Skocz do zawartości

Battlefield Bad Company 2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

beta była tylko na PS3 więc bym sie nie zdziwił jak będziemy musieli czekać jeszcze tydzień na demko <_< może to jest jakaś rekompensata za to że xboksiarze nie mogli w nią pograć i dostają pierwsi demko

Edytowane przez Merson
Opublikowano

Gdzie widzisz jakieś informacje o jakimś kodzie i demie?

W najnowszym numerze psx extreme :)

Opublikowano (edytowane)

hmm, pamiętajcie, że dziś pojawiła się beta na PC - kto ma maszynę dobrą może się pobawić, tylko trzeba znaleźć działający link do ściągnięcia klienta ;) jak będę to miał to jakoś wytrzymię do następnego czwartku

edit: zapomniałem, że do bety na pc potrzebny jest klucz z preordera :/

Edytowane przez oTOMo
Opublikowano

edit: zapomniałem, że do bety na pc potrzebny jest klucz z preordera :/

Nie jest, klucze rozdawane z w internecie ^_^

to gdzie mozna takie klucze dostac?

bo szukam i nic.

Opublikowano

Demo akurat jest z wersji na Xbox360 (dlatego tak plynie to chodzi :)). U kumpla widzialem bete na PC, i "feeling" jest zupelnie inny, niz na konsolach. Niby to samo, ale odczucia sa inne. Poza tym Beta cierpi na przypadlosc gier PeCetowych, czyli-jak to nazywam- "rwący sie obraz"- i tu nie chodzi o fps'y (kolega ma dobry sprzet, niedawno kupil karte graficzna za 1000 zeta). Nie wiem skad sie to bierze, ale na Piecach gry nie maja takiej plynnosci, jak na konsolach. I jeszcze jedno, dziwnie to wyglada na 19 calach. 8)

Opublikowano

Grałem wczoraj w betę na PC i powiem szczerzę wolę betę na PS3. Straszne Lagi, problem z wbiciem się na serwer ( ale na Ps3 też to było). No i graficznie lepiej mi pasuję na PS3, inny feeling gry.

Opublikowano (edytowane)

Dokładnie na ps3 grało mi się dużo lepiej poza tym mam wrażenie że beta konsolowa wyglądała nieco lepiej.Do tego dochodzi jeszcze słaba optymalizacja ; /...Czekam na czwartkowe demo bo na piecu raczej nie będę już grał.

Edytowane przez Maggort
Opublikowano

Ciekawe jak bardzo sie roznia tematy tutaj i w dziale 360.

tutaj prawie kazdemu sie ta gra bardzo podoba i nie moze sie doczekac.

na 360 3/4 marudzi ze mW 2 lepszy :)

Opublikowano (edytowane)

MW2 to najpopularniejsza gra na Live'ie i BC2 będzie ciężko to zmienić. Ja przygodę z Battlefieldem zacząłem jeszcze na PC od BF2, więc cieszy mnie ten powrót do korzeni BC2 (defibrylator, blackhawk :thumbsup: ).

Edytowane przez jarken