Skocz do zawartości

Battlefield Bad Company 2

Featured Replies

• Odpowiedzi 6,7 tys.
  • Wyświetleń 634,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• beka z tej gry i black opsow. jak sie biegnie w battlfieldzie to tylko tupanie slychac TUP TUP TUP. ta snajperka to jakas porazka. ludzie grajacy w bc2 to noskillowcy ktorzy rekompensuja to sobie mowi

• To z tego że polska społeczność CoD zdążyła się już zorientować że tryby HC sprzyjają słabszym graczom. Widocznie teraz czas na BF community hehe. Co do tej sytuacji którą podałeś to nie jest to żade

• dobre dobre - lubię takich kozaków. Ja też mam reguły, tylko trochę bardziej rygorystyczne: - jak grasz ze mną masz obowiązek dobrze się bawić - wolno kląć i opowiadać historie z życia wzięte - jak

Opublikowano

Można jakoś sprawdzić ile się zrobiło killi Destruction 2.0?

E: Co trzeba zrobić, żeby odblokować karabinek w UAV?

alternative fire w 3 specjalizacji

co do nemezisów to w becie też od groma mi się trafiali ale była jedna mapa ludzie mieli ulubione miejsca

Opublikowano

Bartek, najbardziej mnie rozwala w twoim screenie most scored by: nóż :] i to 12 zabójstw. Ja mam na razie w całej grze 3 i to na jednym i tym samym gościu :D

Opublikowano

co to jest ten nemesis pin ?

ps co lepsze dla enga ak+w1911+4x zoom + mgmammu czy trening celnosci?

Opublikowano

nemesis pin, musisz zabić 5x tą samą osobę podczas 1 rundy.

Opublikowano

co to jest ten nemesis pin ?

ps co lepsze dla enga ak+w1911+4x zoom + mgmammu czy trening celnosci?

to

Nemesis Pin - In a round, kill an enemy 5 times. 200XP

w przeciwieństwie do

Payback Pin - In a round, kill your nemesis. 200 XP

brakuje mi właśnie 1 Payback pin do

Distinguished Retaliation Combat - 5 nemesis pins, 5 payback pins. 5000XP

Opublikowano

Bartek ta insygnia jest bardzo trudna sam mam tylko jednego gościa tak ściągniętego, będzie trzeba ustawkę robić.... co ty na to ?;) A co do pina z m-com to jestem chętny jak co :)

Opublikowano

Bartek ta insygnia jest bardzo trudna sam mam tylko jednego gościa tak ściągniętego, będzie trzeba ustawkę robić.... co ty na to ?;) A co do pina z m-com to jestem chętny jak co :)

sądziłem że da radę bez ustawki, ale dla was ...wam chętnie wbiję kosę w oko 8)

zgadamy się co i jak, za godzinę powinienem wbić się na serwery

Opublikowano

ta insygnia z namesis i payback szybko wpada podczas squad rush.

mi brakuje 1 payback ;/

Edytowane przez MaroS

Opublikowano

mam pytanie, też Wam czasem źle nalicza punkty?

np. najpierw ubijam dwóch typków, pózniej niszcze pojazd a w punktacji ogólnej widnieje tylko 100pkt (zamiast conajmniej 200 w danej sytuacji)

denerwujące...

Opublikowano

Mnie czasami wcale nie zalicza punktów:] Zabijam gościa, niby dostaje 50 pkt + jakieś bonusy, włączam scoreboard, a tam bez zmian:]

Opublikowano

No czasami się zdarza błąd z naliczaniem punktów, lecz rzadko. Dzisiaj natomiast pojawiał się problem z doczytywaniem broni i perków. Wszystko było by ok gdyby nie fakt że czasami trzeba było czekać na nie 10 min... :(

Opublikowano

No czasami się zdarza błąd z naliczaniem punktów, lecz rzadko. Dzisiaj natomiast pojawiał się problem z doczytywaniem broni i perków. Wszystko było by ok gdyby nie fakt że czasami trzeba było czekać na nie 10 min... :(

W takiej sytuacji polecam wyłączenie gry i przelogowanie się na innego użytkownika a potem powrót na swoje konto i do gry - u mnie pomogło (ewentualnie wyłączenie konsoli - chodzi o relog swojego konta).

Opublikowano

ten gosc pikus :)

zobacz top1 ps3 lader.

gosc 6tys osob zabil apachem/havociem

nic nie robi tylko lata

ps. poprawka http://bfbcs.com/stats_pc/Bu.Rogers

gosc niemozliwy.

10k zabil 300razy zginal

ps2. dzis dobry dzien na mordowanie snajperów :)

KLIK

Edytowane przez szpic

Opublikowano

Dzisiaj mam dziwny problem z niedoczytaniem się map i zawieszeniem przez to gry oraz notoryczne rozwalanie składów...

Opublikowano

Działa już sklep?

Pytam bo przez brak czasu od niedzieli Battlefielda nie odpaliłem... :angry2:

Opublikowano

Szpic z tym kolesiem co dałeś link imo jest to trochę naciągane "Score per minute:1342.69"

Opublikowano

Szpic z tym kolesiem co dałeś link imo jest to trochę naciągane "Score per minute:1342.69"

Typ gra na PC, więc hacki, autoaimy i godmody included lol. Kurde czemu akurat na PS3 i X360 wyszukiwarka nie działa hehe. W jego statsach broni jest za to fajny lolos :

M249 Saw

4 killsy ...

0% accuarcy

Nie wspominając o 33 godzinach gry zaledwie na takie wyniki.

Edytowane przez Wolak10

Opublikowano

Niby pracują nad tym, tutaj chociaż zobaczę jednego Niemca, swego kolegę z friends listy co to ładnie drużynowo gra. I to tylko tak powinno się grać :thumbsup:

Opublikowano

Działa już sklep?

Pytam bo przez brak czasu od niedzieli Battlefielda nie odpaliłem... :angry2:

U mnie działa, od kilku dni.

Niekoniecznie

Opublikowano

Dopiero dzisiaj zapoznałem się z trybem hardcore i mam dosyć mieszane odczucia. Niezbyt sprawdza się w trybach Rush i Conquest. Ludzie bardzo dużo kampią, boją się wyjść spod krzaka, a snajperzy są wszędzie. Nie dziwię się, że ludzie grający na HC wybierają snajperów - jeden strzał z odległości 500m i gościu leży. UAV staje się maszyną do masowego zabijania, bo jak wiadomo gracze mają tylko 50% hp w porównaniu do zwykłego trybu, więc "karabinek" UAV staje się dużo bardziej skuteczniejszy. Masakra. Nie ma już takiej zadymy jak w normalnych warunkach, ludzie wolą nie ryzykować i rozgrywka staje się trochę wolniejsza i tym samym nudniejsza. Lepiej już to wygląda na małych mapkach w trybach Sqad Deathmatch i Squad Rush. Nie ma dużych możliwości do kampienia i brak jest UAV.