Skocz do zawartości

Battlefield Bad Company 2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Ot, chyba mnie przekonaliście, żeby nie szukać po sieci klucza do bety na pc. Swoją drogą to jakieś dupki sprzedają je np. na allegro czy ebayu za 10zl. W poniedziałek będę miał aot2, więc jakoś wytrzymię do czwartku.

edit: Kurczę, prawie się właśnie naciąłem na naciągaczy z empiku. Na stronie EA są odnośniki do polskich sklepów dystrybuujących wersję limitowaną ( http://badcompany2.ea.com/reserve-limited-edition ). Najwygodniej dla mnie byłoby zamówić to u nich i odebrać w salonie, więc klikam na odnośnik do wersji ps3 w sklepie empik i dostaję przekierowanie do strony produktu. Podejrzane wydało mi się, że nie ma tam napisane że jest to limitowana wersja. Już założyłem u nich konto, ale stwierdziłem że sprawdzę "o so chodzi" i wpisałem w ich wyszukiwarkę "bad company 2". Co się okazało? Mianowicie empik sprzedaje w preorderze wersję normalną za 215 i wersję "limitowaną" za 230. Dziady.

Widzę że gramer też ma możliwość odbioru osobistego, chyba skorzystam.

Edytowane przez oTOMo
Opublikowano

Producenci zapowiadają że w DLC lub łacie otrzymamy tryb kooperacji. Jak dla mnie jest to nie potrzebne bo od czego mamy headset i net.

lol przecież kooperacja to tryb Ty + znajomi kontra przeciwnik komputerowy

Opublikowano

Producenci zapowiadają że w DLC lub łacie otrzymamy tryb kooperacji. Jak dla mnie jest to nie potrzebne bo od czego mamy headset i net.

Skąd te info z oficjalnego źródła? jak tak proszę o linka

Opublikowano

Jesli dostaniemy Co-opa w DLC to bede w 7 niebie !!

To bylaby dla mnie wisienka na gorze tortu ^^

Opublikowano

Charles Magnusson z DICE wypowiedział się, w wywiadzie dla serwisu Eurogamer.de

"Na razie zdecydowaliśmy się na umieszczenie dodatkowych trybów w multiplayerze. Zawsze musimy wybierać pomiędzy kilkoma rzeczami - pamiętajcie, że nasze studio nie ma nieskończonych zasobów. W każdym razie, na pewno chcemy zaimplementować tryb kooperacji do Bad Company 2. Musicie po prostu trochę poczekać."

Opublikowano

Ja tylko na BC2 demo sie szykuje :)

Trzeba bedzie wczesniej z silowni wrocic zeby zapuscic sciaganie i cos pograc jeszcze jutro.

Dodajcie mnie to pogramy razem : Monte-PL

Miejmy nadzieje ze obejdzie sie bez problemow z demem ;)

Opublikowano

idealnie sie sklada, bo zwolnili mnie z pracy, bedzie troche wiecej czasu na granie chwilowo ;) zatem widzimy sie jutro na polu walki, jakby co moj nick psn Maztika (snajper, medyk), tylko dopisac, ze na ustawke ;)

Gość Zaqair
Opublikowano

A skąd te ustawki skoro demo będzie singiel a nie multi :unsure:

Demko ma być takie ja na xbox 360 przecież

Opublikowano

Bedzie takie samo jak na xboxie czyli multiplayer !

No chyba ze mam zle wiadomosci... ale napewno mialobyc takie samo jak na xboxie360 - a jak wiadomo na xboxie graja w multi w demie.

Opublikowano

Mnie sie zdawało ze wczesniej mowa byla o singlu, o demie na X0 nic nie wiem, ale nie mam nic przeciwko śmiganiu w multi po raz kolejny :smile:

ps. chce ktoś kupić MW2? :tongue:

Gość Zaqair
Opublikowano

Jak chce ktoś jutro zagrać to mój psnid zaqair123456