzie każdy jest inną klasą i się uzupełniamy, ech... wspomnienia ;) Jakby ktoś planował powrót to msg :)

Opublikowano

Eeej, przełóżmy na pojutrze, co? Swoją kopię pożyczyłem kumplowi i dopiero najwcześniej na wtorek mogę ja odzyskać (a pół roku myślałem, że sprzedałem na allegro, dopiero jak kumpel sam mi przypomniał to zajarzyłem, że mu pożyczałem hehe)

Opublikowano (edytowane)

Jutro, pojutrze, popojutrze, nałogu wracaj ;)

No i było fajno ;) W niektórych momentach taki speed-run się zrobił, że człowiek nie zdążył dobiegnąć do M-Coma a on już zniszczony ;) Tylko coś mi headset chyba nie działa :/

Edytowane przez Rudiok
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Ja też sobie odswiezylem BC2 i aż mi się lezka w oku zakrecila. Wszystkie wspomnienia wróciły. Szkoda tylko, że na xboxie jeszcze nie udało mi się trafić na pełny serwer i przez to trochę boje się kupować Vietnama (no chyba, że to właśnie w niego gra większość). Ogólnie wolałbym, żeby BF3 nie wychodził na tej generacji i żeby każdy grał w najlepsze BC2

• Plusik 1
Gość Szprota
Opublikowano

Grają ludzie na serwerach? Nie ma problemu ze znalezieniem meczu? Tak zastanawiam czy nie kupić BBC2 na PS3...

Opublikowano (edytowane)

no ja jakoś wczoraj grałem 12 vs 12 w conquesta na normalu bo na hardcorze ciężko o większą ilość osób. Kupuj Lionel, ludzie zawsze sie znajdą

Edytowane przez grabipl
Gość Zaqair
Opublikowano

Ja też sobie odswiezylem BC2 i aż mi się lezka w oku zakrecila. Wszystkie wspomnienia wróciły. Szkoda tylko, że na xboxie jeszcze nie udało mi się trafić na pełny serwer i przez to trochę boje się kupować Vietnama (no chyba, że to właśnie w niego gra większość). Ogólnie wolałbym, żeby BF3 nie wychodził na tej generacji i żeby każdy grał w najlepsze BC2

Vietnam jeszcze przed premiera bf3 byl pusty. Naprawde zadko trafialy sie pelne serwery.

• 5 tygodni później...
Opublikowano

Tylko zapytam, dodatki do dwojki Vietnam i cos tam jeszcze dostepne tylko przez PSN czy wyszla jakas edycja, ktora ma je na plycie?

Tylko psn,jest edycja Ultimate ale z tego co wiem dostajesz kod.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Takie głupie pytanie: otóż swoją kopię BC2 sprzedałem ale chcę ponownie wrocic do tej gry. Czy mogę kupic uzywkę bez kodu? Chodzi mi o to czy jesli kupię grę to ta "zobaczy" mój stary kod na online który leży sobie gdzies na dysku PS3? Plus dodatki oczywiście;).

Gość suteq
Opublikowano

Z tego co wiem, to kod jest przypisywany do konta, tak jak na XBL i nawet po x przerwy powinieneś normalnie móc grać.