RedKyubi 0 Opublikowano 27 lutego 2010 Opublikowano 27 lutego 2010 Ja tam się cieszę że już w środę odbiorę Cytuj
Pryxfus 820 Opublikowano 27 lutego 2010 Opublikowano 27 lutego 2010 Ultima.pl anulowała zamówienie na limitowaną wersję BF BC2, trzeba będzie zrobić to tak jak zwykle czyli przejść się do sklepu po premierze Strzelam w ciemno, że nie zapłaciłeś za nią jeszcze? Załatwili mnie tak z limitką AvP ale nie mam pretensji bo i tak z zakupu gry zrezygnowałem. Prawdopodobnie przerzucają gry na tych co zaraz po zamówieniu wpłacili kasę za towar. No co ty. Od razu zapłaciłem, w zeszłym tygodniu. Myślę, że dostali mniej limitowanych wersji niż przyjęli zamówień, te z końca odwołali. Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 27 lutego 2010 Opublikowano 27 lutego 2010 Jestem ciekaw co panowie z DICE zaoferują nam w tym mini sklepiku. Jak na razie brak jakichkolwiek przecieków Cytuj
oTOMo 19 Opublikowano 27 lutego 2010 Opublikowano 27 lutego 2010 Jestem ciekaw co panowie z DICE zaoferują nam w tym mini sklepiku. Jak na razie brak jakichkolwiek przecieków Jak to nie, oprócz tego co napisałem wcześniej, że jeszcze w marcu dostaniemy 2 alternatywne rozgrywki na już dołączonych mapach, to dice zapowiedziało, że zaimplementują dodatkowe tryby multiplayer, między innymi co-op, ale trzeba cierpliwości (http://connectedconsoles.com/ps3-DICE-Want-Coop-In-Bad-Company-2.cfm). Co jakiś czas wypuszczą nowe rzeczy, żeby ludzie nie odsprzedawali gry za szybko Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 28 lutego 2010 Opublikowano 28 lutego 2010 hmm... czyżby przechwałki nt jakości grafiki jak z Uncharted 2 nie były przesadzone? Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 28 lutego 2010 Opublikowano 28 lutego 2010 To co pokazałeś na screnach to według nie których wraz z widokiem na góry ZAPIERA DECH. Było to już na którymś filmiku. Cytuj
schabek 5 320 Opublikowano 28 lutego 2010 Opublikowano 28 lutego 2010 (edytowane) Wystarczyło przeczytać nowy nr PSX żeby dowiedzieć się, że grafika jest o niebo lepsza w single niż w multi. " (...) dostępne były kawałki 2 misji (3. i 4. poziom), które widowiskowo ukazywały nowości singla oraz usprawnienia świetnego silnika Frostbite. Schodząc ze zbocza góry gdzieś w boliwijskiej dżungli, nie sposób było nie zachwycić się genialną panoramą okolicy, jaka rozpościerała się przed oczami. Porównanie ze sławnym widokiem z hotelu w Nepalu w Uncharted 2 jest może na wyrost (inne środowisko i poziom detali), ale ogólnym wrażeniom (...) często naprawdę niewiele brakuje do dzieła Naughty Dog. (...) " E: Na stronie bfbc2.pl jest zegar odliczający premiere co do sekundy Edytowane 28 lutego 2010 przez schab0795 Cytuj
Matt90 0 Opublikowano 28 lutego 2010 Opublikowano 28 lutego 2010 Ładne obrazki, ale pewnie na 360 gra wygląda lepiej. Cytuj
pawliszak 0 Opublikowano 28 lutego 2010 Opublikowano 28 lutego 2010 jak testowali demówki, to na x360 był ciemniejszy obraz i z ostrzejszymi teksturami, a na ps3 jaśniejszy, ale tekstury były trochę gorszej jakości Cytuj
rafal_roma 1 Opublikowano 28 lutego 2010 Opublikowano 28 lutego 2010 Szkoda tylko że nie ma AA, ta pikseloza bije po oczach. Chyba że w wersji pełnej się to pojawi. Cytuj
Owiec 281 Opublikowano 28 lutego 2010 Opublikowano 28 lutego 2010 Beta sie juz oficjalnie skonczyla? Cytuj
rafal_roma 1 Opublikowano 28 lutego 2010 Opublikowano 28 lutego 2010 Tak. Serwery dem i bety zostały wyłączone. Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 28 lutego 2010 Opublikowano 28 lutego 2010 (edytowane) Szkoda tylko że nie ma AA, ta pikseloza bije po oczach. Chyba że w wersji pełnej się to pojawi. A myślałem że to tylko ja czepiam się najdrobniejszych szczegółów...przesadzasz Beta sie juz oficjalnie skonczyla? Tak. Edytowane 28 lutego 2010 przez MYSZa7 Cytuj
septo 1 Opublikowano 28 lutego 2010 Opublikowano 28 lutego 2010 te screeny to z ps3/xboxa czy z pc? bo jesli to z konsoli to masakra jak dla mnie... Cytuj
LiSoQuan 23 Opublikowano 28 lutego 2010 Opublikowano 28 lutego 2010 Na JustinTV już graja w singla.. i powiem że nic się nie zmieniło od BC1 dalej nasi kompani nic nie robią, staja za rogiem a my walczymy z wrogiem. Teleportuje ich bezsensu jak to było w BC1 a nawet nas teleportuje na kilka metrów dalej... dziwne... single player chyba nadal będzie słaby. A graficznie to na pewno nie pobije Uncharted moim zdaniem. Cytuj
rafal_roma 1 Opublikowano 28 lutego 2010 Opublikowano 28 lutego 2010 Szkoda tylko że nie ma AA, ta pikseloza bije po oczach. Chyba że w wersji pełnej się to pojawi. A myślałem to to tylko ja czepiam się najdrobniejszych szczegółów...przesadzasz Może się czepiam, żaden to minus nie jest, ale lepiej jak wszystko jest gładziutkie ; ) Cytuj
Matt90 0 Opublikowano 28 lutego 2010 Opublikowano 28 lutego 2010 Na JustinTV już graja w singla.. i powiem że nic się nie zmieniło od BC1 dalej nasi kompani nic nie robią, staja za rogiem a my walczymy z wrogiem. Teleportuje ich bezsensu jak to było w BC1 a nawet nas teleportuje na kilka metrów dalej... dziwne... single player chyba nadal będzie słaby. A graficznie to na pewno nie pobije Uncharted moim zdaniem. No też widziałem, że już tam grają. Trochę pooglądałem i wyłączyłem, żeby sobie nie psuć zabawy. Wystarczy, że obejrzałem tam już całego Heavy Rain. Cytuj
Baapa 2 Opublikowano 28 lutego 2010 Opublikowano 28 lutego 2010 http://www.youtube.com/watch?v=BLP7UFcCqLI&feature=channel Single, wer. z X, 24 części....dla zniecierpliwionych Cytuj
rafal_roma 1 Opublikowano 28 lutego 2010 Opublikowano 28 lutego 2010 To kampania króciutka. 24 części * 10 min kazda = 240 min = 4h. Co prawda na easy, ale i tak to niewiele. Porównywalnie z COD:MW2 Cytuj
schabek 5 320 Opublikowano 28 lutego 2010 Opublikowano 28 lutego 2010 Kampania krótka jak to często w FPS'ach bywa. Ale pomyśl ile godzin zabawy czeka cię w multi. Nawet jak nie zależy ci na trofeach to multi cię tak szybko nie znudzi. Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 28 lutego 2010 Opublikowano 28 lutego 2010 Gra jest na 6 godz. więc nie jest źle jak na dodatek do multi, bo dla mnie tym jest singiel A co do AA to jak chcesz go to kup sobie grę na Piec i włącz sobie 8 krotny AA i 16 krotny Aniso. Nie ukrywam że fajnie by było gdyby był ale na pewno już "po ptakach" i nie będzie go w finalnym tytule Cytuj
rafal_roma 1 Opublikowano 28 lutego 2010 Opublikowano 28 lutego 2010 Ja zapewne najpierw zajmę się multi, a dopiero potem singlem więc bardzo długość kampanii mnie nie interesuje, ale niepokojące jest że w większości fpsów już coraz krótszy ten czas jest. Co do AA - to tak jak mówie, nie jest to niezbędne. Gry na pieca sobie nie kupię bo musiałbym wydać tysiące złotych żeby ten tytuł uciągnąć. Zostanę przy X-ie i zignoruję brak AA ; ) Cytuj
Jakim 1 791 Opublikowano 28 lutego 2010 Opublikowano 28 lutego 2010 Wg ignu to trochę ponad 6 godzin. Kiepsko cholera. Wiem że gra tak samo jak Mw2 nastawiona będzie głównie na Multi, ale do diabła singiel jest krótszy od tego z jedynki, a już sama jedynka śmignęła mi nawet nie wiem kiedy. Lipa dla ludzi, którzy grają tylko kampanie w singlu. Strata kasy. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi