Boomcio 4 045 Opublikowano 17 maja 2021 Opublikowano 17 maja 2021 12 minut temu, Pupcio napisał: (...)Może mam wasze blachy bo swego czasu latałem z nożem jak poyebany Taak... Cytuj
schabek 5 334 Opublikowano 18 maja 2021 Opublikowano 18 maja 2021 Odpalilem sobie na xsx po nie wiem, 7 czy 8 latach sprawdzic czy w to jeszcze da sie grac. 3 godziny minely nie wiem kiedy Nadgra, nadmultiplayer, 11/10 i serduszko. Nic przez te lata od premiery tego sztosa nad sztosy lepszego sie nie pokazalo na konsolach w temacie multiplayera i niech nawet nikt nie probuje handlowac bo nie ma z czym. Wszystko co po tym bylo juz tylko marna proba kopiowania mesjasza fpsow, wszystko co przed tym gownem obesranym. Ludzi juz troche malo co ale caly czas da sie pograc, pod wzgledem gameplayu nie postarzala sie ani o dzien, zapomnialem juz co i jak ale po 5min czulem sie jak w domu. Ehhhh perla w koronie generacji PS360 1 3 Cytuj
Pupcio 18 410 Opublikowano 21 maja 2021 Opublikowano 21 maja 2021 Przez te wasze yebane wspominki gram w piątek wieczór w 2021 roku w bc2 na obesranym ps3 jest zajebiście tylko nie ma już mojej ekipy Cytuj
Plugawy 3 682 Opublikowano 21 maja 2021 Opublikowano 21 maja 2021 Godzinę temu, Pupcio napisał: Przez te wasze yebane wspominki gram w piątek wieczór w 2021 roku w bc2 na obesranym ps3 jest zajebiście tylko nie ma już mojej ekipy Nie ma się czego wstydzić. Ja czasem zapuszczam sobie boty w KZ3 po tym jak serwery zamknęli, łezka w oku sie kreci, bo super sie grało z ekipą. A jak mam ochotę polatać helikopterem to BF3 iidzie w ruch. Cytuj
Pupcio 18 410 Opublikowano 21 maja 2021 Opublikowano 21 maja 2021 W killzonika 2 też bym pograł z ziomeczkami Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi