Opublikowano 16 listopada 200915 l mala prosba - czy ktos zaznajomiony z jezykiem goethe'ego moglby zrobic maly tutorial dot. wyzej wspomnianej strony?
Opublikowano 17 listopada 200915 l zwracam uwage ze po 3 zle wpisanych dowodach blokuja konto na 24h. Ja juz mam 24h na przypomnienie sobie nr dowodu...
Opublikowano 17 listopada 200915 l Zamawiałem z prawdziwym numerem dowodu, ale teraz po jego wpisaniu wyskakuje błąd ... Zaraz wyślę im skan dowodu, poczekam 24h i zabiję !!
Opublikowano 17 listopada 200915 l Olałem tą szwabską stronkę, na fileplanet.com też rozdają klucze i jest mniej (pipi)enia sie z jakimiś danymi, peselami itp itd. MAŁY PORADNIK JAK DOSTAĆ KLUCZ Z FILEPLANET: 1. Najpierw trzeba wejść w ninjacloak.com 2. Potem na samym dole strony trzeba wpisać fileplanet.com i kilkamy GO! 3. Następnie jesteśmy na stronie fileplanet, klikamy w żółty link "Get your PSN Beta Key from FilePlanet!" jest koło obrazka z BFBC2. 4. Klikamy GET YOUR BETA KEY i się logujemy lub rejestrujemy. Dalej se już chyba poradzicie, po zalogowaniu/zarejestrowaniu sie i wpisaniu kod z obrazka dostaniecie klucz do bety BC2 Mam nadzieję że sie komuś przyda taki mini poradnik Edytowane 17 listopada 200915 l przez Merson
Opublikowano 17 listopada 200915 l Olałem tą szwabską stronkę, na fileplanet.com też rozdają klucze i jest mniej (pipi)enia sie z jakimiś danymi, peselami itp itd. MAŁY PORADNIK JAK DOSTAĆ KLUCZ Z FILEPLANET: 1. Najpierw trzeba wejść w ninjacloak.com 2. Potem na samym dole strony trzeba wpisać fileplanet.com i kilkamy GO! 3. Następnie jesteś my na stronie fileplanet, klikamy w żółty link "Get your PSN Beta Key from FilePlanet!" jest koło obrazka z BFBC2. 4. Klikamy GET YOUR BETA KEY i się logujemy lub rejestrujemy. Dalej se już chyba poradzicie, po zalogowaniu/zarejestrowaniu sie i wpisaniu kod z obrazka dostaniecie klucz do bety BC2 Mam nadzieję że sie komuś przyda taki mini poradnik A te kody z filplanet to będą działały na polskim końcie czy trzeba na amerykańskim go wykorzystać
Opublikowano 17 listopada 200915 l Domyśl się . Narazie mnie resetuje z powrotem do początku formularza przy tym haśle.
Opublikowano 17 listopada 200915 l Własnie w tym problem że trza będzie sobie założyć konto na USA żeby pograć w bete @down, dopiero 19 sie wpisuje ten klucz i sie pobiera bete Edytowane 17 listopada 200915 l przez Merson
Opublikowano 17 listopada 200915 l Wpisuje kod,ktory dostalem i wyskakuje mi komunikat ze jest niepoprawny lub wykorzystany,o co chodzi??? Chyba ze mozna go wpisac dopiero 19 listopada?
Opublikowano 17 listopada 200915 l Pobierasz bete z amerykańskiego PSN ,wchodzisz na swój profil i grasz
Opublikowano 17 listopada 200915 l Tak, 19 listopada - przeciez jest wyraznie napisane...... Od siebie dodam - wbijac na fileplanet tym sposobem podanym wyzej. Kod dostaje sie natychmiastowo, nie trzeba czekac na zadnego maila itd.
Opublikowano 17 listopada 200915 l Chcialem jeszcze zrobic keya dla ziomka i co sie okazalo? Drugi Key byl taki sam jak pierwszy:) Jedna wielka sciema. Mial ktos tez takie cos?
Opublikowano 17 listopada 200915 l Chcialem jeszcze zrobic keya dla ziomka i co sie okazalo? Drugi Key byl taki sam jak pierwszy:) Jedna wielka sciema. Mial ktos tez takie cos? wyczyść przeglądarkę albo użyj dowolnej innej (np. IE jak nie chcesz czyścić FF) - zalogujesz się na inne konto i dostaniesz inny kod
Opublikowano 17 listopada 200915 l http://www.ps3info.pl/forum/index.php?/topic/21051-10000-kluczy-do-bety-bad-company-2-do-wyjecia/page__st__80
Opublikowano 17 listopada 200915 l mi kod z fileplanet.com nie działa ani na pl ani na usa koncie czy to dopiero zadziała 19 ? sam nie wiem ;/
Opublikowano 17 listopada 200915 l mi kod z fileplanet.com nie działa ani na pl ani na usa koncie czy to dopiero zadziała 19 ? sam nie wiem ;/ zgadnij, przecież tak jest napisane i w mailu i wszędzie ...
Opublikowano 17 listopada 200915 l mi kod z fileplanet.com nie działa ani na pl ani na usa koncie czy to dopiero zadziała 19 ? sam nie wiem ;/ zgadnij, przecież tak jest napisane i w mailu i wszędzie ... Ale kody z ultimy działaja i można już ściągać to czemu tych z fileplanet.com nie da sie jeszcze wykorzystać.
Opublikowano 17 listopada 200915 l mi kod z fileplanet.com nie działa ani na pl ani na usa koncie czy to dopiero zadziała 19 ? sam nie wiem ;/ zgadnij, przecież tak jest napisane i w mailu i wszędzie ... Ale kody z ultimy działaja i można już ściągać to czemu tych z fileplanet.com nie da sie jeszcze wykorzystać. Może wrzucają po kolei terminami, żeby nie zapchać serwerów jakby wszyscy na raz zaczęli ściągać. Najpierw ulitmy, gamespoty i inne dojcze a na końcu IGNy itp... Tak sobie to tłumaczę
Opublikowano 17 listopada 200915 l A jak to jest z tymi kluczami z 4players? Bo dostałem potwierdzenie, a kodu nie ma. Powiedzcie czy do tego INGu trzeba będzie mieć jakieś proxy na US czy coś?
Opublikowano 17 listopada 200915 l sciągłem już bete i zainstalowałem, narazie nie mogę sie z nikim połączyć, wyskakuje mi failed connection. Wszystko pewnie już będzie działać 19...
Opublikowano 17 listopada 200915 l A jak to jest z tymi kluczami z 4players? Bo dostałem potwierdzenie, a kodu nie ma. W potwierdzeniu z 4players jest napisane, że kody można odebrać poprzez podany link od godz. 23 do 6 rano. Ahh kochane USK xD Edytowane 17 listopada 200915 l przez -Sora-
Opublikowano 17 listopada 200915 l Tylko, że ja mam potwierdzenie złożenia zamówienia. Nie otrzymałem kodu...
Opublikowano 17 listopada 200915 l ciekawa sprawa - chciałem zalogować się amerykańskiego PSN i dostaję komunikat: PSNetwork is undergoing maintenance.... strach się bać czy ktoś już zagrał? jakieś pierwsze komentarze?
Opublikowano 17 listopada 200915 l ja mam właśnie kod na betę na konto Usa i nie mogę się zalogować do psn wyskakuje komunikat o niedostępności w moim regionie może jutro już będzie można pobrać betę