Opublikowano 12 marca 201015 l Ja po różnych zawirowaniach pre-orderowych własnie odpakowałem swoją kopie i dołączam do gry, pozwole sobie niektóre osoby tutaj dodać do listy wiec jak ktos nie ma nic przeciwko to proszę akceptować [nie mam hs]. Moze nie bedzie mnie za duzo [chwilowo] bo jestem w trakcie HR ps. Kaliskie TESCO znów knockout'uje konkurencję wystawiając na standzie BF za jedyne 229zl.. wersja standard ofkorz.
Opublikowano 12 marca 201015 l To się obudziłeś bo serwery działają już od jakiegoś czasu . Ze sklepikiem to ogólnie nie rozumiem jak tyle czasu nie można sobie z tym problemem poradzić ale ok nie jestem programistą.
Opublikowano 12 marca 201015 l no ale przecież są dostępne te mapy z vip code, a sklepik pewnie naprawią na nowe DLC ;p
Opublikowano 12 marca 201015 l dzis o 14:30 do 15 nie działało PSN tez tak ktos miał czy mi konsola sie psuej i zawiesz prz grani on line ?
Opublikowano 12 marca 201015 l dzis o 14:30 do 15 nie działało PSN tez tak ktos miał czy mi konsola sie psuej i zawiesz prz grani on line ? Akurat w tych godzinach gram zawsze, bo według mnie jest wtedy najpłynniej pod względem przeciążenia serwera i innych problemów. Tak więc miałeś jakiś problem...
Opublikowano 12 marca 201015 l No to przysolili z tymi kodami VIP. Ciężko będzie się pozbyć gry za rozsądną cenę bez tego kodu.
Opublikowano 12 marca 201015 l Na pewno, zwlaszcza, ze Saturn wystartowal z takimi cenami obu wersji 169/179 - po co komus placic za mapy pozniej, skoro moze miec za 10 zl od razu i moze jeszcez jakies dodatki. MaroS - jak sciagnac te mapy ? one sa juz dostepne, czy jakos je sciagam ? (w multi jeszcze nie gralem)
Opublikowano 12 marca 201015 l Jakie mapki dodaje VIP code? Ja cały czas nie rozwiązałem swojego problemu z nim związanego
Opublikowano 12 marca 201015 l Na pewno, zwlaszcza, ze Saturn wystartowal z takimi cenami obu wersji 169/179 - po co komus placic za mapy pozniej, skoro moze miec za 10 zl od razu i moze jeszcez jakies dodatki. MaroS - jak sciagnac te mapy ? one sa juz dostepne, czy jakos je sciagam ? (w multi jeszcze nie gralem) Limitowana ma taką śmieszną cenę bo dostajesz to samo co w wersji zwykłej. Różnica polega na tym, że w Limitowanej masz odblokowane niektóre rzeczy na starcie. W wersji zwykłej musisz je zdobyć sam. Kod VIP jest w każdej wersji. I bez niego nie możesz ściągnąć dwóch darmowych map i pewnie później pojawią się nowe problemy z dodatkami. Kod jest jednorazowy i bez niego trzeba będzie pewnie zapłacić za te dodatki lub coś. Niby dobry pomysł na okrojenie drugiego obiegu. Kto jednak nie miał kupić nowej gry to i tak nie kupi albo poczeka aż stanieje.
Opublikowano 12 marca 201015 l Wie ktoś kiedyś odpala sklep? Imam pytanie dot. broni M60. Podobno tylko grając medykiem można ją odblokować. Jest jakiś inny sposób na nią? Jakis kod taki jak na AKS-74U? Albo czy będzie można kupic ja w sklepie?
Opublikowano 12 marca 201015 l Jedna jest w dżungli,na filmikach pokazywali.Red mnie na razie nie ma i tak(drygi YLOD rozłożył mi konsola) w kwietniu chce wziąść na raty to ciebie dodam i pogramy razem Czekam tylko na lepsze pakiety startowe Pogramy, pogramy tylko ostrzegam, że może być tak, że przez jakiś czas zniknę z neta bo się będę przeprowadzał i nie wiem jak szybko podepną net w nowym miejscu.
Opublikowano 12 marca 201015 l Ponawiam pytanie kolegi wyżej, jakie dokładnie mapki dostaje się po wpisaniu vip code??
Opublikowano 12 marca 201015 l A ja mam pytanie ma ktos liste ktore trophy/ piny mozna robic w prywatnych meczach a ktore nie? Edytowane 12 marca 201015 l przez szpic
Opublikowano 12 marca 201015 l No to ładnie VIP code mi nie działa... nie mam dwóch ciekawych mapek By to szlag.. Co radzicie ? Pisać/zgłaszać to gdzieś - domagać się działającego kodu ? Jeśli tak to gdzie ? Na domiar złego, czeka się cały tydzień żeby sobie w weekend postrzelać a tu: "server maintenance".
Opublikowano 12 marca 201015 l Na pewno, zwlaszcza, ze Saturn wystartowal z takimi cenami obu wersji 169/179 - po co komus placic za mapy pozniej, skoro moze miec za 10 zl od razu i moze jeszcez jakies dodatki. MaroS - jak sciagnac te mapy ? one sa juz dostepne, czy jakos je sciagam ? (w multi jeszcze nie gralem) Limitowana ma taką śmieszną cenę bo dostajesz to samo co w wersji zwykłej. Różnica polega na tym, że w Limitowanej masz odblokowane niektóre rzeczy na starcie. W wersji zwykłej musisz je zdobyć sam. Kod VIP jest w każdej wersji. I bez niego nie możesz ściągnąć dwóch darmowych map i pewnie później pojawią się nowe problemy z dodatkami. Kod jest jednorazowy i bez niego trzeba będzie pewnie zapłacić za te dodatki lub coś. Niby dobry pomysł na okrojenie drugiego obiegu. Kto jednak nie miał kupić nowej gry to i tak nie kupi albo poczeka aż stanieje. Gdybym wiedzial, ze VIP jest w kazdej wersji tez wzialbym tansza...
Opublikowano 12 marca 201015 l Na pewno, zwlaszcza, ze Saturn wystartowal z takimi cenami obu wersji 169/179 - po co komus placic za mapy pozniej, skoro moze miec za 10 zl od razu i moze jeszcez jakies dodatki. MaroS - jak sciagnac te mapy ? one sa juz dostepne, czy jakos je sciagam ? (w multi jeszcze nie gralem) Limitowana ma taką śmieszną cenę bo dostajesz to samo co w wersji zwykłej. Różnica polega na tym, że w Limitowanej masz odblokowane niektóre rzeczy na starcie. W wersji zwykłej musisz je zdobyć sam. Kod VIP jest w każdej wersji. I bez niego nie możesz ściągnąć dwóch darmowych map i pewnie później pojawią się nowe problemy z dodatkami. Kod jest jednorazowy i bez niego trzeba będzie pewnie zapłacić za te dodatki lub coś. Niby dobry pomysł na okrojenie drugiego obiegu. Kto jednak nie miał kupić nowej gry to i tak nie kupi albo poczeka aż stanieje. Gdybym wiedzial, ze VIP jest w kazdej wersji tez wzialbym tansza... Zostałeś zrobiony w balon, bo wersja limitowana miała być jako preorder i po takiej samej cenie co normalna.
Opublikowano 13 marca 201015 l Ja to żałuje już od dawna że za napis na pudełku "limited edition" zapłaciłem prawie 50 zł więcej. Ale cóż sparzyć się można raz