Skocz do zawartości

Battlefield Bad Company 2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Właśnie z nudów przeglądałem sobie rzeczy na ps3. Mam jeszcze betę na dysku, klikam wchodzę w "my stats", a tam... statystyki z dema, normalnie pokazana ranga itp. :thumbsup: Mam już 14 lvl. (lans wiem )

Taka ciekawostka gdyby komuś się nudziło. :potter:

Edytowane przez A.L.I
Opublikowano (edytowane)

Co z singlem? Ja jestem o to spokojny. Na 100% będzie niezła rozwałka i podejrzewam, że tryb dla pojedynczego gracza może nas jeszcze czymś zaskoczyć. :)

Edytowane przez Matt90
Opublikowano

Co do dema to mam wrażenie że mało ludzi gra przez weekend grałem często i nie mieliśmy pełnego składu raz grałem 1 vs. 1 ale dzięki temu zrobiłem kurs latania śmigłowcami i teraz stwierdzam że jest super.

Gdzie jest to działko stacjonarne do obrony przeciwlotniczej. Bo jedna osoba twierdzi że jest w demie ?

Opublikowano (edytowane)

W full wersji bedzie tak jak w BC1 - mozliwosc zobaczenia statow kili/dedow/top3 ?(mowa o wszystkich graczach z mapy oczywiscie)

Mogliby sie pokusic i fajnie to rozbudowac - porownania skladow itd...

Edytowane przez Montray
Opublikowano

Co do dema to mam wrażenie że mało ludzi gra przez weekend grałem często i nie mieliśmy pełnego składu raz grałem 1 vs. 1 ale dzięki temu zrobiłem kurs latania śmigłowcami i teraz stwierdzam że jest super.

Gdzie jest to działko stacjonarne do obrony przeciwlotniczej. Bo jedna osoba twierdzi że jest w demie ?

Nie stacjonarne a osadzone na pojeździe.

Opublikowano

Nie stacjonarne a osadzone na pojeździe.

Szybko sie przegrzewa/ładuje i wystrzeliwuje mała liczbe pocisków na jeden mach. Mi się udało zestrzelić z bazooki ale dopiero za 3 rakieta. Poki co to nie ma konkretnego sposobu na sciagniecie apacha na ziemie.

Opublikowano

Rada, jeśli lecicie Blackhawkiem i widzicie AA to spieprzajcie, jeśli lecicie Apachem i pierwszą serią rekiet nie rozwalicie działka to lipa bo zanim zawrócicie to będziecie w kawałkach, no chyba że was uratuje gunner albo ktoś na ziemi.

Dobra, wracam grać w BF'a :rolleyes:

Opublikowano (edytowane)

Wiadomo,czy w pelnej wersji bedzie jakiekolwiek wsparcie dla klanow?

Podpisuje się pod pytaniem.Butcher jak byłeś w Dice dowiedziałeś się coś na ten temat możesz powiedzieć czy embargo też dotyczy?

Edytowane przez tomci23
Opublikowano

Wydaje mi się, że będzie wybór języka. W demie w opcjach audio jest wybór pomiędzy "localized" i "original". Nie wiem natomiast, czy tyczyć się to będzie tylko udźwiękowienia, czy dodatkowo jeszcze treści menu itp.

Opublikowano

Wiadomo,czy w pelnej wersji bedzie jakiekolwiek wsparcie dla klanow?

Podpisuje się pod pytaniem.Butcher jak byłeś w Dice dowiedziałeś się coś na ten temat możesz powiedzieć czy embargo też dotyczy?

Niestety, nie było mowy o klanach, nie widziałem też żadnej opcji z tym związanej.

Opublikowano (edytowane)

A wiadomo cos jak bedzie wygladalo tworzenie gier? Tzn, bedzie tylko quick match czy bedzie mozna wybrac, ze chce grac na tej mapie i na tej, tyle i tyle razy?

Edytowane przez lutoslav
Opublikowano

nie ma tworzenia gier

jedyny "klanowy tryb" to squad rush 4vs4 gdzie dwie ekipy (obie sa dobierane tylko i wyłącznie przez friendlistę) moga powalczyć między soba, ale o ustawkach i klanówkach nie ma mowy bo to matchmaking dalej

Opublikowano (edytowane)

ok pograłem trochę w demo na pc i nie wiem czy to wina lagów czy mojego pc ale znacznie wiecej pocisków należy wpakowac w kolesia zeby zabic. Spełania sie moj koszmar z bf bc 1 oby dmg broni był taki jak w demku na ps3 i dawnej becie inaczej znowu gra będzie nie grywalna.Mam nadzieje ze postaraja sie zrobic cos z wsparciem dla klanow zupełnie nie rozumiem czemu olali to w bf bc 1.No i aspekt graficzny widziałem demko u kolegi na xiee ,i oczywiscie nasza wersja na ps3 jest najgorsza najciemniejsza posaida najwiecej graficznych zębów ;/.Wersja na pc jest troszkę lepsza od xboxowej.Nie mam zamiaru grać na pc i mam nadzieje ze wersje konsolowe nie beda sie zbytnio roznic yo yo

Edytowane przez BoroBoro