Opublikowano 25 lutego 201015 l Jesli ktos z Was ma mocnego kompa, najlepiej z radkiem z serii 5 to prosilbym o zrzut podobnego screena w dobrej jakosci z PC i PS3 zeby porownac detale. Dzieki
Opublikowano 25 lutego 201015 l ja gram na pc na full detalach i mogę ci powiedzieć ze wersja na ps3 nie ma AA i ma pikseloze xboxowa jest ofc lepsza od ps3 ma łądniejsze kolory i wyrazniejsze tekstury.Wersja PC prezentuję się najładniej
Opublikowano 25 lutego 201015 l czy tylko mi sie wydaje ze porównywanie wesje konsole vs pc to troche bez sensu? Wiesz, ty masz wyj*anego pc i normalne ze gra wygląda żyleta, ale to wzgędne, na moim na pewno by tak nie wyglądała bo juz dawno nie uzywam go do gier. Wiec, w moim przypadku wersja na pc wyglada i chodzi o wiele gorzej.. ciężko porównać zamknięty system konsol o określonej wydajności do tysięcy możliwych konfiguracji blaszakowego osprzętu. Przecież to jest nieporównywalne, to oczywista oczywistość. a ze wersja X0 (podobno) znowu wyprzedza troche wersje PS, no cóż, moze kiedyś ktoś nauczy sie od exlusiv'ów "jak to sie robi". Edytowane 25 lutego 201015 l przez humanno
Opublikowano 25 lutego 201015 l Dzieki wielkie:) Wlasnie jeszcze mam pytanie do posiadaczy ps3. Czy w demku czekajac na respawn kamerka pokazuje Waszego zabojce przez doslownie chwilke w gorszych detalach? ( np snajpera, ktory nie ma tych lisci na sobie a za sekunde robi sie z niego misiowaty Killer?
Opublikowano 25 lutego 201015 l Dzieki wielkie:) Wlasnie jeszcze mam pytanie do posiadaczy ps3. Czy w demku czekajac na respawn kamerka pokazuje Waszego zabojce przez doslownie chwilke w gorszych detalach? ( np snajpera, ktory nie ma tych lisci na sobie a za sekunde robi sie z niego misiowaty Killer? nic takiego nie uświadczyłem.
Opublikowano 25 lutego 201015 l Nie wiem czy zauważyliście to ale BRON aek 971 w wersji BETA na PS3 miała wklęsłe wyloty powietrza dzięki temu broń fajniej wyglądała w demku i wersji pc zastąpili to czarnymi plamami ciekawe dlaczego ?
Opublikowano 25 lutego 201015 l No to w takim razie moja konsola nie wyrabia z grafika. Takie doczytywanie teksturow zazwyczaj dzieje sie gdy jest zbyt malo pamieci ram w konsoli i czasem po prostu nie wyrabia. Dodam, ze mam slimke i pojawialo mi sie to w tym demo jak i we wczesniejszej becie. Co do porownania wersji konsolowej i pc wcale nie uwazam, ze jest to bez sensu w przypadku tej gry. Nie chodzilo mi oczywiscie o dodatkowe AA czy tez wyzsza rozdzialke tylko czy jakosc tekstur jest zmieniona. Jak wiecie pierwsza czesc byla pisana z mysla tylko o konsolach, tym razem podrasowali silnik i przelozyli tez na pc, ale bylem ciekawy czy bedzie tak jak w przypadku wiekszosci konwersji z konsol na pecety (np. Halo 2, wyzsza rozdzialka, AA, ale tekstury te same) i tu juz takze mam odpowiedz. Wersja PC Wersja konsolowa Jak widzicie, tekstury scian czy murow sa bardzo podobne jakosciowo. Gdyby gra byla pisana specjalnie pod PC podejrzewam, ze jakosc bylaby o niebo lepsza. Tak czy inaczej wersje na ps3 mam juz zamowiona:)
Opublikowano 25 lutego 201015 l Dla większości i tak się liczy gameplay Jak i dla mnie. Ta gra stala sie moim nalogiem hehe. A te tekstury to tylko czysta ciekawosc;)
Opublikowano 25 lutego 201015 l no to serwery chyba juz zamkniete, pozostaje czekac tydzien do premiery
Opublikowano 25 lutego 201015 l Wiecie co jest dobre na takie oczekiwanie?Zepsuta konsola Jak nei wiecie kiedyś i czy dostaniecie nową,to te 7 dni mijaja jak z bicza strzelił
Opublikowano 25 lutego 201015 l Dla większości i tak się liczy gameplay Oprawić w ramki i wkleić na górze każdej strony. Nienawidzę porównywania wersji PC kontra Xbox kontra PS3.
Opublikowano 25 lutego 201015 l Szczerze to miałem cichą nadzieję że trochę przedłużą demo tak samo jak było z Betą. Ale i tak nie mamy na co narzekać bo łącznie trochę godzin dostaliśmy za darmo grania
Opublikowano 25 lutego 201015 l Hmm, chciałem tylko zobaczyć jakie są opcje dodatkowe w wersji pc, może po premierze wyjdzie jakieś demo to spróbuje jeszcze raz z uruchomieniem. A na osłodę dostaliśmy w store theme na bazie bfbc2 no i długie demo darksiders, jakoś ten tydzień (powoli) minie
Opublikowano 25 lutego 201015 l to były wspaniałe tygodnie z demo, czekają wspaniałe miesiące 2 nowe mapy dostępne w dniu premiery, oj ta nocna zdaje się będzie ulubioną dla inżyniera
Opublikowano 25 lutego 201015 l Na mnie wrażenie zrobiła misja nocna coś wspaniałego błoga cisza a za ras huk wystrzeliwanej amunicji
Opublikowano 25 lutego 201015 l 2 nowe mapy dostępne w dniu premiery, oj ta nocna zdaje się będzie ulubioną dla inżyniera Ja bym powiedział ze dla snajperów ...Na filmiku jest ze gra wychodzi 2 marca a w gość w Gamestop powiedział mi ze 5.
Opublikowano 25 lutego 201015 l Miło nam poinformować, że gra Bad Company 2 jest w drodze do nas. Dostawy spodziewamy się ok. 02.03. Dołożymy wszelkich starań, aby zamówienia zrealizować tego samego dnia. Uwaga! Jeśli chcą Państwo zmienić lub anulować zamówienie prosimy o jak najszybszy kontakt mailowy na adres Tak dla informacji dostałem to od ultimy właśnie
Opublikowano 25 lutego 201015 l a wiadomo jak z wysyłką w sklepie psx extreme? wysyłają 5 marca czy może wcześniej?
Opublikowano 25 lutego 201015 l Też mam preorder w sklepie psx. Podejrzewam, że 5 marca płytka z grą będzie się już kręciła u nas w konsoli Merson