Skocz do zawartości

Battlefield Bad Company 2

Featured Replies

Opublikowano

Właśnie z nudów przeglądałem sobie rzeczy na ps3. Mam jeszcze betę na dysku, klikam wchodzę w "my stats", a tam... statystyki z dema, normalnie pokazana ranga itp. :thumbsup: Mam już 14 lvl. (lans wiem )

Taka ciekawostka gdyby komuś się nudziło. :potter:

Edytowane przez A.L.I

• Odpowiedzi 6,7 tys.
  • Wyświetleń 634,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• beka z tej gry i black opsow. jak sie biegnie w battlfieldzie to tylko tupanie slychac TUP TUP TUP. ta snajperka to jakas porazka. ludzie grajacy w bc2 to noskillowcy ktorzy rekompensuja to sobie mowi

• To z tego że polska społeczność CoD zdążyła się już zorientować że tryby HC sprzyjają słabszym graczom. Widocznie teraz czas na BF community hehe. Co do tej sytuacji którą podałeś to nie jest to żade

• dobre dobre - lubię takich kozaków. Ja też mam reguły, tylko trochę bardziej rygorystyczne: - jak grasz ze mną masz obowiązek dobrze się bawić - wolno kląć i opowiadać historie z życia wzięte - jak

Opublikowano

Co z singlem? Ja jestem o to spokojny. Na 100% będzie niezła rozwałka i podejrzewam, że tryb dla pojedynczego gracza może nas jeszcze czymś zaskoczyć. :)

Edytowane przez Matt90

Opublikowano

Co do dema to mam wrażenie że mało ludzi gra przez weekend grałem często i nie mieliśmy pełnego składu raz grałem 1 vs. 1 ale dzięki temu zrobiłem kurs latania śmigłowcami i teraz stwierdzam że jest super.

Gdzie jest to działko stacjonarne do obrony przeciwlotniczej. Bo jedna osoba twierdzi że jest w demie ?

Opublikowano

W full wersji bedzie tak jak w BC1 - mozliwosc zobaczenia statow kili/dedow/top3 ?(mowa o wszystkich graczach z mapy oczywiscie)

Mogliby sie pokusic i fajnie to rozbudowac - porownania skladow itd...

Edytowane przez Montray

Opublikowano

Co do dema to mam wrażenie że mało ludzi gra przez weekend grałem często i nie mieliśmy pełnego składu raz grałem 1 vs. 1 ale dzięki temu zrobiłem kurs latania śmigłowcami i teraz stwierdzam że jest super.

Gdzie jest to działko stacjonarne do obrony przeciwlotniczej. Bo jedna osoba twierdzi że jest w demie ?

Nie stacjonarne a osadzone na pojeździe.

Opublikowano

Nie stacjonarne a osadzone na pojeździe.

Szybko sie przegrzewa/ładuje i wystrzeliwuje mała liczbe pocisków na jeden mach. Mi się udało zestrzelić z bazooki ale dopiero za 3 rakieta. Poki co to nie ma konkretnego sposobu na sciagniecie apacha na ziemie.

Opublikowano

Przecież to działko przeciwlotnicze to morderca latajek. Nie ma żadnego problemu, wystarczy strzelać z lekkim wyprzedzeniem, dwie albo trzy serie i Apache leci na ziemię.

Opublikowano

Dokładnie. CHyba z 5 Apaczy tym zestrzeliłem w tym 2 w jednej rundzie.

Opublikowano

Rada, jeśli lecicie Blackhawkiem i widzicie AA to spieprzajcie, jeśli lecicie Apachem i pierwszą serią rekiet nie rozwalicie działka to lipa bo zanim zawrócicie to będziecie w kawałkach, no chyba że was uratuje gunner albo ktoś na ziemi.

Dobra, wracam grać w BF'a :rolleyes:

Opublikowano

Wiadomo,czy w pelnej wersji bedzie jakiekolwiek wsparcie dla klanow?

Podpisuje się pod pytaniem.Butcher jak byłeś w Dice dowiedziałeś się coś na ten temat możesz powiedzieć czy embargo też dotyczy?

Edytowane przez tomci23

Opublikowano

Kiedy podadzą trofea bo Bad Company 2?

Opublikowano

Wydaje mi się, że będzie wybór języka. W demie w opcjach audio jest wybór pomiędzy "localized" i "original". Nie wiem natomiast, czy tyczyć się to będzie tylko udźwiękowienia, czy dodatkowo jeszcze treści menu itp.

Opublikowano

Wiadomo,czy w pelnej wersji bedzie jakiekolwiek wsparcie dla klanow?

Podpisuje się pod pytaniem.Butcher jak byłeś w Dice dowiedziałeś się coś na ten temat możesz powiedzieć czy embargo też dotyczy?

Niestety, nie było mowy o klanach, nie widziałem też żadnej opcji z tym związanej.

Opublikowano

A wiadomo cos jak bedzie wygladalo tworzenie gier? Tzn, bedzie tylko quick match czy bedzie mozna wybrac, ze chce grac na tej mapie i na tej, tyle i tyle razy?

Edytowane przez lutoslav

Opublikowano

nie ma tworzenia gier

jedyny "klanowy tryb" to squad rush 4vs4 gdzie dwie ekipy (obie sa dobierane tylko i wyłącznie przez friendlistę) moga powalczyć między soba, ale o ustawkach i klanówkach nie ma mowy bo to matchmaking dalej

Opublikowano

będzie można założyć klan jeśli wynajmiecie serwer cena nie znana czy będzie to dostępne w Polsce nie wiadomo.Jest o tym mowa w wywiadzie z 3-4 strony temu

Bylo kilka stron temu

Edytowane przez zaq123456

Opublikowano

ok pograłem trochę w demo na pc i nie wiem czy to wina lagów czy mojego pc ale znacznie wiecej pocisków należy wpakowac w kolesia zeby zabic. Spełania sie moj koszmar z bf bc 1 oby dmg broni był taki jak w demku na ps3 i dawnej becie inaczej znowu gra będzie nie grywalna.Mam nadzieje ze postaraja sie zrobic cos z wsparciem dla klanow zupełnie nie rozumiem czemu olali to w bf bc 1.No i aspekt graficzny widziałem demko u kolegi na xiee ,i oczywiscie nasza wersja na ps3 jest najgorsza najciemniejsza posaida najwiecej graficznych zębów ;/.Wersja na pc jest troszkę lepsza od xboxowej.Nie mam zamiaru grać na pc i mam nadzieje ze wersje konsolowe nie beda sie zbytnio roznic yo yo

Edytowane przez BoroBoro

Opublikowano

jedyny poważny mankament, który moglbym zarzucić od str wizualnej to V-synch, bo jest i to ewidentny [przymajmniej u mnie], chociaz w ferworze walki mniej widoczny.

Opublikowano

Wyważenie broni czasem też jest śmieszne, zwłaszcza gdy próbujesz kogoś zabić z granatnika.

card.png

Edytowane przez Shakal