humanno 201 Opublikowano 2 marca 2010 Opublikowano 2 marca 2010 (edytowane) Widać nie tylko MY kochamy tą grę no może nie licząc panów z IGN ale to można było przewidzieć niech dalej bawią się MW 2 bez przesadyzmu, 8.9 to wlasciwie 9 :wink: choc moze recenzent nie byl najwyzszych lotów :tongue: ...z drugiej strony patrząc na to 9.5 dla MW... ja tez czekam na paczke, chyba z Ang musi do mnie dotrzec [kupione na alle] ale za to o kilkadziesiat zl taniej, no cóż, wytrzymam jeszcze te kilka dni, na weekend musi byc! Ci co mają juz - lucky you! Ukonczone w pięć h ? Uuuu, szybko torche, sporo szybciej niz MW2, no chyba ze MW2 zaliczyles w 4h :tongue: Edytowane 2 marca 2010 przez humanno Cytuj
Matt90 0 Opublikowano 2 marca 2010 Opublikowano 2 marca 2010 (edytowane) Jestem już po 4 misji na hardzie mogę powiedzieć tylko jedno WOW I co ciężko jest na hard? Edytowane 2 marca 2010 przez Matt90 Cytuj
tomci23 55 Opublikowano 2 marca 2010 Opublikowano 2 marca 2010 Jestem już po 4 misji na hardzie mogę powiedzieć tylko jedno WOW I co ciężko jest na hard? Zdecydowanie łatwiej jak np veteran w MW2 Cytuj
Maggort 21 Opublikowano 2 marca 2010 Opublikowano 2 marca 2010 sprawdzał ktoś tę dodatkową broń : AKS-74u? Cytuj
Paweł_PS 0 Opublikowano 2 marca 2010 Opublikowano 2 marca 2010 Jakiś czas temu słyszałem o tym, że każda kopia BC2 będzie przypisana do danego konta, jak to wygląda w rzeczywistości ? Czy kupując grę będę zarówno ja i mój brat grać na osobnych profilach na multi i w singla ? Wszystko bedzie dzialac ? Cytuj
jarken 33 Opublikowano 2 marca 2010 Opublikowano 2 marca 2010 Jakiś czas temu słyszałem o tym, że każda kopia BC2 będzie przypisana do danego konta, jak to wygląda w rzeczywistości ? Czy kupując grę będę zarówno ja i mój brat grać na osobnych profilach na multi i w singla ? Wszystko bedzie dzialac ? Nie pomyliłeś tego z wersją na PC? Cytuj
Gość szpic Opublikowano 2 marca 2010 Opublikowano 2 marca 2010 takie pytanie w temacie. Zamówielem tą gre w sklepie psx. Wie ktos czy jest jakakolwiek szansa aby anulowac te zamowienie? robil ktos kiedys takie cos ( anulacje zamowienia ) ? Cytuj
tomci23 55 Opublikowano 2 marca 2010 Opublikowano 2 marca 2010 takie pytanie w temacie. Zamówielem tą gre w sklepie psx. Wie ktos czy jest jakakolwiek szansa aby anulowac te zamowienie? robil ktos kiedys takie cos ( anulacje zamowienia ) ? Najlepiej zadzwoń osobiście i spytaj ja anulowałem w ultimie nie było żadnego problemu Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 2 marca 2010 Opublikowano 2 marca 2010 takie pytanie w temacie. Zamówielem tą gre w sklepie psx. Wie ktos czy jest jakakolwiek szansa aby anulowac te zamowienie? robil ktos kiedys takie cos ( anulacje zamowienia ) ? Dowiedz się wpierw czy twoje zamówienie zostało wysłane później próbuj anulować Cytuj
Matt90 0 Opublikowano 2 marca 2010 Opublikowano 2 marca 2010 http://www.youtube.com/watch?v=m1fPj4GrO-A I co wy na to? Czyż ta gra nie jest piękna? Cytuj
nero2082 774 Opublikowano 2 marca 2010 Opublikowano 2 marca 2010 grube akcje na slow-mo, I like. ten filmik przypomniał mi o wadzie tej gry, nie ma przeglądania replayów z gry jak w Uncharted 2 multi, może kiedyś Cytuj
Gość szpic Opublikowano 2 marca 2010 Opublikowano 2 marca 2010 takie pytanie w temacie. Zamówielem tą gre w sklepie psx. Wie ktos czy jest jakakolwiek szansa aby anulowac te zamowienie? robil ktos kiedys takie cos ( anulacje zamowienia ) ? Dowiedz się wpierw czy twoje zamówienie zostało wysłane później próbuj anulować mam odbiór osobisty i platnosc przy odbiorze wiec zawsze moge zapomniec odebrac? Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 2 marca 2010 Opublikowano 2 marca 2010 takie pytanie w temacie. Zamówielem tą gre w sklepie psx. Wie ktos czy jest jakakolwiek szansa aby anulowac te zamowienie? robil ktos kiedys takie cos ( anulacje zamowienia ) ? Dowiedz się wpierw czy twoje zamówienie zostało wysłane później próbuj anulować mam odbiór osobisty i platnosc przy odbiorze wiec zawsze moge zapomniec odebrac? Chyba że ;p Cytuj
humanno 201 Opublikowano 2 marca 2010 Opublikowano 2 marca 2010 (edytowane) takie pytanie w temacie. Zamówielem tą gre w sklepie psx. Wie ktos czy jest jakakolwiek szansa aby anulowac te zamowienie? robil ktos kiedys takie cos ( anulacje zamowienia ) ? Dowiedz się wpierw czy twoje zamówienie zostało wysłane później próbuj anulować mam odbiór osobisty i platnosc przy odbiorze wiec zawsze moge zapomniec odebrac? he, musiałbyś zapomnieć kilka razy bo na pewno.... [eidt] sorry nie doczytałem ze to odbiór osobisty. Edytowane 2 marca 2010 przez humanno Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 2 marca 2010 Opublikowano 2 marca 2010 Właśnie oglądałem na Discovery Channel reklamę Battelfilda wprawdzie na PC ale zawsze to coś . Osobiście reklama jak dla mnie kiepska lepsza z wersji konsolowej Cytuj
Jakim 1 791 Opublikowano 2 marca 2010 Opublikowano 2 marca 2010 Kij z discovery. Przed sekundą na Polsacie poleciała reklama BC2. Cytuj
RedKyubi 0 Opublikowano 2 marca 2010 Opublikowano 2 marca 2010 A ja dopiero co na Polsacie.. jutro się zacznie Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 2 marca 2010 Opublikowano 2 marca 2010 Na oficjalnej stronie BC2 po zalogowaniu dostajemy dostęp do swoich statystyk a kiedy będzie dostęp do gamercards ? Cytuj
Yabollek007 314 Opublikowano 2 marca 2010 Opublikowano 2 marca 2010 Moze ktos mi powiedziec jak zarejestrowac sie na tym veteranie Battlefielda? Mam konto EA, po wejsciu na stronke veteran i wybraniu BF BC kaze mi wpisac gamertag - po wpisaniu PSN ID pokazuje mi, ze nie jest polaczone z kontem. Swoja droga to dziwna sprawa - przy okazji BF BC juz kiedys na tym veteranie gierki rejestrowalem (Battlefielda 2 i BF BC), a teraz jest tam kompletnie pusto Cytuj
humanno 201 Opublikowano 2 marca 2010 Opublikowano 2 marca 2010 jeśli ktoś testował juz tryb HC to bardzo proszę o relację, bo to mnie bardzo ciekawi. Cytuj
Oldboy 984 Opublikowano 2 marca 2010 Opublikowano 2 marca 2010 Gametrailers SCORE DESIGN 9.1 STORY 7.0 GAMEPLAY 9.2 PRESENTATION 9.5 ~9.1/10 http://www.gametrailers.com/video/review-hd-battlefield-bad/62540 Cytuj
oTOMo 19 Opublikowano 3 marca 2010 Opublikowano 3 marca 2010 (edytowane) Właśnie w radiu usłyszałem reklamę saturna i poczułem się nieźle zrobiony w wała. Reklama ta mówi, że mają "edycję kolekcjonerską bfbc2 za 179", domyślam się, że chodzi o limitkę. Ale, kur*a mać, ta opcja miała być dostępna TYLKO w preorderze, nie wspominając o tym, że jest jeszcze przed premierą i to po takiej cenie. edit: troszeczkę się uspokoiłem, bo zobaczyłem że sklep.gram wysłał wczoraj paczuszkę, dziś tylko ją odebrać na mieście i będzie git Edytowane 3 marca 2010 przez oTOMo Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 3 marca 2010 Opublikowano 3 marca 2010 (edytowane) Mam jedno pytanie gdy zalogowałem na stronie ea i chciałem sprawdzić swoje stats choć gry nie mam jeszcze. Okazało się że mam odblokowaną broń którą to niby mieliśmy dostać dodatkowo zamawiając przed premierą. Dziś będę miał grę więc zapraszam do zabawy Edytowane 3 marca 2010 przez marekjw2523 Cytuj
easye 3 356 Opublikowano 3 marca 2010 Opublikowano 3 marca 2010 powiedzcie mi - kumpel wczoraj kupil i pisze do mnie, ze ma jezyk jedynie angielski. Czy to mozliwe, zeby nie bylo wyboru jezyka ? Cytuj
Matt90 0 Opublikowano 3 marca 2010 Opublikowano 3 marca 2010 Jak kupił na PS3 to nie będzie miał po polsku. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi