Skocz do zawartości

Battlefield Bad Company 2

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Zaqair
Opublikowano (edytowane)

można już pobierać demko bf do zobaczenia na serwerach

gostdog mnie uprzedził

Edit1:

Ja juz demo mam

Reset statow z bety byl

Edytowane przez zaq123456
Gość szpic
Opublikowano

powiem tak demo jest swietne.

kazdy dostanie cos dla siebie.

nawet milosnicy porownywania jakosci drzew i krzaczków na ekranie znajda cos dla siebie :)

Opublikowano (edytowane)
nawet milosnicy porownywania jakosci drzew i krzaczków na ekranie znajda cos dla siebie :)

Taaaa.... To dobry argument dla fanow MW2 (wielkiego killer'a, masakratora z 2009 :whistling:), twierdzacych ze oprawa A/V stoi wyzej niz w Battlefield 2 8)....

Znalazlem fajny filmik w sieci z nowej mapy (glitches, bugs, tips etc) http://www.youtube.c...h?v=UizRcJxAMhU -motyw z dwoma medykami jest niezly, nigdy bym na to nie wpadl :)

Edytowane przez walek
Opublikowano

Jest dobrze. Mapa słabsza imo niż ta z bety(wolę tamte pustynne klimaty). Kilka bugów, ale gra się nadal miodnie. Fajny motyw jest gdy strzelamy w jedne rury na ostatnim punkcie mapy. Zamiast odprysków mamy różowe kwadraciki ;] Must have.

Opublikowano

Czy ktość poruwnywal oprawe graficzna dema Battlefield Bad Company 2 ps3 z x360? Bo po graniu w wersje x360 moge powiedziec ze jest o wiele lepiej jesli chodzi o grafike w stosunku do części pierwszej , ale jeszcze troche brakuje dlanmie by było ladnie chociażby wygładzanie krawedzi...

Gość szpic
Opublikowano

tak zauwazylem ze zmienili sposob sterowania czolgiem. aby ruszyc trzeba trzymac R2 ?

i stad moje pytanie predkosc czolgu jest zalezna od tego jak mocno trzymam R2?

Opublikowano

A ja się trochę zawiodłem. Mapa w becia bardzo mi się podobała, a ta jakoś niespecjalnie. Poza tym wydaje mi się, że trudniej się celuje niż w becie. Nie jestem jakimś strasznym wymiataczem w FPSy, ale w becie szło mi naprawde nieźle, a tutaj póki co tragicznie. Może jak pogram dłużej, będzie lepiej. Pożyjemy, zobaczymy.

Opublikowano

Jest dobrze. Mapa słabsza imo niż ta z bety(wolę tamte pustynne klimaty). Kilka bugów, ale gra się nadal miodnie. Fajny motyw jest gdy strzelamy w jedne rury na ostatnim punkcie mapy. Zamiast odprysków mamy różowe kwadraciki ;] Must have.

No wlasnie - imo, bo poki co bardziej podoba mi sie ta zimowa mapa, zobaczymy jakie beda moje wrazenia po tym jak ja konkretnie ogram i poznam, bo poki co moge sie jedynie powierzchownie wypowiedziec.

Wymiana ognia tutaj jest duzo ciekawsza ze wzgledu na dosyc bogata roslinnosc - to zupelnie co innego, niz strzelanie do siebie na otwatym terenie na pustyni.

Opublikowano

1. Co do zasłony dymnej dla czołgu to jest ale musisz sporo grać by na nią zasłużyć więc na pewno nie w demie :)

2. Co do helikoptera to racja trudno się steruje mój pierwszy lot zakończył się w morzu :)

3. Co do lagów to ich nie ma po prostu miałem problem z netem jednak

Opublikowano (edytowane)

Pier.o.ca można dostać - czy można jakoś wyciszyć graczy?

E:

Więc nie tylko mi się zdaje że oprawa siadła... Fajnie by było jak była możliwość włączenia tego filtru ziarnistego z jedynki w full wersji.

Edytowane przez Kyo
Opublikowano

Co do wyciszenia to bodajże w becie można było to zrobić, ja mam inne pytanie bo mam od niedawna headset skąd wogóle wiem że mnie ktoś słyszy jak mówię ?

Ja Cie słyszałem, ale troche niewyraźnie:)