Opublikowano 28 stycznia 201015 l Będzie 4 lutego na PSN. Xbox 360 Battlefield Bad Company 2 MP Demo is live on Xbox Marketplace! I tyle w temacie. Xbox 360 już ma demko.
Opublikowano 28 stycznia 201015 l Oby pojawiło sie dzisiaj na psn, jest cień nadziei skoro na XBL już mają...
Opublikowano 28 stycznia 201015 l beta była tylko na PS3 więc bym sie nie zdziwił jak będziemy musieli czekać jeszcze tydzień na demko <_< może to jest jakaś rekompensata za to że xboksiarze nie mogli w nią pograć i dostają pierwsi demko Edytowane 28 stycznia 201015 l przez Merson
Opublikowano 28 stycznia 201015 l Wie ktoś może dlaczego psx extrime sklep oferuje wersje gry z kodem do dema. Skoro miało być dostępne dla wszystkich na PSS
Opublikowano 28 stycznia 201015 l Gdzie widzisz jakieś informacje o jakimś kodzie i demie? W najnowszym numerze psx extreme
Opublikowano 28 stycznia 201015 l W najnowszym numerze na ostatniej stronie tam gdzie reklamuję się wasz sklep wraz z ofertą
Opublikowano 28 stycznia 201015 l Nie będzie !!! DICE poinformowało że demo na PS3 będzie dostępne 4 lutego. Zazdrościć nie musimy bo przecież to my mieliśmy prawie półtora miesiąca bete
Opublikowano 28 stycznia 201015 l pobiorą i co? beta startuje właśnie 4 lutego... tzn serwy Edytowane 28 stycznia 201015 l przez Merson
Opublikowano 28 stycznia 201015 l hmm, pamiętajcie, że dziś pojawiła się beta na PC - kto ma maszynę dobrą może się pobawić, tylko trzeba znaleźć działający link do ściągnięcia klienta jak będę to miał to jakoś wytrzymię do następnego czwartku edit: zapomniałem, że do bety na pc potrzebny jest klucz z preordera Edytowane 28 stycznia 201015 l przez oTOMo
Opublikowano 28 stycznia 201015 l edit: zapomniałem, że do bety na pc potrzebny jest klucz z preordera Nie jest, klucze rozdawane z w internecie ^_^
Opublikowano 29 stycznia 201015 l edit: zapomniałem, że do bety na pc potrzebny jest klucz z preordera Nie jest, klucze rozdawane z w internecie ^_^ to gdzie mozna takie klucze dostac? bo szukam i nic.
Opublikowano 29 stycznia 201015 l Demo akurat jest z wersji na Xbox360 (dlatego tak plynie to chodzi ). U kumpla widzialem bete na PC, i "feeling" jest zupelnie inny, niz na konsolach. Niby to samo, ale odczucia sa inne. Poza tym Beta cierpi na przypadlosc gier PeCetowych, czyli-jak to nazywam- "rwący sie obraz"- i tu nie chodzi o fps'y (kolega ma dobry sprzet, niedawno kupil karte graficzna za 1000 zeta). Nie wiem skad sie to bierze, ale na Piecach gry nie maja takiej plynnosci, jak na konsolach. I jeszcze jedno, dziwnie to wyglada na 19 calach. 8)
Opublikowano 29 stycznia 201015 l Grałem wczoraj w betę na PC i powiem szczerzę wolę betę na PS3. Straszne Lagi, problem z wbiciem się na serwer ( ale na Ps3 też to było). No i graficznie lepiej mi pasuję na PS3, inny feeling gry.
Opublikowano 29 stycznia 201015 l Dokładnie na ps3 grało mi się dużo lepiej poza tym mam wrażenie że beta konsolowa wyglądała nieco lepiej.Do tego dochodzi jeszcze słaba optymalizacja ; /...Czekam na czwartkowe demo bo na piecu raczej nie będę już grał. Edytowane 29 stycznia 201015 l przez Maggort
Opublikowano 30 stycznia 201015 l po becie smialo stwierdzam, ze jest to najlepszy fps w jakiego gralem (a gram od ponga;) dawac marzec
Opublikowano 30 stycznia 201015 l Ciekawe jak bardzo sie roznia tematy tutaj i w dziale 360. tutaj prawie kazdemu sie ta gra bardzo podoba i nie moze sie doczekac. na 360 3/4 marudzi ze mW 2 lepszy
Opublikowano 30 stycznia 201015 l MW2 to najpopularniejsza gra na Live'ie i BC2 będzie ciężko to zmienić. Ja przygodę z Battlefieldem zacząłem jeszcze na PC od BF2, więc cieszy mnie ten powrót do korzeni BC2 (defibrylator, blackhawk ). Edytowane 30 stycznia 201015 l przez jarken