A.L.I 9 Opublikowano 7 lutego 2010 Opublikowano 7 lutego 2010 (edytowane) Właśnie z nudów przeglądałem sobie rzeczy na ps3. Mam jeszcze betę na dysku, klikam wchodzę w "my stats", a tam... statystyki z dema, normalnie pokazana ranga itp. Mam już 14 lvl. (lans wiem ) Taka ciekawostka gdyby komuś się nudziło. :potter: Edytowane 7 lutego 2010 przez A.L.I Cytuj
Danonek 2 Opublikowano 8 lutego 2010 Opublikowano 8 lutego 2010 Bad Company 2 w multi nie zawiodło. Ciekaw jestem co będzie z singlem Cytuj
Matt90 0 Opublikowano 8 lutego 2010 Opublikowano 8 lutego 2010 (edytowane) Co z singlem? Ja jestem o to spokojny. Na 100% będzie niezła rozwałka i podejrzewam, że tryb dla pojedynczego gracza może nas jeszcze czymś zaskoczyć. Edytowane 8 lutego 2010 przez Matt90 Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 8 lutego 2010 Opublikowano 8 lutego 2010 Co do dema to mam wrażenie że mało ludzi gra przez weekend grałem często i nie mieliśmy pełnego składu raz grałem 1 vs. 1 ale dzięki temu zrobiłem kurs latania śmigłowcami i teraz stwierdzam że jest super. Gdzie jest to działko stacjonarne do obrony przeciwlotniczej. Bo jedna osoba twierdzi że jest w demie ? Cytuj
Montray 0 Opublikowano 8 lutego 2010 Opublikowano 8 lutego 2010 (edytowane) W full wersji bedzie tak jak w BC1 - mozliwosc zobaczenia statow kili/dedow/top3 ?(mowa o wszystkich graczach z mapy oczywiscie) Mogliby sie pokusic i fajnie to rozbudowac - porownania skladow itd... Edytowane 8 lutego 2010 przez Montray Cytuj
Jakim 1 791 Opublikowano 8 lutego 2010 Opublikowano 8 lutego 2010 Co do dema to mam wrażenie że mało ludzi gra przez weekend grałem często i nie mieliśmy pełnego składu raz grałem 1 vs. 1 ale dzięki temu zrobiłem kurs latania śmigłowcami i teraz stwierdzam że jest super. Gdzie jest to działko stacjonarne do obrony przeciwlotniczej. Bo jedna osoba twierdzi że jest w demie ? Nie stacjonarne a osadzone na pojeździe. Cytuj
el-shabazz 32 Opublikowano 8 lutego 2010 Opublikowano 8 lutego 2010 Nie stacjonarne a osadzone na pojeździe. Szybko sie przegrzewa/ładuje i wystrzeliwuje mała liczbe pocisków na jeden mach. Mi się udało zestrzelić z bazooki ale dopiero za 3 rakieta. Poki co to nie ma konkretnego sposobu na sciagniecie apacha na ziemie. Cytuj
Butcher 70 Opublikowano 8 lutego 2010 Opublikowano 8 lutego 2010 Stacjonarne CKM-y i działko UAV. Apache dymi aż miło... Cytuj
ksztyrix 6 Opublikowano 8 lutego 2010 Opublikowano 8 lutego 2010 Przecież to działko przeciwlotnicze to morderca latajek. Nie ma żadnego problemu, wystarczy strzelać z lekkim wyprzedzeniem, dwie albo trzy serie i Apache leci na ziemię. Cytuj
Jakim 1 791 Opublikowano 8 lutego 2010 Opublikowano 8 lutego 2010 Dokładnie. CHyba z 5 Apaczy tym zestrzeliłem w tym 2 w jednej rundzie. Cytuj
ksztyrix 6 Opublikowano 8 lutego 2010 Opublikowano 8 lutego 2010 Rada, jeśli lecicie Blackhawkiem i widzicie AA to spieprzajcie, jeśli lecicie Apachem i pierwszą serią rekiet nie rozwalicie działka to lipa bo zanim zawrócicie to będziecie w kawałkach, no chyba że was uratuje gunner albo ktoś na ziemi. Dobra, wracam grać w BF'a Cytuj
przegraj_kowal 0 Opublikowano 8 lutego 2010 Opublikowano 8 lutego 2010 Wiadomo,czy w pelnej wersji bedzie jakiekolwiek wsparcie dla klanow? Cytuj
tomci23 55 Opublikowano 8 lutego 2010 Opublikowano 8 lutego 2010 (edytowane) Wiadomo,czy w pelnej wersji bedzie jakiekolwiek wsparcie dla klanow? Podpisuje się pod pytaniem.Butcher jak byłeś w Dice dowiedziałeś się coś na ten temat możesz powiedzieć czy embargo też dotyczy? Edytowane 8 lutego 2010 przez tomci23 Cytuj
mersi 804 Opublikowano 8 lutego 2010 Opublikowano 8 lutego 2010 Kiedy podadzą trofea bo Bad Company 2? Cytuj
Szymek 1 048 Opublikowano 8 lutego 2010 Opublikowano 8 lutego 2010 Kiedy podadzą trofea bo Bad Company 2? achivki sa podane...pucharki pewnie beda takie same Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 8 lutego 2010 Opublikowano 8 lutego 2010 Dziś dostałem mailowe potwierdzenie od gramer.pl że moja wersja gry będzie w języku angielskim DZIĘKI BOGU Cytuj
Matt90 0 Opublikowano 8 lutego 2010 Opublikowano 8 lutego 2010 Wydaje mi się, że będzie wybór języka. W demie w opcjach audio jest wybór pomiędzy "localized" i "original". Nie wiem natomiast, czy tyczyć się to będzie tylko udźwiękowienia, czy dodatkowo jeszcze treści menu itp. Cytuj
Butcher 70 Opublikowano 8 lutego 2010 Opublikowano 8 lutego 2010 Wiadomo,czy w pelnej wersji bedzie jakiekolwiek wsparcie dla klanow? Podpisuje się pod pytaniem.Butcher jak byłeś w Dice dowiedziałeś się coś na ten temat możesz powiedzieć czy embargo też dotyczy? Niestety, nie było mowy o klanach, nie widziałem też żadnej opcji z tym związanej. Cytuj
lutoslav 0 Opublikowano 8 lutego 2010 Opublikowano 8 lutego 2010 (edytowane) A wiadomo cos jak bedzie wygladalo tworzenie gier? Tzn, bedzie tylko quick match czy bedzie mozna wybrac, ze chce grac na tej mapie i na tej, tyle i tyle razy? Edytowane 8 lutego 2010 przez lutoslav Cytuj
nero2082 790 Opublikowano 8 lutego 2010 Opublikowano 8 lutego 2010 nie ma tworzenia gier jedyny "klanowy tryb" to squad rush 4vs4 gdzie dwie ekipy (obie sa dobierane tylko i wyłącznie przez friendlistę) moga powalczyć między soba, ale o ustawkach i klanówkach nie ma mowy bo to matchmaking dalej Cytuj
ziemia1 685 Opublikowano 8 lutego 2010 Opublikowano 8 lutego 2010 to jest ból tego wydania, ale dalej bardziej mnie rajcuje niż MW2 kilka akcji z dema http://www.youtube.com/watch?v=eEFfX9NnwJ0&feature=player_embedded Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 8 lutego 2010 Opublikowano 8 lutego 2010 (edytowane) będzie można założyć klan jeśli wynajmiecie serwer cena nie znana czy będzie to dostępne w Polsce nie wiadomo.Jest o tym mowa w wywiadzie z 3-4 strony temu kilka akcji z dema http://www.youtube.com/watch?v=eEFfX9NnwJ0&feature=player_embedded Bylo kilka stron temu Edytowane 8 lutego 2010 przez zaq123456 Cytuj
BoroBoro 161 Opublikowano 8 lutego 2010 Opublikowano 8 lutego 2010 (edytowane) ok pograłem trochę w demo na pc i nie wiem czy to wina lagów czy mojego pc ale znacznie wiecej pocisków należy wpakowac w kolesia zeby zabic. Spełania sie moj koszmar z bf bc 1 oby dmg broni był taki jak w demku na ps3 i dawnej becie inaczej znowu gra będzie nie grywalna.Mam nadzieje ze postaraja sie zrobic cos z wsparciem dla klanow zupełnie nie rozumiem czemu olali to w bf bc 1.No i aspekt graficzny widziałem demko u kolegi na xiee ,i oczywiscie nasza wersja na ps3 jest najgorsza najciemniejsza posaida najwiecej graficznych zębów ;/.Wersja na pc jest troszkę lepsza od xboxowej.Nie mam zamiaru grać na pc i mam nadzieje ze wersje konsolowe nie beda sie zbytnio roznic yo yo Edytowane 8 lutego 2010 przez BoroBoro Cytuj
humanno 201 Opublikowano 8 lutego 2010 Opublikowano 8 lutego 2010 jedyny poważny mankament, który moglbym zarzucić od str wizualnej to V-synch, bo jest i to ewidentny [przymajmniej u mnie], chociaz w ferworze walki mniej widoczny. Cytuj
Shakal 0 Opublikowano 8 lutego 2010 Opublikowano 8 lutego 2010 (edytowane) Wyważenie broni czasem też jest śmieszne, zwłaszcza gdy próbujesz kogoś zabić z granatnika. Edytowane 8 lutego 2010 przez Shakal Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi