Gość Zaqair Opublikowano 4 lutego 2010 Opublikowano 4 lutego 2010 (edytowane) można już pobierać demko bf do zobaczenia na serwerach gostdog mnie uprzedził Edit1: Ja juz demo mam Reset statow z bety byl Edytowane 4 lutego 2010 przez zaq123456 Cytuj
Wiolku 1 592 Opublikowano 4 lutego 2010 Opublikowano 4 lutego 2010 Oby serwery wytrzymały, do zobaczenia na polu bitwy ;] Cytuj
cureman 1 Opublikowano 4 lutego 2010 Opublikowano 4 lutego 2010 Ta sama mapa multi co na klocku?? Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 4 lutego 2010 Opublikowano 4 lutego 2010 Demo już się ściąga, szkoda tylko że od 4 w nocy jestem na nogach po pracy i moja koordynacja nie będzie za dobra. Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 4 lutego 2010 Opublikowano 4 lutego 2010 Mapa ta sama co na x360 lagow niema Cytuj
Blaise 3 603 Opublikowano 4 lutego 2010 Opublikowano 4 lutego 2010 Można grać online ? O mamo ! Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 4 lutego 2010 Opublikowano 4 lutego 2010 Mapka jest świetna,ale za dużo grać nie bede żeby sobie nie psuć zabawy z pełną wersją.Piękne są motywy z zachodzeniem i dźganiem nożem 5 w jednym meczu już wpadło. Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 4 lutego 2010 Opublikowano 4 lutego 2010 szkoda ze dali nam tylko po 2 bronie w kazdej klasie Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 4 lutego 2010 Opublikowano 4 lutego 2010 Mapa super ale niestety mam lagi ;( nie da się grać. Podoba mi się motyw szturmowania tego wzgórza idealne miejsce dla snajperów Cytuj
tomci23 55 Opublikowano 4 lutego 2010 Opublikowano 4 lutego 2010 Mapa super ale niestety mam lagi ;( nie da się grać. Podoba mi się motyw szturmowania tego wzgórza idealne miejsce dla snajperów Lagi o_O u mnie i moich znajomych wogóle Cytuj
Gość szpic Opublikowano 4 lutego 2010 Opublikowano 4 lutego 2010 powiem tak demo jest swietne. kazdy dostanie cos dla siebie. nawet milosnicy porownywania jakosci drzew i krzaczków na ekranie znajda cos dla siebie Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 4 lutego 2010 Opublikowano 4 lutego 2010 Sam nie wiem czego to wina bo net szybki może podłączę konsole przewodowo choć pewnie to nie tu problem. Ale i tak demo świetne choć jeszcze muszę ustawić czułość Cytuj
walek 96 Opublikowano 4 lutego 2010 Opublikowano 4 lutego 2010 (edytowane) nawet milosnicy porownywania jakosci drzew i krzaczków na ekranie znajda cos dla siebie Taaaa.... To dobry argument dla fanow MW2 (wielkiego killer'a, masakratora z 2009 ), twierdzacych ze oprawa A/V stoi wyzej niz w Battlefield 2 8).... Znalazlem fajny filmik w sieci z nowej mapy (glitches, bugs, tips etc) http://www.youtube.c...h?v=UizRcJxAMhU -motyw z dwoma medykami jest niezly, nigdy bym na to nie wpadl Edytowane 4 lutego 2010 przez walek Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 4 lutego 2010 Opublikowano 4 lutego 2010 Ciężko sie helikopterem lata. Cytuj
Wiolku 1 592 Opublikowano 4 lutego 2010 Opublikowano 4 lutego 2010 Jest dobrze. Mapa słabsza imo niż ta z bety(wolę tamte pustynne klimaty). Kilka bugów, ale gra się nadal miodnie. Fajny motyw jest gdy strzelamy w jedne rury na ostatnim punkcie mapy. Zamiast odprysków mamy różowe kwadraciki ;] Must have. Cytuj
Matt90 0 Opublikowano 4 lutego 2010 Opublikowano 4 lutego 2010 Dwa pytania. 1. Czy da się wyciszyć graczy? 2. Czy czołg ma zasłonę dymną? Jeśli tak to jak można ją uruchomić? Cytuj
kwachus 5 Opublikowano 4 lutego 2010 Opublikowano 4 lutego 2010 Czy ktość poruwnywal oprawe graficzna dema Battlefield Bad Company 2 ps3 z x360? Bo po graniu w wersje x360 moge powiedziec ze jest o wiele lepiej jesli chodzi o grafike w stosunku do części pierwszej , ale jeszcze troche brakuje dlanmie by było ladnie chociażby wygładzanie krawedzi... Cytuj
Gość szpic Opublikowano 4 lutego 2010 Opublikowano 4 lutego 2010 tak zauwazylem ze zmienili sposob sterowania czolgiem. aby ruszyc trzeba trzymac R2 ? i stad moje pytanie predkosc czolgu jest zalezna od tego jak mocno trzymam R2? Cytuj
TAILOR 9 Opublikowano 4 lutego 2010 Opublikowano 4 lutego 2010 A ja się trochę zawiodłem. Mapa w becia bardzo mi się podobała, a ta jakoś niespecjalnie. Poza tym wydaje mi się, że trudniej się celuje niż w becie. Nie jestem jakimś strasznym wymiataczem w FPSy, ale w becie szło mi naprawde nieźle, a tutaj póki co tragicznie. Może jak pogram dłużej, będzie lepiej. Pożyjemy, zobaczymy. Cytuj
Yabollek007 314 Opublikowano 4 lutego 2010 Opublikowano 4 lutego 2010 Jest dobrze. Mapa słabsza imo niż ta z bety(wolę tamte pustynne klimaty). Kilka bugów, ale gra się nadal miodnie. Fajny motyw jest gdy strzelamy w jedne rury na ostatnim punkcie mapy. Zamiast odprysków mamy różowe kwadraciki ;] Must have. No wlasnie - imo, bo poki co bardziej podoba mi sie ta zimowa mapa, zobaczymy jakie beda moje wrazenia po tym jak ja konkretnie ogram i poznam, bo poki co moge sie jedynie powierzchownie wypowiedziec. Wymiana ognia tutaj jest duzo ciekawsza ze wzgledu na dosyc bogata roslinnosc - to zupelnie co innego, niz strzelanie do siebie na otwatym terenie na pustyni. Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 4 lutego 2010 Opublikowano 4 lutego 2010 1. Co do zasłony dymnej dla czołgu to jest ale musisz sporo grać by na nią zasłużyć więc na pewno nie w demie 2. Co do helikoptera to racja trudno się steruje mój pierwszy lot zakończył się w morzu 3. Co do lagów to ich nie ma po prostu miałem problem z netem jednak Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 4 lutego 2010 Opublikowano 4 lutego 2010 (edytowane) Pier.o.ca można dostać - czy można jakoś wyciszyć graczy? E: Więc nie tylko mi się zdaje że oprawa siadła... Fajnie by było jak była możliwość włączenia tego filtru ziarnistego z jedynki w full wersji. Edytowane 4 lutego 2010 przez Kyo Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 4 lutego 2010 Opublikowano 4 lutego 2010 Co do wyciszenia to bodajże w becie można było to zrobić, ja mam inne pytanie bo mam od niedawna headset skąd wogóle wiem że mnie ktoś słyszy jak mówię ? Cytuj
TAILOR 9 Opublikowano 4 lutego 2010 Opublikowano 4 lutego 2010 Co do wyciszenia to bodajże w becie można było to zrobić, ja mam inne pytanie bo mam od niedawna headset skąd wogóle wiem że mnie ktoś słyszy jak mówię ? Ja Cie słyszałem, ale troche niewyraźnie:) Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 4 lutego 2010 Opublikowano 4 lutego 2010 Tailor podobno nie leżą ci takie gry a ja widzę Cię na polu walki Mam podpięte głośniki Logitech Z-5500 i muszę powiedzieć że jestem pod wielkim wrażeniem odgłosów i dźwięków z pola walki po prostu rewelacja Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi