oTOMo 19 Opublikowano 30 stycznia 2010 Opublikowano 30 stycznia 2010 (edytowane) Ot, chyba mnie przekonaliście, żeby nie szukać po sieci klucza do bety na pc. Swoją drogą to jakieś dupki sprzedają je np. na allegro czy ebayu za 10zl. W poniedziałek będę miał aot2, więc jakoś wytrzymię do czwartku. edit: Kurczę, prawie się właśnie naciąłem na naciągaczy z empiku. Na stronie EA są odnośniki do polskich sklepów dystrybuujących wersję limitowaną ( http://badcompany2.ea.com/reserve-limited-edition ). Najwygodniej dla mnie byłoby zamówić to u nich i odebrać w salonie, więc klikam na odnośnik do wersji ps3 w sklepie empik i dostaję przekierowanie do strony produktu. Podejrzane wydało mi się, że nie ma tam napisane że jest to limitowana wersja. Już założyłem u nich konto, ale stwierdziłem że sprawdzę "o so chodzi" i wpisałem w ich wyszukiwarkę "bad company 2". Co się okazało? Mianowicie empik sprzedaje w preorderze wersję normalną za 215 i wersję "limitowaną" za 230. Dziady. Widzę że gramer też ma możliwość odbioru osobistego, chyba skorzystam. Edytowane 30 stycznia 2010 przez oTOMo Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 2 lutego 2010 Opublikowano 2 lutego 2010 Producenci zapowiadają że w DLC lub łacie otrzymamy tryb kooperacji. Jak dla mnie jest to nie potrzebne bo od czego mamy headset i net. Cytuj
krak2610 0 Opublikowano 2 lutego 2010 Opublikowano 2 lutego 2010 Producenci zapowiadają że w DLC lub łacie otrzymamy tryb kooperacji. Jak dla mnie jest to nie potrzebne bo od czego mamy headset i net. lol przecież kooperacja to tryb Ty + znajomi kontra przeciwnik komputerowy Cytuj
tomci23 55 Opublikowano 2 lutego 2010 Opublikowano 2 lutego 2010 Producenci zapowiadają że w DLC lub łacie otrzymamy tryb kooperacji. Jak dla mnie jest to nie potrzebne bo od czego mamy headset i net. Skąd te info z oficjalnego źródła? jak tak proszę o linka Cytuj
Montray 0 Opublikowano 2 lutego 2010 Opublikowano 2 lutego 2010 Producenci zapowiadają że w DLC lub łacie otrzymamy tryb kooperacji. Jak dla mnie jest to nie potrzebne bo od czego mamy headset i net. Jesli dostaniemy Co-opa w DLC to bede w 7 niebie !! To bylaby dla mnie wisienka na gorze tortu Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 2 lutego 2010 Opublikowano 2 lutego 2010 Charles Magnusson z DICE wypowiedział się, w wywiadzie dla serwisu Eurogamer.de "Na razie zdecydowaliśmy się na umieszczenie dodatkowych trybów w multiplayerze. Zawsze musimy wybierać pomiędzy kilkoma rzeczami - pamiętajcie, że nasze studio nie ma nieskończonych zasobów. W każdym razie, na pewno chcemy zaimplementować tryb kooperacji do Bad Company 2. Musicie po prostu trochę poczekać." Cytuj
Yabollek007 314 Opublikowano 2 lutego 2010 Opublikowano 2 lutego 2010 Oby tylko ten coop byl dostepny w split screenie Cytuj
Szymek 1 048 Opublikowano 3 lutego 2010 Opublikowano 3 lutego 2010 jutro bedzie demko na pss ? tak Cytuj
Montray 0 Opublikowano 3 lutego 2010 Opublikowano 3 lutego 2010 jutro bedzie demko na pss ? tak O ktorej powinno sie pojawic ? Po 18 ? Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 3 lutego 2010 Opublikowano 3 lutego 2010 Jak zawsze na polskim PSS po 18 ja aż trzy dema będę musiał zassać bo jutro nie będziemy narzekać na aktualizacje Cytuj
Montray 0 Opublikowano 3 lutego 2010 Opublikowano 3 lutego 2010 Ja tylko na BC2 demo sie szykuje Trzeba bedzie wczesniej z silowni wrocic zeby zapuscic sciaganie i cos pograc jeszcze jutro. Dodajcie mnie to pogramy razem : Monte-PL Miejmy nadzieje ze obejdzie sie bez problemow z demem Cytuj
maztika 36 Opublikowano 3 lutego 2010 Opublikowano 3 lutego 2010 idealnie sie sklada, bo zwolnili mnie z pracy, bedzie troche wiecej czasu na granie chwilowo zatem widzimy sie jutro na polu walki, jakby co moj nick psn Maztika (snajper, medyk), tylko dopisac, ze na ustawke Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 3 lutego 2010 Opublikowano 3 lutego 2010 A skąd te ustawki skoro demo będzie singiel a nie multi Cytuj
humanno 201 Opublikowano 3 lutego 2010 Opublikowano 3 lutego 2010 Ale to demo to singiel miał być przecie, mowicie o grze w coopa? Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 3 lutego 2010 Opublikowano 3 lutego 2010 A skąd te ustawki skoro demo będzie singiel a nie multi Demko ma być takie ja na xbox 360 przecież Cytuj
Jakim 1 791 Opublikowano 3 lutego 2010 Opublikowano 3 lutego 2010 Właśnie. Pierwsze słyszę że to singiel ma byc:O Cytuj
Montray 0 Opublikowano 3 lutego 2010 Opublikowano 3 lutego 2010 Bedzie takie samo jak na xboxie czyli multiplayer ! No chyba ze mam zle wiadomosci... ale napewno mialobyc takie samo jak na xboxie360 - a jak wiadomo na xboxie graja w multi w demie. Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 3 lutego 2010 Opublikowano 3 lutego 2010 Możliwe bo jakoś nie słuchałem o demie na X bo nie chciałem sobie psuć zabawy. Jeśli tak to widzimy się jutro Cytuj
humanno 201 Opublikowano 3 lutego 2010 Opublikowano 3 lutego 2010 Mnie sie zdawało ze wczesniej mowa byla o singlu, o demie na X0 nic nie wiem, ale nie mam nic przeciwko śmiganiu w multi po raz kolejny :smile: ps. chce ktoś kupić MW2? :tongue: Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 3 lutego 2010 Opublikowano 3 lutego 2010 Jak chce ktoś jutro zagrać to mój psnid zaqair123456 Cytuj
krak2610 0 Opublikowano 3 lutego 2010 Opublikowano 3 lutego 2010 (edytowane) Ea pisało na twitterze, że jutro demo MP world wide. W weekend ustawka! ! ! ps. ludzie bez hs nie wysyłać mi zaproszeń Edytowane 3 lutego 2010 przez krak2610 Cytuj
mersi 804 Opublikowano 3 lutego 2010 Opublikowano 3 lutego 2010 są jakieś ustawki? to ja sie zgłaszam, pisać na psn merson_ jak coś Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 3 lutego 2010 Opublikowano 3 lutego 2010 Ja też czekam na zaproszenia Zresztą mamy już na tym forum miejsce do ustawek. Więc zapraszam tam Cytuj
gostdog 3 Opublikowano 4 lutego 2010 Opublikowano 4 lutego 2010 (edytowane) już jest Demko na PSN do ściągnięcia poprzez opcję szukaj, tak samo i Alien vs Predator Edytowane 4 lutego 2010 przez gostdog Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi