Butcher 70 Opublikowano 13 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2009 Wiadomo do kiedy będzie aktywna ta beta? Koleś z DICE twierdził, że do końca grudnia max. CZY KTOŚ może qrva posprzątać ten temat !? Cytuj Odnośnik do komentarza
jarken 33 Opublikowano 13 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2009 Butcher - a jak wygląda sprawa ze strzelaniem? Nadal czuć, że strzelamy karabinem na wodę, czy poprawili to? Dodano więcej opcji customizacji naszego wojaka? Cytuj Odnośnik do komentarza
Butcher 70 Opublikowano 13 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2009 Butcher - a jak wygląda sprawa ze strzelaniem? Nadal czuć, że strzelamy karabinem na wodę, czy poprawili to? Dodano więcej opcji customizacji naszego wojaka? Hmm... nigdy nie miałem odczucia w BF, że strzelam karabinem na wodę , imo jest podobnie jak w BC1 - dla mnie cacy. Guny mają odpowiedni power, świetnie brzmią, nie mówiąc o efektach wizualnych jakie zostawiasz na otoczeniu. W ferworze walk i podjary ogólnej kustomizacją postaci się nie bawiłem, zmieniałem tylko klasy lub pukawki wedle potrzeb. Cytuj Odnośnik do komentarza
mersi 804 Opublikowano 13 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2009 (edytowane) Wie ktoś kiedy będzie lista trofeów z BFBC2? Edytowane 13 Listopada 2009 przez Merson Cytuj Odnośnik do komentarza
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 13 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2009 zaar jesteś złyyyyyyyyyyyyyyy :-) ale dobrze mieć Cię po swojej stronie hłe hłe mam doskonałe wspomnienia z BF:BC. Już w samo demo grałem godzinami, a pełna wersja okazała się lepsza niż myślałem. Zdecydowanie najbardziej do gustu przypadł mi shotgun - reszty nie umiałem obsługiwać. Jak dla mnie to wystarczy, że BF:BC2 będzie miało dobre community oraz działającą komunikację głosową - reszty nowości mi nie potrzeba. Cytuj Odnośnik do komentarza
Deadeye 2 Opublikowano 13 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2009 Wie ktoś kiedy będzie lista trofeów z BFBC2? Chyba się troche rozpędziłeś, ta gra ma premiere w przyszłym roku A teraz właśnie ogłoszono konkurs na zaproponowanie trofeum które może wejść do gry, więc lista trofeów jeszcze nie jest zamknięta. Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 13 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2009 Kody za free http://www.ps3site.pl/10000-kluczy-czeka-na-swoich-wlascicieli/23266/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Szymek 1 047 Opublikowano 14 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2009 W takim tempie to juz od dawna pewnie nie maja tych 10.000 kluczy . Nie ma to jak sztuczna promocja sklepu, w dodatku sasiadow. Zostalo 2000 Kluczy z tych 10000 dzisaj rozdawali jak szaleni,proponuje wejsc na strone rozdaja teraz kody bez odliczania Wiadomo ile bedzie trwac beta??czy bedzie tak jak z BF:BC ze bedzie mozna grac caly czas az do premiery? przy bad company nie bylo bety tylko bylo demo dostepne na pss bodajze dwa tygodnie przed premiera...w przepadku bad company 2 zapewne bedzie tak samo.... pare postow wyzej masz napisane do kiedy beta.... Cytuj Odnośnik do komentarza
jaca71 4 Opublikowano 14 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2009 (edytowane) 13 minut z bety http://polygamia.pl/Polygamia/1,95334,7253870,Rozgrywka_z_bety_Battlefield__Bad_Company_2.html Moze teraz bez bledu bedzie http://polygamia.pl/Polygamia/1,95334,7253870,Rozgrywka_z_bety_Battlefield__Bad_Company_2.html Edytowane 14 Listopada 2009 przez Grigori wystarczy użyć taga [ link ] a już na pewno nie pisać drugiego posta, bo to na pewno nie pomoże! Cytuj Odnośnik do komentarza
RedKyubi 0 Opublikowano 14 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2009 Tamten link niema błędu, dobra akcja Cytuj Odnośnik do komentarza
da$io 110 Opublikowano 14 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2009 (edytowane) Edytowane 16 Listopada 2009 przez da$io Cytuj Odnośnik do komentarza
RedKyubi 0 Opublikowano 14 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2009 Niestety tam poszli za nazwą i hype'em. Może jak będzie za mniej niż 100zł to zainteresuje mnie. Bad Company 2 to jest już teraz must have. Cytuj Odnośnik do komentarza
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 16 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 (edytowane) Ale skończcie już pieprzyć o tej niemieckiej stronie. Grigori, a gdzie mamy o niej rozmawiać jak nie na forum? Mamy zmienić forum czy co? Dzięki temu że jesteśmy sobie życzliwy i wymieniami się takimi informacjami będzie tutaj sporo opinii jak wygląda nowy BF:BC2. Lubię Twoje twarde rządy bo komfortowo czyta się forum ale czasami przeginasz pałkę ps. pewnie dostanę warna i zaraz usuniesz posta ale powiedziałem co mi leży na sercu BTW, jeśli Butch mówi, że to co na filmie to tak jest w realu to pierwszy raz w życiu muszę urlop dla gry wziąć Edytowane 16 Listopada 2009 przez waldusthecyc Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość szpic Opublikowano 16 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 OK kody sa rozsylane. dzis miedzy 23 a 6 bedzie mozna zasysac. Jednak ta strona to nie kit Cytuj Odnośnik do komentarza
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 16 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 OK kody sa rozsylane. dzis miedzy 23 a 6 bedzie mozna zasysac. Jednak ta strona to nie kit szpic - jarzysz coś z Niemca? dostałem maila, wchodzę na stronę przez podany w mailu link i dostaję tekst: Ihr Key für Battlefield Bad Company 2 Beta-Key (PS3)Aufgrund der deutschen Jugendschutzbestimmungen ist ein Abrufen dieses Codes nur diesem Zeitraum möglich: zwischen 23 und 6 Uhr Bitte versuchen Sie es später erneut. Wichtiger Hinweis: Halten Sie Ihren Personalausweis bereit, da Sie zum Abrufen des Codes erneut Ihre Personalausweis-Nummer eingeben müssen! no kodu tu nie ma... Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość szpic Opublikowano 16 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 (edytowane) translator powiedzial mnie ze z powodu prawa niemieckiego moze to byc tylko dostepne od 23 do 6. wiec trzeba czekac ps. Oni maja taki sam czas jak my? gorzej ze tam cos pisze o id dowodu a ja nie pamietam co tam wpisalem heheh Edytowane 16 Listopada 2009 przez szpic Cytuj Odnośnik do komentarza
gacugac 0 Opublikowano 16 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 Ja też nie pamiętam co napisalem w id dowodu ps. no to będzie dupa Cytuj Odnośnik do komentarza
basbot11 177 Opublikowano 16 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 w tym emailu ktory zacytowal waldusthecyc pisze ze kody mozna pobrac od 23 do 6 i ze musimy podac nr. dokumetu ktory podalismy przy zamawianiu. Cytuj Odnośnik do komentarza
elvis004 285 Opublikowano 16 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 (edytowane) dobra podalem nr swojego dowodu wiec luzz ale jak i, gdzie i komu mam go podac po 23 ? Pesel tez swoj podalem :] takze to tez moge im podac tylko niech mi ktos jeszcze powie jak jest PESEL u Niemcow bo moj niemiecki jest kaput Shajseeeeeeee HILFEEEEEEEE Edytowane 16 Listopada 2009 przez elvis004 Cytuj Odnośnik do komentarza
mersi 804 Opublikowano 16 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 (edytowane) LOL to teraz wymyślili...... Przecież ja za h&*% nie pamiętam jakie numery tam wpisywałem , tylko co do głowy przyszło ech te niemcy, pozostaje już tylko klucz z Ulitimy Edytowane 16 Listopada 2009 przez Merson Cytuj Odnośnik do komentarza
basbot11 177 Opublikowano 16 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 ludziska ze sklepu dostaniecie linka do strony z ktorei bedzie mozna pobrac koda do bety, ale dopiero miedzy 23-6 i po podaniu numeru waszego dokumentu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Black medusa 2 Opublikowano 16 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 W razie problemów z Niemieckim można użyć tego - http://babelfish.yahoo.com/ ... Cytuj Odnośnik do komentarza
gacugac 0 Opublikowano 16 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 Jak się 3 razy źle poda numer dowodu, konto zostaje zablokowane na 24 godziny Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 16 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 (edytowane) Widze ze nie tylko ja pisalem co popadnie ja zmienilem ktoras cyfre z przykladowego dowodu co tam byl bede probowal Jak ktos przepisywl dokladnie z przykladowego dowodu to tutaj macie ten dowod Edytowane 16 Listopada 2009 przez zaq123456 Cytuj Odnośnik do komentarza
Black medusa 2 Opublikowano 16 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 Gdzie mi rewidują nr dowodu ?? Jakoś nie mogę tego odnaleźć a czas ucieka... ?? Oczywiście klikam na link, który od nich otrzymałem, później na koszyk, do kasy i wyskakuje mi wielkie nic czyli kilka linijek , że każdy otrzyma po jednym kodzie itp, itd.... Gdzieś się zgubiłem ... Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi