SG1-ZIELU 870 Opublikowano 25 lutego 2010 Opublikowano 25 lutego 2010 Oj widzę że mój następny zakup będzie w ultimie. Ja grę dostane pewnie dopiero 4 marca. Jestem tylko ciekaw co z serwerami kiedy zostaną włączone ? Cytuj
mersi 804 Opublikowano 25 lutego 2010 Opublikowano 25 lutego 2010 jeszcze jedno, coś obiło mi się o uszy że niby mają byc tylko 2 tryby na początku w bc2? to prawda? czy dadzą odrazu wszystkie 4 czyli sq deathmatch,conq,rush i sq rush? Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 25 lutego 2010 Opublikowano 25 lutego 2010 Coś musi w tym być w przy zamówieniu wersji limitowanej na Xboxa dostajemy kod który uprawnia nas do zagrania 30 dni wcześnie przed innymi w któryś tryb dokładnie nie pamiętam w który Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 25 lutego 2010 Opublikowano 25 lutego 2010 Oj widzę że mój następny zakup będzie w ultimie. Ja grę dostane pewnie dopiero 4 marca. Jestem tylko ciekaw co z serwerami kiedy zostaną włączone ? 2 marca już powinny być włączone... przy okazji premiery w USA Cytuj
Matt90 0 Opublikowano 25 lutego 2010 Opublikowano 25 lutego 2010 Robi się gorąco! Nie spodziewałem się nocnej mapy! Już sobie wyobrażam te rakiety latające na czarnym tle nieba. Cytuj
Pryxfus 820 Opublikowano 25 lutego 2010 Opublikowano 25 lutego 2010 Na tej nocnej mapie nic tylko spot, spot, spot :] Cytuj
humanno 201 Opublikowano 25 lutego 2010 Opublikowano 25 lutego 2010 (edytowane) gdzie? kto? co? skąd info o nocnej mapie? poka poka ed: a juz obczaiłem, ciekawie to wyglada... jak na trybie HC nie bedzie zaznaczania wrogów to dopieor bedzie ciekawie... "Those who purchase Battlefield: Bad Company 2 new on consoles will receive a VIP code which can be entered online to unlock these new maps for free." hmm... chodzi o limitki? czy po prostu o NOWE gry czyli nie odkupione używki z krórych kod może byc juz zużyty? Edytowane 25 lutego 2010 przez humanno Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 25 lutego 2010 Opublikowano 25 lutego 2010 Kod dostanie każdy kto kupi nową grę do pobrania ze sklepiku bc2. A kto kupi na rynku wtórnym grę będzie mógł mapki ściągnąć za 15 euro. Cytuj
ziemia1 685 Opublikowano 25 lutego 2010 Opublikowano 25 lutego 2010 (edytowane) gdzie? kto? co? skąd info o nocnej mapie? poka poka ed: a juz obczaiłem, ciekawie to wyglada... jak na trybie HC nie bedzie zaznaczania wrogów to dopieor bedzie ciekawie... "Those who purchase Battlefield: Bad Company 2 new on consoles will receive a VIP code which can be entered online to unlock these new maps for free." hmm... chodzi o limitki? czy po prostu o NOWE gry czyli nie odkupione używki z krórych kod może byc juz zużyty? chodzi o nówki, a konkretnie aby trochę ukrócić handel posprzedażowy u r so fast Kod dostanie każdy kto kupi nową grę do pobrania ze sklepiku bc2. A kto kupi na rynku wtórnym grę będzie mógł mapki ściągnąć za 15 euro. Edytowane 25 lutego 2010 przez ziemia1 Cytuj
Gość szpic Opublikowano 25 lutego 2010 Opublikowano 25 lutego 2010 powiem tak mapa nocna to byla w BF2. tam byl totalny mrok. Kilka lamp + noktowizory( z tym ze one grzaly sie wiec trzeba bylo je co jakis czas wylaczyc) to byl klimat nie taki wieczór jak tutaj:) Cytuj
humanno 201 Opublikowano 25 lutego 2010 Opublikowano 25 lutego 2010 (edytowane) no to gicior, ciekaw tylko jestm kiedy "brytol" do mnie dojedzie, mam nadzieje ze w przyzwoitym terminie. Edytowane 25 lutego 2010 przez humanno Cytuj
Rik 13 Opublikowano 25 lutego 2010 Opublikowano 25 lutego 2010 Tryby gry (rush, conquest itd.) są przypisane do mapy czy można grać w każdym trybie na każdej mapce? Cytuj
oTOMo 19 Opublikowano 25 lutego 2010 Opublikowano 25 lutego 2010 (edytowane) hoho, obie mapy bardzo mnie się podobają Na filmiku zaciekawiły mnie 2 rzeczy: snajper trafia w coś w powietrzu w 0:49, w rakietę? no dobra, to uav pewnie jest druga sprawa to po wskrzeszeniu gościa w 0:44 pojawia się jakiś dziwny obrazek? ktoś wie co to? edit: Niektóre mapy mają 2 tryby, conquest dzieje się na tym samym obszarze (lub jego wycinku) co rush, polecam przeglądnięcie map na http://ultimateprestige.com/. Wszystko i tak nie jest jeszcze ujawnione. Edytowane 25 lutego 2010 przez oTOMo Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 25 lutego 2010 Opublikowano 25 lutego 2010 Tryby gry (rush, conquest itd.) są przypisane do mapy czy można grać w każdym trybie na każdej mapce? Tryby są przypisane do mapek Cytuj
humanno 201 Opublikowano 25 lutego 2010 Opublikowano 25 lutego 2010 (edytowane) hoho, obie mapy bardzo mnie się podobają Na filmiku zaciekawiły mnie 2 rzeczy: snajper trafia w coś w powietrzu w 0:49, w rakietę? no dobra, to uav pewnie jest druga sprawa to po wskrzeszeniu gościa w 0:44 pojawia się jakiś dziwny obrazek? ktoś wie co to? snajper trafia w uav, ujecie wczesniej jest wlasnie z kamery uav ktore zbiera strzała. "W rakiete" :tongue: ten symbol wygląda jak pasek głośności lub cos w tym stylu, moze onzacza to ze wlasnie ta wskrzeszona postac cos pwiedziala, np podziekowala, tak mi sie wydaje. edit: zgadza sie, to nie jest "głośność" ewidentnie widac ze to ikonka-skrzynka, panowie poniżej mają racje. Edytowane 25 lutego 2010 przez humanno Cytuj
Rik 13 Opublikowano 25 lutego 2010 Opublikowano 25 lutego 2010 Tryby gry (rush, conquest itd.) są przypisane do mapy czy można grać w każdym trybie na każdej mapce? Tryby są przypisane do mapek Hmm... to trochę lipa. Mam nadzieję że DICE nie będzie wyciągało kasy za wypuszczanie tych samych mapek tyle że z innymi trybami. Dobrze że przynajmniej dorzucają parę mapek dla posiadaczy nowych kopii gry (chociaż to w sumie i tak jest gra którą warto zachować, multi powinno wystarczyć na miesiące świetnej zabawy) Cytuj
oTOMo 19 Opublikowano 25 lutego 2010 Opublikowano 25 lutego 2010 (edytowane) snajper trafia w uav, ujecie wczesniej jest wlasnie z kamery uav ktore zbiera strzała. "W rakiete" :tongue: noooo, taki zaje*isty skill - zestrzelenie rpg w locie Hmm... to trochę lipa. Mam nadzieję że DICE nie będzie wyciągało kasy za wypuszczanie tych samych mapek tyle że z innymi trybami. Dzii, przeta Port Valdez i Laguna Presa na bank mają 2 tryby, reszta nie jest pewna. Edytowane 25 lutego 2010 przez oTOMo Cytuj
ziemia1 685 Opublikowano 25 lutego 2010 Opublikowano 25 lutego 2010 druga sprawa to po wskrzeszeniu gościa w 0:44 pojawia się jakiś dziwny obrazek? ktoś wie co to? ten symbol wygląda jak pasek głośności lub cos w tym stylu, moze onzacza to ze wlasnie ta wskrzeszona postac cos pwiedziala, np podziekowala, tak mi sie wydaje. imo to jest do odblokowania dla medyka z dema pamiętam taki symbol Health Pack Range Upgrade reklama tv Cytuj
lutoslav 0 Opublikowano 25 lutego 2010 Opublikowano 25 lutego 2010 imo to jest do odblokowania dla medyka z dema pamiętam taki symbol Health Pack Range Upgrade Tak, to jest dokladnie to. Zwieksza zasieg w ktorym uzdrawia apteczka. Cytuj
Matt90 0 Opublikowano 26 lutego 2010 Opublikowano 26 lutego 2010 http://www.youtube.com/watch?v=o72W3Lp2kys Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 26 lutego 2010 Opublikowano 26 lutego 2010 Bartek Reklama super pełna dynamiki. Ale my wiemy że to nie jest tylko przechwałki i gadanie marketingowe. To się dzieje na prawdę :potter: Cytuj
mersi 804 Opublikowano 26 lutego 2010 Opublikowano 26 lutego 2010 (edytowane) "Witam W związku z przesunięciem premiery Battlefield Bad Company 2 na 2-4 marca jest możliwość dostania gry wcześniej? Pozdrawiam!" "Witam nic na ten temat nie wiemy ale gre najprawdopodobniej będziemy wysyłac juz w środe" w sklpie psx extreme juz beda wyslac w srode lub w czwartek, a martwilem sie ze bede grał dopiero 8 marca hehe Edytowane 26 lutego 2010 przez Merson 1 Cytuj
stachu456 0 Opublikowano 26 lutego 2010 Opublikowano 26 lutego 2010 a ja z ultimy to w środę lub czwartek mam ją już mieć w domu Cytuj
Maggort 21 Opublikowano 26 lutego 2010 Opublikowano 26 lutego 2010 (edytowane) www.videogameszone.de. Gameplay z singla (1 misja) Edytowane 26 lutego 2010 przez Maggort Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 26 lutego 2010 Opublikowano 26 lutego 2010 "Witam W związku z przesunięciem premiery Battlefield Bad Company 2 na 2-4 marca jest możliwość dostania gry wcześniej? Pozdrawiam!" "Witam nic na ten temat nie wiemy ale gre najprawdopodobniej będziemy wysyłac juz w środe" w sklpie psx extreme juz beda wyslac w srode lub w czwartek, a martwilem sie ze bede grał dopiero 8 marca hehe Świetna wiadomość. Dzięki wielkie Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi