epl 160 Opublikowano 16 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 mala prosba - czy ktos zaznajomiony z jezykiem goethe'ego moglby zrobic maly tutorial dot. wyzej wspomnianej strony? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość szpic Opublikowano 17 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 zwracam uwage ze po 3 zle wpisanych dowodach blokuja konto na 24h. Ja juz mam 24h na przypomnienie sobie nr dowodu... Cytuj Odnośnik do komentarza
Black medusa 2 Opublikowano 17 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 Zamawiałem z prawdziwym numerem dowodu, ale teraz po jego wpisaniu wyskakuje błąd ... Zaraz wyślę im skan dowodu, poczekam 24h i zabiję !! Cytuj Odnośnik do komentarza
mersi 804 Opublikowano 17 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 (edytowane) Olałem tą szwabską stronkę, na fileplanet.com też rozdają klucze i jest mniej (pipi)enia sie z jakimiś danymi, peselami itp itd. MAŁY PORADNIK JAK DOSTAĆ KLUCZ Z FILEPLANET: 1. Najpierw trzeba wejść w ninjacloak.com 2. Potem na samym dole strony trzeba wpisać fileplanet.com i kilkamy GO! 3. Następnie jesteśmy na stronie fileplanet, klikamy w żółty link "Get your PSN Beta Key from FilePlanet!" jest koło obrazka z BFBC2. 4. Klikamy GET YOUR BETA KEY i się logujemy lub rejestrujemy. Dalej se już chyba poradzicie, po zalogowaniu/zarejestrowaniu sie i wpisaniu kod z obrazka dostaniecie klucz do bety BC2 Mam nadzieję że sie komuś przyda taki mini poradnik Edytowane 17 Listopada 2009 przez Merson Cytuj Odnośnik do komentarza
Prezes666 10 Opublikowano 17 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 Olałem tą szwabską stronkę, na fileplanet.com też rozdają klucze i jest mniej (pipi)enia sie z jakimiś danymi, peselami itp itd. MAŁY PORADNIK JAK DOSTAĆ KLUCZ Z FILEPLANET: 1. Najpierw trzeba wejść w ninjacloak.com 2. Potem na samym dole strony trzeba wpisać fileplanet.com i kilkamy GO! 3. Następnie jesteś my na stronie fileplanet, klikamy w żółty link "Get your PSN Beta Key from FilePlanet!" jest koło obrazka z BFBC2. 4. Klikamy GET YOUR BETA KEY i się logujemy lub rejestrujemy. Dalej se już chyba poradzicie, po zalogowaniu/zarejestrowaniu sie i wpisaniu kod z obrazka dostaniecie klucz do bety BC2 Mam nadzieję że sie komuś przyda taki mini poradnik A te kody z filplanet to będą działały na polskim końcie czy trzeba na amerykańskim go wykorzystać Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 479 Opublikowano 17 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 Domyśl się . Narazie mnie resetuje z powrotem do początku formularza przy tym haśle. Cytuj Odnośnik do komentarza
mersi 804 Opublikowano 17 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 (edytowane) Własnie w tym problem że trza będzie sobie założyć konto na USA żeby pograć w bete @down, dopiero 19 sie wpisuje ten klucz i sie pobiera bete Edytowane 17 Listopada 2009 przez Merson Cytuj Odnośnik do komentarza
zalef88 53 Opublikowano 17 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 Wpisuje kod,ktory dostalem i wyskakuje mi komunikat ze jest niepoprawny lub wykorzystany,o co chodzi??? Chyba ze mozna go wpisac dopiero 19 listopada? Cytuj Odnośnik do komentarza
Maggort 21 Opublikowano 17 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 Pobierasz bete z amerykańskiego PSN ,wchodzisz na swój profil i grasz Cytuj Odnośnik do komentarza
Faranell 269 Opublikowano 17 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 A ja wpisuje kod z obrazka i caly czas mam error;/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Yabollek007 314 Opublikowano 17 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 Tak, 19 listopada - przeciez jest wyraznie napisane...... Od siebie dodam - wbijac na fileplanet tym sposobem podanym wyzej. Kod dostaje sie natychmiastowo, nie trzeba czekac na zadnego maila itd. Cytuj Odnośnik do komentarza
Faranell 269 Opublikowano 17 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 Chcialem jeszcze zrobic keya dla ziomka i co sie okazalo? Drugi Key byl taki sam jak pierwszy:) Jedna wielka sciema. Mial ktos tez takie cos? Cytuj Odnośnik do komentarza
Maggort 21 Opublikowano 17 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 Tak ma być ,nie można 2 kodów zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 17 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 Chcialem jeszcze zrobic keya dla ziomka i co sie okazalo? Drugi Key byl taki sam jak pierwszy:) Jedna wielka sciema. Mial ktos tez takie cos? wyczyść przeglądarkę albo użyj dowolnej innej (np. IE jak nie chcesz czyścić FF) - zalogujesz się na inne konto i dostaniesz inny kod Cytuj Odnośnik do komentarza
Maggort 21 Opublikowano 17 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 http://www.ps3info.pl/forum/index.php?/topic/21051-10000-kluczy-do-bety-bad-company-2-do-wyjecia/page__st__80 Cytuj Odnośnik do komentarza
BoroBoro 161 Opublikowano 17 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 mi kod z fileplanet.com nie działa ani na pl ani na usa koncie czy to dopiero zadziała 19 ? sam nie wiem ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza
krak2610 0 Opublikowano 17 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 mi kod z fileplanet.com nie działa ani na pl ani na usa koncie czy to dopiero zadziała 19 ? sam nie wiem ;/ zgadnij, przecież tak jest napisane i w mailu i wszędzie ... Cytuj Odnośnik do komentarza
Prezes666 10 Opublikowano 17 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 mi kod z fileplanet.com nie działa ani na pl ani na usa koncie czy to dopiero zadziała 19 ? sam nie wiem ;/ zgadnij, przecież tak jest napisane i w mailu i wszędzie ... Ale kody z ultimy działaja i można już ściągać to czemu tych z fileplanet.com nie da sie jeszcze wykorzystać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Black medusa 2 Opublikowano 17 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 mi kod z fileplanet.com nie działa ani na pl ani na usa koncie czy to dopiero zadziała 19 ? sam nie wiem ;/ zgadnij, przecież tak jest napisane i w mailu i wszędzie ... Ale kody z ultimy działaja i można już ściągać to czemu tych z fileplanet.com nie da sie jeszcze wykorzystać. Może wrzucają po kolei terminami, żeby nie zapchać serwerów jakby wszyscy na raz zaczęli ściągać. Najpierw ulitmy, gamespoty i inne dojcze a na końcu IGNy itp... Tak sobie to tłumaczę Cytuj Odnośnik do komentarza
szymuR1920 5 Opublikowano 17 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 A jak to jest z tymi kluczami z 4players? Bo dostałem potwierdzenie, a kodu nie ma. Powiedzcie czy do tego INGu trzeba będzie mieć jakieś proxy na US czy coś? Cytuj Odnośnik do komentarza
mersi 804 Opublikowano 17 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 sciągłem już bete i zainstalowałem, narazie nie mogę sie z nikim połączyć, wyskakuje mi failed connection. Wszystko pewnie już będzie działać 19... Cytuj Odnośnik do komentarza
-Sora- 0 Opublikowano 17 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 (edytowane) A jak to jest z tymi kluczami z 4players? Bo dostałem potwierdzenie, a kodu nie ma. W potwierdzeniu z 4players jest napisane, że kody można odebrać poprzez podany link od godz. 23 do 6 rano. Ahh kochane USK xD Edytowane 17 Listopada 2009 przez -Sora- Cytuj Odnośnik do komentarza
szymuR1920 5 Opublikowano 17 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 Tylko, że ja mam potwierdzenie złożenia zamówienia. Nie otrzymałem kodu... Cytuj Odnośnik do komentarza
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 17 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 ciekawa sprawa - chciałem zalogować się amerykańskiego PSN i dostaję komunikat: PSNetwork is undergoing maintenance.... strach się bać czy ktoś już zagrał? jakieś pierwsze komentarze? Cytuj Odnośnik do komentarza
BoroBoro 161 Opublikowano 17 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 ja mam właśnie kod na betę na konto Usa i nie mogę się zalogować do psn wyskakuje komunikat o niedostępności w moim regionie może jutro już będzie można pobrać betę Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi